Sista november

13.39
Ännu en ny vecka.
Att gå från en jättebra helg då jag bara kände glädje och lycka har måndagen kommit och jag kän inte känna särskilt mycket lycka.
Snacka om att vända totalt. Och jag vet inte ens varför.
Jag är ju ledig idag, borde vara skönt. Dessvärre är det bara tråkigt.
Är hemma själv, iofs bara några timmar.. sammanlagt typ 3 timmar, och jag tråkar ihjäl.
Vill bara vara med Dan och inte känna några måsten.
Men nehe måste sätta igång rejält med pluggandet, särskilt eftersom vi ska till Linköping i helgen, då går lite tid bort. Vet inte om jag har skrivit det. Men vi ska till Linköping och hälsa på Linda, Viktor och Marina.
Tänkte passa på nu när vi har bil. Vi får väl se vad som händer. Vi kommer sova hos Linda och Viktor eftersom de har större lägenhet och så. Tänkte vi skulle träffa Marina och Jens på fredagen och laga middag allihop. Sen är vi lite sugna på utgång på lördagen med Linda och Viktor, Marina skulle på nån annan fest. Men vi får se hur det blir.

Kvällen igår var mysig. Adventsmys :)
Ikväll efter träningen blir det mys med Dan, bara han och jag, blev aldrig det i helgen.. jag behöver det.
Så efter att inte fått ha någon kväll tillsammans på tre kvällar så ska det blir riktigt skönt. Sitta i pyjamas och titta på Ullared ;)

Nu måste jag återvända till mina pluggrejer som har stökat ner det städade soffbordet!!!!

Första advent

15.31
Igår var vi på fest. Väldigt roligt.
Det var jag, Dan, Linus, Niklas och Hampus.
Så jävla skönt att umgås med bara killar. Så enkelt, så roligt.
Hade faktiskt riktigt roligt. Var iofs där så många timmar för vi blev ju rätt sena eftersom städningen tog så lång tid, och efter det skulle vi laga mat och duscha m.m.
Blev lagom full och inte bakis idag. Så det var verkligen perfekt!!!
Steg upp normal tid idag, typ halv nio som vanligt.
Helt underbart att vakna upp i en skinande ren lägenhet. Inte ens katterna hade stökat till.
Stack ut till Eurostop och Stenalyckan igen idag. Skulle handla lite extra julpynt.
Hittade inte så mycket så vi stack ut till flygstaden. Där hittade vi lite extra och ett par gardiner till. Så nu har vi julgardiner i alla rummen :)
Hittade tyvärr inga skor på skopunkten heller, suck. Hittar aldrig några som passar. Jag ligger en storlek mellan 38 och 39 så inga passar. VILL HA!!!!!

Just nu håller vi på att skriva text till alla tågluffkorten som vi har satt in i album. Eller rättare sagt Dan skriver. Jag har så dålig fantasi när det gäller sånt.
Vid 17 kommer Madde, Elias och Linus hit. Vi ska dricka glögg och julöl och äta pepparkakor och skumtomtar och ha det supermysigt i vår juliga lägenhet med en massa ljus. Ska bli underbart. Inte att förglömma är att vi ska lyssna på julmusik med!!!!!

Jag är ledig imorgon, vilket också är underbart!!!
Ska visserligen plugga en massa, men skönt att vara hemma i alla fall!!!

Stor julstädning

17.21
FINALLY!!!!
Nu är storstädningen och julpyntet äntligen klart. Shit det tog tid.
Har hållit på sen i morse, med en lite paus då vi stack till stenalyckan och eurostop.
Men snacka om att det är rent och fint här.
Fast ska nog inhandla lite mer julpynt. Blev inte så mycket. Men julgardinerna gör en jäkla skillnad.
Nu förtjänar man en fest tycker jag. Men det blir det inte.

Jag kände en lycka när jag stod och strök de nya gardinerna och sjöng till Peter Jöbacks julskiva.
Jag älskar julen och att ha ett eget hem att julpynta och göra vad man vill med (nästan).
Jag älskar att bo tillsammans med Dan.
Idag är jag glad.


Julkänsla
Peter Jöbacks album - Jag kommer hem igen till jul
En julsaga (Fairytale of New York) - Ainbusk och Håkan Hemlin


Energi

15.25
Vaknade av att katterna var gnälliga och busiga vid 7. Jag skulle ju sova enda till halv nio idag, men nehe.
Men det kändes verkligen som sovmorgon när man kunde ligga vaken i sängen utan att behöva stiga upp. Det var skönt, men jobbigt med katterna såklart.
Men nu är de söta. Råttis sover jättegulligt i soffan och Jäger ligger i mitt knä och spinner och ser väldigt belåten ut.
Jag älskar dem, trots allt!!!

Sen var det dags att dra in till stan för att kolla synen vid 10. Behövde inte vänta en enda sekund.
Snacka om att tajma.
Tog bara 10 minuter eller nåt och så kostade det 110 kr mindre än jag trott. Gött. Och inte proppade de på mig massa linser heller :) Nöjd.
Sen gick jag runt lite i affärerna. Det är skönt så tidigt på vardagar, inte så mycket folk i affärerna då. Men tror ni jag hitar något? Nehe då!! Letade länge på gina, så himla skönt när de byggt ut butiken, mycket varor och större plats, allt är tiptop. Hittade ingenting ändå, fast det finns ju mycket snyggt. När jag skulle gå ut såg jag en som stod och betalade i kassan, hon köpte ett skitsnyggt linne, det ville jag också ha, så jag gick en vända till i affären men hittade inte det :( Kanske jag drar dit imorgon och kollar lite till, eller nästa vecka. Måste ändå köpa de sista julklapparna snart.
Orkade som sagt inte gå på stan länge och det blev inte mycket handlat, inget alls. Men har ändå fått två ärenden utträttade som jag har skjutit upp på länge, förutom synundersökningen var jag på banken och skaffade dosa istället för engångskoder till min internetbank. Man känner sig ganska vuxen när man gör sina bankärenden själv, eller gör bankbesök överhuvudtaget :)
Var hemma 10 över elva igen och hade en massa energi. Hela vägen från stan planerade jag vad jag skulle göra för god lunch till mig och Dan. Jag ville göra nåt lätt, pasta med någon sås till. Det blev mycket mumsigt, blandade en massa saker som vanligt :) Var dock lite besviken på den nya vitlöken vi köpt, den var konstigt, smakde och luktade konstigt. Kanske ska göra på I love Eco som vi brukar ändå!!!
Sen har jag hunnit plugga lite, röutom responsen har jag renskrivit gårdagens föreläsningsanteckningar och lagt till lite extra från powerpointen vi fick ut. Kanske är något klarare nu. Händer väldigt sällan att jag renskriver, men det är ganska bra. Ska jag nog göra med grammatiken också, för den fattar jag verkligen inte. Måste plugga på den också.

Nu blir det One Tree Hill innan träningen :)
Sen blir det lax med gräslök och dillsås och potatis som jag redan förberettt lite.
Imorgon blir det storstädning och pyntning istället för på söndag som det först var tänkt.
Ska även till skokanonen och kolla skor och till Willys och handla, och till systemet med, det var länge sen. Ska köpa någon julöl och glögg till söndagen!!!

I onsdags blev det förresten lite mer än 2 glas vin. var inte pigg igår. Så det blir nog inget festande i helgen, vi får se. Idag blir det lugnt hemmakväll i alla fall.

Lyssnar på Melissa Horns nya album. Gillar henne starkt!!!
---------
23.07
Klockan är över elva en fredagkväll och jag är rastlös. Dan och Linus tittar på Matrix och dricker öl. Det är mest Linus som dricker iofs. Jag tänkte ta ett glas vin, men har faktiskt inte druckit en droppe alkohol idag. Det känns asgött, särskilt eftersom jag tränade idag. Inte ör att träningen var jättejobbig men nån nytta gjorde den nog :)
Jag gjorde något som man absolut inte får göra såhär sent en fredagkväll.. jag satte mig och pluggade... iofs bara i fem minuter men ändå. Hur ofta händer det? Har nog aldrig hänt, inte ens om man har tenta dagen efter som jag har ibland. Så sent på kvällen kan jag inte plugga. Men det var ju duktigt eller nåt.

Jag kommer inte vara bakis imorgon, inte på söndag heller (hoppas jag), så skönt. Särskilt med tanke på att jag trodde att vi skulle festa i helgen, men nu blev det inte så, och det är sköönt!!!

Linsfria dagar

08.19
Äntligen har jag tagit mig upp efter att ha slumrat till och från sedan Dan steg upp vid kl 6.
Jag känner mig trött.
Men kaffet är på så snart får jag mig ett par koppar kaffe sen är jag förhoppningsvis fit for fight igen.
På fredag ska jag till optikern och kolla min syn (borde jag gjort för typ ett år sen), så därför måste jag vara linsfri i 2 dar innan.
Vad är det för störig grej liksom? Mina ögon blir aströtta utan linser, liksom torra. Min förra optiker gjorde undersökningen med linserna på. men alla verkar göra olika. Suck.
Får väl stå ut, har gjort det förr. Blir jag ännu tröttare får jag väl ta en dusch, vilket jag behöver.
Nu ska jag dricka kaffe och göra alla onödiga saker på internet som man måste ha gjort innan man sätter igång och pluggar rejält. Annars sitter jag bara och tänker på det hela tiden.
Så nu ska jag spela lite på facebook, sen blir det till att läsa bloggar och lite sånt.
Träningsvärken sitter fortfarande i.. jävla axlar. Tur att man inte använder axlarna när man pluggar, i så fall hade jag inte kunnat plugga. Hoppas hoppas jag får ihop det idag så jag slipper den här hemtentan nu. Kanske kan ta ledigt från pluggande i ett par dagar också, innan jag sätter igång med nästa tenta, som är en salstenta :S Det var riktigt länge sen vi hade en salstenta, trodde ärligt talat inte vi skulle ha någon mer. Först tyckte jag det var skönt (även om jag är emot salstentor) men när jag vet vad salstentan handlar om blir jag nervös. Kuggar nog på den här. Men ska försöka så gott jag kan! Inte visste jag att svensk grammatik kunde vara så jävla svårt.

08.40
Nu sitter jag här och dricker mitt kaffe, julkaffe är det tillochmed.
Glömde berätta om min kväll igår som inte blev som jag hade tänkt.
Efter Vänner och Christine fanns det ingenting på tv jag ville titta på, satt visserligen en timme till och slappkollade på något som jag inte alls kommer ihåg nu? Spelade lite spel också. Men var inte alls sugen på att titta på film, var så trött. Vid klockan åtta blev jag rastlös och ville bojkotta allt och bara gå och lägga mig, vi var nära på att gå och lägga oss, men det vore ju sjukt (yeah, jättesjukt). Vi funderade på vad vi kunde hitta på, och kom fram till att vi skulle ta en promenad. Var kom energin ifrån??? Vi gick en ganska lång promenad. Var hemma vid nio, fortfarande ingenting på tv (eftersom jag inte kollar på DH). Men zappade runt och fann skavlan på svt24, varför tittar på inte på det oftare, det är ju verkligen asbra! Måste kolla upp när det går normalt.
Sen blev det sängen, astrött. Kollade på nya Christine, sen Hells kitchen, sen somnade jag bums.
En kvällspromenad är aldrig fel. Har jag tid och lust och ork idag, ska jag ta en promenad, om det inte regnar.

14.35
Så då var man klar. Har suttit nu och knåpat med hemtentan sen klockan halv tio.
Äntligen känner jag mig hyffsat färdig. Jag fick trycka ihop texten.
Jag brukar ju aldrig vara nära att överstiga max antal sidor. men joho, den här gången blev det så, men jag tog bort lite och så.
Nu är den helt okej. Jag är inte nöjd tycker det var för mycket som skulle in på så få sidor, så den är väl så bra den kan vara.
Men jag är nästan 100 på att jag kommer få komplettera, har hört att examinatorn är väldigt sträng, många som får komplettera på hennes uppgifter så jag är beredd.
Men nu har jag skickat den till min responsgivare så jag ska inte pilla på den mer nu förrän jag får responsen.
 
Vad ska man göra resten av dagen då?
Dan kanske kommer hem vid 19 och då skulle det nog komma lite folk hit, och spela lite spel och ta någon öl.
För min del blir det nog ett par glas vin för att fira att jag typ är färdig.
Men inte så mycket mer än ett par glas för jag går heldag imorgon och ska träna på kvällen!
Är lite sugen på att festa i helgen, om jag inte behöver plugga då. Skulle behöva lite omväxling nu.
Vill festa med Elias och Madde med, var evigheter sen ju. Sen på söndag är det städ- och julpyntsdag!!! Längtar!!!!!

Det är extremt grått ute, har inte blivit ljust idag.
Det blåser och regnar så jag är inte alls sugen på att ge mig ut på en promenad.
Blir nog till att spendera hela den här dagen inomhus.
Får väl ta och göra något nytta som att städa bort mina pluggböcker, de tar ju upp hela vardagsrummet ;)
Sen ska jag plocka in lite disk.
Sen blir det nog att titta på tv (One tree hill och Unga mödrar), har sett One Tree Hill avsnitten tusen gånger innan, ändå följer jag repriserna som går nu på vardagseftermiddagarna.
Självklart följer jag de nya avsnitten med, men de är ju inte hälften så bra som de gamla.
Huvudpersonerna är ju inte med längre. Suck!! Efter Unga mödrar blir det till att duscha!!!

Fiskgratäng


Idag lagade vi fiskgratäng med potatis.
Jag gjorde en sås utan recept med crème fraiche, matlagningsgrädde, sambal oelek (har det i mycket nuförtiden), dill, tomatpuré och lite blandade kryddor (paprika, chili, salt, peppar)
Blev mycket gott. Och mycket enkelt.
Tog fryst sejfilé och ska den i skivor. La i en ugnsform och på med såsen. In i ugnen i ca 30 minuter.
Tog väldigt lite sambal oelek knappt en tesked och det smakar ändå mycket av det. Smakrik med få kryddor!
Nu är magen glad, då är Jasmine glad.

Har fruktansvärd träningsvärk i överarmar, rygg och nacke. Usch alltså. Hehe men gött också.
Efter gårdagens cirkelträning som i princip bara var armar.. eller ja träning med stång, vilket inte alls är min favorit. Hatar egentligen styrka. Svettades utan att vara andfådd. Nej det var sjukt jobbigt. Jobbigt när jag kom hem också och inte orkade lyfta armarna. Den här gången fick jag i alla fall träningsvärk till skillnad från andra träningar. Nu blir det paus idag och imorgon (fanns inga roliga pass och jag har ingen motivation elelr tid att gå till gymmet), sen blir det full fart på torsdag och fredag då jag förhoppingsvis inte har träningsvärk längre!

Varit i skolan idag. Haft svår föreläsning och sen pratat av mig med Louise om hemtentan.
Har kanske inte mer koll på den nu men att prata av sig är alltid skönt. Lite klarare är jag nog i huvudet.
Har inte blivit så jättemycket pluggat idag eftersom jag var i skolan ett tag och sen har lagat mat. Sen var jag sjukt trött när jag kom hem från skolan men jag pluggade faktiskt lite ändå och fick lite skrivet, det känns bra.
Imorgon är jag hemma själv hela dagen. Ska upp i hyffsad tid och sätta mig med hemtentan.
Har ingenting annat inplanerat så jag tänkte jag skulle bli färdig med den, hyffsat i alla fall, imorgon.
Har ju tillochmed förberett så jag har rester att värma, så jag inte ska bli störd av att jag måste laga mat mitt i allt. Blir jag hungrig så är det bara till att värma.
Sen blir jag väldigt välförtjänt av en myskväll med Dan när han kommer hem.. hoppas inte det blir alltför sent. Jag kan ju inte plugga på kvällarna ändå.
Nu blir det tv, film och spel.


Massa mat och gotte!

19.40
Både igår och idag har jag fått bli riktigt mätt.
Igår provade vi ett nytt recept, vi har ju bestämt att vi ska laga något nytt varje vecka, eftersom det leder till nya idéer och kunskaper. Bredda vårt middagssortiment lite.
Vi lagade kycklingfilé med persiljeäcke i ugn, serverades med pressad potatis.
Persiljetäcket bestod, förutom av persilja, av skinka, lätt crème fraiche, salt, peppar och ost. Det blev mumsigt.
Men något som blev ännu godare var dagens mat.
Vi har haft pommes i frysen sjukt länge och tänkte att vi faktiskt skulle göra något av den idag.
Men vad skulle vi ha till? Vi kunde inte bestämma oss så vi gick runt på MAXI och letade,  jag hittade hyffsat billig fläskfilé så det fick det bli. Vi köpte även aioli (vi vågade inte göra egen ;)) för vi visste inte vad vi skulle ha till, måste ju vara någon form av sås till.
Men sen kom jag på att man kan steka fläskfilén och sen göra en sås som den ska koka i. Så det blev det.
Tog grädde och crème fraiche (fett och gott), vitlök och lite olika småkryddor, och kalvfond. Blev riktigt riktigt gott. Smakade även aiolin också :)
Sen testade vi också att göra egna chips, fast de har vi inte smakat än, men den här gången friterade vi dem i olja istället för att steka i ugn. Tror det blev gott. Det ska vi smaka med dippen vi har köpt idag också. Usch blir en onyttig dag, men fasiken så gott. Var i stan en stund idag med, hittade mössa :) Och sen impulsköpte jag ett zebradiadem. Provade skor men eftersom mina fötter är olika stora passar inga skor :(

Träningen igår var nice. Tufft för kroppens alla muskler, men de behöver ju också tränas, inte bara kondition.
Har lite lite träningsvärk idag men trodde det skulle vara värre.
Nu blir det vin, dipp, chips, morötter, gurka och SPELA SPEL!!!!!!

Ps: Vi tjuvstartade julen med lite julmust som toppen på allt annat onyttigt.
Nästa vecka är det första advent. Det ska firas med glöggmys, julöl och pepparkakor.
Det ska även julpyntas och lyssna på Peter Jöbacks julskiva!! Vi pyntar allt julpynt redan vid första advent eftersom vi knappt är här över jul. Ska bli så mysigt, har handlat julgardiner också. Så det blir lite förändring i kök och förmodligen vardagsrum!

Vill bli mätt

13.34
Är det någon som har ett bra tips på något man kan äta till frukost eller mellanmål som är gott och mättande??
Igår gjorde vi ingen direkt mat utan det blev knäckebröd och lite pasta, jag ska säga att jag blev aldrig riktigt mätt, åt några gånger men hur gott är det att alltid äta knäckebröd även om jag verkligen gillar det.
Men man blir ju faktiskt inte riktigt mätt.
Ikväll efter träningen ska vi laga riktig mat, kyckling med någon form av potatis. Och jag tänker äta mig riktigt mätt!!! Min mage vill ha maaat, mat som man blir mätt av alltså!

Idag kom jag igång med pluggandet. Ställde klockan på åtta, men jag satt nog inte vid datorn för att skriva förrän halv tio i alla fall, man har ju ändå sovmorgon. Det tog tid men när jag väl hittat första meningen så flöt det på ganska bra. Har lite kvar på det jag håller på med just nu. Språkprofiler och utvecklingsplaner. Har bestämt att jag ska göra färdigt dem idag. Så kan jag börja på själva texten (papert) imorgon. Hoppas det flyter på lika bra det, jag tvivlar.

Idag ska jag prova en ny träningsform.
Egentligen orkar jag inte träna, min kropp mår inte bra (beror kanske på att den inte ätit riktigt), ont lite överallt. Förutom i de muskler som jag hade hoppats få träningsvärk i efter gårdagens dubbelpass. Lite besviken, men det betyder ju också att jag tränar de musklerna och att de är vana. Känns bra.
Det nya träningspasset jag ska prova är Tone, kom precis på att jag skrev det igår. Men ja ja.

Men idag ser jag mest fram emot att käka mat, ligga i soffan och kolla på idol och sen spela spel med älsklingen!
Pluggar jag färdigt lite fort så hinner jag ligga i soffan lite innan träningen med :D

Hos Elin i onsdags!


Ullared

10.44
I tisdags kväll kom Anna och lite annat folk och vi lagade pizza, blev jättemätt och det var jättegott!!
Steg upp tidigt igår för att åka till Ullared, vi var där strax efter Ge-Kås öppnade.
Var beredda på asmycket folk, men vid åtta på morgonen var det ganska lugnt faktiskt. Vi fick tillochmed parkeringsplats nära ingången!
Så i början var det jättelugnt och skönt, som att gå i vilket varuhus som helst. Framåt tio var det värre.
VARFÖR SKA ALLA KÖRA OMKRING MED SINA VAGNAR????
Vi ställde dem på ett ställe och gick runt (ev. med korgar) istället. Förflyttade vagnen någon gång då och då för att vara nära den, men folk är som galna med sina vagnar. man blir verkligen sur.
Men ändå så längtar jag till nästa gång vi åker dit. Och vi har sagt att det inte ska dröja länge, för vi åker alltid dit innan jul, då kan man inte köpa något av allt man önskat sig som står på önskelistan. Typiskt. Så vi ska åka dit efter jul och köpa det vi inte fått, för vissa saker är väldigt billigt där. Särskilt elektronik, bra märken finns med liksom. Sen kan jag berätta för er som tittar på Ullared på tv, att det blir en säsong till. De håller på att spela in nu. Anna såg kamera-teamet flera gånger igår. Jag såg det bara när vi stod i kassan, då filmade de precis vid utgången. Han gay-killen/make-uppartisten med sin mamma sprang in, de filmade typ 2 sekunder när de sprang in, sen stängde de av kamerorna och stod och snackade istället. Så jag tror inte jag är med på tv i alla fall, tur det, fy fan, trodde verkligen inte de skulle filma!! Men Anna kanske är med ;)
Det största vi/jag köpte var zebrakuddar till soffan, några spel, en regn/vindjacka, julsaker/julgardiner och lite julklappar.
Jag och Dan köpte för ca 2000 tillsammans. Det blev en massa småsaker såklart. Hittade inte allt på min lista men sen blev det ju några saker som inte fanns på listan heller såklart.
Men jag är nöjd. Vi gick i några av affärerna runt omkring också. Ändå var vi på väg från Ullared vid halv ett tror jag klockan var. Så det var nice. Sen körde vi och lämnade Anna i Helsingborg (hon köpte mycket grejer..!!)
Efter det hade jag tänkt träna, men dålig som jag är blev det fest istället. Suck! Men jag hade kul. Vi var hemma hos Elin, det är ju en bit dit och det ösregnade och blåste som in i norden, hörde om stormvarning så vi tog INTE cyklarna utan bussen, skönt att man har busskort. Tog det lugnt och var hemma tidigt, då spelade jag och Dan ett spel vi köpte. Ett frågespel som heter Pop & Rock som handlade om svensk musik. Mycket roligt. Blir nog lite spelande ikväll med, EFTER träningen!

Är inte direkt bakis idag, det känns bra. men känner mig ganska trött. Suck!
Men jag måste komma igång med pluggandet, blev ju kortare tid än jag tänkt att skriva eftersom vi ska skicka in och få respons också, men den behöver ju inte vara färdig då, men ändå!
Suck, jag vill och orkar inte. Men som sagt, när jag väl kommit igång så ska det nog gå ganska smidigt.

Amanda och Victor har förresten fått lägenhet så de flyttar nästa vecka. Ska bli väldigt roligt att komma och hälsa på dem i jul.
Sen vet vi vad vi ska göra på nyår. Stor fest på Ladan i Urshult! Nice!!  Matilda och per som fixar.
Ska även hem till dem den 23 och hälsa på i deras hus och titta på bebisen :D

------------------
15.07
Jag är trött idag. Försökte plugga men tankarna flög iväg på annat håll och ögonen ville inte hålla sig öppna, så blev väldigt lite av den varan idag med. Fast jag ska slänga mig i soffan snart och läsa lite till om det går. Har tagit en powernap och druckit två koppar kaffe. För en gångs skull tycker jag att kaffet blev gott fast det var jag som fixade det. Kan ha varit för att det bara var jag som skulle dricka det och ingen annan kunde kommentera att det var äckligt. Det var gott för mig :)
Måste piggna till för jag ska iväg om knappt 2 timmar och träna dubbla pass. Först (tråkiga) stepen, som är väldigt bra träning, därför jag går dit, asjobbigt. Sen efter det ska jag köra core. Är jag trött då så kan jag ju sova lite, vi ligger ju ändå bara på en matta, hehe! Imorgon tänkte jag och Emy prova ett nytt pass, tone. Styrka med hantlar och gummiband. Mina svaga armar kommer förmodligen vara helt döda efter det, jag har ju noll muskler där.
Sen är det ingen träning i helgen, för då är det PLUGG PLUGG PLUGG som gäller!!! Sen måste jag ta tag i träningen nästa vecka, denna veckan har varit kass. Men jag har så mycket att plugga, det måste komma i första hand. Men grejen är att jag har mycket att plugga hela tiden nu, fram till jul och efter det, jag kan ju inte skippa träningen i en månad. Nehe, jag får helt enkelt ta tag i pluggandet ordentligt så jag kan ta en välbehövlig paus i form av träning på kvällarna!!!
Ska ställa klockan och stiga upp i tid imorgon tänkte jag. För nu måste jag komma igång alltså!

Vill shoppa, men hallå jag lever redan under månadens budget, lever på sparpengar. Kasst av mig. Men behöver en ny mössa och halsduk. Sen är det ett antal julklappar till som ska inhandlas. Ska köpa något till den lilla söta bebisen också. Titta på bebiskläder.. JA :D:D:D

Ny dag, nya tag!

15.08
Så var man åter tillbaka i skolan.
Jobbigt att gå på föreläsningar till en kurs och sen skriva hemtenta hemma på en annan kurs.
Känns som att man inte är riktigt fokuserad på föreläsningarna eftersom tentan till den kommer senare.
Men ganska fokuserad ändå, eftersom det som sägs på föreläsningarna är det som kommer på tentan.
Svårt är det med så det gäller att fatta, vilket jag inte riktigt gjorde. Men men, ett senare problem.
Nu är det den här hemtentan som gäller.
Den är också svår men när jag kommit igång tror jag det kommer lösa sig till slut.
Idag hinns det inte med att pluggas något. Måste städa för ikväll kommer det folk hit så ska vi laga pizza och ha det mysigt. Emy, Linus, Madde, Elias och Anna kommer :)
Sen imorgon ska jag, Dan och Anna åka till Ullared och shoppa loss, sen efter det är det träning, så inget plugg imorgon heller.
Men på torsdag ska jag sätta igång ordentligt.

Blev inte så mycket pluggat igår heller.
Blev iofs piggare efter jag duschat och fått på mig linserna.
Läste lite, men sen kom Dan hem och vi skulle handla. Sjukt nog så råkade Dan titta ut genom fönstret precis när Madde och Elias gick förbi och de kollade upp. Vi kan inte öppna fönstret i köket p.g.a. en lampa som är i vägen. Men eftersom vi precis skulle dra så tecknade vi till dem att vi skulle komma ner. När vi kommer ner så säger de att de precis ska iväg till citygross och handla. Vi bara: Vi med, vi ska ta bilen :) Sjukt för ingen av oss brukar handla särskilt ofta på citygross så det var ett sammanträffande. Så vi tog bilen alla fyra och handlade. Hehe! Trevligt som tusan :) Även om man var sliten som få! Tack för att det finns mössa.

Nehe, nu blir det till att spela lite på facebook, sen kolla lite tv samtidigt som vi städar!

Tröttare än tröttast!

13.00
Så var man hemma från Stockholm. Kom hem lite innan 22 igår!
Snacka om att man var trött. Men hade så mycket att berätta för Dan så jag somnade inte så fort i alla fall-
Ställde klockan på 8 idag för att komma upp och plugga, tror ni jag har pluggat något? Nejdå!!!
Tänkte jag skulle läsa lite kurslitteratur.
Jag är fortfarande jättetrött, 2 dagars bakfylla är aldrig roligt. Idag är jag iofs bara trött, inget illamående eller huvuvdvärk. Tack för det!!!!
Men jag ska ta tag i mig själv lite och hoppa in i duschen, sen på med linserna,sen är jag nog piggare. Hoppar över träningen idag, min kropp orkar inte. Fast jag borde.
Efter duschen blir det att ta tag i pluggandet och läsa lite. Sen vid 15 ska jag och Dan sticka och handla. Blir nog en ganska stor handling idag, handlade en gång förra veckan och det var bara en liten handling, men det var bra, då sparade vi pengar. Hade ovanligt mycket i frysen, men nu börjar det blir tomt.
Det blir att vi tar bilen till citygross och handlar idag. Omväxling förnöjer :P Eller nåt!

Det var mycket trevligt i Sthlm by the way. Lite för kort tid bara. Nästa gång får det blir minst 3 hela dagar. Vi kom ju inte förrän typ halv nio i fredags kväll. Körde vilse några gånger, hehe. Kaos. Men så är det i storstaden.
Sen åkte vi vid 14.30 på söndagen.
Usch vad jag mådde illa den första timmen i bilen, det enda jag tänkte på var att inte spy. Sen gick det över men huvudet var konstigt och jag var riktigt trött men kunde inte sova. Jag slapp köra i alla fall ;) Tack Martin och Linus.
Somnade runt två på natten till lördagen, träffas man så sällan som jag och Ellen gör så blir det lätt så.
Så vi sov till 10 men var fortfarande trötta då. Steg upp och drog in till stan. Gick i affärer, shoppade enbart ett rött linne, har letat efter det länge så jag blev nöjd :) Sen mötte vi upp Ellens roommate Hanna och drog till Tekniska Muséet. Lyckades få de tre sista biljetterna till 4D filmen om flygplan. Innan dess gick vi runt på Muséet lite och skrattade en del :) Sen var det dags för filmen, det var ganska roligt, men ganska b, nu har man gjort det också. Men någon gång ska jag gå runt mer på muséet, hann inte med så mycket. Sen stressade vi hem, stack inom Ica på vägen och handlade gottis till kvällen. Chips och dipp, mums! Sen var det bara hem och duscha och göra sig i ordning och börja dricka. Kom igång sent så jag stressade med drickat, blev för full och fick åka tillbaka hem innan vi ens gått ut. Pinsamt!!!!!!! Det ska inte hända nästa gång. Vill ut i Sthlm. Fan va dåligt av mig. Jag skäms BIG TIME!!!!! Men men...!
Nu väntar duschen på mig. Hatar att duscha, men men, skönt att vara fräsch, för det är jag minst sagt nu. Har haft på mig mössan i typ 1 dygn, eller nej inte i natt men annars hela tiden typ!

Dagen jag längtat efter

11.37
Äntligen är det dagen jag längtat efter. Praktiken är slut, vilket är lite tråkigt också.
Fick det bästa omdömet någonsin från min VFU-lärare. Inte ett enda negativt ord. Hon är verkligen jättesnäll.
Har nog aldrig lärt mig så mycket under en praktik heller, fast det bara varit två veckor.
Fick även sluta tidigare eftersom jag skulle till Sthlm. Men de söta eleverna ville inte låta mig gå. De sa att jag skulle stanna och att jag var tvungen att komma och hälsa på någon gång sen fick jag en bamsestor kram. Det blev gruppkram.. jag och typ 12 elever. Så snälla så!!!
Så det var en perfekt dag. Sluta kl 11 är nice med, hinner jag packa det sista och käka.
Sen ska jag faktiskt vara så snäll att jag ska fixa lite i köket, ser ut som ett bombnedslag och det är synd om Dan att han ska behöva fixa allt. Så han blir nog glad :)
Kommer sakna min älsklingsplutt såklart. Men 2 dagar går ju hur snabbt som helst. Hihi. För en gångs skull är det jag som åker iväg, annars är det ju verkligen alltid han. Fast han ska också iväg i helgen, imorgon. Men ja i alla fall.
Nu ska jag fixa köket, sen äta, är jättehungrig, sen måste jag hitta mina hörlurar till mobilen som jag aldrig använt. Var kan de vara?
Sen ska jag bli avsläppt någonstans i Sthlm en fredagkväll :S Ser jag inte fram emot, men om vi bara bestämmer var så är Ellen kanske där och möter mig. Är inte sugen på att stå ensam på en tunnelbanestation.. jag är ju ändå från världens minsta ort från början (typ) är inte van vid storstäder, hehe!!!

Raggmunkar och blodkorv



800 gram fast potatis
2 dl vetemjöl
4 dl mjölk
(jag blandade grädde med vatten i brist på mjölk)
1 tsk salt
1 ägg

Skala och riv potatisen.
Blanda vetemjöl, salt och mjölk. Rör ihop klumpfritt.
Tillsätt ägget.
Tillsätt potatisen.

Stek i smör och servera med stekt blodkorv, lingon och grönsaker.

Jag tog lite vitpeppar och lite extra salt. Det blev ovanligt lyckat :)


Snart snart snart!

11.36
Det jag fasat för så länge är äntligen över, och jag undrar vad jag egentligen var rädd för?
Har hållt mina lektioner nu, bara förhör av läsläxan och sen lite repetition av vokalerna kvar.
Varför var jag så nervös? Barnen är underbara, även om alla inte är världens lugnaste.
Mycket snäll klass, det är viktigt när man kommer ut på VFU tycker jag, att man får se att man kan få en klass att fungera hur bra som helst. Sen är det självklart viktigt att få se några "skräckexempel" också, och det har jag fått göra. Har fått ut mycket av den här praktiken, har en jättebra handledare och alla i personalen är så trevliga. Fattar inte var alla fördomar om den här skolan kommer ifrån?
Jag har trivts jättebra i alla fall.
Två dagar kvar bara. Två korta dagar.
Ja den här dagen är ju inte över än. Är hemma på lunch.
Men slutar vid halv ett idag för att min handledare ska på föreläsning vid ett.
Soft.

Ikväll är jag ensam hemma, ska försöka njuta, vilket jag tycker är svårt. Hatar ju varje sekund utan Dan, eller nej jag behöver inte överdriva. Jag hatar dem inte, men jag trivs bara inte lika bra utan honom.
Men då får jag betämma helt själv vilka tv-program jag ska titta på och bara slappa. Har bara pyttelite att förbereda inför de sista dagarna på VFU:n, men det tar nog inte lång tid alls.
När jag kommer hem vid halv ett ska jag laga middag, blir tidig idag eftersom Dan ska iväg på gasque. Därför har jag i princip inte ätit något nu på lunchen, det är för tidigt att äta vid elva tycker jag. Åt en morot :)
Sen blir det raggmunkar och blodkorv, kanske lägger upp recept om jag orkar. Det är ju så himla gott!
Sen blir det soffan som gäller idag. Tänkte först träna. Men är ganska slut efter de här två dagarna. Först bodycombat i måndags och igår tog vi tag i våra liv och gick på boxen.
Jag var helt slut när jag skulle gå dit, ville bara lägga mig och sova i soffan, höll verkligen på att somna. När jag kom till träningen och vi satt igång fick jag en massa energi, vet inte var den kom ifrån men jag var helt uppe i varv enda tills jag kom hem och hade duschat, då blev jag trött igen, eller min energi försvann i alla fall.
Ska packa lite i eftermiddag också. Bestämma vad jag ska ha för kläder på mig på lördag, usch vad svårt. Det svåraste är nästan vilka skor jag ska ha.. blä vad jag inte gillar mina skor :S

Nu är det dags att dra sig tillbaka till skolan. Tur att man bara har några meter att gå. Så gött att kunna gå hem på lunchen och få ett avbrott!!!! Och att inte slippa stiga upp en timme tidigare på morgonarna. Behöver ju gå hemifrån 2 minuter innan jag börjar. I like!!!!!
-------------------
13.38
Underbara ungar kan vara stökiga ungar!
Skulle vara ensam med dem i 10 minuter och sen bara skicka iväg dem till idrotten. Ja det är ju lättare sagt än gjort, alla gör olika saker och springer runt. Det spelar ingen roll om jag ryter till, de vägrar lyssna på mig. Aja, det blev fint i klassrummet till slut och alla kom iväg till idrotten!! Men det kändes inte som 15 elever utom som typ 30. Tänk om de varit 30, då hade de känts som 60.. AHHH!!!!

Nu väntar jag på att Dan ska komma hem så jag kan få äta. Jag är hungrig. Har förberett raggmunkarna så nu ska de bara stekas och blodkorven också. Min mage ropar MAT!!!!! Undra när han kommer, han är på möte och sånt vet man ju aldrig hur länge det varar. Känns taskigt att äta själv när han förmodligen kommer snart. Sen är det inte lika roligt att äta själv heller. Hmm, kanske ska springa ner till förrådet och hämta min väska så länge?! Nu skickade han, nu kommer han, får hämta väskan sen, börjar steka nu. MUMS!!!!
--------------------
19.51
Jaha så har man en lugn hemmakväll med kisarna. Råttvajlen ligger faktiskt bredvid mig här på datorbordet.
På en massa knöliga saker, han spann nyss, nu tror jag han har somnat, ser inte alls bekvämt ut. Men söt är han.
Jägermeister var också väldigt söt innan, älskar att ligga i min famn, när han själv får bestämma. Inte alltid det går att tvinga honom, hehe. Men han är så söt när han kommer och lägger sig. Mina små bebisar!!
Inte många timmar kvar av den här dagen nu. Är trött. Men om jag känner mig själv kommer jag inte kunna somna och bara ligga och vänta på Dan. Sen när han väl kommer hem så kommer han att vara full och jag kommer att bli pigg och han somna direkt. Vet redan nu att denna natten inte kommer att vara den bästa sömnmässigt. Men självklart längtar jag till han kommer hem.
Det är rätt sjukt, för varje dag längtar jag bara efter att få krypa ner i sängen och hålla om min älskling, ligga i hans famn och känna värmen och njuta. Det bästa stället på jorden är i Dans famn, där är jag trygg.
Jag älskar det!!
Jag älskar Honom!!!

Nu blir det Bonde söker Fru (i brist på annat) och sen Grey´s Anatomy.
Så gött med lediga kvällar, utan plugg och utan ångest. Det var ett tag sen.
---------------------
22.12
Nu är Dan på väg hem. Haha, första gången han är riktig gullig mot mig när jag är nykter och han inte lika nykter, haha. Eller kanske inte första gången. men han ringde för en halvtimme sen och hade jättekul och skulle på mellanfest och allting. Sen nu ringde han och sa att han var på väg hem. Jag blev väldigt förvånad, men glad :D Han sa att han hade haft kul men att han bara ville hem till mig. Vilken sötis. Hoppas han inte är för full bara, han lät ganska okej på telefon, men man vet aldrig med honom. Tihi. Min lilla sötis. Han brukar inte vara den som kommer hem tidigt från fester i alla fall. Jag är trött, får väl se om jag kan somna!

<3

Ny vecka!

15.03
Ännu en hektisk vecka. Men den började bättre än jag anat.
Min lektion gick bra (hyffsat enligt mig), men fick beröm. Även om jag vet att jag inte är perfekt.
Haha, långt ifrån. Mycket som behöver övas på men min VFU-lärare är i alla fall snäll och nämner det som är bra. Det gillar jag! Eller rättare sagt, jag behöver det! Mitt självförtroende är väldigt dåligt. Det är jobbigt.
Vaknade kl 5 i morse och kunde inte somna om, även om jag älskar att ligga vaken och inte behöva stiga upp och krama min gosing så fick jag smått panik. Var så nervös. Lär bli så de kommande dagarna också. Särskilt imorgon och på onsdag då jag har genomgångar. Hallå, varför är jag så nervös? Jag har ju själv valt jobbet.
Fast iochförsig jag vill fortfarande inte jobba i skolan, men jag tror detta är en riktigt bra övning för mig.
Även om jag kanske aldrig kommer att gilla att stå framför folk och snacka så får jag öva på det nu. Och det är inte alls så jobbigt som jag tyckte på högstadiet och gymnasiet. Då höll jag ju nästan på att svimma varje gång jag skulle redovisa något. Redovisa nu är självklart jobbigt men man vet ju vad man ska säga.
Aja, jag har nog vuxit mycket de senaste åren som person. Mitt självförtroende borde växa.

Nu sitter jag och skriver planering inför min genomgång av vokalerna imorgon. Jag behöver inte vara nervös, men är det ändå. Hur avancerat är det liksom för 8-åringar? Nej precis, inte direkt avancerat. Och jag ska ju faktiskt bara öva. Fast känner jag mig själv rätt så kommer jag må dåligt ikväll och sova dåligt och hela kittet. Men men, men kommer jag vara hyffsat nöjd efteråt ändå! Måste koppla min planering till läroplanen. Sen ska jag titta på tv och sen är det dags att träna!

Gud vad tråkigt att alltid läsa om mina problem med skolan. Men det är ju det enda mina dagar handlar om. Det är ju skola i huvudet hela tiden. Det är skönt att kunna se ett slut på det hela i alla fall! Att till slut ha en utbildning!! Efter träningen ska jag och Dan handla lite, sen ska vi laga middag antar jag, blev en mycket liten lunch idag, trodde det var mer rester än det var. Men till lunch idag blev det i alla fall stekt potatis och bacon.
Funderar på vad vi ska ha till middag idag. Antingen blir det spaghetti carbonara (igen), var så sjukt gott sist. Eller så blir det blodkorv och raggmunkar, mums!!!

Underbara helg

14.29
Det har varit en bra helg. Även om jag har lite panik inför den kommande veckan. Men jag tror det ska gå bra.

Idag har jag och Dan varit i Helsingborg på Väla och IKEA!!! Jättemysigt.
Tittade på saker vi skulle vilja ha i vårt hus och lite så. Vi ska förmodligen inte handla så mycket på IKEA när vi väl har hus men man kan ju få en massa inspiration.
Handlade lite, men inte så mycket. Vi har inte råd, sparar till Ullared, fast har inte så mycket att spara så jag får ta sparpengarna till både det och Stockholm, inte kul men efter jul ska jag börja snåla och spara igen!

Igår hade jag och Dan en jättemysig dag/kväll.
På förmiddagen gick vi en lång runda, handlade/kollade på olika loppisar i stan. Hittade ett sällskapsspel för 20 kr. Mycket nöjda. Vi letade mest efter böcker, det är ju sjukt billigt. Men vi hittade inget som vi ville ha sådär akut. Vi behöver fler bokhyllor först.
Efter det blev det lite pluggat. Sen gjorde vi värsta seriösa middagen. Vi gjorde fransyskastek, med potatis och hemmagjord sås. För att vara första gången tycker jag det blev ganska bra. Men vi får öva oss. Köttet skulle ju koka i minst 2 timmar så under tiden hann jag färga håret och bada!
Nu är mitt hår mörkt igen. Chokladbrunt. I vissa ljus ser man att det röda skiner igenom lite, men det är bara snyggt. Blev väldigt nöjd :)
Efter maten blev det spel och vin. Delade på en flaska som vi fick av Helena och Martin som tack för att de fick låna vår lägenhet i somras. Det var det godaste vin jag någonsin druckit. Och det var ganska dyrt också. Så det är inget man dricker på en fest. Men om man ska lyxa till det en myskväll så var det helt perfekt. Ville bara ha mer! Vi spelade som sagt spel bara vi två, inget tjafs utan vi hade bara hur kul och mysigt hela kvällen.
Sen bestämde vi oss för att sova på madrassen i vardagsrummet. Det var kanske inte den bästa idéen. Vaknade som vanligt kl 6 men den här gången med ryggont. Förflyttade oss då till sovrummet, shit va skön vår säng var, hehe!!!
Har vaknat ungefär runt 6 varenda dag den här veckan och det kommer nog bli så en vecka till.
På vardagarna står klockan på 07.15, ändå vaknar jag ca 1 timme innan och sen slumrar jag bara till till 07.15. Iofs är det skönt att inte vakna med ett ryck när väckarklockan ringer och måste skynda upp. Men det är störigt att inte få sova riktigt de timmar man har!

Nu ska jag förbereda mig inför min lektion imorgon, kommer nog gå bra. Ska gå igenom läsläxan med dem.
På tisdag ska jag gå igenom vokalerna.
Onsdag blir det vattnets kretslopp (mest orolig för det).
Torsdag är det förhör på läsläxan.
Fredag är det förhör på vokalerna. Så ser min vecka ut.
Sen är det poff iväg till Sthlm!
Efter Sthlm måste jag skriva hemtenta och snart börja plugga på salstenta, samtidigt som vi ska till Ullared på onsdagen. Det är mycket nu. Jag vet inte om det är bra eller dåligt.

HELG!!!!!

15.39
Äntligen är det helg. Första VFU-veckan avklarad. Det värsta kvar.
Men det ska nog gå. Ska bli så skönt att ha det gjort.
Ska hålla i lite lektioner varje dag.
Nu är jag hungrig.
Ska strax till Fox and Anchor och käka After work för 40 kr. Ska bli så asigt gott.
Innan dess ska jag och Dan gå en sväng på stan. Inte för att ha råd med det, men jag är så frusen så jag behöver en till långärmad varm tröja.
Tvivlar på att jag kommer att hitta någon men ändå.
Nu ska vi ut i det ruggig vädret i alla fall.
Humöret är något bättre idag. Det är ju faktiskt fredag eftermiddag :)
En vecka tills jag är hos Ellen, eller på väg dit :)


Alla som vill får hälsa på mig när jag är ensam i 3 månader.
Om det nu blir så, vilket är troligt.

NU MAT!!!!!!!
------------------
18.49
Mätt och belåten efter en buffé av pizza!!! Mumsigt!
Nu väntar den gosiga soffan. Först läsa lite (tror jag) sen idol!
Kanske efterrätt också sen. Är nöjd med den här eftermiddagen. Har tillochmed hunnit plugga lite. Tänkte jag skulle sätta igång med det ordentligt imorgon, men fick lite smågrejer gjorda när jag kom hem från praktiken idag (helt oväntat, var ju jättetrött).
Det är ju oftast smågrejerna som tar tid, så det är skönt att ha det ur världen. Nu är det de stora lektionsplaneringarna kvar. Hoppas det går ganska smärtfritt. Vill vara ledig på söndag och typ bara slappa!

Kommer ta fler timmar än jag hade tänkt till Stockholm nästa fredag. Men det är bara till att stå ut och inse hur mycket billigare det är och stå ut med att det tar tid.

Aldrig bra

12.57
Känna mening med livet.
Det vill jag.
Den enda meningen med livet måste ju vara att få barn, få känna en enorm kärlek till någon annan.
Bry sig mer om någon annan än sig själv. För jag bryr mig i princip bara om mig själv, vilket inte gör mig särskilt glad. Det blir bara ångest och paniker hit och dit.
Kan inte åren bara flyga iväg, kan jag inte bara växa upp, få känna riktig lycka och glädje.

Klumpen i halsen och bröstet är tillbaka.
Varför kan jag inte bara vara glad åt det jag har. Njuta av tiden.
Men jag känner sån himla stor ensamhet. Ibland kan det gå veckor utan en enda tår.
Just nu går det inte en dag. Jag vill inte ha en klump som tynger mig.
Nej tack.
Jag skulle vilja vara en viktig person för någon. Jag skulle vilja vara den viktigaste personen för någon.
Men jag hamnar alltid någonstans bak i ledet.

Man ska inte skriva i sin blogg när man är deppig.
Det gör bara ondare och man har så mycket i kroppen som bara vill ut. Jag vill skrika och gråta ut allting, men jag vet att det inte går. Jag vill gömma mig i flera dagar och hoppas att någon saknar mig, det värsta är att ingen skulle göra det.

Februari, mars, april kommer att vara de hemskaste månaderna i mitt liv. Jag kommer vara ensammare än ensammast. Jag kommer, förutom att vara i skolan, sitta instängd i lägenheten med katterna i 3 månader. Inte prata med någon, för det finns ingen att prata med. Min själ kommer äta upp mig. Jag måste få kärlek av någon varje dag, kunna prata med någon varje dag. Jag kommer fan bli psykiskt störd. Jag kommer inte kunna åka till Tingsryd över helgerna för jag har ingen bil, jag har två katter som måste folja med. Det går inte att åka 4 timmar buss med dom. Kan inte någon bara ta över mina jobbiga tankar och känslor, eller bara slänga iväg dom.
Jag behöver en kram, en kram som säger: jag vet hur det känns, jag finns här för dig. Jag älskar dig.

Jag är så trött på att bli behandlad som luft. Jag är faktiskt en människa med känslor.
Och jag undrar hur många gånger man ska behöva säga det för att någon ska fatta.
Jag älskar dig, det vet du!
-------------------
19.13
Det går upp och ner.
Som sagt så ska man egentligen inte blogga när man är deppig. Men ibland behöver man det.
Det är bättre nu. För tillfället.
Tack, Dan för att du finns.
Och mamma. Pratade av mig med henne lite innan, hon tyckte inte det lät bra, kanske jag fått en smärre höstdepression. Eller något. Fast har aldrig känt så innan, usch, depressionsvarning på mig. Usch!

Men imorgon ska jag knappt hinna tänka. Då ska jag vara på VFU till kl 16. Sen vid 17 är det träning. Sen blir det mat och sova typ.
Fredag blir det också VFU och träning. Sen är det fredagsmys och helg med min älskling!!!!

Nya tag

14.59
Gårdagens ångest var hemsk.
Länge sen jag mådde så dåligt, och då var jag inte ens bakis, typ.
Men mådde bättre efter hudvårdspartyt. Skönt att rå om sig lite och känna sig lite fräsch.
Synd att hälften bangade bara. Så det belv bara jag, Anna och Emy. Men det var trevligt ändå, shoppade lite.
Hade ju presentkort :D
Sen var jag fruktansvärt nervös inför VFU:n, som vanligt.
Men det gick jättebra idag. Eller jättebra och jättebra, trevliga barn och trevlig lärare.
Jag har varit lite nervös i onödan känner jag.
Har fått lite saker jag ska hålla i, allt kan inte bli perfekt men jag har stöd från läraren i alla fall. Det är ju tyvärr så att det är henne man är mest nervös för. Fast det är barnen som man ska hålla lektion för.
Kommer nog sova gott och lungt inatt.
Ska träna sen också, helst hade jag bara velat slappa i soffan, men jag behöver träna. Skönt att koppla bort allt annat också. Sen ska jag handla efter det.

Sandra klippte mig i lördags, kort :) Men så skönt. Huvudet känns sådär lätt igen :)

I fredags var det fullt upp. Snacka om att jag var trött på kvällen, då ville jag också helst bara slänga mig i soffan eller sängen och sova men det slutade med att jag och Dan var hos Liew och Laura och spelade spel. Trevligt men vi stack tidigt eftersom vi var helt döda.
Hann inom en stund hemma i Tingsryd i fredags.. i typ 20 min, men hann träffa Ester då också. Då ville man ju bara stanna kvar. Sån kort visit har nog aldrig förekommit, hann bara äta och hämta saker vi glömt och dela ut lite "presenter" till mamma. Men tiden sprang iväg. Åkte typ bara bil.
Halmstad - Mörrum - Ryd - Växjö (och tusen rundor fram och tillbaka i Växjö) - Tingsryd - Ryd - Halmstad!

De kommande veckorna kommer var tuffa. Men dagarna kommer nog inte bli så sena. Slutade tidigare idag.. redan 14.40 :) På onsdagar slutar jag 13. Gött!! Men får stiga upp 7 varje morgon, ovant, men det får gå!
Helgen som kommer ska jag nog tillbringa i soffan. Vill inte dricka alkohol, förutom kanske ett glas vin till maten. Men nej, jag och Dan behöver nog lite qualitytime.. har varit väldigt lite av det den senaste tiden. Fester, folk, plugg och allt. Nej det har varit alldeles för lite tid för varandra. Man måste ha tid för bara varandra ibland. Jag måste ha det, ingenting funkar annars. Så om det blir som vi tänkt så blir det en hemmahelg bara vi två. Dyker det upp något annat så flyr jag fältet till Tingsryd, för jag orkar bara inte. Har varit på dåligt humör de senaste två veckorna, haft en klump i halsen och bröstet (vet inte varför). Och har tvingats umgås med folk till höger och vänster hela tiden. Nej jag behöver tid för mig själv och Dan. 
Sen helgen därefter ska jag ju till Sthlm då blir det väl fest. Även om jag helst bara vill ta en lång paus från allt vad festa och dricka heter. Men vi får väl se.. hinner nog bli sugen tills dess.