30 maj - avresa

07.31
Äntligen kan jag säga: Imorgon ses vi älskling!!!!!
På ett sätt stämmer det, på ett sätt inte. För klockan i Sverige är strax efter 14 på tisdagsnatten innan vi är framme vid flygplatsen där Dan och Linus hämtar oss. Men klockan är ju 21 där.
Hade en mycket trevlig kväll igår, drack en flaska vin, 8,5%. Tänkte att det kan jag ju omöjligt bli full eller bakis av. Och nej full blev jag inte direkt men känner mig rätt bakis. Kan också vara trötthet, nervositet och hunger som är inblandat. Har ätit lite men har ingen matlust är alldeles för nervös.
Och så har jag inget att göra. Vaknade redan innan klockan 6, steg upp vid typ halv sju och har då duschat o ätit och suttit här vid datorn lite. Nu kommer timmarna SNIGLA sig fram, ska ju inte åka bussen förrän kl 10 härifrån. Hmm, kanske kan skulle ställa klockan o se om man kan få lite mer sömn. Det är bara några småsaker som ska packas ner, tandborste o så, sen ska jag gå ut med soporna. Måste käka en riktig måltid också innan jag ska dra, får väl se om jag kan äta!!! 


08.36
Pyttipannan står på spisen. Pratade precis med Mamma och Pappa, skönt att få prata med någon, får ju panik av att gå runt här och bara vänta på att tiden ska gå. Helt uppstirrad. Känns verkligen jättekonstigt att åka iväg själv. Tur att jag bara ska vara ensam till Kastrup. Hade aldrig i hela mitt liv gjort den här resan själv. Fy fan vad nervös jag hade varit. Vad är man nervös för egentligen??? Jag vet fan inte, kanske att man ska resa så mycket? Att resa är ju faktiskt inte ofarligt. Men man går ju inte runt och tror att det ska hände något, nej då blir man ju knäpp.
Äh jag vet inte. Tror jag blir lugnare när jag träffar Anna och har checkat in väskorna. Det är nog den här första biten själv som är jobbigaste på något sätt. Ikväll kl 22.05 går planet från London till Rio de Janeiro, när vi väl är uppe i luften där hoppas jag kunna slappna av, kolla på film, käka och sen SOVA!!!!
Dags att lugna ner sig några hekto till. Hoppas jag får i mig någon mat och att jag då mår ännu bättre!!!
Vill åka nu så jag är på väg någon gång.

Dan, Jag Älskar Dig och snart får vi träffas igen. Snart är de här 3,5 månaderna över.
Vad underbart det ska bli!!!!!

29 maj - 2 dagar kvar (1 dag till avresa)

09.05
Om ett dygn sitter jag nog här igen och skriver mitt sista inlägg innan jag åker.
Alltså shit vad jag börjar bli riktigt nervös. Jag har aldrig varit flygrädd förut men då har jag inte heller rest så många timmar. Kommer vara runt 18 timmar i luften, sammanlagt. Det är väl inte konstigt att man blir nervös. Människan är inte gjord för att flyga, det är knappt så jag förstår hur det är möjligt. Tro fan jag blir nervös.
Men självklart tror jag att allt kommer att gå bra. Jag ser så mycket fram emot att få träffa Dan igen.
Knappt 2,5 dygn tills vi träffas.

Den här dagen består bara av väntan..
väntan på morgondagen
väntan på kvällen
väntan på att Dan ska ringa klockan 14 :)

Ska packa ner det jag tvättade igår också, hoppas inte det var alltför mycket, det var nog mest underkläder och några linnen. Kollade världsvädret igår. Verkar bli regn hela första veckan för oss, usch och fy. Får nog ta med min vind-och regnjacka. Hade inte tänkt ta med någon jacka för de används aldrig. Men i regn är det inte så skönt med tröja, och inte med skinnjacka så det får bli regn- och vindjackan istället.
Vad ska man ha med i handbagaget? Har böcker, korsordsböcker, frågespel, kortlek... räcker det? Kommer jag bli uttråkad. Har mp3spelare också. Hörlurarna där är bra att ha till att kolla på film på planet :)
Men mest hoppas jag på att jag kan sova på den 14 timmar långa resan mellan London och Rio de Janeiro.
Tvivlar på att jag kommer kunna sova inatt. Hade ju svårt att sova natten som varit :S

10.35
Håller på att packa, vek alla trosor så de inte skulle ta mycket plats, seriöst!!
Om 2 veckor firar jag och Dan 4 år. Den ska vi fira i Rio de Janeiro. Hoppas på fint väder och en vandring i solnedgången längs Copacabana och god mat!!! Bara vi två!!
Åh vad jag längtar efter min gosing. Nu ska jag fortsätta med packningen och så måste jag springa och lägga ett kort på lådan, någon tar studenten nästa vecka, som vi tyvärr missar :( Tar igen det sen.
Sen ska jag ta upp cykeln och ställa på balkongen!!!!

28 maj

10.25
I övermorgon åker jag! Vill nu! Är så fruktansvärt uttråkad. Hade jag vetat att vi inte hade nåt i skolan den här veckan så hade vi nog åkt tidigare, i alla fall redan imorgon. Men det är svårt att veta redan i början av februari :P
Hemtentan är klar, kompletteringen med, så mycket som jag kan göra, så jag ska bara våga skicka in dem :)
I eftermiddag skickar jag dem tror jag!!!

Drack inget kaffe igår :) Men idag tror jag det blir en kopp eller två.
Jag är så rastlös att jag vet riktigt vet vad jag ska göra!!! Ska tvätta klockan elva, tiden brukar gå fort när man gör det så det är nästan så jag tycker det ska bli kul, haha!!! Har bytt sängkläder så det är hyffsat fräscht sen när Dan o jag kommer hem, hur fräscht det nu kan vara eftter 2,5 vecka i en instängd lägenhet. Men rena är de i alla fall. Sen har jag också dammsugit, allt för att få tiden att gå!!!

 En sak är bra med att vi inte åker imorgon, för då hade jag inte kunnat träffa mina kurskamrater imorgon och dricka vin och äta chips. Iofs är jag riktigt sur och ledsen över att Sverige inte är med. Men jag brukar bli väldigt irriterad under röstningen när vi är med så på ett sätt ska det bli skönt. Få sitta och njuta av Cypern istället :) Finns ju några andra bra låtar också, har inte hört alla, inte noga i alla fall.

Nehe kanske dags för frukost innan tvättiden sätter igång!!!!

11.31
Humöret steg efter jag slängt i en tvätt och fick i mig lite kaffe och när solen gick i moln(???) Dock höll jag på att bli inlåst i tvättstugan, fy fan vilken panik jag fick, ingen mobil på mig, inte för att jag vet vem jag skulle ringa men alltså shit. Ska inte stänga dörren om mig nästa gång. Det dumma var att sen när jag väl kom ut så låstes inte till tvättstugan, så nu kan vem som helst gå in och ta mina kläder.. haha båda de smutsiga och de blöta rena.. vem skulle vilja det? Hoppas det går bra när jag ska ner nästa gång, tar dock med mig mobilen och som sagt, ska inte stänga om mig.
Hmm vad ska man hitta på nu, har kommit på att det finns faktiskt många saker att göra på internet för att fördriva tiden. Ofta sitter jag och tycker internet är tråkigt när jag läst alla bloggar och suttit på facebook en stund. Men alla dessa tv-kanalers hemsidor som man kan kolla på en massa program, så länge det inte buffrar hela tiden så finns det säkert en massa dåliga program att titta på för att få tiden att gå.. ska nog kika in på tv4play.se och se om det finns nåt att titta på som jag har missat?! Sen blir det snart att springa ner i tvättstugan igen.. wihoo va tiden går!!!!


18.06
Har i princip bara suttit framför datorn hela dagen. Usch och fy, min rygg börjar göra ont. Men jag har ingenting att göra.. tvätta tog bara 2 timmar, nice!!! Dan har fått reda på att han klarat examensarbetet.. och redan har han fixat det han fått kommentarer på att ändra. Grattis gubben. Så stolt jag är, han fick väldigt fina kommentarer med. Han är bäst!!! Middag ska det bli idag också, kycklinggryta med ris. Tog fram kycklingen redan igår, men då tänkte jag inte på att jag knappt hade något ris. Har bara en deciliter kvar.. men det räcker nog till mig idag. Men får väl ta pasta eller nått imorgon till resterna. Så typiskt mig att inte tänka ett steg längre. Men det ska säkert gå det också. Fast vet inte riktigt om kokosmjölk och pasta går ihop, men men mätt blir jag nog i alla fall.
Nu vill jag att denna dagen ska vara över, så det kan bli imorgon kväll nångång. Va fan ska jag göra hela dagen innan jag ska iväg??? Prata med Dan?? JA :) Men innan dess.. vet inte?
Har i alla fall skickat in tentorna nu så jag har sommarlov nu!!!!!!

Om prick 2 dygn landar vi i London!!!!!!

27 maj - 4 dagar kvar

13.14
Blev ett nytt inlägg istället för att bara fylla på.
Jag förstår inte vad min energi kommer ifrån?
Jag har haft huvudvärk i några timmar och ändå har jag gjort hur mycket nytta som helst.
Jag började göra nytta redan igår faktiskt. Då jag städade diskbänken och spisen. Jag är värdelös på att städa spisen direkt efter att jag använt den. Dan också, vi pratade om det igår, alla andra städar den direkt, det är vi dåliga på!
Idag städade jag lite på toaletten. Men gjorde även två saker som jag tillochmed varnat Dan för att jag inte kommer att ha gjort tills han kommer hem. Jag har städat BÅDA skrivborden. Ena skrivbordet är till symaskinen, som just nu är hos Madde och Elias. Det skrivbordet används verkligen som avlastningsbord eller vad man ska kalla det. Där lägger man saker man inte riktigt vet var de ska vara.. papper och annat skit. Men nu är det så gott som tomt. Det andra skrivbordet är det jag sitter vid nu med min dator på. När jag pluggar ser det verkligen värst ut. Böcker och papper överallt. Så när jag kände mig nästan färdig började jag plocka undan lite, vilket slutade med att jag rensade allting, gamla betalade räkningar och en massa annars skit. Så nu är det vääldigt fint här!! Har dammat lite men har lite kvar. Sen ska jag dammsuga med, blir nog inte idag, kanske imorgon, så det inte hinner bli dammigt igen tills jag åker!!!!!
Har även packat nästan allting. Och inhandlat det sista. Det blev åksjuketabletter, handkräm och deodorant. Sudokutidningen jag ville ha fanns inte :(
Nu sitter jag och är rastlös och vill att Dan ska vakna så vi kan prata. Har även tagit en ibumetin så snart blir jag väl ännu piggare. Men kaffet har jag hållit mig borta från :)

27 maj

09.02
Snart är maj slut. Vart tar tiden vägen??

Jag tror att jag vaknade lite på fel sida idag. Ingen lust att plugga för fem öre. Men har fått lite gjort och efter att ha skrivit lite med en av mina kursare på facebook blev jag lite lugnare. Tack för facebook, där man kan nå alla nästan jämt. Har man en fråga så är någon snabb med att svara!
Så nu ska jag se om jag kan trycka in lite till litteratur i min tenta och sen kanske göra kompletteringen också. Hade varit skönt att ha allt gjort, orkar inte få panik imorgon! För imorgon ska jag skicka in allt har jag bestämt!
Sen har jag SOMMARLOV!!!!!
Mitt sista sommarlov, som jag måste spendera med att plugga lite faktiskt. Läsa litteratur inför examensarbetet. Men som sagt så jobbar jag bara 6 veckor så jag ska väl hinna med det också. Får tyvärr börja min termin lite tidigare då jag ska börja samtidigt som barnen i grundskolan, men bara en dag i veckan :)

Pratade inte 7 timmar med Dan, tror bara det blev 6 timmar ;)
Kanske blir en hel del idag med, beror på hur han mår stackarn!!!
Jag saknar honom, tittade på bilder på honom på facebook, då saknar jag honom ännu mer.
Fatta att jag åker om 3 dagar!!!!


10.25
Jag har huvudvärk. Beror det på att jag inte druckit kaffe? Det brukar hjälpa med en kopp kaffe. Men det är därför jag inte dricker något kaffe för att stilla det. Måste vänja mig vid att inte dricka kaffe på ett par dagar. Pallar inte med huvudvärk på resan. Förut drack jag inte så mycket kaffe, förutom på jobbet på sommaren. Jag gjorde aldrig kaffe själv, drack kaffe om Dan hade gjort, och då en halv kopp. Undra hur många gånger jag har bryggt kaffe sen Dan åkte, massor. Jag är expert på det nu ;)
Men vill inte ta en ibumetin för att ta bort huvudvärken heller. Jag står ut istället. Tror jag snart ska ta min cykeltur till Eurostop. Bara jag kommer ihåg vad det var jag skulle köpa. Har ingen lust att dra dit igen innan söndag.
Men det var inte så mycket att komma ihåg så det ska nog gå.
Hemtentan är klar, tror jag. Läser igenom den innan jag skickar in den imorgon. Så nu är det kompletteringen kvar. Men jag orkar inte nu. Springer runt och fixar och donar i lägenheten istället. Ska damma och sammsuga en gång till innan jag åker. Sen packar jag lite. Läkemedel och andra toalettartiklar tar ju för fan all plats. Men det ska nog gå ner. Tror inte jag överskrider 20 kilo heller, det vore sjukt för jag har typ ingenting emd mig som väger särsklilt mycket.
Nu vill jag prata med Dan, men det dröjer några timmar till.

13.01
Jag måste sluta blogga tusen gånger om dagen!!!
Jag tror jag vet vad huvudvärken kommer ifrån... tandvärken.
Har återigen fått lite tandvärk p.g.a en visdomstand. Hoppas verkligen att det går över tills jag åker, tänk om det blir inflammerat??!!!! Jag sköljer med corsodyl så det borde gå över som det brukar, har inte mycket corsodyl kvar så jag är sparsam. Tänker inte sticka till apoteket igen och jag har för mig att det inte är det billigaste heller. Har lite listerin med, också bakteriedödande jag jag klarar mig nog. Men det får nog bli en ibumetin om det här inte går över.. det är ju antiinflammerande också :)

Varit på Eurostop. Höll på att glömma det viktigaste.. Dans kalsonger. Men kom på det när jag höll på att gå förbi JC. Hoppas han blir nöjd!! Hon frågade om jag ville plombera dem (blombera?) jag tänkte åhh va smart då kan han ju byta dem. Sen insåg jag att det var 7 dagars bytesrätt. Alltså kan han inte byta dem. Jag får helt enkelt förklara hur de ser ut eller visa i camen :P Så får jag byta dem i värsta fall. Helst inte för jag orkar inte cykla dit igen!!!!!!

26 maj

14.03
Svårt att somna igår på grund av magont. Så jag var trött när klockan ringde klockan 7. Tänkte att jag förtjänade lite sovmorgon eftersom jag skulle till bibblan vid 9 och inte skulle hinna igång med pluggandet innan dess i vilket fall så jag ställde klockan på halv åtta istället. Men kunde inte somna om. Så nu är jag lite trött.
Babblade mest skit i bibblan men det behövs det också ibland. Men fick lite nya ögon så den här tentan ska väl gå vägen. Har skrivit 6,5 sida av 7... opps, kommer säkert överskrida det. Men hon har inte varit så petig innan så jag hoppas inte hon är det. Jag är ju egentligen sån som tycker att är det ett bestämt sidantal så ska man inte överskrida det. Men det står ingenstans att det måste vara max 7 sidor, det är bara en riktlinje som hon gett oss. Så jag tar inte så hårt på det. Får väl se om jag orkar sätta mig mer med tentan idag.
Annars tar jag det i morgon förmiddag och sen har jag bara en liten komplettering också. Tycker jag ligegr i fas eller till och med före :)

Ska också ta mig till Eurostop imorgon tror jag och köpa lite alkohol, kallingar till min pojkvän eftersom alla typ har gått sönder av att tvätta för hand och sen lite snacks till helgen och en sudokutidning till flygresan. Tror att jag har allt inför resan annars. Har nästan packat allt, utom alla toalettartiklar och sånt, och de kommer väl ta upp halva väskan så det är tur att den bara är halvfull! Har lovat att ha lite extra plats till Dan också eftersom han bara ska ha ryggsäck när vi ska åka runt så ska han få lite plats i min stora väska :)
Åh vad jag längtar!!!!!!


22.02
Har suttit och pratat med Dan nästan hela eftermiddagen :)
Han är lite sjuk och så så jag får trösta lite :) Och jag hade nog inte gått så mycket mer gjort på hemtentan ändå. Ska upp och skriva hela förmiddagen imorgon istället.

Fan va jobbig träningen var igår, tappar man konditionen så mycket på två veckor?
Nu har jag i alla fall fixat så att mitt medlemskap är fruset  i 2 månader från och med måndag, sen fortsätter mitt medlemskap att löpa till november :) Perfekt för jag kommer nog inte att ha tid att träna efter det.. kanske inte innan heller?! Fullt upp med examensarbetet.. känner mig redan stressad och jag som hade velat jobba lite vid sidan av. Jaja!!!! Det löser sig.. jag och Louise får lägga upp ett schema från augusti!!!
Nu ska jag prata lite till med Dan tihi.. blir säkert typ 7 timmar sammanlagt :D Rekord slaget med hästlängder.
Min stackars lilla sjukling, får vila upp sig till måndag!!!!!!

<3 Dan <3

25 maj

09.27
Efter att ha stigit upp och kommit igång med pluggandet redan lite i åtta så insåg jag efter en stund att jag redan fått ihop 2 sidor av 5-7. Lär blir 7. Det har släppt så det ska nog inte bli så svårt att få ihop det i alla fall.
Veckans schema ser ut såhär:
Tisdag: Plugga, träna, prata med Dan.
Onsdag. Plugga, träffa Annika och Mia på bibblan och diskutera tentan, prata med Dan.
Torsdag: PLUGGA, till Eurostop och handla lite dricka till lördag och det sista inför resan, prata med Dan.
Fredag: Tvätta, plugga (komplettering), prata med Dan.
Lördag: Packa, plugga (om jag inte är klar), umgås med mina kursare och titta på Eurovision och dricka lite vin.
Söndag: AVRESA!!!!!

09.36
Nu är klockan halv fem på morgonen i Brasilien. Om en vecka ligger jag i Dans säng och sover jämte honom. Jag kan inte fatta att det är sant. Sjukt.
Vill nu på en gång.
Men nu ska jag dricka upp mitt kaffe och fortsätta att plugga!!!!


14.25
Så har man skrivit över halva hemtentan. Känns ganska bra, men jag har en massa mer jag kan skriva från huvudet men som vanligt är problemet att få in litteraturen. Men det ska nog gå det med.
Nu har jag fyllt på energiförrådet med både socker och koffein igen!
Har haft en låång paus nu med lunch, fika och pratat med Dan. Nu är han iväg och ska redovisa! Går säkert jättebra om jag känner honom rätt.
Så nu är det strax dax att sätta sig en stund till o skriva, sen är jag nog nöjd för dagen. Får som vanligt mest gjort på eftermiddagen och jag tycker inte att man ska sitta och plugga en hel dag, varken kroppen eller huvudet mår bra av det. Tror inte man skriver lika bra på slutet. Upp vid 7 imorgon också så jag hinner göra lite innan bibblan kanske! Om några timmar är det också dags för träning, kan behövas efter den här onyttiga dagen :P

Har även ordnat med en av Dans presenter som jag avslöjade i mitt födelsedagspaket som jag skickade till honom. Winnerbäck-konserten i Göteborg. Har bokat biljetter nu, sen får vi se hur vi tar oss dit och hem men är vi i Halmstad går det ju bra tåg. Ska bli riktigt nice. Melissa Horn spelar ju också. Så jag ska bjuda honom på det och sen kanske nån öl till det. Vi ska ha det så mycket bara han och jag. Längtar! Vill bara att det ska vara han och jag. Förutom de få dagarna precis när vi kommer hem från Brasilien så vet jag inte när vi kommer få spendera tid med varandra bara vi två. Men det blir ett senare problem. Bättre att vara med varandra bland folk än att inte vara med varandra alls.

24 maj - 7 dagar kvar

07.53
Ja om 7 dagar sitter på flyget mellan London och Rio de Janeiro!!! Lääängtar! Kanske inte till just flygresan men till att få komma till flygplatsen i Porto Alegre och se min älskling stå där i ankomsthallen och vänta på mig!!

Fick sms av honom igår kväll när de var på väg hem och hade fått täckning. Det var skönt för jag har sovit riktigt gott inatt och drömt om de första dagarna när vi har träffats igen!!! Underbart!!!
Jag orkae tillochmed sitga upp när klockan ringde vid 7. Trodde jag skulle skita i det och fortsätta somna om eftersom jag inte MÅSTE stiga upp, men jag steg upp och nu ska jag snart sätta igång med pluggandet. Vet inte var jag ska börja bara. Men först en kopp kaffe eller två!!!


09.01
Jag kan inte låta bli att tycka att lägenheten är väldigt tom utan katterna.
Förut var det tomt utan Dan.. sen vande man sig. Jag hade ju ändå katterna. Men nu är jag helt ensam. Känns verkligen helt fel. Det brukar ju i alla fall vara nåt levande här. Nån att prata med. Har jag ens öppnat munnen idag? Kanske har jag sagt något tills mig själv.. nej jag vet inte. Jag blir galen. Tur att det bara är en vecka, och tur att jag ska till skolan och lite civilisation, annars kanske jag lömmer bort hur man pratar :P Nej jag ska prata med Dan en liten stund idag. De har ju redovisning och opponering av examensarbetet imorgon så det är sista pluggdagen för deras del. Sjukt, sen är de klara, om de inte får komplettera på examensarbetet då. Det brukar man nog få? Något som ska ändras även om man är godkänd. Nehe nu ska jag se om jag kan få ihop något på min hemtenta, mer än referenslistan :P Den är ju inte så svår haha!


15.53
Vet inte om jag blev så klokare av att gå till skolan idag. Fick veta min komplettering! Förstår absolut inte varför jag ska komplettera och skriva mer om saker som de andra inte ens har med, då borde jag bara ta bort dem i så fall. Hon har ju för fan ingen "mall" för vad hon tycker ska finnas med i hemtentan. Jag blir så trött. Funderar på att maila henne o fråga vad hon menar?? Så himla otydligt vad det är jag ska komplettera!? Jag orkar bara inte. Får väl försöka bli färdig med den "nya" tentan först och sen se om jag hinner med den andra. Fan inget går som jag vill just nu!!! Längtar bara tills jag får prata med Dan men är en svår dag idag eftersom det är en jävla massa plugg för honom den här sista dagen innan redovisning, särskilt eftersom de åkte iväg i helgen också. Var inte smart tyckte jag, men de tyckte inte att de hamnade efter, får väl se vad han säger när jag pratar med honom sen. Men sen var det ju sista gången de kunde resa iväg innan vi kommer så de ville ju det, med sina kompisar därifrån.

19.11
Sista dagen jag var i skolan idag. Tror jag hoppas över handledningen på torsdag för jag hade tänkt vara färdig med hemtentan då. Sen är jag inte jättesugen på att träffa min lärare. Är inte glad på henne, hon formulerade min komplettering konstigt och lät sur på mailat. Jag fick verkligen hålla mig för att inte skriva något elakt tillbaka. Aja, tar tag i den kompletteringen senare. Men en komplettering nu var det sista jag behövde eftersom jag nu inte vet alls hur jag ska lägga upp nästa tenta, måste trycka in en massa litteratur bara för att! Åhh suck. Har knappt fått några kompletteringar på alla 3 åren så får jag en på en dramakurs, känns fan inte bra. Jag gillar drama, jag är duktig på drama. Men nehe, det är litteraturens fel som inte passar till det jag gjort i mitt projekt.
Har pratat med Dan nu i alla fall så är lite lugnare nu. Behöver få prata med honom lite varje dag annars känner jag mig helt fullproppad av känslor. Tror jag lägger ner pluggandet för dagen och sätter igång igen imorgon förmiddag istälelt. Ska stiga upp kl 7 varje morgon nu hade jag tänkt så man får nåt gjort!!!

23 maj

17.56
Det är INTE min dag idag!
Sätter mig på bussen till Växjö och när jag drar mitt busskort ser jag att pengarna jag satte in i början av veckan inte kommit in, vilket betyder att jag inte har råd med bussen mellan Växjö och Halmstad. Vet också att det bara är 10 minuter från det att jag är framme i Växjö till nästa buss går, om den är i tid vill säga. Vilket den nästan är. Skyndar till bankomaten för att kunna betala med kontanter i stället. Skyndar tillbaka till bussen. Är i tid men ingen buss?? Kollar busstidtabellen som jag varit så dum och inte gjort innan eftersom den alltid har gått kl 14 när jag åkt. Ser att det är 50 minuter till bussen går. Jag har visst bara åkt på vardagar innan, oops. jaja, tur att det inte var på andra hållet. Jag går till Ica och handlar lite gottis. Tänker att jag är snål idag och vill pissa gratis, går till Filmstaden för där är det gratis.. nehe tydligen har de byggt om och ändrat så att man nu har en kod på sin biljett som man ska använda för att komma in på toaletten. Jag vänder och går till Affärshuset Tegnér och pissar för 5 kr i alla fall. Återvänder till busstationen och stiger på bussen och testar med busskortet och pengarna räckte, busschauffören slog visst in ungdom (det bästa idag)!!! Komemr till Halmstad en timme senare än jag tänkt från början men det gör inte så mycket.
Väl hemma inser jag att jag förmodligen har komplettering att göra på min senaste hemtenta. Jag är redan sönderstressad med allting just nu. Examensarbetelappen ska in. VFU-handledaren till hösten ska kontaktas. Min hemtenta ska skrivas!!!! Sen har jag inte hört av min pojkvän på snart ett dygn. De är på liten vandringsresa från igår till idag. Verkar som att det inte är någon mottagning för mina sms kommer inte fram. Försöker att inte vara för orolig men är det ändå. De ska ju komma hem ikväll så jag hoppas att allt är bra med dem.
Jag måste städa lägenheten. Jag orkar inte. Vill bara att den här dagen ska ta slut.
Vädret är i alla fall fint, det är svårt att vara ledsen då!!!!

18.50
Känns liite bättre efter en dusch. Har en massa saker jag borde göra men jag orkar inte.
En sak är bra i alla fall, jag åker till Brasilien om en vecka. Just nu vill jag bara vara med Dan och glömma alla måsten. Trodde det skulle bli lugnt nu när terminen slutar, men nehe massor att göra innan dess och jag går ju en vecka mindre än alla andra. Men de 2 veckorna jag är i väg ska jag skita i allt annat!!!

20.58
Jaa då var det ett dygn sen jag hörde nåt ifrån Dan. Usch vad jag saknar honom och känner mig ensam. Man är absolut inte van vid att inte kunnas höras på ett dygn. Händer typ aldrig. Usch. Jag bara hoppas att allt är bra och att de kommer hem idag/inatt så jag har ett sms från honom när jag vaknar imorgon, annars blir jag riktigt orolig!!! Helst hoppas jag att han snart får mottagning eller nån får mottagning så han kan skicka ett sms o säga att allt är bra innan jag ska sova. Nu ska jag kolla på någon av alla filmer som går på tv, tror dock jag har sett de flesta, både Wallander och A cinderella story. Går nån romantisk komedi på femman också, såna kan man alltid titta på, gjorde det igår också.. fast somnade på slutet!

21.04
Jag hade visst sett den filmen också.. suck. Vilken av filmerna kan jag tänka mig att se igen???

20 maj

19.45
Stress stress stress. Skriver i pausen i Halv åtta hos mig, eller nej nu var pausen slut!
Packa och plugga återstår idag!!!

Har fått årets första solbränna :)
Armarna, bröstet, axlarna och ansiktet har fått sig lite färg efter några timmar i solen de senaste dagarna. Man är ute med barnen ganska många timmar men tänker kanske inte på att solen tar så pass mycket som den gör. Vet inte hur vädret blir imorgon, men jag ska smörja in mig OCH ta med solbrillor. Idag skulle det ju regna och åska hela eftermiddagen, men ja solen sken nästan hela tiden!!!
Men jag har inte bränt mig. Känner inte att jag fått någon färg men ser det i spegeln!!!

Stress stress stress. Var på info om examensarbetet och blev stressad inför det och inför VFU:n till hösten. Orkar inte tänka på det nu, men jag måste!!!!
Men imorgon klockan 15 tar jag helg. Drar direkt till Tingsryd och festar. Sen är jag väl bakis på lördag men kanske jag hinner plugga lite också.. beroende på hur mycket som får plats att packa ner i väskan. Ska bara ha ryggsäck med mig efterosm jag åker til utan katterna hem. Kommer inte få träffa dem på 3 veckor :( Har bara varit borta från dem i 3 veckor innan också.. haha jag klarar mig nog. Fast en vecka själv i lägenheten är det värsta. Men samtidigt ganska skönt. Man får sova hela nätterna utan att få en Råttis som slickar en i ansiktet och ingen som stör när man pluggar, det är de ju bäst på!!!

19 maj

08.27
Sovmorgon. Ställde klockan på 07.45. Somnade 9 timmar innan dess och så länge behöver jag inte sova så det kände som en lyxig sovmorgon då jag vaknade, tittade på klockan och lugnt kounde somna om. Steg upp 20 minuter innan klockan ringde pigg och utvilad. Det är skönt när kroppen ställer om sig så. Känns som att såna här dagar kan man stå ut med när man jobbar. Kroppen vänjer sig vid att stiga upp tidigt och lägga sig hyffsat tidigt. Det är skönt!

Solen skiner och jag antar att vi kommer vara ute hela dagen om det inte kommer regn som det kanske skulle göra. Temperaturen ska ligga över 20 grader och vi har det lika varmt, om inte varmare än Dan har det i Brasilien ;) Om 12 dagar anländer vi och jag längtar! Ska bli så skönt när det här är över. Kommer kännas helt ofattbart att få krama om honom igen.

Men innan dess är det full rulle, plugg plugg plugg!!! Men det ska väl gå an det med, tiden kommer ju gå i alla fall!

Någon hade tagit bort min ventil på cykeln häromdagen. Så jag fick cykla/gå/cykla/gå med en cykel med noll luft i framdäcket. Fan vad en cykel kan låta.. mer än en bil tror jag ibland :P Men eftersom jag har världens bästa pojkvän så fanns såklart en ventil i en av hans verktygslådor så har ingen skruvat bort den och jag inte cyklat sönder slangen så ska cykeln inte vara "punkterad" idag!! Gööötttt!! Jag hade egentligen inte velat be om hjälp. Jag ville klara det själv, men eftersom det inte bara handlade om att pumpa cykeln, har ju fan inte ens gjort det själv innan, så var jag tvungen att fråga Dan, jaja jag löste det i alla fall utan att behöva sticka till biltema och handlar saker!!! Hoppas bara inte jag cyklade sönder slangen!!! Blir segt att gå fram och tillbaka till förskolan, det är en bit!! Även om det bara e få dagar kvar!!


Bilden jag tog när det ösregnade och luktade så gott.
Kladdkaka och kaffe på balkongen i ösregn!
MYS!

17 maj

06.24
Jag känner mig som ett levande lik. Kunde inte somna igår. Helt konstig i huvudet var jag.
Och så skulle klockan ringa vid 06.00 men som vanligt vaknade jag en timme innan ungefär och vågade inte somna om helt. Så nu sitter jag här och har sovit kanske 5 timmar och är absolut inte på humör och har inte ork till nånting!! Vilken bra start på veckan. NOT!


15.31
Idag skulle jag slutat vid 13.15, hoppade över rast och fick sluta 12.45. Gött med kort dag när man inte fått nån sömn. Kände mig nästan som en människa ett tag på förskolan. När jag kom hem var det värre. Har legat i soffan och slumrat lite. Har börjat få lite smått ont i halsen. Igår tyckte jag förkylningen var som bortblåst. Jag var inne hela dagen men ändå tycks halsen vilja ha ont. Halsont brukar smyga sig på så jag lär väl vakna med ännu ondare hals imorgon. Typiskt att vi ska vara ute hela förmiddagen, vad ska jag ha för kläder???
Usch vad hängig jag blev. Har i alla fall skalat potatis till dagens middag. Egentligen ville jag slippa laga middag men eftersom idag är den enda dagen som jag slutade tidigt så kände jag att jag måste laga middag så kanske jag inte behöver göra det någon av de andra dagarna får då har jag i frysen så jag klarar mig!!! Så det blir kokt potatis, panerad fisk och hollandaisesås. Ska bli riktigt gott!!!!!


22.15
Varit en lång dag idag och jag ser så mycket fram emot att sova, till skillnad från igår!!!!
Sängen, Here I come!!!!!!
Ska bli fruktansvärt skönt att sova!!!

Saknad

Saknar din andedräkt mot min nacke när vi ska sova,
saknar dina fötter i mitt knä när vi ligger i soffan,
saknar din blick när du upptäcker att jag tittar på dig,
saknar att se din påpälsade kropp inför en vinterpromenad
saknar din varma famn när jag kommer hem från jobbet,
saknar ditt skratt när du tycker jag är rolig,
saknar dina tårar du ibland fäller av lycka,
saknar att hålla utkik efter dig i fönstret när du är på väg hem,
saknar att ha någon att ta ut soporna åt,
saknar att prata bort nätter med dig.
Det är så tomt här.

/Dan Nilsson 2010

16 maj - 2 veckor till avresa

09.13
Somnade sent, vaknade tidigt, kunde inte somna om :(
Jaha idag är det då två veckor tills vi åker. Eller ska jag säga, förhoppningsvis åker. Varför skulle vi åka via London???? Det är ju askmoln där titt som tätt och de närmaste dagarna kan Storbritanniens luftrum vara stängt. Nu har det hållt på i över en månad från och till så det kan lika gärna bli så att vårt flyg ställs in om två veckor. Det är bara till att hålla tummarna och verkligen hoppas att vi kommer iväg. Fan om vi inte gör det. Men ska tänka positivt nu. Jag är inställd till 100% på att vi ska åka så det ska vi med!!!!!!
Nu väntar duschen sen frukost, sen soffan för antingen vila eller plugg!


16.48
Så har nästan hela dagen gått.. poff poff!!!
Tänkte jag skulle baka havreflarn med choklad om en stund! Alla skrev på facebook om att de bakade bullar och sånt. Blev så sugen på bullar men har inte ork eller grejer till det riktigt. Men att baka några havreflarn att ha till kaffe vore mumsigt. Lättare än att plocka fråm kladdkakan från frysen och tina upp varje gång man ska dricka kaffe. Så det ska jag göra.. har lite tid över. Skulle dock fixa musik till min "lektion" imorgon men har fått slänga 2 skivor för bränningsprogrammet jag laddade ner fungerade inte. blir förbannad. Så jag vet inte riktigt vad jag ska ha för musik. Har en reserv om de inte har nåt på förskolan, men den passar inte riktigt tycker jag. Kanske hinner leta lite till musik men nej tusan också. För en gångs skull önskar jag att jag hade en skiva med klassisk musik hemma!!!
Har gått 2 helger utan att Jehovas vittnen har plingat på dörren. Kanske de har fattat att jag inte kommer att öppna, eller så tror de kanske att ingen bor här :P Gött, hoppas de har gett upp!!!!!


18.36
Nu har jag fått ordning på skivan, har även hittat den perfekta låten som jag inte visste vad den hette. Så jäkla gött. Avinstallerad programmet jag laddat hem för jag hade ju slösat 2 skivor på det. Så testade jag att sätta i en ny skiva och se om datorn hade ett bränningsprogram redan och ja hallå, windows mediaplayer har ju det.. gick hur smidigt som helst!!! Första gången jag verkligen gillar windows media player!!!
Perfekt!!
Nu har jag bakat havreflarn med smak av ingefära, funderar på om jag ska doppa dem i choklad också, vore gott, men då kanske man inte känner ingefärasmaken. Men jag har så tråkigt så jag vill få tiden att gå så lite sugen är jag på att göra det. Får se!

15 maj

09.57
Grattis brorsan! Snart gammal gubbe :P

Idag öser regnet ner! Hoppas det avtar framåt dagen så det kanske bli grillning och lite fest ikväll!!
Smhi visar att det ska vara uppehåll och 12 grader i kväll. Det är överkomligt. Men på klart.se står det att det ska regna... tvetydigt!!!!

Pratade precis med Dan, när han kom hem från festen. Halv fem är tidigt för att vara dom! Däremot så är vissa personer verkligen idioter!! Fattar inte hur folk kan tro att Dan och jag INTE älskar varandra??? Hallå vi älskar varandra så mycket att det inte finns ord. Och det är inte lätt att ha ett förhållande i 3,5 månad 1000 mil ifrån varandra. Det är skitsvårt. Man kanske bråkar om småsaker ibland, vilket är jävligt onödigt, jag vet. Men så är det ju hemma med, i de flesta förhållanden. Skulle man vara sams hela tiden så skulle man ju inte veta att man vill lösa problemen när de uppstår. Åhhhh!!!! Vi älskar varandra och huvudsaken är väl att vi vet det. Men att folk vräker ur sig såna saker ibland får mig irriterad. Sköt ditt eget så sköter vi vårt!!! Hade vi inte älskat varandra så hade vi inte klarat av de här månader ifrån varandra!! Vad jag längtar bort ifrån den här stan och folket i den (dock inte alla). Vill bara flytta tillsammns med Dan, någon annanstans och börja om på nytt med folk som är riktiga vänner!!!!!!


10.38
Nu sitter jag med kaffe och kladdkaka, ska bli mumsigt. Sen blir det till att plugga. Råttvajlen ville ut på balkongen, tur att man har inglasad när det spöregnar. Jag gick ut och shit vad gott det luktar!!! Vårregn! Inte ofta man känner den doften om man inte är ute i regnet och då är det inte så kul. Men att ha tak över huvudet, höra smattrandet mot glastaket och känna doften av vårregn på asfalt. Alltså shit det luktade så gott. Kanske jag ska förflytta mig med min kaffekopp ut på balkongen och njuta. Det är ju inte direkt kallt heller!!!
Att man kan njuta av regn så mycket, bara för att jag slipper gå ut i det!!!


12.42
2 av 3 lektionsplaneringar klara. Ska faktiskt bli kul!!! Den tredje gör jag nog i veckan efter att ha sett hur det första passet gick i alla fall. Tusan också att jag har mina gamla gosedjur i Tingsryd, nu hade jag behövt dem. Kanske kan låna Dans nalle ;) Han har ju alla sina saker från sitt föräldrarhem här :P
Nu ska jag läsa lite litteratur och hoppas jag får ut nånting av det, ananrs kommer jag ha problem när jag ska skriva hemtentan, bör börja med den i veckan med. Shit det kommer bli mycket i veckan, jag är dödstrött när jag kommer hem på eftermiddagarna, så det kommer bli jobbigt att börja plugga då. Men allt för att jag ska åka till Brasilien!!!! 15 dagar tills jag åker idag!


16.05
Trodde det skulle bli en skithelg, men idag har tiden sprungit iväg och jag har inte hunnit ha tråkigt fast jag inte riktigt vet vad jag har gjort. Solen har tittat fram och då tycker jag att det ska hända något ikväll. För vi sa att om det inte regnar blir det fest. Dock blir det kanske bara jag, Madde och Elias. Men jag hoppas de fortfarande vill. Är inte alls sugen på att bara sitta här ikväll! Vill vara ute lite!!!
Har gjort god mat. Kycklinggryta med smak av jordnöt och kokos med ris!!! MUMS!!!!!
Har börjat packa.. fast det är 2 veckor till jag åker!! Men tänkte att såna grejer som jag ändå inte kommer att använda innan dess kan jag lika gärna packa ner. Så nu ligger det några linnen (kanske för många), bikinis, handduk och ett par klänningar där!!!!!!

14 maj

14.55
Skulle egentligen sluta praktiken om 1,5 timme. Men slutade jag redan för 2 timmar sen. Så snällt av min handledare. Jag är ju inte världens piggaste och sen så nämnde jag mitt ärende i stan, att jag skulle växla pengar, så hon tyckte jag kunde gå tidigare. Plus att det var mycket personal på väldigt få barn. Så jäkla skönt!
Så jag stack hem och kollade internetbanken så jag hade tillräckligt med pengar och förberedde mig för att handla efter mitt ärende på Forex. Och tredje gången gillt som man brukar säga så hade de äntligen mina pengar på forex!!! Och så fick jag lite handlat på MAXI också, egentligen den sämsta dagen att handla på, kryllar av folk där men det gick!!! Så nu ska jag förhoppningsvis överleva en vecka till.

Funderar på att bege mig till Tingsryd nästa helg. Skulle egentligen inte dit mer innan jag åker. Men helgerna i Halmstad är verkligen såå sega. Finns ingenting att göra. Borde egentligen plugga nästa helg men jag tvivlar på att det kommer bli så mycket gjort, vare sig jag är i Tingsryd eller Halmstad. Men jag får se om någon kan hämta mig på fredagen och så får jag ta bussen tillbaka på söndag, visserligen vääldigt seg att åka buss halva dagen men så är det bara. Katterna ska lämnas i Tingsryd så då får det bli buss tillbaka. Men jag får se...!

Borde ta ett städ- och diskryck nu när jag fortfarande är uppe i varv. Blir trött när jag sätter mig. Kanske några tag med dammsugaren så kan jag kanske vila en lite stund sen. Höll på att somna innan idag. Vi kollade på film, shit vad trött jag blev. Inte bra att sätta sig ner när man är förkyld.
Är lite piggare idag, men det kan ju också bero på att jag är i farten hela tiden. Har lock för öronen och det är ett vanligt tecken på att jag är förkyld, sen är jag tjock i halsen men som tur var har jag inte ont längre. Har inte tagit vare sig Ibumetin eller Kestine idag :) Tänkte jag skulle försöka hålla mig :)

Undra om det blir någon fest eller tjejkväll i helgen, är inte alls sugen på att bara sitta här hela helgen, fast jag borde vila upp mig, men gud så tråkigt!


19.31
Ingen tjejkväll imorgon, fan me!!! Men det blir vin ikväll istället. Tror jag ska öppna min flaska strax och smutta lite, mums! Elias och Madde kommer hit, kanske nån mer? Så ska vi kolla på hockeyn. Jag behöver lite sällskap känner jag! Humöret går upp och ner som en jävla karusell. Det borde det inte göra tycker jag. Jag har för mycket fritid helt enkelt. Men ikväll blir det lite vin och imorgon och på söndag får det väl bli lugnt antar jag. Behöver plugga. Har sagt det några gånger nu men nu msåte jag verkligen göra det. Särskilt om jag ska kunna ta mig till Tingsryd med gott samvete nästa helg.
Nu till vinet!!!!!

13 maj

09.26
Det var nog inte allergin igår. Det var en förkylning. För jag vaknar med värk i hela kroppen och ont i halsen och ja nu känns det mer som en förkylning än allergi, men allergin gör nog sitt också. Men vanligt nässpray hjälpte mot nästäppan så den beror inte på allergin i alla fall. Så vi får se hur mycket jag orka plugga idag. Blir en innedag för att vila upp mig i alla fall så  jag orkar med en praktidag imorgon, har inte tid att ta igen den någon annan gång. Men usch vad jag vill ha Dan här. Det kommer dröja många timmar innan jag får prata med honom :( Jag orkar inte vänta! Och så måste jag tvätta! Varför har vi inte tvättmaskin i lägenheten???? Har jättemycket tvätt och insåg att jag inte kan vänta en dag till med att tvätta för jag har på mig mina sista par strumpor!!! SUCK!!!
Men är hellre sjuk nu än om 3 veckor när vi ska åka!! Längtar!


10.32
Jag har verkligen ingen ork till att göra någonting. Samtidigt som jag vill göra nåt för att tiden ska gå fort. Jag försöker läsa kurslitteratur men kan inte hitta nånting i dem som jag känner att jag kommer kunna använda i min hemtenta. Känner mig redan stressad inför den trots att jag inte kan börja med den förrän jag har hållt i något av mina pass på förskolan. Första är på måndag, sen är det torsdag och fredag också. Suck. Men det är väl bara till att läsa och försöka hitta något som är lite vettigt i alla fall.
Jag är så saknig idag. Tiden sniglar sig fram.

11.17
Jag vet inte om jag någonsin bott själv och varit sjuk. Kan inte tänka mig det eftersom jag aldrig bott själv mer än några dagar. Jag tänkte att jag kunde ligga i soffan i princip hela dagen och slappa. Men nej, först tvättid, och sen måste jag ju faktiskt få i mig lite mat så jag måste laga middag. Tur att jag inte är jättedålig. Tänk om jag legat med 40 graders feber och inte kunde gå själv, fy fan. Tur att jag ändå är ganska pigg och ingen feber, enligt vår febertermometer. Det borde vara förbjudet att vara ensam hemma när man är lite krasslig, ibland behöver man nån som kan ta hand om en lite grann. Mamma är bäst. Hoppas jag inte blir sämre bara. Men det tror jag inte.. jag får en infektion i kroppen ca 1 gång om året och det blir bara halvdant varenda gång. Ska inte klaga!


20.51
Har varit en skitdag idag. Usch, hoppas jag inte mår lika dåligt imorgon, även om en ibumetin hjälpte ganska bra. Men dagen har varit sååå lång och tråkig! Blev inget vettigt gjort heller, eller jo, tvätten :) Och lagade middag men det är det enda. Är så osugen på praktik imorgon, ska se om jag kanske kan gå hem tidigare, tror inte att jag kommer vara helt frisk imorgon och är jag inte sämre så går jag dit sen får vi se. Skitdag helt enkelt.


12 maj

11.44
Har redan kommit hem från VFU:n, det var studiedag så var inte så mycket jag kunde vara med på. Sjukt jobbigt att cykla dit.. tog ca 20 minuter och uppförsbacke mesta biten.
Sen när jag skulle cykla hem så regnade det, såklart. Men inte så mycket först så jag tänkte, jag måste ju till stan idag och växla pengarna eftersom jag bestämt det med Forex. Eftersom det inte regnade så tänkte jag att jag cyklar dit direkt annars kommer jag aldrig iväg om jag väl kommit hem och satt mig ner. Det började visst regna mer och jag kände att det inte var nån idé att vänta. Det är över 4 km från praktiken till stan. Halvägs till stan var mina byxor genomblöta och kalla. Väl inne i stan på Forex så säger de att pengarna inte har kommit. Leverantörerna hade först skickat fel pengar men de skulle komma idag, men att leveransen var försenad och skulle komma först vid 13 och att jag skulle återkomma då. Hade jag bott närmre stan så fine, men ärligt talat, vilket otur man kan ha, när jag tänkte att jag tar det direkt, skulle väntat. Så jag ska cykla dit på fredag istället. Men fan alltså, inte roligt att cykla i ösregn hem efter att ha cyklat ända in till stan helt i onödan! Fan vad irriterad jag blev. Kände ju inte för att stanna i stan i 2 timmar genomblöt liksom. Så det var liksom bara till att cykla hem igen. Smart av mig att inte ens ta min regn-och vindjacka (nu när jag väl har en sån, och har har det i vanliga fall på praktiken när man är ute med barnen). Nu är jag slut och hungrig och allt på en gång. Får se om jag orkar plugga idag, ananrs får jag ta tag i det imorgon, då blir det sovmorgon efter att ha stigit upp tidigare och tidigare varje dag. Idag stod klockan på 06.30, suck. Men jag har vaknat några minuter innan klockan varje dag och det är skönt, hatar att bli väckt av den och måste flyga upp!

12.05
Allergin har satt igång nu också, kliar inte i gommen efter en tablett men näsan rinner stup i ett. Måste ta och köpa ett nässpray mot det.. så jävla dyrt bara och jag har fan inga pengar med tanke på resan. Får kanske be mamma om ett bidrag. Det är inte billigt med allergimedicin om man ska ha nåt som fungerar, samtidigt som jag har allergi hela våren och sommaren, just nu har den kommit ovanligt sent p.g.a vädret så något bra är det i alla fall med det kalla vädret vi har. Fattar inte att man ska behöva ha mössa och vantar i mitten av maj!!!

20.21
Jävla allergi!!!!!! Det känns som en rejäl förkylning. Hjälpte inte med två Kestine, har så ont i gommen samtidigt som det kliar lite, kanske tabletterna hjälpt mot klådan?? Den tänkte jag att det onda borde gå bort med en värktablett men nehe. Är trött och hängig också, slumrade i soffan men var rädd att jag skulle somna för natten så jag tog mig i kragen och satte mig vid datorn och pratar nu med Dan istället :) Men det blir en tidigt kväll för mig. Vill bara sova och att jag ska må bra imorgon, men det tvivlar jag på. Näsan rinner inte längre i alla fall, det är ju alltid nåt. Men ska köpa nässpray mot allergin imorgon i alla fall.. hoppas det hjälper!

10 maj - 21 dagar kvar

18.23
Första VFU-dagen avklarad. Roligt. Mycket roligare än jag trodde och tiden gick fort precis som jag hoppades.
Tror veckorna kommer flyga fram!!
Ska redan hålla i en liten aktivitet imorgon, under gympalektionen, får se vad jag hittar på :) Annars har de väldigt uppbokat men vi ska nog trycka in någon gång när jag kan ha dem också! Och jag hade ju träffat i princip alla innan så namnen var det inga problem med, kan nog redan alla 18 faktiskt :) Så jag tror jag kommer att komma in i det fort!

3 veckor tills jag får hålla om min älskling igen! Om inte det kommer nåt jävla askmoln hit. De stängde ju luftrummet i södra Tyskland häromdagen. Nu får vulkanen hålla sig lugn. Jag SKA till Brasilien!


Grattis på födelsedagen, Ellen och Linda!!!!

9 maj

16.48
Har varit ute och gått en rask promenad trots lite regn. Känner mig lite duktig faktiskt!
Annars har jag inte gjort något direkt vettigt idag. Laddar inför VFU-vecka nu!

Jag har mycket tid att fundera. För mycket tror jag.
Jasmine, det är bara till att inse att man faktiskt inte kan få precis allt man vill här i världen,
och definitivt inte allt på en gång!

Jag vill, NU! Låt mig vinna på LOTTO eller nåt, snälla!! Först msåte man ju spela för att kunna vinna, suck.
Jag har inte råd.
Nej nu vill jag att det ska vara den 31 maj. Eller kanske den 17 juni, då jag äntligen får vara ensam med Dan, i vår lägenhet!!!!!

Idag blir det kycklingfilé, klyftpotatis och bearnaisesås!!!


19.12

Här är mina gladiatorsandaler jag köpte i Tingsryd. Det blev ungefär såna jag ville ha. Vill man inte lägga 600-800 kr så blir de inte finare än så här :P Dock är bilden rätt kass, man ser ju knappt de fina nitarna!!
Dessa ska jag traska runt med i Brasilien i alla fall!!! Längtar!!!! 3 veckor kvar nu!!!!

Tema Otrohet

Ärligt talat vad är det med den här världens egentligen?
Böcker, låttexter och filmer alla handlar de jämt om någon som är otrogen.
Folk ser och läser om det hela tiden, inte konstigt att folk är otrogna till höger och vänster, eller?
Läste en blogg igår om man skulle låta sin pojkvän åka på kryssning med killkompisarna. Tydligen menade den här personen och många andra att om man släpper iväg sin pojkvän på kryssning så är det lika med att han är otrogen. Herregud!! Vad är det som har gjort att alla tror att vem som helst skulle vara otrogen? Bara idéen är ju helt absurd. De personer som inte kan åka iväg och festa utan att vara otrogen måste ju vara väldigt svaga personer som inte kan kontrollera sig själva. Eller så är de i ett förhållande där de inte trivs. Något annat kan det väl inte vara, eller? Vågar man inte släppa iväg sin pojkvän på en kryssning eller liknande så betyder det att man inte litar på honom och då är det ju något som är fel i förhållandet?
Jag blir väldigt upprörd över ämnet otrohet för det dyker upp precis överallt. Det går inte att titta på tv eller film utan att någon är otrogen, inte läsa en bok heller för den delen. Till slut så börjar man undra om det finns någon i hela världen som INTE är otrogen?? Snacka om att media ger en helt fel bild. Jag blir ju rädd för mina egna tankar när det blir såhär. Det är aldrig okej att vara otrogen!!!!
Det är klart att alla som är i ett förhållande är rädd för att ens pojkvän/flickvän ska vara otrogen, men det går inte att gå runt och vara orolig hela tiden. Har man varit otrogen så tror jag det är väldigt svårt att dölja det, jag hoppas innerligen att alla som någonsin är otrogna berättar detta för annars blir det ett helvete och samtidigt så tror jag det kommer att komma fram förr eller senare. Ingen mår bra av att hålla inne med en sån sak. Det märks liksom.
Så lita på din pojkvän/flickvän, gör du inte det så behöver ni jobba med ert förhållande eller inte vara tillsammans alls.
Jag har min pojkvän 1000 mil härifrån i 3,5 månad. Vad vet jag vad han gör? Men ärligt talat. Jag är så säker på vår kärlek, för jag har världens bästa pojkvän och vi har världens bästa förhållande. Och jag vet att mina vänner nu tänker: Ja men han har ju varit otrogen med dig mot sin förra flickvän. Ja det var han, MEN deras förhållande var knackigt och det var inte så att han skulle hånglat med vem som helst!!! OCH han hade JÄTTEDÅLIGT samvete för det, trots att det nästan redan var slut mellan dem.

8 maj

09.25
Vaknade i tid idag och steg faktiskt upp. Eller försökte inte somna om tusen gånger. Låg såklart kvar i sängen ett tag och gosade med katterna. Men idag var det lite extra jobbigt att vakna ensam. Det regnar ett sånt där ihållande regn som man bara vet kommer att hålla på hela dagen. Bara en sån sak gör det svårt att stiga upp och se nån mening med dagen. Sen har jag en tråkig helg framför mig, ska se om jag kanske kan läsa lite litteratur och kanske planera lite inför min VFU, men inte så mycket plugg jag kan göra ändå. Sen har jag inget mer planerat. Skulle som sagt iväg och handla, men i det här regnet vill jag inte gå nånstans. Det är inte akut med handlingen men jag ville :) Så det blir nog plugg och guitar hero i väntan på att Dan ska logga in. Kanske lite frukost med efterrätt. Kaffe och kladdkaka!

Igår satt jag och Dan förresten och kollade lite på hus. Hittade mitt drömhus. Dock ville jag att det skulle ligga nån annanstans än där det låg, fast det låg jättefint. Men jag bara vill ha det huset, eller ett likadant. Har inte hittat ett enda hus där jag är lika nöjd med insidan som utsidan, alltid vill man göra om insidan. Men det här var så nytt och fräscht och i princip exakt som jag vill ha det, kan göra om lite så det blir fler sovrum med!! VILL HA!!!!
http://www.svenskfast.se/Templates/ObjectView.aspx?objectid=3MHQJA1L6R773KUH


12.58
Shit vad jag inte gör nånting vettigt. Har inte börjat plugga. Kan inte koncentrera mig. Bara längtar och väntar på att Dan ska vakna och logga in. Jag är en sorglig människa, men dagar som dessa är det bara så!
Det har slutat regna. Jag funderade på att sticka ut och handla, men så kollade jag vädret och såg att det skulle vara 3 grader ute. BRRR!!! Sen att det skulle vara uppehåll och varmare imorgon, bättre att ta det då. Jag får klara mig på det jag har. Alltså kladdkakan var vääääldigt mäktig. Tog en pyttebit till kaffet och jag orkade inte äta upp den. Skulle kanske varit lite bakpulver i så den hade blivit lite fluffigare!!!
Undra om det blir något pluggat idag eller om det får vänta till imorgon? Har ju egentligen inget jag MÅSTE göra.. det är bara gött att ligga lite före ibland!


17.05
Blev visst en tur till affären. Madde och Elias skulle gå så jag tänkte att jag faktiskt kunde hänga med. Alltid bra med någon som drar lite i en :) Så handlade lite smått. Blev geléhallon, mums, dumt jag har ju en hel kladdkaka som måste ätas upp. Den går ju faktiskt att frysa in, det får jag nog göra annars kommer jag inte må bra!
Fortfarande inte pluggat! Jag ska kanske sätta mig med det en stund. Jag gör ingenting men tiden går ändå :)

7 maj

16.44
Tråkig fredag!
Blåsig fredag!
Kall fredag!
Ingen bra dag helt enkelt.

Tänkte jag skulle ta ett bad strax och värma mig lite, sen ska jag göra kladdkaka så jag har något gott att äta ikväll. Har ingenting hemma känns det som. Ska handla imorgon. Blir aldrig mätt :P

Saknar min Dan. Försöker hjälpa honom att hitta jobb, fy vad svårt det är! Vill bara att det ska vara fixat så han kan koncentrera sig helt på examensarbetet nu. Det ska ju snart in!


19.34
Gjorde kladdkaka, utan ägg, eftersom jag inte hade det hemma och inte orkade gå och handla och ville inte gå och handla utan använda det jag redan hade hemma. Blev väldigt rinnig i mitten men tror det blir bättre när den stelnat/kallnat. Mumsig var den såklart! Däremot fattar jag inte varför det alltid ska vara så övredrivet mycket socker i. Jag drog ner på sockret men tror faktiskt det kunde varit ännu mindre. Det behöver faktiskt inte vara supersött. Den blev i alla fall bra för sockret hade smält, ibland kan de ju bli så att det knastrar av socker när man äter den, inte bra. Men man kan nog ta mer än en deciliter mindre socker än det står. Lätt!!!!
Får nog bjuda hem nån till mig att äta den.. vem??? Annars kommer jag käka upp hela den imorgon :S
Nu blir det nog lite tv, fast det inte finns nåt att titta på. Sen ska jag prata ännu mer med Dan. Älskar att han är hemma och pluggar hela dagarna, vi hinner prata så mycket då :)


22.15
Nu ska jag nog faktiskt krypa ner i sängen. Kanske kan somna i någorlunda tid idag.
Jag vet, det är helg och man kanske skulle vara uppe länge och ta sovmorgon, men måste nästan förbereda mig inför nästa vecka så man inte är helt död när man kommer till praktiken. Kommer nog ändå ligga länge i sängen imorgon :)
Tog ett bad innan jag bakade kladdkaka innan. Så varmt och skönt, har fortfarande inte börjat  frysa. Det är gött, att ett bad kan värma så mycket :) Fast man orkar ju inte så länge. Energi-slösande!

Dan <3 Jasmine forever

Receptet till pirogerna

På begäran kommer nu receptet till pirogerna jag gjorde :)

8 stycken piroger (fyllning får man göra själv, vad man nu vill ha)

Deg:
50 g smör
2 1/2 dl mjölk
25 g jäst
1 tsk salt
1 tsk strösocker
6-7 dl vetemjöl

Pensling:
1 uppvispat ägg

1.Smält smöret i en kastrull. Blanda i mjölken och värm till fingervarmt, 37 grader. Rör ut jästen i lite av dem ljumma mjölkblandningen i en matberedare.
Tillsätt resten av vätskan, salt, socker och mjöl.
Låt jäsa övertäckt i 40 min.

2. Gör fyllningen.

3. Sätt ugnen på 225 grader. Dela degen i 8 delar.
Kavla ut till cirklar, ca 20 cm i diameter.
Fördela fyllningen på ena halvan av varje cirkel. Pensla kanterna med ägg.
Vik ihop pirogerna till halvmånar. Tryck ihop kanterna med en gaffel.
Lägg på en plåt med bakplåtspapper. Låt jäsa övertäckta i 20 min.

4. Pensla med ägg. Strö över med ost (eller sesamfrön som det står i receptet).
Grädda mitt i ugnen i 12-14 min.

Receptet är hämtat ur tidningen Allt om mat. Som fyllning kan man ha i princip vad som helst om man vill. Svampstuvning hade säkert passat bra också. Jag gjorde vanlig köttfärssås fast inte så såsig som vanligt. Tog lite extra lök och svamp. Blev väldigt gott.

Utan min älskade

När jag hör andra tala om kärlek
kan jag inte riktigt förstå.
Det låter så enkelt,
lycklig kärlek är inte alltid enkel.

Jag trodde att olycklig kärlek var den enda kärlek som gjorde ont
Men nu har jag insett att lycklig kärlek kan göra ännu ondare.

Jag har insett,
nu när jag ser alla "lyckliga" par gå omkring och bråka om saker som egentligen inte spelar någon roll,
att många tar sin älskade för givet.

Jag blir irriterad, ledsen och rädd.
Varför tar ni inte vara på varandra?
Lev i nuet och inse att imorgon kan den du älskar vara borta.
Le mot varandra och ge varandra en kram istället.
Hade min älskade varit hos mig hade jag hållit om honom
och vägrat släppa taget.
Jag hade varit världens lyckligaste inte bara på utsidan utan även ända in i själen.
För att vara utan honom är plågsamt.

Utan min älskade är jag tom,
och går runt och vet inte riktigt om jag lever eller inte.
Utan min älskades närvaro,
vet jag inte längre varför mitt hjärta slår.
Utan min älskades andetag bredvid mig,
undrar jag vad jag har gjort för ett förtjäna denna ensamhet.
Utan min älskade,
är jag inte jag.
Utan min älskade,
jag är ensam, ensammast i världen.

Det enda som får mig att stiga upp på morgonen,
är att jag vet att det här kommer att vara över en dag.
En dag får jag vara i hans famn igen.
En dag kommer jag ta hans hand och han kommer inte att släppa taget.
Jag kommer att höra och känna hans andetag bredvid mig.
Jag kommer inte känna mig tom och ensam längre.

Det finns inga ord som kan förklara hur stor den kärlek är som jag känner för honom.
Jag har aldrig haft såhär ont.
Jag har aldrig gråtit såhär många tårar.
Jag har aldrig älskat någon såhär mycket som jag älskar Dig.

Hur overkligt det än känns så vet jag att jag överlever detta.
Vi överlever detta.
Just för att vi älskar varandra.
Vi tar inte varandra för givet.
Och vår kärlek övervinner allt.



//Jasmine 2010

6 maj

10.33
Poff, så har det nästan gått en hel vecka i maj. Okej de senaste dagarna har varit ganska sega för jag har typ inte gjort nånting alls. Men ändå, det blev ju precis maj.

Nu när det inte är många dagar kvar tills jag får träffa Dan så kan jag äntligen se något positivt med det här.

Vi har gett vårt förhållande en rejäl prövning och vi älskar fortfarande varandra lika mycket (om inte mer).
Vi har båda insett hur mycket vi betyder för varandra, hur tomt det är utan den andre!
Inget ska få förstöra det vi har.
När det här är slut är det bara början, början på vårt nya liv!

Men jag tror ändå inte det hade behövt 4 månader för att inse det här, lite väl länge men nu är det såhär.
Och jag tror inte det kommer bli lättare att vara ifrån varandra även om det bara är några dagar.
För som jag känner nu vill jag inte vara borta från Dan alls. Jag menar inte att vi ska sitta ihop dygnet runt såklart. Men ingen längre period. Men jag vet att sommaren inte kommer att bli som jag vill, kanske vi kommer vara borta från varandra en vecka eller två, men det får bli ett senare problem Dan har inte ens jobb än, det börjar bli panik. Någon som har ett jobb åt honom? Han tar allt, utom säljarjobb, där tjänar man ändå ingenting.


Idag ska jag på möte angående examensarbetet. Hoppas jag får lite klarhet i det vi förmodligen ska göra. Jag hoppas jag blir inspirerad och tycker det ska bli kul.
Efter det ska jag till Forex och växla pengar till mig och Anna! Innan dess måste jag hinna plugga lite sen får vi se hur jag känner ikväll om det blir träning eller plugg ikväll!

Köttfärspiroger



Såhär blev mina piroger som jag gjorde nyss.
Jag är inte sådär mycket för att följa recept till punkt och pricka.
Men deg är inte riktigt min grej så jag följde recept när det gällde degen och hur man skulle forma själva pirogerna. Sedan gjorde jag min egen köttfärsfyllning och strödde ost över.
Jag är faktiskt riktigt stolt över mig själv. Trodde aldrig de skulle bli så goda!!!
Jag har bara ätit piroger som man köper färdiga, och de är ju inte alls goda.
Så detta var faktiskt de godaste pirogerna jag smakat!!!
Nu har jag en del att slänga in i frysen och bara ta fram när jag är hungrig. Perfekt!!!
Har ni aldrig gjort piroger förut så gör det. Det tar sin lilla tid men maten räcker ju ett tag om man inte är så många som ska äta :)

5 maj

10.05
Idag låg jag i sängen och drog mig lite längre än vanligt. Men det var skönt!
Fick lite gjort igår i alla fall. Även om jag var nere i en liten svacka ett tag. Men gud vad skönt det är att träna. Var riktigt taggad och tog ut mig rejält :) Men kroppen är inte alls lika slut som den var efter jag hade kört bodycombat förra veckan, vet inte varför. Kanske för att jag kört Bodystep nu så många gånger att kroppen är van. Jag vet inte. Men det är gött när man håller på och efteråt när kroppen vill ha en massa nyttig mat!

Blev på lite bättre humör igår efter att ha skrivit lite med Dan på skype och efter att jag hört ifrån min VFU-lärare. Första veckan på VFU:n kommer bli riktigt skön. De första två dagarna kommer det vara fullt ös, men då ska jag bara komma in i arbetet och försöka lära mig 18 barns namn. Sen på onsdagen är det studiedag så då umgås jag bara med personalen, inte lika jobbigt ;) Torsdag är det kristi himmelfärd = LEDIG! Fredagen är en klämdag och förskolan har öppet, dock skulle de bara ha fyra barn så det kommer också att bli lugnt. Kanske man kan hålla i nån bildaktivitet med dem om de inte planerat något annat. Fick en massa idéer igår när jag inte kunde somna :P
Sn är det en vecka kvar med full fart och jag måste komma igång med mitt estetiska projekt. Ser nästan fram emot det lite, jag som brukar vara fruktansvärt nervös när det gäller sånt. Men måste planera lite idag och så vad man kan hitta på med 5-åringar, de är ju ändå ganska stora!!

Nej nu säger min kropp att kaffe och choklad inte vore helt fel.. ooppps frukost först kanske???

Idag ska jag göra avancerad middag. Ska göra piroger. Hittade ett recept i Allt om mat som jag fick prenumeration på av Mamma, roligt att göra nånting som står i tidningarna nångång. Det blir nog vanliga köttfärspiroger med extra svamp. Hoppas de blir bra!

"Och jag ser i dina ögon,
att du känner likadant.
Jag vill dela mitt liv med dig,
du skapar värme inom mig,
och vi ska vårda varje dag.
Vi älskar varandra så,
som ingen annan kan förstå,
det är för alltid du och jag."

//Sara Löfgren - För alltid

15.12
Uttråkad. Precis som igår. Jag är trött på det här!! Jag har hellre fullt upp hela tiden just nu för jag orkar inte må såhär! Vad händer i helgen??? Ingenting, varför kan aldrig någon göra nånting på helgerna. Bara jag som inte har fullt upp!

Du, Jag och Evigheten

Om jag tog din hand,
skulle du följa med,
Ut i natten till stjärnhimlen.
Ligga i det våta gräset,
skapa egna stjärnbilder.
Blanda våra tankar med vinden.
Känna att det enda som finns
är Du, Jag och Evigheten?


/Jasmine Hylse 2004


4 maj - 27 dagar kvar

09.21
Ibland kan jag tycka det är fjantigt med nedräkningar. Men nu när det är mindre än en månad kvar är det nästan tillåtet att ha nedräkning i antal dagar istället för veckor eller månader.
Vi har varit väldigt noga med att inte räkna ner för mycket, vi har mest pratat om att det aldrig blir fler dagar kvar tills vi träffas i alla fall. Men när halva tiden hade gått var det svårt att hålla sig borta från en nedräkning.
Nu är det i alla fall mindre än 4 veckor kvar. 27 dagar. Och det är tills vi ses, jag åker ju redan om 26 dagar :)
Jag kanske tänker för mycket på det??? Jag tänker mycket på hur det kommer få kännas att få krama om honom. Att få somna bredvid honom och vakna bredvid honom. Men jag längtar nästan mer tills vi är här i lägenheten tillsammans. Även om vårt vardagsliv inte kommer att börja förrän efter sommaren eller mitt i sommaren så längtar jag verkligen efter det.

När jag har jobbat färdigt i sommar kommer jag att vara där Dan är och då ska vårt nya liv börja!!!!


Idag blir det plugg plugg plugg (och träning).


14.51
Plugg plugg plugg.. not. Jag försöker. Har nu bläddrat igenom hela boken som vi ska hitta 5 citat ur och göra dubbellogg på till fredag. Vad ska jag säga? Skittråkig bok, hittar ingenting intressant. Mest exempel på hur man kan arbeta. Och så gammal tråkig bok.. det har nog hänt en del på 13 år.. jo de!!! Jag hatar ointressanta böcker. Om jag inte ens hitta 5 citat hur ska jag kunna ha med den i min hemtenta sen? Jag blir trött och stressad. Som vanligt innan VFU så blir jag stressad och vill bara att det ska vara över. VFU:n kan såklart bli kul även om det är en del att göra men denna veckan och veckan efter kommer bli tuff. Idag har jag inte fått mycket gjort. Jag orkar inte!!!!! Vill åka till Brasilien nu. Vill att Dan ska få jobb nu!!!
Orkar egentligen inte sticka och träna men jag tror det är bra för mig att göra det. Tänka på något annat, komma iväg lite! Fick panik när jag insåg att jag inte har alls mycket pengar kvar och månaden har precis börjat. Jag tror jag klarar mig men sen får vi lite pengar denna månaden och sen ska jag åka iväg. Inte kul att snåla på resan men det blir det nog till att göra. Måste ha lite pengar kvar när jag kommer hem till hyra m.m. Just nu ser det mörkt ut med det mesta!

3 maj

14.32
Jag är trött.
Har inte fått sova ut de senaste dagarna. Valborgsnatten blev det som sagt inte mycket sömn, och man blir inte direkt utvilad när man sover onykter. Natten mellan lördag och söndag sov jag oroligt och vaknade flera gånger likaså natten till idag.
Hade behövt en eftermiddags-powernap för jag vill orka vara uppe ett tag ikväll. Men vet inte hur jag ska hinna det.
Dagen började med en dusch sen till skolan för kursintroduktion. Vilken jävla kurs vi har framför oss. Rivstart med en massa plugg även om vi inte har mycket tid i skolan så har vi mycket att göra tills på fredag då vi ska dit igen. Sen nästa vecka och veckan därefter är det VFU och det är mycket som ska hinnas med då! Och sen efter det har jag en vecka på mig att skriva min hemtenta! PUST!!! Det är såklart skönt att ha saker att göra hela tiden men det är också tröttsamt. Särskilt när man är lite hängig som jag är nu.
Allergin har satt lite fart, dock inte så farligt än. Sen har min ena visdomstand börja växa lite till tror jag för är lite svullen i tandköttet och det gör ont. Allergin bidrar väl till att det lite också. Skölja med Corsodyl ikväll så får vi hoppas det inte blir värre bara. Är också rädd att jag kommer bli förkyld, Amanda blev det och har ju umgåtts en del med henne. Men men.. allergin i sig känns som en förkylning så jag hoppas inte jag ska bli sjuk också.

Ikväll blir det tv-kväll, har börjat lite fler bra program nu, som Unga Mödrar, ett av mina favoritprogram! Så där försvinner en timme ikväll, brukar iofs träna den timmen men inget kul att träna idag.
Nej nu måste jag nog ta tag i pluggandet. För en gångs skull önskar jag att jag inte hade något att göra så jag bara fick sova, men klagar ju alltid över det jag inte har. Innan klagade jag för att jag inte hade nånting att göra för det blir så långtråkigt så nej jag ska inte klaga! Jag har hellre fullt upp till den 30 maj istället för att inte ha nånting att göra, då hade tiden sniglat sig fram.

28 dagar kvar idag, älskling!
Längtar!


15.38
Hinner inte plugga idag. Hade nog inte orkat. Får köra järnet imorgon och på onsdag istället. Hinner nog en hel del på torsdag också så det tror jag definitivt räcker den här veckan!!!
La inte bilderna från helgen på datorn och la upp på bilddagboken och facebook så där hittar ni lite nya bilder!
Fick låna en mp3-spelare av Victor. Ska bara köpa hörlurar till. Sen hittade han inte kabeln som man behöver för att ladda och lägga in låtar. Nehe tänkte jag, vår väl köpa en ny mp3 då, hade varit så smidigt att lånat hans på resan och sluppit köpa en egen. Och det var inte direkt någon vanlig kabel heller, men jag tyckte den var vääldigt lik min kabel till bankdosan. Och jo, men visst, den passade perfekt så nu har jag (istället för att plugga) lagt in låtar på mp3:n, laddat den och som sagt lagt in bilderna från min Tingsryd-visit istället. Snart blir det top model och sen unga mödrar.. och så fortsätter kvällen med tv till ungefär 21, och då hoppas jag att Dan har kommit hem från skolan så kan vi babbla en massa skit :)

1 maj

22.56
Ligger i sängen i källaren hos mina föräldrar med den sega, bärbara datorn. Ingen tv här nere så blir väldigt rastlös. Eller jo tv finns men ingen box så det blir till att kolla på VHS eller dvd i så fall och det finns i princip bara barnfilmer här som jag sett miljontals gånger.

Gårdagen var riktigt bra. Började dagen med en besök hos frisören. Riktigt skönt att klippa en bit, särskilt i nacken :) Sen åkte jag, Amanda och Victor till Växjö. Lunch på Hong Kong, jag älskar kinamat!!! Handlade en klänning och ett linne. Efter det var det hem och baka cheesecake inför mammas födelsedagskalas som vi hade idag. Och efter det, till Amanda o Victor och göra sig i ordning och börja på att dricka. Var på fest med en massa folk som jag inte festat med förut. Jag hade fruktansvärt kul!!! Kan inte komma ihåg när jag hade så kul på en fest senast. Satt och diskuterade en massa i princip hela kvällen/natten, typ bara med en enda person med, andra kom och gick. Tror dock inte vi kom fram till så mycket. När klockan blev 4 insåg jag att om jag inte cyklar hem typ NU så kommer jag somna på soffan här, inte såå roligt, och alla andra hade antingen gått hem eller gått och lagt sig utom vi så det var bara till att gå och hämta cykeln och cykla hem. Fattar inte att jag orkade så länge, brukar ju vara hemma väldigt tidigt. Spelade tillochmed ölspel med vin tidigt så trodde inte det skulle sluta bra. Men jodå. Det var dock väldigt jobbigt att stiga upp och börja laga mat. Steg upp klockan tolv och jag kan inte påstå att jag var nykter då! Men det var bara att ge sig på det, men efter ett tag började jag bli bakfull och det var inte kul. Men efter en ibumetin så blev det bättre. Sen kom det ju en massa barn med så då var det fart och jag hann inte tänka på att må dåligt. Fast det var riktigt skönt att bara ligga i soffan och gosa med barnen lite då och då :)

Har varit trött hela dagen men när bakfyllan försvunnit och man ska sova känner man sig pigg. Typiskt.
Imorgon blir det barnpassning på förmiddagen sen hemresa till Halmstad på eftermiddagen. Back to school. Har inte hunnit plugga nåt i princip i veckan, har haft fullt upp hela tiden. Känns som att jag kom till Tingsryd igår men det var ju i tisdags, länge sen ju. Nu är det en månad kvar tills jag är i Brasilien :) Imorgon, 4 veckor tills vi åker :)

Dan, jag älskar dig och saknar dig så.
Tänker aldrig vara ifrån dig såhär länge igen!!!
Vill inte vara ifrån dig alls, om jag fick välja!