Flytt

Jaha då har vi flyttat. Känns riktigt bra att ha nära till jobbet. Bara gå till och från jobbet. Kommer hem i vettig tid varje dag. Sen får jag min 30 minuters promenad varje dag, sammanlagt. Det blev det sällan i Ronneby. Vi har börjat komma i ordning med. Har dock fått ställa allt vi inte kan packa upp i det tredje rummet, men resten börjar bli mysigt, måste bara köpa lite nya möbler. Till något helt annat. Brorsan ligger på sjukhus. Ramlat ner från stegen ute igår och typ brutit axeln. Aj aj. Operera in skruvar imorgon så får vi se hur allt artar sig. Hoppas verkligen armen blir helt återställd så han kan spela gitarr som förr. Krya på dig brorsan! Var hos barnmorskan idag. Allt var jättebra. Vi är nu inne i åttonde månaden. Hjärtat lät bra och vuxit hade den och även lagt sig med huvudet neråt, därför jag inte har lika ont i ryggen längre. Kändes riktigt bra idag. Hicka hade den också när vi lyssnade på hjärtat, gullunge. På onsdag börjar föräldrargruppen och imorgon ska vi boka tid för studiebesök på förlossningen. Det närmar sig nu och vi måste börja förbereda oss. Kanske mest mentalt. Shit vad annorlunda vårt liv kommer bli, förändras för alltid. Det praktiska ordnar sig alltid. På tal om förlossning så tänker jag på min vän Louise från Halmstad som hade beräknad förlossning igår. Kanske hon ligger på förlossningen i Halmstad just nu. Jag håller utkik på webbisar för fullt. Jag är nog inte den första hon hör av a sig till. Vill ju inte ringa och stressa henne. Kanske hon går hemma och väntar på att något ska ske.

krämpor

Det är helg och jag vill då vill jag må bra. Då är det väl typiskt att alla krämpor kommer. Igår vid lunchtid fickjag ont i huvudet, bihålorna. Fy fan vad ont det gör. Varför får man bihåleinflammation? Får ta tag i det på måndag och fråga barnmorskan vad jag kan ta för mediciner. Sen har jag även blivit inflammerad i tandköttet vid en av mina visdomständer. Så har legat med tandvärk i natt, suck. Har bakteriedödande munskölj hemma som jag får använda, men avskyr för man får typ ont i hela munnen o känner ingen smak. Ryggen börjar säga ifrån också. Igår var det visserligen bättre än vanligt men att ligga i.soffan på kvällarna är bara obekvämt, har ju en trång soffa också. Vill ha en ny. Till råga på allt har jag fått munsår också. Jag tycker lite synd om mig själv just nu, hehe. Men idag ska jag till min.storasyster och träffa hennes o hennes familj :) och hämta hem babyskyddet :) På tal om bebisen, igår.kändes det som att den var vaken konstant, jag vill inte ha en bebis som är vaken hela dagarna, eller jo om den inte skriker :) och om den sover på nätterna då. Det är sjukt mysigt med rörelserna i magen, och samtidigt lite läskigt. Men det kan bli lite mycket, o värre kommer det bli. Hehe. Men det är det värt. Världens bästa upplevelse är det, kan.inte alltid fatta att det är sant. Äntligen ska vi ha ett litet barn som är är hälften mig och hälften Dan.

söndag igen

Tiden går och så var det söndag igen. Helst av allt hade jag bara velat ligga i sängen eller soffan och bara vila idag. Men helgen är för kort, alltid en massa som ska göras, träffa släkt och sånt som man inte hinner i veckorna. Det är ju visserligen trevligt men ibland vill man bara vila. Hinner aldrig det. Men förhoppningsvis hinner jag vila lite innan bebisen kommer, då blir jag väl rastlös. Igår var vi med Amanda o Victor i Växjö och handlade lite julklappar, sen åkte vi till huseby julmarknad och hade det mysigt. Sen fick jag ont i ryggen, men inte så.ont som jag får av att jobba. Det är.skönt på helgen att slippa ryggvärk. Förra helgen var vi ju i Stockholm. Jättemysigt också, träffade släkt o vänner då.också. Ville inte åka ifrån Ellen, saknade henne direkt när vi åkte, men får väl försöka hinna träffas vid jul, så vi ses en gång innan bebisen kommer :-) Nehe, nu får jag väl ta mig upp ur sängen och njuta av den här söndagen med min älskling.