29 april

13.49
Förmiddagen har spenderats tillsammans med Siri, Ester, Svea och Ilon :)
Alltid fullt ös!!! Men det är bara roligt, även om jag var lite trött idag. Har ju mobilen på på nätterna här för jag vill gärna ha en klocka att titta på om man vaknar på natten. Så vid halv sex vaknade jag av att Dan skickade, kunde såklart inte låta bli att svara och så skickade han tillbaka igen. Så vaknade till för mycket där och Råttis är inte alltid tyst. Men somnade om och väcktes sen av Amanda idag igen, men det var lagom tid vid 9 ungefär.
Men det tar ju en liten stund att vakna till.

Nu regnar det och jag ska snart köra till Karlshamn, sitter här ganska rastlös och väntar. Anna skulle inte vara hemma förrän vid 3-tiden så jag kan ju inte köra tidigare om jag inte vill gå på stan innan, men det känns ju ganska onödigt. Hoppades på att Dan kanske skulle logga in. Han sa att han skulle logga in när han vaknade och att de skulle börja plugga vid 9 och det är ju klockan nu. Men det blev ju tydligen sent igår så man vet aldrig med honom.

Imorgon ska jag klippa mig, ska bli så skönt, färgade håret igår också så kommer nog känna mig ganska fräsch imorgon. Efter jag har klippt mig blir det nog en resa till Växjö som det ser ut. Fullt upp hela dagarna! Sen blir det nog någon form av fest på kvällen.
På lördag fyller mamma år så då har Amanda och jag lovat att vi ska laga middag och baka, frågan är bara vad! Något ganska enkelt men ändå gott?? Svårt!!!!

28 april

12.13
Trådlöst internet är bara skit. Fungerar ju knappt nere i vår källare. Det enda sättet jag kunde prata med Dan på igår var genom att skriva på MSN, på det allra äldsta msn som finns. Så jävla kasst. Att surfa på internet gick hur bra som helst men det gick varken att ringa eller skriva på skype p.g.a. den låga sändningen. Hoppas pappa kan fixa det idag.
Det blev sent igår. Somnade vid 02 ungefär, hade tillochmed lite svårt att sova.
Sen började Råttis skrika lite i 6, vet i fan vad han ville, om det var mat han ville ha eller om han ville gå ut. Till slut så steg i alla fall mamma och pappa upp tror jag och efter ett tag blev han nog nöjd och utsläppt. Trodde inte jag skulle somna om, men sen vaknade jag av att Amanda skickade ett sms vid tjugo över nio om att vi skulle gå en runda. Upp och hoppa och ut på promenad. Skönt. Dock var det mycket kallare än jag trodde det skulle vara men det var skönt. Gick lite på byn också.

Imorgon ska jag till Karlshamn och hälsa på Anna i hennes lägenhet där och så ska vi gå på stan! Ska nog växla pengar. Sen ska jag kolla på gladiatorsandaler, eventuellt någon klänning och lite sånt. Kanske kan passa på att köpa något nytt till resan. Har för mig att jag kom på en massa saker jag ville köpa, men nu kommer jag inte på så mycket alls. Nu borde Dan komma online närsomhelst.

27 april

09.44
Nu sitter jag här vid datorn med Jägermeister som spinner i mitt knä. Så varm och go. Är lite frusen idag.
Tror inte det är lika varmt ute idag som igår, ser inte ut så i alla fall.
Sov inte alla mina timmar inatt, jävla grävskopor eller vad det är som väcker mig för tidigt på morgonen. Dagar då jag inte har nånting att göra vill jag inte bli väckt klockan sju! Suck!

Vaknade med en fruktansvärd träningsvärk i ryggen också. Det är skönt med träningsvärk, märks att det var länge sen jag tränade Bodycombat för annars brukar jag inte ha träningsvärk för ryggen använder man tydligen inte så mycket, några rygglyft då och då känner man ju inte av.

Pratade med Dan 3 timmar i sträck igårkväll. Ingen av oss hade något annat för oss. Underbart!!! Tog ett par timmar att hitta några bra hostel att boka till vår lilla resa i Brasilien. Men nu är allt boende i princip bokat. Vi får ju inte sova hos Dan och dom när vi är hos dem, lite dumt för det finns tillochmed lediga sängar där, hade ju varit gött att slippa utgifter för hotel men så är deras regler så det är boende i Lajeado i 2 dagar som återstår. Sedan är det endast resan mellan Sao Paulo och Ilha Grande som också ska fixas, fast det vet jag inte om vi gör så här långt i förväg. Shit vad jag längtar. Kan inte fatta att jag är där om 5 veckor!! Att få somna och vakna bredvid Dan och ha honom när jämt och ständigt ska bli så sjukt underbart!!!

Ikväll bär det av till Tingsryd. Sista gången innan jag åker verkar det som. Så idag blir det till att packa, skicka in hemtentan, städa och mest vänta på att Amanda och Victor kommer och hämtar mig, blir inte förrän 19 typ!!! Hoppas jag hinner prata en skvätt med Dan innan, saknar honom hela tiden!!!!



Jag älskar dig!!!!
Orden är för svaga för att förklara hur jag känner för dig!

26 april

15.53
5 veckor kvar!

Här sitter jag och är riktigt proppmätt. Käkade pasta/kycklingsallad till lunch, fruktansvärt gott, sen ett par timmar senare blev det fika på Roberts coffee med klassen och då blev det en caffe latte och kärleksmums. Min mage är inte glad nu!! Så här sitter jag med en samarin och har precis bokat in mig på två träningspass.
Satt och velade fram och tillbaka, promenad i värmen eller träning på Idrottscentrum??? Jag känner mig så himla trött så egentligen orkar jag ingenting, men efter den här fruktansvärt onyttiga helgen och dagen skulle jag få enormt dåligt samvete om jag inte gick på träningen, särskilt eftersom jag kanske inte kan träna nån mer dag den här veckan eftersom jag åker till Tingsryd imorgon. Så nu sitter jag och dricker en samarin för att magen ska lugna ner sig så det inte blir en alltför jobbig träning :P
Bodycombat och core blir det idag. Länge sen jag körde bodycombat så det ska bli riktigt nice!

Festen i lördags var rolig. Blev lagom full och kom hem i lagom tid. Blev dock mycket mer bakfull än jag hade räknat med men sen kom Madde och Elias och vi gjorde pizza och kollade på film och tv. Hann prata lite med Dan också eftersom det inte blev nån resa för dem. SJUKT!!!! Är förbannad, men men, då fick jag prata med honom i alla fall :)
Det var segt att stiga upp i morse så imorgon ska det bli skönt med en riktig sovmorgon!

Nu blir det lite Top Model innan träningen!

18.47
De 40 minuter innan träningen skulle börja så ringde de från Idrottscentrum och sa att bodycombaten var inställd. Jaha, tänkte jag, ovanligt, suck. Och så gick det inte att avboka coren så jag tänkte att det var väl bara till att cykla dit en timme senare och köra 30 minuter core. Sen ringde de 25 minuter senare och sa att det blir bodycombat. Stress. En kvar på mig att byta om och cykla dit. Jag hann =) Vi var två stycken där. Känner hon som håller i det så det var lugnt, hon ville köra för att öva på passet så det var nice ändå. Men magen var väldigt tung, haha, men riktigt gött med träning.
Nu känns inte magen lika tung efter 1,5 timmes träning. Men det dröjer nog ett tag tills jag blir hungrig!
Nu väntar duschen!!!!

24 april

13.13
Kom på igår kvar att jag har ju en bärbar dator nu så jag kunde kolla på film på den i sängen :)
Dock fungerade det inte, nåt krabb med Windows Media Player, hatar det jävla programmet. Så det gick inte.
Men sen när jag vaknade på morgonen klockan halv nio var det smidigt att ha datorn nära till hands. Jag låg i sängen och skrev färdigt hemtentan. Jäkligt gött. Jag behövde liksom inte stiga upp för att plugga. Det var hur nice som helst. Nu ska jag bara läsa igenom den sen skickar jag nog in den på måndag efter redovisningen.
En hemtenta har aldrig gått så smidigt som den här gången. Jag hade inga problem med att börja skriva. Jag har aldrig fastnat. Varje gång jag har satt mig för att skriva så har det bara flytit på. Det som har varit svårt är att inte skriva för mycket, hur ofta händer det?

Så efter jag skrivit färdigt hemtentan steg jag upp och tog en dusch. Sen har jag städat, pratat med Dan och pratat med mamma.
Det enda som är kvar att städa är datorbordet. Suck, vet inte var jag ska lägga alla saker :S Sen borde det behövas städas i sovrummet på skrivbordet där, men nej det får bli någon annan gång.
Ska snart laga middag också. Ska försöka mig på en indisk kycklinggryta med ingefära, cayenne och paprika. Gjorde en sån en gång men då hade jag en färdig kryddpåse, nu ska jag göra det med egna kryddor, vi får se hur det går :) Sen kommer Madde och Elias hit lagom till hockeyn. Ska väl småkolla på den och kanske spela spel eller njuta av solen på balkongen. Chill-lördag!

Den här veckan har varit så himla bra. Såhär bra har jag inte mått på hela tiden Dan har varit borta. Tror helt klart det beror på att jag har haft fullt upp. Det känns jättebra. Hoppas jag håller humöret uppe imorgon trots att jag kommer vara bakis och inte ha NÅGONTING att göra. Kanske kan slita med Madde och Elias på något, vi kan må dåligt tillsammans :P
Jag är lycklig och kär!!! 5 veckor och 1 dag tills jag tar tåget till Kastrup för att åka till min älskling!

23 april

10.42
OH MY GOD!!!
Var inne på klart.se och kollade vädret inför nästa vecka. Först kollade jag Halmstad, 17 grader på torsdag. Sen kom jag på att jag är ju inte i Halmstad då så jag kollade Tingsryd då ska det vara 19 grader där. YIHOOO!!! Dock ingen sol som det ser ut nu, men allt kan ju ändras. Men alltså varmt verkar det bli!! VÅR KOM HIT!!!
Med vår kommer visserligen pollen, fy fan, men men jag vill ändå ha vår!!
Dricker kaffe och äter.. vaddå.. jo choklad som sagt :P Inget kaffe utan mörk choklad är nog mitt nya motto. Plugagr för fullt, eller ja inte just nu, vet inte hur jag ska kunna hålla mig inom 5 sidor.. kommer nog bli minst 6, fast hon har varit väldigt otydlig med antal sidor så det gör nog inget.

Vulkanutbrottet verkar har lugnat ner sig. Så vi kommer nog iväg med flyget ändå (ta i trä)!!!
Jag hoppas något innerligt att inget händer i alla fall.
Jag drömmer varenda natt om när jag kommer få träffa Dan igen, spendera varje sekund med honom i nästan 2 veckor. Okej inte varje sekund, man måste väl få gå på toa i fred :P


16.20
Det regnar :(
Har inte regnat sen jag steg upp i morse och nu när jag ska till träningen så börjar det självklart regna.
Vill verkligen ut och cykla i det här vädret. Typiskt!
Trött är jag också, kanske beror på att man bara varit hemma idag.
Ska ändå bli skönt att göra något, lite träning är alltid nice. Men sen tror jag att det blir till att vara lite onyttig :P
Ska kanske inhandla lite godis att gotta mig i ikväll. För annars vet jag inte alls vad jag ska hitta på.
Finns INGET bra på tv, kan det inte börja någon rolig helgunderhållning på nån kanal?
Vid 22-tiden blir mitt dagliga samtal med Dan :P Har iofs redan hunnit prata lite. Det är skönt. Får passa på.
Kommer nog inte hinna prata imorgon eller söndag :( Vad ska jag göra på söndag? Har INGEN aning!!!


18.42
Solen sken igen när jag cyklade till träningen, gött!!!
Det var skönt att träna, dock gillar jag bodystepen bättre för då är det kondition med och inte bara styrka.
Och jag köpte godis, chips och choklad på lidl på hemvägen, usch vad illa.
Chipsen ska jag iofs bjuda på imorgon när Elias och Madde troligen kommer hit för att titta på hockeyn innan vi ska festa :) Och chokladen var nyttig choklad, 70% kakao, till mitt älskade kaffe. Är så sugen på kaffe nu alltså, det är för att jag är hungrig. Ska käka morötter, rostade mackor och knäcke till kvällsmat tror jag, har redan ätit middag. Lax :)

22 april

09.32
Sitter på högskolebiblioteket med böckerna och skriver hemtenta. Shit vad jag tycker jag är duktig. Har aldrig i hela mitt liv gått hit själv, men det är ju hur bra som helst. Inga katter som stör och inga andra sysslor heller. Däremot finns ju internet så det är ju egentligen en liten nackdel för nu slösar jag bort lite av de här två timmarna här. Men en liten paus så och då behöver man ju alltid.
Tror ärligt talat att jag kommer att bli färdig idag, särskilt om det går i den här takten.
Tänkte iofs sticka till Eurostop och shoppa lite sen. Clubdag på H&M och jag har hittat en fin liten klänning jag vill köpa, sen är jag sugen på att handla något på Systemet, händer alldeles för sällan. Är sugen på rosévin till helgen.
Yes!!! Ska hinna med allt också. Vid elva är min bokningstid för det här grupprummet slut. Då ska jag handla på MAXI, sen ska jag hem och snacka med Dan, SEN hade jag tänkt hinna med Eurostop innan träningen. Men det ska la gå :) Älskar de här dagarna när jag har fullt upp.. de går fort och jag slipper tänka. De senaste tre dagarna har jag alltså mått jättebra!! Underbart.


13.38
Har hunnit prata med Dan i drygt en timme :) Älskar såna dagar. Och ännu mer blir det ikväl. Love!
Nu sitter jag och väntar på Elias och Madde, frågade om de ville med till Eurostop och de ville de :)
Efter det blir det som sagt träning. Har blivit lite lat nu när det inte varit träning på flera dagar. På måndagen hann jag inte eftersom jag var och vaccinerade mig. Sen var det inställt i tisdags och på onsdagar tränar jag inte eftersom det inte finns något kul nu när afron inte går. Men tror den ska sätta igång igen :)
Idag blir det bodystep, det nya passet är roligt :) Antar att det blir Tone imorgon så har jag i alla fall tränat 2 ggr den här veckan. Nästa vecka blir det nog inget tränat eftersom jag åker hem då. Och på måndagen ska klassen fika i stan, vet man ju aldrig hur lång tid det tar :P
Nej nu får Madde och Elias käkat klart så vi kan gå. Vill handla kläder och vin!


19.34
Handlade ingen klänning som jag egentligen ville, men det blev en tröja istället :)
Och ett rosévin på systemet, något nytt ekologiskt, ska bli väldigt gott att prova på lördag (hoppas jag). Jag och Madde ska dela på det och ett vitt vin som hon köpte. Mumsigt!
Sen var det ju träning, kunde inte träna fullt ut för när jag cyklade till träningen fick jag ont i magen, tror det beror på att jag var hungrig och bara hade slängt i mig ett par knäckebröd och ett halv äpple innan, magen ville nog inte ha det :P Men det var gött ändå.
Ikväll är det min tv-kväll, den har redan börjat med Halv åtta hos mig, sen är det Vampire Dairies och Lyxfällan. Efter det blir det nog ett samtal till Dan <3

21 april

13.54
Det är den 21 april och det är snöblandat regn ute.
Har varit hos Sandra i Kinnared och det låg snö på vägen dit. Dock inte i Halmstad, tur.
Sen när jag kom till stan gick jag lite i affärer men såg ett mörkt moln komma så jag cyklade hem så fort jag kunde. Lyckades tyvärr inte komma undan det snöblandade regnet helt, men det blev lite värre när jag kom in.
Så jag slapp det värsta. Men nu vill jag att den riktiga våren ska komma.
Nu ska det regna några dagar, men sen på söndag skulle det bli varmt i alla fall. Längtar!!!


14.13
Fy fan vad trött jag är.
Hoppas jag somnar lätt ikväll då. Inte för att jag brukar ha sådär jättesvårt att somna men ändå.
Kanske kan komma i säng i vettig tid. För imorgon ska jag till biblioteket och plugga!!
Men först måste jag ha kommit igång lite så jag ska strax sätta mig här och plugga lite. Får väl se hur det går. Har ont i huvudet och är väldigt trött.
Har inte druckit kaffe idag heller, kan vara därför jag har huvudvärk, fast jag borde inte känna det så.
Det blir en varm kopp te istället, passar ju perfekt till det här vädret om man säger så. Det är nog förresten vädret som har framkallat min huvudvärk. Det pendlar mellan regn och sol typ. Nu tittar bästan solen fram.
Ska det regna så får det fan regna. Jag ska ju ändå inte ut mer idag så det kan få regna och en kopp te känns så mycket bättre i regn, inte solsken.

14.27
Ja nu ska första koppen te avnjutas sen Dan åkte, vet inte varför jag inte druckit te sen dess, men tror det beror på att jag inte tycker det är så mysigt själv.
Men nu fryser jag så mycket så jag hoppas den kan värma mig. Ska sätta mig vid den bärbara datorn och plugga nu också.
Synd att solen skiner som bara den nu ;) Ska ju regna när man dricker te som sagt.


15.34
Nu har jag bokat klipptid, ska dit på valborgsmässoafton :)
Behöver verkligen klippa av en liten bit, ska bli riktigt skönt. Perfekt att vara lite fin till fest på kvällen där.
Eller jag hoppas det blir fest i alla fall.
Jag har ont i min arm, där stelkrampen togs. Mia slog mig där igår, hennes fel!!!! :P


17.30
Oj vad jag skriver på min hemtenta. Redan fått ihop 2 sidor och jag har en massa mer i huvudet. Ska bara försöka få ner det på papper också. Eller papper och paper, på datorn. Dramapasset vi hade idag fanns ju en massa att skriva om, men tyvärr inte så mycket att koppla till litteraturen så ska försöka ta tag i det till de andra delarna. Men börjar tyvärr bli lite hungrig nu. Men ska försöka skriva lite till, hade varit gött att vara färdiga imorgon eller i alla fall på fredag. För att vara färdig en vecka innan den ska in vore en fröjd!!!

18.19
Det var hemskt vad jag sprudlar av glädje. Är det solen som kom fram och gjorde mig glad och lycklig??
Har tyvärr inte fått mer skrivet på hemtentan, men jag är ganska nöjd ändå!!! Nya tag imorgon bitti.
Kanske var en bra idé att ligga i soffan och skriva hemtenta, det har aldrig hänt förut. Blir svårt när man har en stationär i vanliga fall.
Men nu börjar min rumpa somna så jag får nog sätta mig upp och slå på tv:n!

Råttvajlen


Råttis som ligger bland alla saker på det stökiga skrivbordet. Jag har inte förstått varför han gillar och ligga där hela tiden. Men jag kom på att det var för att han vill vara nära mig.
När jag satte mig i soffan kom han och la sig i soffan istället.
Han är söt min lilla bebis!!!!

Älsklingens födelsedag

11.04
Idag fyller Dan år. Grattis!!!! Önskar jag kunde fira den med honom, såklart.

Jag har gått runt nu i ett par veckor och undrat om jag inte kommer bli förkyld snart. ALLA är ju verkligen det. Jag kom precis på att jag inte träffar så mycket människor så det är ju inte konstigt jag inte blir sjuk. Iofs skönt att inte vara sjuk, men jag har verkligen väntat. Haha! Tyckt att jag vaknat med lite ont i halsen, haha.
Däremot kommer jag nog ha feber ikväll eller inatt, förhoppningsvis inte imorgon.
Ska ju ta stelkrampssprutan om allt går som det ska idag. Och det är ju liknande biverkningar som med svininfluensavaccinet. Öm i armen och kan få feber. Och eftersom jag blev så dålig av den så lär jag säkert bli dålig av stelkrampssprutan också. Kan dock inte vara dålig imorgon för då har jag litteraturseminarie och ska plugga med Sandra.. måste läsa en massa böcker som jag inte har :S 


13.16
Så har jag kommit igång med hemtentan. Helt sjukt. Nästan 2 veckor innan den ska vara inne. Duktigt av mig måste jag säga. Var inget jag hade planerat idag direkt. Men jag är så pass rastlös så jag satte mig och kollade lite på citaten jag letat upp och kände att jag fick inspiration till en inledning. Så nu har jag fått ihop den. Men sen ska hemtentan baseras på projektet vi ska göra i förskolan och det gör vi på onsdag, så på torsdag blir det till att sätta sig i bibblan med böckerna och försöka få ihop det mesta tror jag. Hade varit riktigt skönt att ha den klar den här veckan så jag kan vara lite ledig nästa vecka, kanske tillochmed börja tänka på nästa delkurs. Måste ligga lite före där eftersom jag åker iväg en vecka innan kursen är slut.
Om nu den där vulkanen kan sluta spotta ut aska. När luftrummet väl öppnats så kommer det ett nytt askmoln, ta slut. För jag ska ta mig fan till Brasilien. Drömmer om det på nätterna hela tiden och tänker inte på mycket annat.

Nu ska jag laga lite mat. Pasta och korvstroganoff blir det idag. Sen är det dags för vaccination. Bara längtar till jag har det gjort och kan kryssa en sak till på min att göra lista. Ikväll blir det soffan och prata med Dan också, can´t wait, mitt lilla födelsedagsbarn :P

16.50
Jag cyklade hemifrån 15.45 och är redan tillbaka från sjukhuset och har fått två sprutor. Snacka om effektivt, särskilt eftersom jag tycker att cyklingen inte gick alltför fort genom alla trafikljus idag.
Verkar som att jag inte skulle få några direkta biverkningar heller sa hon. Hoppas!!!
Nu ska jag springa ut med soporna när jag ändå är i farten sen blir det chill för hela slanten.


18.09
Har redan hunnit prata lite med min älskling idag, och mer ska det bli ikväll.
Det är så konstigt vad frisk luft kan få en på bra humör.
Jag var så himla OSUGEN på att cykla till sjukhuset och vaccinera mig. Men efter jag gjort det så har jag varit så glad och på humör, innan dess var jag på jättedåligt humör.
Sen ringde jag mamma och fick reda på schemat inför sommaren. SÅ bra!!!!
Är verkligen hur nöjd som helst. Jobbar till 16 på midsommarafton, sen ledig resten (då hinner jag festa eller vad jag nu vill göra). Sen jobbar jag bara en helg. En bra helg också då jag inte har något inplanerat. Men om jag ska jobba två extraveckor så lär jag säkert få jobba helg då, och det har jag sagt att jag inte vill. Men kanske kan byta dem annars. Det är inte bestämt än i alla fall. Dan ska söka jobb i Tingsryd och Olofström, i så fall är ju han också i Tingsryd, så kan vi åka till Halmstad på helgerna, vissa helger i alla fall om han inte jobbar. Fast det är ju inte säkert han får nåt av de jobben, men vi får väl se.

6 veckor

11.16
Om 6 veckor åker jag till Brasilien. Jag vet att jag tjatar och det kanske är löjligt att räkna ner. Men jag tycker 6 veckor låter mindre än 1,5 månad, det är iofs lite mindre men det känns lite lättare när man tänker i veckor, för shit, en vecka går ju fort.

Maten igår blev god. Över förväntan, jag var rädd att det skulle bli jätteäckligt eftersom jag aldrig gjort det innan. Men det blev mumsigt. Dillstuvad potatis med ugnskokt fisk. Det kan jag verkligen rekommendera, säg till ifall ni vill ha recept :P

Nu ska jag strax käka frukost, sen ska jag ut och cykla i blåsten igen. Ska cykla till stan och därifrån ta bussen till Louise :) Lite sällskap är aldrig fel.

Dan kom till hotellet väldigt sent igår, alltså sent för mig. Pratade en stund mellan 01 och 02. Ville inte vända på dygnet, men steg upp vid 09 idag ungefär för att inte det ska bli helt fel.
Och idag kan vi inte prata så jag ska försöka lägga mig tidigt ikväll.
Imorgon är det älsklingens födelsedag, så då ska vi hinna prata lite i alla fall.


18.14
Då har man umgåtts lite med Louise, händer alldeles för sällan. Så det var trevligt.
Roligare att göra ingenting med någon än ingenting själv.
Blev tyvärr väldigt rastlös när jag kom hem. Trött och visste inte riktigt vad jag skulle hitta på.
Köket var inte så trevligt så jag tänkte att jag skulle plocka ur diskmaskinen och sen diska grytorna som jag inte diskade igår. Var inte sugen men det måste ju göras. Slutade med att jag städade hela diskbänken, skåpsluckor och ugn. Kanske inte städade jättegrundligt men vasken gjorde jag noga och ugnen ovanligt noga, för hur ofta städar man den. Händer alldeles för sällan. Kände mig ganska duktig då. Från att egentligen inte ens vilja diska 2 grytor från att städa halva köket. Lite tid gick i alla fall. Frågan är vad jag ska hitta på nu?
Läsa lite kanske, har inget jag ska titta på tv idag heller, tråkig dag. Men ska nog försöka somna till Wallander eller nåt ikväll.

Lördag

12.13
Återigen helg.
Jag gillar inte helger. Det är extra ensamt då.

Men igårkväll hade jag kul.
Men det var lite panik när inte mobilen fungerade. Men Elias loggade in på MSN så jag kunde säga till honom att springa ner och öppna åt mig när jag kom.
Mycket trevlig kväll med grabbarna. 5 killar och jag. Jag tyckte det var kul, hoppas de inte tyckte det var jobbigt att en tjej var där. För jag tycker det är så mycket enklare att umgås med killar. Det är så avslappnat.
Och så kunde jag låna Henkes mobil och skicka till Dan och förklara att min mobil inte fungerade och så kunde vi bestämma en tid som vi kunde mötas på skype. De hade visst gratis internet på hotellet, vilket de inte trodde. Så det var nice :) Så vi pratade i en timme knappt. Det är verkligen mina ljusglimtar på dagarna, när jag får höra min älsklings röst.
Vi ska skypa lite snart, när han vaknar, fast vi kan nog inte prata utan bara skriva. Sen kan vi nog snacka ikväll.
Vet dock inte vad jag ska göra tills dess. Förutom att jag ska ge mig ut i den här blåsten och handla och till apoteket. Men det är ju så nära till Eurostop så det ska nog gå fort. Så får jag lite luft och får röra på mig lite idag också. Annars har jag fan ingen aning om vad jag ska hitta på. Det gör mig stressad. Alltså tiden sniglar sig fram ännu mer då. Jag vill att den ska gå fort.
Sen vill jag att det där jävla vulkanutbrottet ska lugna ner sig, ingen vet hur länge det kommer vara. Får jag inte komma till Brasilien vet jag inte vad jag gör. Jag vill inte vara ifrån min Dan en sekund längre än planerat.


14.53
Då har jag skrivit med Dan på skype en stund. Sen har jag varit och handlat på Willys och apoteket, blev ganska dyrt. Särskilt på apoteket. Jävla Kestine som ska vara så dyra, men de är ju de enda som funkar. Nu är jag beredd på allt pollen, på något sätt gillar jag att våren är lite sen, men det lär väl bli en pollenexplosion sen. Mindre kul. När jag kom hem från Eurostop sprang jag ner med den tomma väskan som jag hade i Tingsryd till förrådet. Så tänkte jag att jag skulle leta upp några böcker att läsa eftersom jag läste ut Live to Win igår. Men jag fick för mig att de var i förrådet uppe så efter jag lämnat väskan där nere (varför tog jag inte med den upp direkt istället, där finns hur mycket plats som helst?) gick jag upp till förrådet, både för att leta böcker och för att kolla till det, kan ju vara bra att titta till sina förråd ibland, man vet ju aldrig vem som skulle kunna göra inbrott. Men ja där fanns ju inga böcker. Så jag åkte ner 9 våningar igen och hittade böckerna i förrådet där nere i alla fall. Jaja, fick lite mer tid att gå i alla fall.
Nu ringde de från Tingsgården igen och nu har allt löst sig. Jag börjar jobba veckan efter jag kommer hem från Brasilien, så jag har några dagar att vila upp mig på och vara med Dan i Halmstad. TACK!!!!!

Nu blir det kaffe, choklad och bok. Jag tror bestämt jag borde lugna ner mig med kaffet så att jag inte blir beroende :P

16.50
Idag ska jag pröva mig på att göra dillstuvad potatis, jag älskade det i skolan när man fick det och isterband. Ibland saknar jag skolmaten, ganska lyxigt att få middag serverad varje dag. Men jag är väl en av de få som faktiskt tyckte den mesta av skolmaten var god. Vi får väl se om jag kan lyckas göra en god stuvad potatis. SKa käka fisk till, men jag vet inte riktigt hur jag ska tillaga den, hittar inget recept heller. Skulle kanske köpt isterband, men när jag hör dill så tänker jag fisk så jag tänkte inte att man kunde käka nåt annat till. Men det känns konstigt med panerad fisk. Kanke blir kokt fisk istället. eller nån fiskgratäng? Usch va svårt. Men jag tycker jag är hyffsad på att laga mat lite på måfå.

Fredag

13.55
Fredag.
Sol, men tyvärr ganska kallt och blåsigt.
Sista dagen som ska vara fin på länge nu. Ska regna i en vecka typ. Jag som hade tänkt att jag skulle tvätta fönstrena i helgen, blir nog ingenting med det, regnet gör ju så att de blir jättesmutsiga direkt.
Ikväll blir det öl och cider hos Elias. Tyvärr är Madde bortrest så det blir nog inte så mycket tjejer. Men men, det kan vara trevligt att umgås med killar också. Men det blir mycket sportsnack, så vi får väl se hur länge jag står ut.
Ska försöka hålla mig vaken en stund så jag kanske kan hinna prata med Dan idag. Hanns inte med igår. Väldigt svårt att hitta tiden till det, för hans del. De verkar ju vara på hotellet på kvällarna, men på kvällarna där är det ju natt här. Men jag hoppas verkligen vi ska hinna prata en stund i alla fall.
Innan jag ska till Elias blir det träning, tone. Men innan dess vet jag inte vad jag ska hitta på. Tyvärr blev jag väldigt rastlös, trots att det bara är tre timmar till jag ska dit. Blä vad tråkigt det är här.

Har snart läst ut Andreas Carlssons bok - Live to Win
Att läs ut en bok på en vecka är inte dåligt för mig, för jag tror faktiskt att jag kommer läsa ut den idag.
Så roligt att läsa om hans tid i Tingsryd där man känner igen sig så väl.
Men sen blir allt väldigt abstrakt, jag kan inte riktigt förstå allt. Det är ett sjukt liv han lever alltså. Tänk alla människor han har träffat och känner, jag tycker faktiskt det är ganska häftigt. Så jag måste ju bara få skryta lite om att han bodde granne med "oss", eller jag var ju tyvärr inte född då. Men mamma och pappa kände ju dem då. Sen så känner min brorsa honom lite. Alltså ibland förstår jag inte att han hinner med allting. Han verkar leva ett stressigt liv men ändå så tar han sig tid att åka ner till Tingsryd och bara njuta ibland. Han var ju till exempel på min syrras student. Han stod där med Mange och gjorde liksom inget särskilt egentligen. Bara njöt tror jag. Jag kan inte riktigt förstå hur stor han är. Han blev ju mer känd nu genom idol, men vilken pytteliten del det är i hans liv och karriär. Men ändå gött att vara så duktig, rik och stor fast ändå kunna gå runt utan att folk känner igen en. Nu går det ju inte längre men ändå, innan gjorde han det. Dock har jag vetat väldigt länge vem han var men jag visste ju knappt hur han såg ut även om man sett honom några ggr.
Att göra något man älskar och tjäna en massa pengar på det, det vore ju en dröm. Tänk att vara "kändis" utan att vara känd. Häftigt.


14.11
ester.pixbox.se
Gå in där och kolla bilder på världens bästa brorsdöttrar.
Dom är så fina så!!!!!


19.13
Här sitter jag i min ensamhet och äter rostad macka och dricker öl.
Sorgligt.
Men tre har tydligen driftstörningar med sitt nätverk så jag kan inte ringa Elias och säga att han ska komma ner och öppna för mig, för varken han eller jag har någon täckning antar jag. Inte jag i alla fall. Jag kan inte heller smsa Dan och fråga när han kommer att komma hem och han kommer inte förstå varför jag inte svarar på hans SMS om han nu inte har leveransrapport och ser att de inte kommer fram. Då kommer han förmodligen bli orolig och undra varför jag inte har täckning. Suck vad jobbigt det är när tekniken inte fungerar som den ska. Fan vad jag hatar det här. Hoppas det kommer igång snart för nu har jag fan skittråkigt. Och blir bara mer längtig och förbannad när jag inte kan göra något åt det.

Mardröm

Jag lever som i en mardröm.
Jag lever och jag går igenom vardagen. Ensam.
Det enda jag kan tänka på är när jag får vara med min älskling igen.
Det är som om jag i tankarna är där hos honom hela tiden, medan jag lever mitt liv här.
Men det är hos honom jag är hela tiden.
Jag började nästan packa innan när jag plockade in tvätten. Det vore ju sorgligt om väskan redan vore färdigpackad 1,5 månad innan jag ska åka. Usch.
Men jag är redan där, jag är bara inte där rent fysiskt.

1,5 månad kvar + Vaccination?

10.53
Nu har Dan varit borta i precis 2 månader. Och det är 1,5 månad tills vi ses.
Känslan när vi får hålla om varandra på flygplatsen i Porto Alegre kommer vara enorm.
Usch vad jag kommer gråta av lycka då!!!!
Längtar så sjukt mycket!

Idag ska jag vaccinera mig. Vi får väl se om det blir en eller två sprutor. Men tror faktiskt det ska räcka med en, fast jag har bokat tid för två. Jaja, vi får som sagt se.
Nervös? Nej inte än faktiskt. Känns som jag tar sprutor hela tiden fast jag bara tagit 2 stycken det senaste året, men det är mer än man brukar. Det gör ju inte ont så varför oroa sig. Bara man slappnar av går allting bra. Kommer säkert bli nervös när jag sitter i väntrummet och kanske lite innan, det blir man ju alltid. Men jag är mer nervös för att jag inte ska hitta dit, hehe.
Har åkt till sjukhuset två gånger, varav en gång var det mörkt. Och bil är aldrig samma sak som cykel i Halmstad.
Kunde tagit bussen men då är det ett byte och sen känns det väldigt dumt att ta bussen i det vackra vädret när man kan cykla på kanske 20 minuter.
Ska vara där nångång mellan 14-15. Så vad ska man hitta på tills dess?
Frukost vore på sin plats, en stor frukost så jag håller mig tills jag kommer hem kanske.
Sen ska jag nog plugga lite, fast fick nog det mesta pluggat igår. Men ska läsa lite till och kanske leta lite citat!

Katterna är gnälliga. Särskilt Jäger konstigt nog. Vaknade av att han spydde i morse, det händer ju typ aldrig. Vet inte om det var burkmaten han fick igår som hans mage inte var van vid. Eller om det var en hårboll.. för det var inte så mycket mat. Intresseklubben antecknar. Han vill i alla fall ha ännu mer burkmat eftersom han jamar och gosar med mig men ändå inte äter torrfodret som finns. Suck på bortskämda katter.


15.31
Jaha så har man varit på sjukhuset. Dock utan att blivit vaccinerad. Det var typ kaos där. Jag kom in och babblade med nån snubbe och vilka vaccin jag skulle ta och när vi kommit fram till det fick jag gå in i "vaccinationsrummet" och vänta på en sköterska. Hon säger att jag kommer få en vänta en stund. Sen efter en väldigt kort stund kommer hon in och säger att det kommer ta en ganska lång stund så jag får gå tillbaka till väntrummet och vänta där. Jag väntar i kanske 15 minuter sen kommer hon in och säger att jag kan få vänta upp mot en timme för det var väldigt sjuka personer där så ingen personal kunde ta hand om vaccinationen. Vi kom överens om att jag skulle komma dit på måndag i stället och då skulle hon dra ner på priset lite för att det blev som det blev.
Så då cyklade jag den lååånga vägen dit i onödan. Det var ju uppförsbacke en bit där på slutet.. helt slut var jag när jag kom fram. Dock skönt att cykla hem :)
Så nu har jag väl cyklat ca 40 minuter sen ska jag ha 1,5 timmes träningspass. Får ta igen allt jag missade igår. Eller missade och missade, struntade i. Nu blir det kaffe och choklad :P

Onsdag

15.11
Har precis käkat tzatsiki, kyckling och klyftpotatis. Vilken äkta onsdagsmiddag, eller hur?
Jag stinker vitlök. Hade alldeles för mycket av det. Såsen blev stark. Inte lyckad, men men.
När man själv känner smaken av vitlök när man har ätit.. då är det illa. Så nu käkar jag choklad och dricker kaffe för att få bort smaken. Jag kommer fortfarande stinka men jag ska bara vara hemma så det är ingen fara :P

Dagen började kasst. Men nu är det bättre.
Har tvättat och pluggat lite. Ska plugga ännu mer sen tror jag. Har inget planerat mer idag än tv, fast finns inte så mycket på tv så det kanske blir en film eller nåt istället.
Blev glad när Dan sa att det fanns internet på hotellet som de ska bo på nu när de ska vara iväg så länge. Så då tar han med datorn så kan vi kanske hinna prata några minuter då och då i alla fall.
Jag måste ha någon mer än katterna att prata med ibland. Det gjorde mig på lite bättre humör.
Sjukt att jag kan sakna honom när han åker bort i Brasilien, hallå han är ju fortfarande sjukt långt bort.. Men det känns ju så himla långt iväg ifall man inte kan prata.

Jag planerar min framtid. Eller nej.
Men vi pratar bil och hus. Vill ha nu.
Starta ett nytt liv, Dan och jag. Någon annanstans.
Bort från Halmstad.
Blekinge lockar som aldrig förr.
Kanske ska sätta mig och skissa en planlösning till ett hus.
Jag vill att Dan ska komma hem nu så vi kan planera ihop, här.
Sen vill jag att Tingsgården ska ringa snart så jag vet hur jag ska jobba!


17.46
http://www.youtube.com/watch?v=SK9oUnPtlNM
Ett av de allra bästa idolframträdandena som gjorts. Hon är inte bara bra.. hon är snygg också och särskilt i de kläderna. Me like!!!!

Jag borde ta mig i kragen och gå ut en runda. Jag har ingen ork eller lust, trots att solen skiner och jag inte har varit ute. Det är så dåligt av mig. Men det är tråkigt att gå i Halmstad, själv. Tror jag njuter av den på balkongen istället. Så lat är jag. Så jävla dåligt men mitt humör är inte på topp idag. That´s it!!

Positiva hörnan

19.38
Jag har kommit på lite positiva saker, utan att leta efter dem faktiskt.

Det är ju faktiskt vår. Solen skiner och ska skina nästan hela veckan.
Det blir man väldigt glad av. När jag kom upp från träningen (min träningslokal är i en källare)
så sken solen fortfarande, trots att klockan var över 19. Det gjorde mig väldigt glad.
Sen har jag inte känt av allergin än heller, ännu bättre.

Resan till Brasilien börjar ta sin form. Flygbiljetterna dit och hem har ju varit bokade sedan länge.
Men nu har vi även börjat planera och boka resten av resan. Vi har bokat flyg mellan Porto Alegre och Sao Paulo samt hostel i Sao Paulo. Man börjar förstå att vi ska åka och att det faktiskt börjar närma sig. Det ska verkligen bli helt underbart. Att jag har något så underbart att se fram emot är väldigt positivt och gör mig glad.


20.18
Jag har fått en ny kärlek. Nu när Dan inte är här så får man njuta av något annat.
Kaffe och choklad.
Klockan är snart halv nio och jag håller på och brygger kaffe. Men jag har ingen tid att passa imorgon så jag kan vara uppe länge idag. Ska bara tvätta vid 11 och tills dess har jag nog vaknat hur länge jag än är uppe känns det som.


Tisdag

13.47
Dramapass och en massa skratt som vanligt.
Jag förstår inte att jag kan tycka det är så roligt att vara i skolan. Det får mig att tänka på annat och ha roligt samtidigt. Det är nog bara jag som tycker om när det är mycket i skolan och lite ledig tid. Men så är det när man känner sig ensam.
Gick bara 9-12 idag. Känns som hela dagen är kvar. Har redan hunnit prata med Dan en liten stund sen har jag lagat mat. Ska inte träna förrän klockan 18 (om det inte blir inställt som vanligt). Vet faktiskt inte vad jag ska hitta på riktigt. Kanske ska packa upp väskan och lite sånt. Sen ska jag göra tzatsiki för första gången. Vi får väl se hur det blir. Men om den får stå tills imorgon så blir det säkert mumsigt. Passar på att laga mat de dagarna när jag inte har så mycket för mig, så kan jag frysa in och ha det nån annan gång. Imorgon ska jag även tvätta.
I helgen vill jag gärna hitta på något med men vet inte alls vad.
Någon som har något förslag???
Nästa vecka ska jag börja plugga tror jag. Ska försöka vara klar med hemtentan tidigare den här gången så att jag kan åka hem sista veckan och vara ledig, kanske börja plugga till nästa kurs eftersom det verkar vara mycket som ska göras då och  jag åker till Brasilien. Gillar inte att det är så lugnt just nu. Det är verkligen lugnet före stormen, men det går ju inte att börja på nästa kurs riktigt än, känns lite väl ambitiöst och så blandar man bara ihop allt. Ser inte alls fram emot nästa kurs faktiskt. Fattar inte att den här terminen snart är slut. Jag vill inte det. Jag vill umgås med "klassen"  eller rättare sagt "The Whistling Snails" mer och leka och ha kul. Men jag längtar också tills kursen är över såklart. För då är jag i Brasilien. Can´t wait.



14.49
När Dan har kommit hem. Då ska jag stanna upp och se mig omkring och faktiskt njuta av tiden.
Jag ska njuta av att få vara världens lyckligaste och tänka att jag älskar nuet.
Jag är expert på att alltid tycka det var bättre förr eller att det kommer att bli bättre sen. Jag stannar aldrig upp och inser hur bra jag har det just nu.
Just nu känner jag iofs att allt kunde varit så mycket bättre men jag kan se så mycket som var bra förut men som jag aldrig njöt av. Så det ska jag bli bättre på framöver. Se det positiva. Jag försöker så gott jag kan nu. Särskilt nu till helgen när jag ska vara ledig 3 dagar utan att ha något planerat. Jag ser inte alls fram emot det och kan egntligen inte se något positivt. Men vad hjälper det att bara se det negativa och tänka på hur jobbigt det ska bli. Njut av att vara ledig istället, Jasmine. Tänk vad skönt att faktiskt kunna vara för sig själv lite och inte ha några måsten. (Jag försöker intala mig själv detta, det går egentligen inget vidare men jag försöker)

Måndag

10.47
Det är måndag. Det är ny vecka och helgen är över.
Har haft saker för mig i princip hela tiden. Däremot var det jobbigt att inte få prata med Dan på nästan 2 dygn.
Det kanske låter fjantigt men då får det väl vara det. Jag tycker det är så jobbigt.
Och nästa helg ska de nog åka i väg, de skulle försöka åka iväg en långhelg och utan datorn. Det kommer vara sjukt jobbigt. Vi kan ju smsa men inte så mycket eftersom det är så dyrt för honom att messa.
Det är så tråkigt.
Och inte nog med det så ringde Tingsgården igår och pratade om att jag skulle börja jobba redan den 14 juni egentligen och då ska man ju ha gått bredvid innan dess. Det kan ju bli lite svårt eftersom jag kommer hem från Brasilien den 16 juni. Då sa vi att jag ju inte kunde börja jobba förrän veckan efter det, den 21 juni. Men jag måste ju fortfarande gå bredvid innan. Jag förstår verkligen inte hur det ska gå ihop.
Jag vill vara med Halmstad med Dan och inte ha några måsten i några dagar i alla fall. Måste ju vända tillbaka tiden lite och få ta det lite lugnt. Känns inte alls kul att kanske behöva åka från Halmstad bara efter någon dag där. Dan och jag behöver faktiskt tid för varandra. Det är inte det enklaste i ett förhållande att vara ifrån varandra 3,5 månad. Vi måste få tid för varandra... jävla fan. Men jag måste ju jobba i sommar med.. kanske inte blir så många veckor men jag hoppas det blir något i alla fall. De kanske ringer idag eller nån annan dag i veckan med något förslag. Jag förstår inte hur jag ska hinna gå bredvid alls :S

Nu vill jag prata med Dan. Han skulle ringa när han vaknat.. men det dröjer nog några timmar till. Suck säger jag bara. Jävla tidsskillnad.  De här månaderna av mitt liv är något som jag kommer att förtränga när de är över. Jag kommer glömma bort dem. Jag vill inte minnas. Det ska bli skönt när allt är över för just nu finns det inget positivt med det här.

16.00
Är icke på bra humör idag. Blä. Fast Ester och Svea får en alltid på gott humör. Slipper tänka på allt annat då.
Nu sitter jag bara och väntar på att mamma ska komma så att vi kan köra till Halmstad.
Vädret är underbart idag också, det gör en faktiskt lite gladare. Skönt att komma hem i lagom tid också.
Kommer förhoppningsvis inte hinna bli rastlös idag.
Imorgon ska jag först till skolan sen ska jag plugga och sen träna om allt blir som jag tänkt.
På torsdag blir det nog plugg och sen vaccination och sen träning om jag orkar.
Fredag är det skola och nån gång i helgen hoppas jag det blir tjejkväll. Om vi nu kan få ihop så att alla kan.
Hoppas.

HALVTID!!!!!!!!

15.45
Äntligen har halva tiden gått. Nu är det bara mindre tid kvar tills jag får träffa min älskade älskling.
Antar att det blir en ganska tung period framför mig, men ändå skönt på något sätt att det alltid blir mindre och mindre tid kvar nu i alla fall.

Hade verkligen sett fram emot att träna idag. men då blev träningen inställd igen. Funderade på om jag skulle gå på coren men alltså fan en halvtimmes tråkig core, tycker det känns onödigt att ge mig iväg för så kort tid. Kanske den också bli inställd? Suck. Får väl göra lite styrka hemma istället.
Jag som stannade i Halmstad för att hinna träna. Nu orkar jag inte stressa till bussen, hade hunnit men kan vara skönt att bara slappa lite här i stället. Skulle boka vaccinationstid imorgon med, men det gjorde jag idag. Så stolt över mig själv att jag bara gjorde det. Jag brukar ju planera mina telefonsamtal i flera dagar/veckor innan, nu gjorde jag det en dag när jag inte planerat. Haha, visste ju precis vad jag ville så det var ju inte så svårt :)
Telefonfobi som jag har. Men jag blev inte ens nervös (knappt) idag. Gött!!!!!

Vad ska jag hitta på idag då?
Kanske jag skulle ta tag i att skriva mitt cv?

17.57
Jag tappade orken att skriva ett cv när jag läste Dans och när jag kollade vad det fanns för jobb i Halmstad. NADA! Nej jag tror jag tar ledigt halva sommaren i stället. Fast åh vad jag hade velat ha pengar! Känner mig kluven. Men nu är det nästan för sent att söka jobb med.. det är så jävla kasst i Halmstad att man inte kan söka inom kommunen med en blankett som i Tingsryd. SUCK!!!!

Jag är saknig. Pratade med Dan nyss. Halvtid. Dan som har varit så positiv med det tyckte nu att det kändes tungt. Att det är lika lång tid kvar. Ja det kan kännas länge men på något sätt så känns det som att det närmar sig ändå. Det är ju snart jag kommer dit och hälsar på. 1,5 kurs sen så är jag i Brasilien och jag vet ju hur fort en kurs går. Och vi har börjat planera lite vad vi ska göra i Brasilien och jag har börjat tänka på saker jag måste inhandla. Som till exempel resespel, stödstrumpor (har hört att det är ett måste när man flyger så många timmar i sträck), ett litet lins-set att ha på flygresan. Sen ska jag nog växla lite pengar och så också. Det är ändå en hel del planering. Ska nog försöka inhandla någon mer klänning, och kanske ett par shorts också.

Nehe nu väntar duschen sen en lååång tvkväll i väntan på att få prata med världens bästa igen!!!!

Onsdag

15.55
Skola hela dagen. Drama. Har gjort många övningar förut, både i skolan och när jag gick på teatern. Men det var roligt ändå. Skrattade som fan ibland. Skönt att skratta ibland :)
Sen fick jag faktiskt bege mig och handla lite i alla fall efter skolan. Insåg att jag inte kunde leva på knäckebröd och smör i 2 dagar. Så det blev lite pålägg och lite middag till idag, älskar MAXI:s kort-datum-varor. Perfekt om man som jag bara är här några dagar och kan köpa kött som går ut imorgon för en billig peng. Iofs bra som student i vilket fall för det går faktiskt alltid att frysa in. Så idag blev det 2 kotletter för 13 kronor :)
Räcker till både idag och imorgon, får se vad jag ska hitta på för sås till det, men matlagningsgrädde har jag hur mycket som helst.

Idag är det riktigt vårväder. Det firas med lite kaffe och choklad på balkongen tror jag. Har dock ingen mjölk men det får gå ändå. Sen ska jag till Madde och Elias och dricka lite öl och cider sen. Kan nog inte dricka så mycket eftersom jag ska upp tidigt imorgon och gå hela dagen i skolan. Men några kan man ju ta, njuta av solen på balkongen kanske. Snacka om vårkänsla, öl på balkongen :) Om solen är kvar så dags!

Eftersom jag blev bjuden till dem så får jag skippa träningen idag också. Usch för mig. Men jag träffar hellre kompisar och har lite sällskap känner jag. Har lite att fixa innan, som att laga middag och ta det lite lugnt, beställa lite böcker och så, så jag kände att jag inte orkade stressa. Då hade jag kommit senare till dem också och det känns så dumt eftersom jag inte kan stanna så länge då jag måste lägga mig tidigt och prata med Dan också!
Har inte heller bestämt mig om när jag ska åka hem till Tingsryd. Men det blir nog på fredag förmiddag. För då hinner jag kanske träna imorgonkväll och packa lite. Och sen måste jag ringa sjukhuset och boka vaccinationstid någon morgon mellan 8-10 passar bäst om man är ledig tycker jag :) Så då hinner jag det på fredag innan bussen går. Sen tänkte jag springa inom HM i Växjö med.. haha måste planera allting. Jobbig jag är!
Nu kom jag på att jag skulle skicka alla uppgifter om deklarationen till Dan så han kan deklarera :)
På med kaffe så ska jag njuta av solen nu också!!!!!!

18.13
Shit jag var hungrig redan klockan två och har inte kommit igång med maten förrän nu. Men har inte hunnit haha.
Men snart är maten färdig, ska bli gott.
Har nog bestämt mig för att stanna i Halmstad till på fredag förmiddag, blir väldigt stressat annars. Då kan jag även träna dubbelträning imorgon. Idag var träningen inställt så jag behöver inte få så dåligt samvete för att jag inte gick dit :)

Längtar tills lördag. Då är det kalas för mormor som fyller 90, och alla kusiner med barn och respektive kommer. Ska bli riktigt roligt att träffa dem och även kommer alla mina syskon vara där och även deras barn. Storsyrran med familj träffar jag alldeles för sällan så det ska bli kul att träffa dem. Sen efter det ska vi yngre kusiner nog festa till det lite händer också för sällan. Umgås ju aldrig om det inte är något särskilt och det är det knappt aldrig längre.. alla utom en har ju tagit studenten och det är ju några år tills hon tar studenten. Så jag hoppas de flesta kan vara med på den festen också!

Tisdag

10.14
Klockan ett går bussen från Tingsryd. Jag kan inte direkt säga att jag längtar till Halmstad. Katterna ska ju inte med heller så jag kommer få sova helt ensam 2 nätter nu. Tror faktiskt att det kommer att kännas väldigt konstigt att vara i lägenheten utan dem och utan Dan.
Har varit ute och gått en sväng med Ellen nu på morgonen. Jag blev rastlös direkt när jag vaknade idag. Inte kul.
Så på ett sätt är det bra att jag ska till Halmstad och gå två heldagar i skolan eftersom jag då har något att göra. Annars hade jag suttit här ensam medan alla andra jobbar. Inte alls kul faktiskt.
Orkar inte åka buss, även om det är den snabba rundan. Tråkigt. Önskar jag hade bil!!!!!


16.36
Så var jag i Halmstad. Och ja det går fort att åka men jag kom på att det är inte själva restiden som är det jobbiga. Det är fan alla jävla folk på bussarna.
Förstår inte varför man pratar om alla sina problem över telefon på en buss så att alla hör och de pratar inte direkt diskret utan de skriker nästan i telefonen.
Jag blir så trött.. jag vill inte höra på era problem liksom!!!!!
Och jag hade varken öronproppar eller hörlurar så jag kunde lyssna på musik, de hade jag jag plockat ut när min flaska läckte vatten i hela väskan och såklart glömt att lägga i. Ska försöka att inte glömma packa ner dem när jag åker tillbaka.. kanske jag ska packa ner dem redan nu?!
Vad händer resten av kvällen då? Känner att jag inte har energin, lusten och orken att ta mig till träningen. Tror det blir en slappkväll i soffan. Innan dess ska jag dammsuga och duscha och se om jag kan fixa någon mat eller om det kanske bara blir knäckebröd ikväll. Vi får väl se vad jag kan skrapa fram ur kylen. Det blir ju inte direkt så att jag handlar nu när jag bara ska vara här i 2 dygn.

Annandag påsk

10.33
Den som inte sett Jesus Christ Superstar måste göra det. Jag har bara sett den svenska musikalen. Förbaskat bra. Sen tittade i typ en kvart på filmen från 1973, och för att vara så gammal är den skitbra. Musiken är som sagt hur underbar som helst. Det måste ju bara vara den bästa musikalen som finns. Jag älskar att det inte är något prat utan bara sång. Se den!!!!
Kanske jag lyssnar lite på musiken idag, mamma ska ha originalmusiken nånstans. Annars lyssnar jag kanske på den svenska imorgon eller nåt när jag är tillbaka i Halmstad.
Ser inte direkt framemot att åka dit, själva bussresan är så seg. Sen är det iofs kul att träffa klasen och ha lite workshops :)
Är faktiskt redan väldigt uttråkad här. Bara för att jag inte har någonting inplanerat idag så känns allt bara jättesegt. Ellen snackade nåt om att kanske ses idag. Kanske ska höra av mig till henne?

Festen i lördags var sådär. Det är ju inte min grej att dansa bugg med folk jag inte känner, så jag gick hem tidigt. Som vanligt var jag helkonstig i magen, vilket ledde till att jag inte alls mådde bra i magen igårkväll heller. Men att slippa bakfyllan är gött. Nej såna där fester är inte riktigt nåt för mig, men ibland var det riktigt kul. Roligt att få klä upp sig. Sen säger jag aldrig nej till gratis dricka och mat. Nu ångrar jag mig att jag inte åt och drack mer. Fanns ju en massa goda drinkar, borde passat på att dricka drinkar när de är gratis. Men men.. min mage sa nej så hade jag druckit drinkar med kolsyra hade de väl kommit upp igen och det hade ju varit onödigt.

Igår var även hela familjen Hylse/Larsson här på middag. Kan inte stirra mig mätt på lilla Ilon, så himla söt. Svårt att ge alla tre barnen lika uppmärksamhet, vet inte vem man vill gosa med, alla är så härliga. Fast Ilon bara sover ju så hon märker ju inte sådär jättemycket om jag är med henne eller inte. Kan inte riktigt fokusera blicken än. Men hon verkar vara en lugn bebis. I alla fall de gånger jag har träffat henne. Mest har hon sovit men igår var hon vaken och låg bara stilla och tittade sig omkring även om alla turades om att hålla henne.

17.57
Jag Saknar min Dan!!!
Snart har det gått halva tiden.
Men jag vill bara att det ska vara över.
Känns så hopplöst ibland!!!!!

Glad Påsk

14.22
Det är påsk.
Det är vår.
Det är sol.
Det är fest.

Var tyvärr tvungen att stiga upp kl 7 idag och passa barn. Iofs kul att umgås med dem men det var riktigt jobbigt att stiga upp, särskilt idag eftersom jag ska vara uppe länge ikväll. Jag som har vänta på det lite innan, somnat sent och så. Men nu de senaste dagarna har det blivit till att gå och lägga sig ganska tidigt. Men jag har nog nästan sovit mina 8 timmar i natt i alla fall. Snart drar jag nog till Amanda och Victor och tar ett par cider ute på deras balkong och kanske en vattenpipa. Underbart!
Imorgon är man bakfull och ska bara chilla tror jag. Träffa bebisen med. Verkar ju inte bli något av det idag :(
Bebisar är det söstaste som finns.. och de slutar ju inte vara söta förrän de börjar skolan typ :P Haha

15.04
Gick en sväng till bebisen i alla fall. Kunde inte hålla mig.
Imorgon blir det nog också.. och då hoppas jag på att hon är vaken, har fortfarande inte sett hennes ögon. Hon bara sover och sover. Nu tror jag att jag ska packa lite grejer sen sticka till Amanda och göra mig i ordning!!!

Possibility

"Know that when you leave
Know that when you leave
By blood and by me,you walk like a thief
By blood and by me and I'll fall when you leave

So tell me when you hear my heart stops,
You're the only one that know
Tell me when you hear my silence
there's a possibility I wouldn't know

So tell when my silence's over
You're the reason why I'm close
Tell when you hear me falling
there's a possibility it wouldn't show"

Possibility - Lykke Li

Send me a sign

Ge mig ett livstecken
Innan tankar börja skava i mitt huvud
Innan hjärtat slår för hårt i mitt bröst
Innan tårarna faller längs min kind

Varför är jag världens mest oroliga människa?
Jag älskar dig och utan dig vet jag inte vad jag skulle ta mig till.
Jag lever genom dig





Som vanligt bara orolig i onödan.
Men sån är jag.
Har precis varit hos familjen Hylse/Larsson och träffat den lilla bebisen. SÅÅ söt!!!
Det blev en liten Ilon! Hon var så lugn så
http://www.smp.se/personligt/webbisar/siri-larsson-och-daniel-hylse(1854693).gm
Snart blir det Fajitas och vin med Jessica och Bella. Mums!!!


Jag ser lite nerdrogad ut men men..
Här är jag och Ilon, här är hon inte mer än 14 timmar gammal.

Faster

10.50
Inatt blev jag faster till ännu en liten flicka.
Får se om jag hinner träffa henne idag eller imorgon. Saknar hela familjen så jag vill bara träffa dem nu.
Ska snart ner till byn med Ellen, ska köpa present till bebisen och skicka iväg mitt paket till Dan. Han fyller ju år om 19 dagar och jag måste ju vara ute i god tid.. tog ju 15 dagar sist när jag skickade ett kort.

Dan är på väg till Florianopolis, sol och bad. De skulle åka buss hela natten. Jag tänkte att det nog inte går att sova hela tiden när man åker buss.. men än har han inte svarat på mina sms och det var ju några timmar sedan jag skickade dem :S Jag blir alltid så orolig, jag är så fjantig, jag vet. Men det kan inte hjälpas. Trafik är något jag definitivt inte litar på för fem öre. I trafiken kan vad som helst hända. Men jag hoppas och tror att det går bra. Kan ju alltid vara något annat som krånglar också, eller så sover han.. klockan är ju faktiskt bara 06 där snart. Vet dock inte när de skulle vara framme.. typ 8 tror jag.
Jaja skitsamma.

Det var kul att få besök av Amanda och Victor, gick på stan och lite sånt.
Sen när jag kom hem till Tingsryd igår var ingen hemma. Vilket välkomnande man får :P Sen när jag skulle sova så ramla sängen ihop. Jag som trodde att benen satt fast eftersom pappa sa att han satt fast dem. Men tydligen något problem med den jävla sänge.. plus att ingen lagt i någon bäddmadrass i rätt storlek där, förut satt den ihop med en annan 90-säng och hade då en stor bäddmadrass, som fortfarande låg kvar såklart. Men eftersom sängen ramlade ihop så var det bara till att traska upp och bädda i soffan uppe. Snacka om att jag var sur. Fast däremot så kunde jag välja på desto fler kanaler att titta på där uppe. Det var skönt. Men eftersom jag är uppe länge på kvällarna nuförtiden var det inte särskilt kul när mamma och pappa stiger upp vid halv sju på morgon och pratar i normal samtalston och sätter igång radion och allt vad det är. Jag har inte tålamod för sånt. Vill ha det lugnt. Såna saker får mig verkligen till att tänka på hur skönt det ändå är att bo i sin egen lägenhet. Jag önskar jag hade ett rum här, men det har jag inte haft sen jag flyttade tyvärr :(

Nu lite frukost, sen göra sig i ordning och träffa Ellen, en fika på börjes, mums!!!!