semester

17.44 Sitter nu i bilen på väg till Tingsryd. Vi ska lämna katterna där eftersom vi ska till Stockholm i helgen. Sen kanske de får stanna några veckor för vi ska snart flytta. Rätt skönt att slippa ha katterna när man ska packa och så. Vi får väl se om föräldrarna vill ha del ett tag. Den 15 november får vi tillgång till lägenheten. Ska bli skönt att ha närmare till jobbet. Skrev häromdagen att jag skulle köpa en present till min vackra och underbara pojkvän, sambo och livskamrat. Jag handlade chokladkaffe och konjakschoklad i en fin te- och presentaffär. Specialkaffe till hans presso och choklad som jag aldrig skulle få för mig att smaka, jag avskyr lukten av konjak. Visst är jag snäll :-) nu ska jag hålla min älskling sällskap här i bilen.

söndag

Söndag idag. En härlig sådan. Jag har slappat nästan hela dagen, med ganska gott samvete för jag har dragit på.mig en förkylning. Haft ont i halsen och känt mig seg hela dagen. Dan städade hela lägenheten och tvättade, jag hann inte med. Jag satt vid datorn och poff så hade han fixat allt. Han är så underbar. Han var inte irriterad över att jag inte hjälpt till och han tillät mig inte att följa med till tvättstugan fast jag erbjöd mig. Ska nog ta och inhandla något litet till honom i.dagarna. Sällan man ger sin älskade en present bara sådär. Får se vad jag hittar på. Igår var jag ju i Tingsryd. Hann inte med en fika på hyllan, eller hade kanske hunnit om jag stressat men vi fikade en massa hos mormor och sen blev vi bjudna på middag hos Amanda o Victor. Dan kom dit efter jobbet så åt vi gott och spelade lite couronne. Dan och jag drack alkoholfritt vin, minst lika trevligt som med alkohol i, jag hade kul. Sen fick jag ont i halsen o blev trött så vi åkte hem. Förutom slappa har vi varit men sväng i skogen och tagit fina höstbilder, har inte lagt in de vi tog med systemkameran men jag kan bjuda på någon bild från mobilkameran, den år ju sjukt bra den också. Vi var vid ben fornborg utanför bräkne-hoby där det betade får :-) sen veckohandlade vi. Nu blir det snart käk som Dan fixar o sen söndagsmys.

Fredag

Äntligen lyckas jag uppdatera bloggen med mobilen, ibland är jag sjukt oteknisk. Haha. Sitter och tittar på idol just nu, tycker inte alls det är lika bra som förr om åren och jag vet inte om det beror på att man börjar tröttna på konceptet eller om det är för att Pär Lernström är så sjukt kass. Var är Peter Jihde? Han var ju sjukt mycket bättre. Pär är ju bara elak och sarkastisk på något sätt. Han låter så nedvärderande hela tiden. Usch. Ryggvärken börjar komma tillbaka mer nu. Har jag suttit still en stund så är jag stel som en pinne när jag reser mig. Får nog ta tag i träningen igen. På söndag är det 3 månader tills beräknad förlossning. Börjar närma sig nu alltså. Tiden springer ju iväg. My god! jag längtar så efter vårt lilla pyre. Imorgon ska Dan jobba så jag ska till Tingsryd och träffa familjen. Ska hälsa på mormor med, man träffar ju inte henne alltför ofta. Hon är ju faktiskt 91 år, så man får ju passa på, usch vad hemskt det låter. Sen har jag bokat in ett besök på Hyllan också. En trekantssmörgås på Börjes måste jag ha, tänkte kika på bebiskläderna också, även om de inte brukar ha så mycket kul som är könsneutralt. Vi behöver inget heller, hehe.

Fullt upp

18.15
Sitter och förbereder mig lite inför föräldrarmötet, men det ska nog gå bra.
Den här veckan är fullbokad alltså. Idag är Dan på snickarkurs, vilket iofs inte innebär att jag är fullbokad, men det känns så. Jag är hemma själv och har tråkigt. Ska nog försöka hinna ha lite planering också, gör man annat än att jobba? Imorgon är det då föräldramöte så då är vi inte hemma förrän kanske 21. På fredag ska Dan och hans syrra på vinprovning, som Dan och jag egentligen skulle gått på, fick nämligen presentkort på det och jag som älskar vin, men den skulle gå ut nu snart så det var bara för Dan att åka med någon annan såklart. Så då är jag hemma själv en kväll till denna veckan, det är så tråkigt. Hinner inte träffa Dan någonting knappt :( Men men den tiden kommer väl den med. I helgen ska vi ju vara med varandra hela tiden men vi har ändå saker för oss varje dag. JAG VILL VILA NÅGONGÅNG!!!!!
Idag hade jag egentligen planerat att laga middag, men det blev väldigt mycket mat över igår så jag planerar och lyckas nog få det till att räcka ytterligare 2 dagar, så kan jag slappa idag istället. Jag orkar bara inte. Kan man inte få bara vara hemma någongång och typ ta det lugnt??? Nu har jag i alla fall ätit några knäckebröd och en portion äggröra. Ska trycka i mig några mackor också innan jag blir mätt. Sen ska jag ta en dusch och sen slänga mig i soffan och glo på tv, tyvärr så verkar det inte vara så mycket att hänga i julgranen, men det är rätt nice att själv få styra över teven. Även om vi alltid tittar på det tv-programmet jag vill ;) Fast jag väljer ju aldrig något som Dan hatar, det kan jag göra nu :P
Såhär tråkig är jag just nu, men jag är inne i en liten svacka tror jag, ingen stor. Men jag är inte på humör och börjar nästan böla för ingenting, gravidhormoner antar jag. Men samtidigt är jag världens lyckligaste med världens bästa bebis i magen! Idag går vi in i vecka 26. Nu skulle bebisen kunna klara sig utanför magen. COOLT!!!

Semester - ja tack!

17.39
STRESS!!! Ska man tydligen undvika när man är gravid, men det är verkligen inte det enklaste. Är sjukt stressad just nu, samtidigt som jag inte orkar vara stressad, vilket leder till att inget blir gjort - som måste göras.
Sitter just nu och jobbar, eller ja nu pausar jag nu i jobbandet. Det räcker tydligen inte med att arbeta 100 %, det som inte hinns med på arbetstid får göras hemma. Har nog redan använt hela månadens planeringstid men det räcker liksom inte. Satt och försökte få till schemat inför de sista 2 månaderna som jag ska jobba, SKITSVÅRT. Jag kan inte. Jag pausade från det så nu ska jag börja planera föräldramötet som vi har nästa vecka (på min tidiga dag - kul - not, men så är det). Laddade faktiskt upp med två muffins och en kopp kaffe, kanske gör susen. Får se om jag får till vad jag ska säga. När föräldramötet är avklarat blir det till att skynda med utvecklingssamtalen, som egentligen redan borde vara färdiga, vad hände med tiden?? Det går alldeles för fort, snart är jag arbetslös, innan jag går på mammaledighet. Jag vet inte om jag ska skratta eller gråta.
Ska i alla fall ta en semesterdag om några veckor, tänkte ju spara ALLA och få dem i pengar, men att vara ledig en extra dag kan vara värt att offra några kronor för. Vi ska uppåt landet och hälsa på släkt och vänner :) Det måste man ta sig att göra nu innan bebisen kommer, för sen kommer vi nog inte åka så långt iväg, få får folket komma och hälsa på oss och vår lilla nyblivna familj. Även om vi redan är en liten familj med våra kära katter, men sen med en bebis så är vi en familj på riktigt, Dan och jag! Det ska bli så fantastiskt!
Jobbet kallar....

Söndagsångest

17.06
Idag känns det lite värre än andra söndagar. Delvis för att jobbet varit så tungt den senaste veckan och det blir ju inte bättre av att man drömmer mardrömmar om det, men också delvis för att bilen är sönder och vi måste stiga upp sjukt tidigt imorgon för att åka bussen och komma för tidigt till jobbet, jag gillar inte att komma för tidigt, vad ska jag göra där liksom, jag har ju inte börjat än, suck. Har varit så sjukt skönt med sovmorgon, sov till kvart över åtta idag och fick lite smått panik eftersom jag visste att då kommer jag vara uppe längre ikväll o vara helt jävla slut imorgon, ska jobba i typ 12 timmar, förmodligen mer.
Men jag steg inte upp hur sängen för det. Tog en lång välbehövlig sovmorgon. Jag sov iofs inte mer, men kaffe i sängen (och choklad), världens gosigaste sambo och katter är riktigt avslappnande. Efter det gick vi en ganska lång promenad i skogen innan frukost. Härligt, trots kylan! Att man ena dagen svettas ihjäl och andra så fryser man. Men jag föredrar att frysa, gör inte det ofta längre, bara svettas hela tiden :P
Idag har det varit en riktig segdag med tvättning, handling och städning. Lite av allt. Snart blir det mumsig söndagsmiddag. Kycklingfiléer inlinande i bacon med timjan, klyftpotatis och bea! Min älskling, han kan han.
Igår hände det däremot mer, fick oväntat besök av Amanda och Victor, väldigt trevligt för jag var såå seg, så jag vaknade lite. Vi gick till MAXI o stan. Sen var vi hembjudna på middag hos Dans syrra och man så vi var där hela kvällen och spelade monopol i Karlshamns version, lite komiskt, lite kul, och lite segt. Vi slutade när mina pengar tog slut, såklart. Sen drog vi hem och kollade på tv!
Idag vill jag inte att dagen ska ta slut. Efter maten ska jag kolla på tredje Twilight-filmen och gosa ner mig i soffan med Dan och en (förhoppningsvis) sparkande bebis. Det börjar bli så häftigt nu. Helgalen var den igårkväll.

Ny mobil??

11.32
Det kliar i fingrarna. I shoppingfingrarna. Jag är så trött på min mobil, har haft den i 2 år nu och jag har aldrig riktigt gillat den. Bindningstiden går ut om några dagar så jag funderar på att beställa en nu. Denna gången en SonyEricsson, har inte tyckt om samsung så jag har saknat min SE länge nu. Funderar på att köpa en Sony Ericsson Xperia arc S. Finns i vit också, har velat ha en vit mobil nu ett tag, men ingen iphone. Okej, färgen är ju egentligen skitsamma. Sen har jag fallit för att kunna surfa med mobilen, känner mig hur ute som helst med min gamla samsung med kass touch. Vet dock inte om jag ska beställa den idag, var leveranstid på en vecka och då har min bindningstid gått ut. Men måste nog ringa dem o förlänga på något sätt, trodde det skulle vara smidigt att logga in på mitt3 och bara beställa, men går ju fan inte att göra någonting där typ. Alltid måste man ringa. De har iofs försökt ringa mig, men de ringer på arbetstid och då får jag inte ha mobilen med mig, skulle heller aldrig ha tid att svara på jobbet och ta ställning till såna viktiga saker bland 10 stycken 1,5-2,5-åringar. Att allt ska vara så krångligt.
Snart ska vi tvätta, sen blir det promenad i solen och sedan middag hos Dans syrra o man :)