Suck och blä!

10.24
Idag är jag inte på bra humör, vet faktiskt inte riktigt varför.
Jag ska även jobba från 13-21, vilket inte känns jättekul, hoppas jag blir på bättre humör när jag kommer till jobbet, så jag inte är otrevlig mot pensionärerna.
Jag blev lite glad när jag kollade upp vädret i Tunisien, dit vi ska, och såg att det inte regnar en enda droppe där just nu.. inte de närmsta 10 dagarna i alla fall.. och temperaturen håller sig mellan 29 och 35 grader. VILL!!!
Min förkylning är lite bättre idag också.. inte så ont i huvudet än. Känner mig lite trött men det kan bero på att jag och Dan låg vakna en timme inatt mellan typ halv fyra och halv fem.. vi väckte nog varandra.. Trodde aldrig jag skulle somna om, men det gjorde jag, tur var väl det. Sen gillar jag inte när Dan går kl kvart över 6 och lämnar mig :) Jag är iofs glad över att jag har sovmorgon men det är så tråkigt när man själv vaknar upp sen och är ensam och inte riktigt vet vad man ska hitta på.
Jag började ladda upp lite bilder på facebook och bilddagboken.. jag kom inte särskilt långt eftersom det tar tusen år.
Jag får vänta tills jag kommer till Halmstad, även om min dator krånglar så går det i alla fall snabbare att ladda upp bilder, har det alltid gjort förut i alla fall.
Undra vad jag ska ha med mig för mat till jobbet idag, behöver något stadigt eftersom jag jobbar så länge.
Imorgon ska jag jobba från 07.30 - 17.15, vet inte hur jag har rast då, undra om jag hinner hem? Tror jag har 45 min, då hinner jag hem, då ska jag äta potatissallad och rostbiff.. I LIKE!!!!!
Nu ska jag ha tråkigt till klockan ett.. om vi inte får besök av två små busar.. men det tror jag inte, frågan är om jag hade orkat ändå.. hehe!
Jobbhelg är segt.. får inte träffa älsklingen så mycket då ju :(
Får väl ta igen det någon annan gång...

Förkylning

18.29
Blev i slutet av förra veckan, och det håller i sig och blir lite värre, usch.
De senaste dagarna har jag haft huvudvärk och käkat huvudvärkstabletter, och vaknat på natten av täppt näsa m.m.
Hoppas det blir lite bättre i helgen för då ska jag nämligen jobba.
Idag var min enda lediga dag den här veckan.
Den har spenderats först i Växjö, inhandlade ett långt rött linne (har letat som fasiken efter det) och ett par korta glansiga leggings, båda från Gina Tricot. Köpte även viol-shot-koncentrat att blanda med sprit, på Partaj, hehe.
När jag kom hem från Växjö var klockan 13 och vi hade besök av två små änglar: Ester och Svea.
Underbara. Vi spelade spel och hoppade/slängde oss i mammas och pappas säng.
Mycket roligt, även fast jag hade huvudvärk.
Efter det, vad gjorde jag då, pausade lite sedan stack mamma och jag till Börjes och handlade lite inför helgen och nästa vecka, då Amanda och jag är hemma själva. Ska bli skönt, särskilt att få sova i en dubbelsäng i 8 nätter. Det ser jag fram emot!!! Det som är tråkigt är att jag kommer vara en hel del hemma själv, för när jag är ledig så jobbar Amanda och tvärtom. Dan jobbar ju också. Men jag ska försöka njuta av det också, och slappa, läsa och bara ta det lugnt.
Efter handlingen gick jag ut och plockade krusbär vilket visade sig vara mindre lyxigt, blött, ont i ryggen sticksigt och segt.
Efter jag hade plockat dem var jag ju tvungen att rensa bort lite skit, det tog minst lika lång tid som att plocka dem. Sen kokade jag kräm av dem, har inte smakat än, för den står på svalning nu. Hoppas den blev god, så nu har jag frukost i några dagar framöver, kanske mellanmål också.
Nu provar jag mina nya kläder och väntar på att Dan ska komma och säga vad han tycker om dom :S Hehe, han tycker nog de är fina, han har ju så bra smak :D

Nästa vecka blir det jobb 4 dagar (jobbar extra på lördag, extra pengar är gött).
Är ledig måndag - tisdag, då skulle jag vilja klippa mig, vi får väl se hur det blir med den saken.
Sen ska vi olja brädor till panelen på huset, suck, men man får väl göra nån nytta när man är hemma över sommaren.

Nu kommer nog Dan snart, sen blir det fläskfilé och ungstekt potatis, mums, har bara småätit hela dagen så jag är hungrig och känner att det ska bli riktigt gott med en riktig måltid.

Jobba!!!

16.21
Jobbat fyra dagar i rad nu, skulle vara ledig tre dagar nu egentligen, men eftersom jag är så himla snäll (vill ha pengar och inte har något för mig imorgon), så jobbade jag åt en imorgon..7-16. Jag som hade räknat med sovmorgon imorgon, men nehe. Sen är jag förkyld, tjock i huvudet och jättetrött.
Men ändå blir jag rastlös, är hemma själv, kanske jag borde njuta men jag blir bara uttråkad.
Fem minuter efter jag kom hem ringde jag till Daniel för att se om de ville göra mig sällskap en stund, inget svar.
Och tur är kanske det, orkar nog inte med barnen så länge när jag är trött.
Hade kunnat sova nu, men risken är att jag sover i flera timmar och sen inte kunna sova ikväll, och det får ju inte hända.
Ska nog lägga mig tidigt idag så jag är utvilad imorgon!
Kanske jag jobbar lite extra för att jag faktiskt tycker det är ganska roligt att jobba, beror visserligen på vilka man jobbar med, men gillar i princip alla!! Idag jobbade jag med Lina, tyvärr jobbar hon bara två gånger till i sommar om ingen ringer in henne, det är tråkigt. Men Madde jobbar istället så vi ska jobba tillsammans hela dagen imorgon, det ska bli roligt.
Sen har Lina lovat att klippa mig, hon är billig ;)
Så jag ska avboka hos Annika snart, Lina skulle bara kolla så hennes frisörsaker inte gick sönder när hon krockade med bilen. (hon fick bara några blåmärken, tur, kunde gått riktigt illa!!!)

Imorgon åker vi till Halmstad som jag skrivit tidigare, får se vad som händer, det ska ju regna hela helgen, men jag hoppas det blir sovmorgon och en del slappa.
Sen blir det att träffa släkten på söndag verkar det som. Helena, Hanna och kanske Martin kommer då, sen är det jobb och marknad på måndag, jobbar alla dagar nästa vecka utom torsdag, så det kommer vara tufft men det går nog bra också.


Östersjö m.m.

13.59
I helgen var det fest i dagarna två. Det var för det mesta roligt, Emy och Linus kom på lördagen, det var roligt, inte träffats sen vi slutade skolan i början av juni.
Sen träffade man lite annat folk som man inte träffat på evigheter, det var också roligt såklart.
Måste bli fler gånger, det är dåligt att man knappt hinner att träffas när man är hemma över sommaren, men men.
Vila upp sig i helgen hann man alltså inte att göra.
Inte kul att vara bakis hela söndagen och sen stiga upp kl 6 dagen efter och cykla till jobbet, men det gick an, är ju roligt när man väl är där.
Och så fick jag en välbehövd sovmorgon idag i stället, inte för att jag kunde sova så länge, men jag behövde i alla fall inte stiga upp när Dans klockan ringde vid 6. Det är lyx!
Så idag börjar jag jobba kl 15.30 och jobbar till 20.30, det är soft.
Sen blir det två dagar 7-16, sen tre-dagarshelg, det kommer bli riktigt nice.
Då ska vi till Halmstad och vara lite för oss själva och träffa kompisarna därifrån.
Det är ganska påfrestande att hela tiden vara med varandra ibland annat folk, man behöver några timmar med bara varandra någon gång då och då. Så det ska bli skönt. Och festa hade vi inte tänkt göra heller, så det blir två (kanske tre) festfria helger i rad. Och jag tycker det ska bli såå skönt.
Men vi får väl se om vi lyckas hålla oss borta från alkoholen när det är Karl-Oskardagarna, det är oftast så himla tråkigt där och jag hatar att behöva åka bussen hem. Så troligtvis skippar jag det.. beror på vad om händer.
Kanske kör vi in och kollar på Melody Club på lördagen, har saknat konsert i sommar, och särskilt en konsert med antingen The Ark eller Melody Club och så dyker det upp en gratis hemmaspelning med Melody Club, hmm den borde man verkligen se, dom är ju såå bra live!!!!!!

Imorgon efter jobbet drar jag och Ellen till Växjö för att kolla på Harry Potter och halvblodsprinsen, det ska bli riktigt roligt och spännande, tur att jag inte träffar Lina på jobbet innan dess, hon får inte avslöja något, hehe!! Fast man är ju lite nyfiken på om den är bra.

Sen msåte jag kolla på Twilight, alla säger att den är såå bra, så det är väl bara till att sätta sig och kolla på den någon dag, kanske i helgen!!!!

Nu vet jag inte vad jag ska hitta på.. det enda jag ska göra innan jobbet är käka.
Jag får väl ta och läsa lite.. läste två av fyra böcker i samma serie på fem dagar, och nu håller jag på med den tredje, men det går segt, läser inte alls mycket längre, fast nu har jag ju knappt tid heller.
Efter jag har läst de fyra böckerna ska jag läsa Gun´s n roses bok - på engelska, blev så sugen på att läsa något på engelska när vi var på tågluffen och så hittade jag den billigt på cdon :)

Dagarna som gått

13.05
Idag är det sista dagen innan jag börjar jobba på riktigt.
Första dagen blir nog ganska lugn och sen är det bara två dagar till sen helg och FEST i dagarna två.
Åker till Östersjö till helgen.
Ska bo i Dans familjs stuga i Mörrum, det kommer nog bli riktigt nice.
Sen blir det en bakfyllesöndag innan en veckas jobb fortsätter.

I lördags var vi i Växjö och shoppade, jag hittade inte så mycket, som vanligt när jag är i Växjö.
Hittade en sak jag verkligen behövde bara, ett par korta shorts.
Och igår var jag och Dan i Helsingborg och hjälpte Anna att handla möbler på IKEA och sätta i hop dom.
Medan de gick på IKEA gick jag självklart på VÄLA, men inte ens där hittade jag det jag letade efter,
hann med en kort runda inne i stan också, men nej, alla bikinis jag vill ha finns inte kvar i min storlek, suck.
Får se om jag hittar något innan semestern.. det räcker inte med en bikiniunderdel.. suck!

Idag åker mamma och pappa till Öland för att hälsa på Daniel, Siri, Ester och Svea, jag vill också, typiskt att jag jobbar.
Ester fyller ju 3 år imorgon så därför ska de dit och vara där i några dagar.
Själv har jag redan firat Ester, men hade varit roligare att få vara med på hennes riktiga födelsedag.
Kommer missa Sveas 2-årsdag också, för då är vi i Tunisien, elelr vi kommer hem den dagen så vi kanske hinner förbi en sväng och gratta henne :)
En sak är positiv med att jag inte ska till Öland.. Mammas och Pappas dubbelsäng är ledig :)
Det är lyx med dubbelsäng :)

PS: Sprutan jag tog i torsdags kändes i princip ingenting, typ som ett myggbett som man är beredd på, haha.
Men fan va nervös jag var! Så nu har jag vaccinerad mot Hepatit A, sen ska jag ta en spruta till om 6-12 månader, så får jag skydd i 20 år.. det är ju bra!!

Don´t wanna be alone

09.10
Nu har jag jobbat måndag-onsdag, har gått bredvid och shit vad mycket som är annorlunda och nytt.
Men jag har ju ändå grunden och det är jag glad för, men man är ju ganska fast på det gamla tyvärr, men men.
Inte lika stressigt som de andra åren verkar det som.
Och de andra vikarierna och även de ordinarie är ju snälla, fast sen kommer det ju andra, fast jag har mest träffat vikarier och en del är ju kvar nästa period med så det kommer nog bli bra.. 4,5 vecka går fort, särskilt när man bara jobbar 85%, fast det hade väl gått fortare om jag jobbat 100, som jag ville.
Jag gillar nämligen inte att vara ledig för mycket, konstigt, jag som är så lat.
Hade jag varit i vår lägenhet i Halmstad hade det nog varit lättare att vara hemma och bara slappa.
Har fler att umgås med i Halmstad också känns det som, vet inte vart folk håller hus, men här i Tingsryd verkar det inte vara några, inte bara jag som inte gillar det här stället kanske?
Nästa år måste jag ha ett annat sommarjobb, kan inte bo hemma en hel sommar och jobba på Tingsgården en femte sommar. Jag har inte ens ett riktigt rum här, alldeles för litet.. den lilla del av golvet som inte är täckt av säng och bokhylla är täckt av väskor med kläder. Suck.
Fast det som är bäst med att vara hemma är ju självklart att man träffar familjen, det är ju mer liv här (på gott och ont). Amanda och jag jobbar samma period så hon är ju hemma också.
Annars får jag panik.. igår när jag kom hem från jobbet klockan 14 dröjde det inte många minuter förrän jag blev rastlös och fick lite smått panik, går bara omkring och väntar på att Dan ska komma hem och det blir oftast ganska sent.
Med honom gör det inget om man inte gör någonting, man är i alla fall med varandra och det är det som betyder något.

Nu är jag ledig till nästa onsdag.
Idag har jag varit hos tandläkaren, de verkade inte glada på min förra tandläkare, men jag hade i alla fall inga hål, gud vad duktig jag har varit de senaste åren på att sköta mina tänder!
Men fick ändå en ny tid, tydligen kunde inte tandläkaren jag hade nu rensa tandsten och polera mina tänder, de gjorde de alltid på kontrollen sist, känns ju ganska onödigt att komma dit en gång till för att göra det, tar ju noll minuter typ.
Aja, jag vet inte hur det fungerar nere hos tandläkaren, men jag vill ha tillbaka min gamla tandläkare, varför flyttade hon?
Sen ska jag ner dit igen idag, fast då till vårdcentralen där jag, Amanda och Victor ska vaccinera oss inför vår Tunisien-resa. Var nervös innan men är inte det längre, ska tydligen inte göra ont, men jag gillar inte sprutor, sist jag tog en var i femman och det minnet var sådär. Men jag är ju egentligen inte så rädd för stick, längre.
Jag stack ju mig i fingret frivilligt på en biologilektion förra året för jag ville veta min blodgrupp, det var inte så farligt juh.
Jag vill ha det gjort nu bara. Men det är inte förrän kl 15, så nu vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på tills dess.
Baka kanske??
Om Amanda kunde vakna någongång, skulle hjälpa henne att sy in ett linne, jag vill ha något att göra!!!!!!

Ellen, kom hem!!!!!!

13.01
Två timmar till vi ska till vårdcentralen, börjar nästan bli lite nervös.
Tv:n fungerar inte här, eller rättare sagt boxen.. suck.
Något fel är det för det fungerar varken uppe eller nere och det är två olika boxar.
Jag blir så trött.
Var man rastlös innan, vad blir man inte nu då?
Jag kommer inte på något att göra på internet heller knappt, flummar runt lite typ, letar filmer att ladda hem som man kanske kan kolla på, men det går verkligen sakta alltså.
Hmm.. det blir till att läsa då.

If I could go back and change things... would I change them?
I wanna start over!!!!!