28 oktober 2010

07.04
Jävla seminarie jag ska på idag. Obligatoriskt om VFU:n. Vad tror ni händer om man inte går dit? Jag har ju blivit godkänd av både min VFU-lärare och besökande lärare från förskolan. Jag tycker det är tusen olika moment som man MÅSTE göra och vara med på den här terminen. Kan någon talat om för mig vilka poäng jag förlorar om jag inte går dit idag? VFU:n är för mig ett avslutat kapitel. Men men.. det är väl bara till att infinna sig och se glad ut. SUCK!!! Hade verkligen behövt förmiddagen till att plugga. Har jobbat måndag - onsdag, igår skulle jag jobbat till 13, men en i personalen blev sjuk så jag stannade till 16.30. Stackarn är nog fortfarande sjuk för de ringde och ville jag skulle komma och jobba idag också, hade jag gärna gjort om jag inte var tvungen att gå på ett meningslöst seminarie. BLÄ!!! Dock behöver jag ju plugga också, vilket jag och Louise ska göra efteråt. Så jag ska försöka att inte ha dåligt samvete för att jag inte kunde jobba. Jag vet hur dåligt med vikarier det finns och jag vill så gärna jobba på den förskolan. Men kan jag inte så kan jag inte, sluta tänk på det Jasmine!
 
Har fått ytterligare en dag att jobba och sen har jag sagt att jag kan jobba runt jul också, många vill vara lediga då och jag tar gärna lite extrajobb, cash är aldrig fel. Och Dan ska nog ändå jobba så det blir nog mycket Halmstad i jul. Det är ju en ganska dålig jul med tanke på helgdagar och sånt. Så det blir en kort julhelg i Tingsryd, sen blir det Halmstad igen. Sen får vi se hur vi gör vid nyår. Det enda vi vet är att vi vill ta det lugnt och laga god mat med mera. Är någon annan sugen på att vara med så säg bara till. Nyårsfester är ALDRIG roliga, känner att det verkligen är ett avslutat kapitel. God mat och trevligt sällskap är så mycket roligare.

Barnen tycks ha lyckats smitta mig med förkylning. Inte konstigt, så som de hostar rakt ut jämt och ständigt, usch. Jag trodde jag skulle klara mig. Vaknade idag med en liten klump i halsen, lite svullna mandlar. Men jag ska till MAXI och köpa Kan Jang heller nåt. Hinner inte bli sjuk. Ska ju vara fadder på dop på lördag och sen viktiga föreläsningar i nästa vecka!

24 oktober 2010

18.28
Gårkvällen var trevligt. Gott sällskap och god dricka. Blev inte alltför sent heller, det gillar jag. Har ju blivit en morgonmänniska. Okej jag har alltid varit en morgonmänniska men jag har aldrig GILLAT att stiga upp kl 06 på morgonen, det gör jag nu, i alla fall ibland.

Jag trodde att den här söndagen skulle bli en seg söndag utan något vettigt gjort. Det började segt med att vi satt i soffan och undrade vad vi skulle hitta på. Spelade lite Yatzy för att fördriva tiden lite. Men vid kl 12.30 bestämde vi oss för att åka till IKEA. Så vi lagade middag sen drog vi. Har velat åka till IKEA sen det nya öppnade i Väla så när jag kom med förslaget var Dan inte sen att säga nej. Tvekade lite för att jag har sagt att jag inte borde spendera så mycket pengar, har handlat så mycket. Men rastlösheten och viljan vann så det blev en resa till IKEA. Tycker verkligen deras sortiment har blivit mycket roligare på senare tid. Allt ser inte så IKEA ut. Deras standard grejer finns ju kvar men de har mycket annat och ändå ganska originella saker, får in mycket nytt, vilket gör att gammalt åker ut och det blir inte samma grej som förr när det var samma varor år ut och år in, kändes inte alls modernt. Men det tycker jag det gör nu. Jag har ju blivit helt kär i Shabby chic-stilen så jag bestämde mig för att göra vårt fula sovrum något finare. Inspirerades av stinalee.se. Och även om tapeterna är horribla så gjorde det skillnad. Vi gick runt på IKEA och letade saker som passade. Jag är helnöjd. Ska ändra lite i vardagsrummet med, har köpt tavelhyllor och lite ljuslyktor. Hade dock inte pluggar till det hemma så vi ska iväg och handla det imorgon istället. Men visst gör det stor skillnad???

Före!!! Tomt och trist!

Efter! (Som sagt så är tapeterna så fruktansvärt fula, men vi ska snart flytta så whatever!)

Ska framkalla något kort att ha i ramen. Vi har sagt att vi vill ha ett svartvitt kort. Får se vad det blir för motiv!


Imorgon ska jag jobba. Tisdag och onsdag också. Jag ser verkligen fram emot det. Ska bli jättekul. Känns, konstigt nog, mer meningsfullt att vara där än att sitta hemma och försöka få något vettigt gjort med plugget. Dock får fredag blir en riktig pluggdag, eftersom jag jobbar mina "lediga" skoldagar istället för att plugga så har jag en del att ta igen. Men att tjäna pengar och komma ut på arbetsmarknaden är aldrig fel. Ska bli roligt att träffa både barnen och personalen igen, dock kommer det vara KALLT, vad ska jag ha på mig!?!?!

22 oktober 2010

12.16
Har märkt att jag inte skriver särskilt intressanta saker i min blogg, men som sagt vem skriver man för? Jo sig själv, så jag skriver lite vad som helst. Mest skriver jag när jag inte har ork eller lust att plugga, som nu till exempel. Har varit i Helsingborg, fan va kass jag är på att köra, eller inte själva körningen men typ parkera och såna saker. Jaja vi klarade oss oskadda. Det blåste en del men jag höll hårt i ratten. Regnade precis när vi började köra sen var det rätt fint väder faktiskt. När vi kommer hem till Halmstad igen får vi höra att det är en seriekrock på motorvägen upp mot Göteborg på grund av blixthalka. Att det kan vara så stor skillnad på väglaget på bara några mil. Neråt landet var det inte ett dugg halt, och flera plusgrader. Tur var väl det. Nu vill jag bara ha på vinterdäcken innan nästa helg när vi ska till Svedala, kan ju vara snöoväder, man vet aldrig just nu. Vet dock inte när vi ska hinna byta däck.

Idag har jag en huvudvärk som vägrar ge med sig. Ingen jättehuvdvärk, men en sån där som man liksom stör sig på. Jag tänker inte ta någon värktablett, måste bli bättre på det där. Oftast tar jag en tablett så fort jag har ont någonstans, hur bra kan det vara för kroppen. Det finns så mycket annat som kan hjälpa istället. Kaffe till exempel, dock inget vidare hälsosamt förslag. Och idag hjälpte det inte heller. Tror vila och vatten får försöka hjälpa mig. Järnbrist??? Åt precis blodkorv så om det var det borde den gå över snart. Det bästa är nog vila tror jag. Vatten brukar hjälpa mig också, ibland glömmer jag att dricka vatten. Fast drack precis en massa te så ahr ju fått i mig en hel del vätska nu. (Shit vad ointressant inlägg)

När Dan kommer hem ska vi till systemet. Ikväll blir det nog ett glas vin till idol och imorgon några glas vin på kvällen med goda vänner. Har dock vin hemma, men funderar på att återigen köpa hem Kiviks äppelvin och njuta av i höstmörkret och kylan ikväll, billigt och gott och värmande.

Nu ska jag rätta tester...

21 oktober 2010

11.17
..och där kom snön. Äntligen. Man läser på facebook och ser bilder från Småland där det är 1 dm snö. Men i Halmstad såg jag inte en millimeter. Var snöblandat regn igår när vi var ute och gick. Men inget mer. Men nu snöar det ute. Har dock inte vågat titta efter om det lägger sig. Ska ju bli 7 grader varmt idag så jag tror inte det kommer ligga kvar. Jag älskar snön och blev så glad när jag såg den. Sen påmindes jag om att jag ska köra bil till Helsingborg imorgon och att vi inte har några vinterdäck. Hmm, så jag hoppas verkligen att det är plusgrader imorgon. Dock tycker jag att snöandet nu har övergått till regn. Det var det lilla roliga.. 10 minuter varade det. Jaja whatever, skulle ändå regna ikväll. Och som sagt, även om jag älskar snön o vill ha den så vill jag inte ha den imorgon :P
Plugget sniglar sig fram idag. Tycker att jag är effektiv. Vissa böcker är såå bra, de förklarar svåra begrepp på ett enkelt sätt så att tillochmed jag förstår. Sen kommer man till den boken som tydligen ska vara "bäst" och tycker de bara skriver runt begreppet och inte skriver rätt ut vad fan det betyder. Jag blir så trött på det. Då tröttnar jag och sitter på facebook och chattar, eller bloggar eller något annat tramsigt.
Men ska fortsätta med det nu, kanske luncha snart, sen försöka ta tag i det ännu mer efter lunch och innan Dan kommer hem. Sen blir det förmodligen träning ikväll.

20 oktober 2010

12.12
Varit på handledningsmöte nu på förmiddagen. Givande bitvis, men också lite ångestframkallande. Suck. Ska snart sätta mig och plugga en massa begrepp. Sitter just nu med en katt i knät. Så gosig, la sig tvärs över min mage, hur visste han att jag behövde en värmekudde på min mage :P Han känner matte han :)
Ska fylla på kaffekoppen med det sista kaffet och ta en liten chokladbit till sen ska jag sätta igång med plugget.
Dan har blivit förflyttad igen (tur att han inte fick sparken i alla fall), så han har en bit att köra och börjar jobba skift, men känns ganska bra ändå. Börjar kl halv sex på morgonen (stackarn får stiga upp kl 04) så slutar han 14.30, det e nice. Nästa vecka jobbar han kväll, vet inte när han börjar men han slutar vid 22.30, men då börjar han väl efter lunch någongång, rimligtvis kl halv tre när de andra slutar men timmässigt borde han börja halv två. Sktisamma, får nog reda på det sen när han kommer hem. Men då jobbar han i alla fall bara 4 dagar. Det gillas, och innebär att det blir långhelg för oss båda nästa vecka. Då är det dop också.
Fast jag har tusen saker att plugga så jag måste verkligen plugga alla lediga dagar. Jobbar ju måndag - onsdag så då blir det inte mycket annat gjort.
Shit vad jag lägger tid på att blogga istället för att plugga, det e ju roligare att blogga. Önskar bara jag kunde med att fixa designen bara. HJÄLP!

19 oktober

08.50
Klockan 9 ska Louise komma. Vi ska dricka kaffe, äta lite kaka och plugga är det tänkt.
Och shit vilket väder det är. Supergrått och massor med regn. Igår när jag kollade vädret så skulle det se bra ut. Men just nu är det ett sånt där riktigt trist väder, då man är så glad att man bara ska vara inne. jag får ha alla smålampor tända, som vi bara brukar ha på kvällarna när det är riktigt mörkt. Men enligt vädret idag så ska faktiskt det är gråa regniga vädret dra bort framåt lunch, det känns helt ofattbart just nu, men det ska vara sol hela eftermiddagen :)
Nu ska jag sätta på det förberedda kaffe och ta fram kakorna så hoppas jag Louise är på ingång. Är så glad att jag inte ska vara ensam hela dagen idag :)
Igår jobbade Dan över,fast inte så länge som jag var rädd för, hoppas det inte blir så idag. Vi hoppas över handlingen igår så det måste vi verkligen göra idag, jag hällde precis upp katternas sista mat så de klarar sig bara till ikväll, så det börjar bli akut nu!!!!

Jag har världens bästa sambo. Vi är bäst!

18 oktober 2010

08.53
Vad mycket klockan är. Sovmorgon tänker ni. Ja det kanske man kan kalla det, eller inte. Jag bara önskar jag kunde somna om när Dan har stigit upp, jag ligger bara och slumrar.. halsover och blir bara tröttare. Jag vill ju sova några timmar extra, både för att jag behöver det och för att jag vill att dagen ska gå lite snabbare. Kanske har de senaste timmarna gått lite fortare men jag tappade ju orken och lusten till allt. Jag får väl se ifall den kommer tillbaka.

I lördags hade vi besök. Joel, Emelie, Axel och Daniel var här. Vi gick på stan och käkade ute och så fikade vi lite hemma hos oss. Det var skönt och friskt väder ute så vi promenerade till och från stan. Sen, konstigt nog, gick jag och Dan till Willys för att inhandla lite gottis på kvällen, trodde vi inte att vi skulle vara sugna på efter allt traskande, men det gick bra.
Jag älskar småbutiker med ekologiska och närproducerade varor. Handlade te och saft på Lilla Kvarn i stan, de har en massa ekologiskt te, kaffe, choklad, sylt m.m. Dock är det ju lite dyrare men det är fina varor och så mysig butik. Tycker att min mamma kan komma hit och gå i den affären, tror hon skulle gilla den. Har kommit på att hon knappt varit här. Bara hämtat och lämnat oss tusen gånger, sen kom familjen och firade min födelsedag en gång. Vi har bott här i 3 år och det är bara Amanda och Victor och Anna som varit här tusen gånger.

Igår var det en riktig slappdag. Vädret var fint men vi orkade knappt gå ut. Gick till Lidl o handlade grädde till middagen. Och det var sååå skönt ute. Solen sken och luften var så frisk. Ångrar nu att jag inte gick en längre promenad. Idag ska jag ut i vilket fall som helst. Ska cykla o handla när Dan kommer hem.
11.58
Tråkig dag och har ingen lust med någonting. Kom däremot på att jag ska baka, för imorgon kommer Louise hit, vi ska plugga. Då måste man ju ha något att bjuda på. Förra veckan bakade jag kärleksmums. Denna vecka blir det något liknande.. Silviakaka. Så det ska jag nog sätta igång med snart. Börjar bli farligt det här med att alltid ha något gott hemma. Men sen e det ju kul att baka också, roligare än att köpa hem nån torr kaka.

15 oktober 2010

07.08
Helg!
Egentligen älskar jag att vakna av klockan kl 6 och vara utvilad. Jag kan ligga kvar om jag vill men kroppen är redan vaken och skulle jag (skulle tvinga mig att) somna om och sova mer än mina 8 timmar så skulle jag vakna sen och vara TRÖTT resten av dagen. Jag har inte sett fram emot den här dagen, ensamdag. Men jag tror inte att Dan kommer att vara borta så länge, idag skulle de köra truck, tills de kände sig säkra på det, beror ju inte bara på Dan då, men tror inte det blir jättesent. Vi får väl se. Jag har lite att plugga och fixa så jag tror tiden springer iväg.


I söndags fyllde min pappa år. Det firade vi med enbart familjen, ja vi blev ju 11 pers och när det är 3 barn så räcker det :P Det var lite komiskt. När gästerna kommer är inte pappa hemma (suprise!!!), men kommer några minuter för sent. Efter ungefär 15 minuter är det dags att käka. Var är pappa?? Alla undrar var han tog vägen, det är ju hans födelsedag. Sen säger någon att han fick ett telefonsamtal och körde iväg lite akut. Jaha, jaja, ingen blir sådär jätteförvånad så vi börjar äta. Så kommer pappa hem efter en liten stund och säger att det var Andreas Carlsson och Mange som ringde, för Andreas skulle ha en gitarr akut, hmm okej. Så pappa hade blivit firad av Andreas Carlsson och mange, de hade sjungit "Ja må du leva" i stämmor. Okej, vi tyckte alla att det var en bra ursäkt för att försvinna från sitt eget kalas :P
Inte för att skryta (eller jo kanske) men min bror känner ju Andreas ganska bra, så Han, hans sambo, min syrra och hennes sambo ska till Malmö och kolla på idol, Andreas ska fixa in dem. Det var roligt för brorsan frågade hur han skulle göra för de hade ju inga biljetter de skulle stå med på nån gästlista. Då säger Andreas typ: "Ja men slå en pling när du är utanför så kommer jag!" Brorsan svarar: "Jo men jag har ju inte ditt nummer.." Andreas: "VA??? Har du inte.." så får han numret. Jag tyckte det lät så himla kul. Tillochmed brorsan tycker det känns konstigt nu när han blivit så känd, man vill liksom inte tränga sig på. Men han verkar verkligen så himla jordnära Andreas. Har dock inte snackat med honom, men sett honom några gånger lite överallt i Tingsryd.
Jaja en liten rolig historia som jag ville dela med mig bara.


09.04
Nu har jag pluggat det jag hade tänkt plugga idag. Har skrivit drygt 3 sidor om min utveckling som lärare under de här 3,5 åren baserat på all VFU. Ja då är man i princip färdig lärare. Bara ett examensarbete som ska skrivas. En muntlig tenta ska också göra. Plugga lite på den kanske. Ja! Städa kanske jag ska göra också eftersom vi får besök imorgon.

14 oktober 2010

15.46
Oj, loggade in här och såg att jag inte skrivit sen den 8 oktober. Shit! Ja så går det när man har fullt upp hela dagarna. I helgen var vi i Tingsryd och stressade runt. Gosade lite med mina brorsdöttrar såklart. Dock var Ilon väldigt rädd för mig så det blev inte mycket gos där, det är det som är så trist när man ses så sällan. Men hon är nog inne i en mamma-pappa-fas, för mamma kunde inte heller gosa med henne. Kan vara dagsformen också såklart.

Idag var det min sista dag på förskolan. Trist. Eller inte sista dagen förresten, men sista dagen som student. Nästa gång jag kommer dit ska jag jobba. Ska jobba tre dagar vecka 43. Ska bli riktigt kul. Roligt att jobba på ett ställe man känner till och inte komma till ett nytt :) Men ska försöka att inte ta på mig för mycket jobb heller, men det är nog ingen risk tror jag. Vill ju komma dit också, kommer sakna alla barnen och personalen. Åh vad jag bara vill ut och jobba. Imorgon är jag ledig. Ingenting att göra. Sååå trist. Jag som tänkte när jag tog ut en extra fredag att det skulle bli skönt att vara ledig, men jag är hellre på förskolan hela/halva dagarna än sitter hemma. Är bara i skolan på onsdag nästa vecka så jag måste sitta hemma och plugga, kommer bli svårt att få något gjort och man kommer bli så lat. Nä ser inte alls fram emot att vara hemma, men jag ska verkligen försöka komma igång med plugget ordentligt så man inte får allt i slutet.

Just nu har jag en kycklingpaj i ugnen, knåpade ihop en paj med äggbotten (jag är inget fan av vanlig pajdeg), kyckling, ost, broccoli, lök och paprika. Ja och en äggstanning med lite godsaker :P Mycket protein och fett och typ inga kolhydrater men gott blir det nog. Dags att kika till den. Dan kommer snart hem från första dagen av sin truckutbildning. Han kommer hem tidigare än väntat :)

8 oktober 2010

06.44
Skulle egentligen till Helsingborg idag, så jag är ledig från förskolan. Men det krånglade till sig så det blir ingen resa till Helsingborg, vilket innebär att jag är LEDIG idag. Det var länge sen (förutom på helgen) som jag var det. Tänkte försöka få lite gjort. Främst plugg. Men sen ska jag städa och packa också. Steg upp klockan 6 som vanligt. Klockan ringde för Dan skulle upp. Jag kände mig utvilad (inte konstigt när man somnar innan 22 på kvällarna). Jag tänkte ligga kvar men det var ensamt och som sagt var inte trött så jag steg också upp. Så nu sitter jag med en kopp kaffe och en chokladbit och Dan har precis stuckit till jobbet. Chillar lite, man behöver inte sätta igång med pluggandet direkt. Dessutom är det jättemörkt och min skrivbordslampa är kass, eller ja den sitter på ett väldigt dumt ställe så den hjälper inte :P

Igår jobbade jag!!! Var som vanligt på praktik. Skulle varit där 07.30 - 13.30. Men en i personalen hade blivit sjuk och vikariepoolen hittade inga vikarier och med så många barn som det skulle vara på eftermiddagen behövde de min hjälp. Jag blev jätteglad. Inte ett dugg besviken över att få vara på förskolan från 07.30 - 16.30. Utan jag laddade om och kände mig nästan som en ny person när man verkligen får ta ansvar och känner sig som en i personalen på riktigt. Bytte en av mina praktiktimmar på eftermiddagen till jobb så jag får väl räkna mina timmar lite nogrannare och se om jag kanske ska stanna längre någon annan dag, men tror jag har klarat mina 35 timmar i alla fall. Bara en vecka kvar nu. Blä va trist. De senaste veckorna har varit så kul. När man kommer in i det. Jag tycker liksom det är tråkigt att komma hem på eftermiddagarna, särskilt när jag kommer hem tidigt och Dan inte är hemma. Därför blev jag också glad igår när jag fick jobba eftermiddagen, slapp jag vara hemma och inte göra något vettigt samtidigt som jag fick tummen ur... och blev anmäld till vikariepoolen, dock blev ansökan väldigt dålig, skulle skriva lite om mig själv men eftersom det var på arbetstid så skulle jag fylla i det på 5 min så jag skrev bara lite kort om min utbildning. Kanske man kan utöka informationen senare? Hoppas det, för på den får jag nog inga jobb. Ska höra av mig till min gamla praktikplats nu också och säga att jag är medlem där ifall de skulle behöva en vikarie någon gång.


Våra höstblommor

08.57
Har börjat plugga så smått, men shit vad kallt det är. Sitta still framför datorn är inte heller det bästa. Kanske låna Dans dator och krypa upp i soffan med täcke istället. Just nu har jag tagit på mig en extra tröja och lagt min vetekudde och fötterna. Skönt som attan.


6 oktober 2010

14.54
Det spelar ingen roll om man kommer hem kl 14 eller kl 17, man får inget vettigt gjort i vilket fall. Lika trött och seg. Måste bara plugga och det är ju bäst att passa på när Dan inte är hemma. Så nu har jag en timme på mig.
Hade tänkt käka lite mellanmål när Dan kommer hem och sen sticka till Eurostop och handla lite nya (höst)blommor, våra gröna växter är inte alls pigga efter en VARM sommar utan vatten. Sen vill jag kolla på rean på HM och leta efter några varma täckbyxor som man kan ha ute nu i höst. Efter det hade jag tänkt laga spaghettigratäng. Tar rätt lång tid men jag vet inte om jag orkar börja med det nu innan Dan kommer hem, är redan väldigt hungrig. Måste i princip laga mat varje dag eftersom Dan måste ha med sig lunch varje dag. Det är rätt skönt om jag också kan ta med mig mat, men annars har jag ju alltid möjligheten att äta på förskolan.
Det är mycket jag vill hinna med idag så det är väl bara till att plugga.
Imorgon hinner jag inte göra så mycket vettigt, jo förhoppningsvis plugga om jag bara tar tag i det direkt när jag kommer hem kl 14. Sen ska jag träna på kvällen och efter det har vi tvättid och på fredag åker vi till Tingsryd så fort Dan kommit hem från jobbet. Ska fira lite födelsedagar i helgen. Ska bli roligt att träffa släkt, men helst av allt vill jag bara slappa på helgerna och vila upp mig, men ska inte göra något alltför jobbigt i Tingsryd så det blir nog till att vila upp sig där också. Sen är det bara en vecka kvar av praktiken, shit vad fort det går alltså. Sen blir det till att ta tag i examensarbetet ordentligt. Muntlig tenta väntar och så håller jag på att gå med i vikariepoolen så förhoppningsvis blir det lite jobb (=pengar) också!

3 oktober

10.13
Shit det är redan 3 oktober. Hösten är här och jag är en av få som verkligen gillar hösten. Gillar dock inte att det är så mörkt på morgnarna, blir lite jobbigare att stiga upp. Men mörka kvällar älskar jag. Nu kan man tända ljus redan kl 19 och tidigare kommer det bli. Man blir tröttare på kvällarna men det gör ingenting, för jag älskar att sova.  Än så länge har jag inte blivit höstdeppig, de fina färgerna gör mig så glad. Jag är galen i orange just nu, hösten färg.
Igår körde Dan och jag och fösökte leta svamp, hittade inte en enda. Eller jo svampar fanns det gott om, men inga kantareller. Var en på jobbet (eller praktiken men gillar inte det ordet) som hade plockat sjukt mycket svamp häromdagen så jag tänkte att shit, det vill jag med, kantareller är såå gott och det är såå dyrt att köpa när det finns gratis i skogen. Men man måste nog veta var man ska leta, på de ställen vi letade hade någon redan hunnit före, det märktes. Jaja, vi var otroligt söta i våra slappkläder och Dan i sina gummistövlar :P Mina är på förskolan, när jag väl behöver dem, det e ju typiskt.
Efter vårt misslyckade kantarellsökande lagade vi istället kroppkakor för första gången. Var inte sååå krångligt som vi hört, och gott blev det med, dock för tjock deg på vissa ställen men för att vara första gången tycker jag de blev goda. Om man är två blir det inte heller lika jobbigt, hade nog inte orkat göra dem själv.
Sen tog jag ett bad, det var skönt, och väldigt värmande. Medan jag badade blev jag även lite allmänbildad då Dan läste högt ur boken "501 fantastiska resmål".
Kvällen avslutades med en kall öl, varmt äppelvin, nötter, tända ljus och film. Dock är vi lika trötta på helgkvällarna som vardagskvällarna så vi somnade väldigt tidigt och hann inte se klart filmen. Kollade klart i morse istället. Vi såg filmen "Did you hear about the Morgans?". Den var okej, inte mer. Godkänt får den.

NU måste jag sätta igång med min att-göra-lista om jag ska få något vettigt gjort den här helgen. i eftermiddag kommer Joel och Emelie och hälsar på en sväng så vi måste hinna städa lite innan det också.