Förlovad

15.08
Nu är det officiellt.
Jag och Dan har förlovat oss. Vi gjorde det i Brasilien. I Rio de Janeiro. På Copacabana.
Min älskade älskling och jag!!! På vår 4årsdag!
Fick våra ringar i lördags <3
Forever and ever, babe!!!

Däremot är värmen olidlig. Undra hur många år sen det var sen det var såhär varmt senast??? Jag kan då inte minnas det!!!!!! Jag blir svimfärdig  av att jobba i den här värmen. Så jäkla gött att bara ha jobbat till 14 de här två dagarna. Imorgon jobbar jag kväll. Ska bli riktigt skönt med sovmorgon, jag sover inte riktigt om nätterna och har mått dåligt, ändå sover vi i en sval källare. Tack gud för det, men jag har ändå svårt att sova, vet inte varför. Min kropp behöver sömn känner jag.
Nu sitter Ester o Svea bakom mig och snurrar i datorstolen. Ska strax ner till byn för att inhandla en 4-årspresent till Ester. Hon fyller på torsdag. Men hon har ju allt och lite till.

I söndags blev jag även moster igen. Till ännu en liten flicka. Är nu moster och faster till 5 underbara flickor!!!
Dock vet jag inte namnet på det nya tillskottet än, måste jag ta reda på!!!!!

Jobb

16.19
Fullt upp med jobb. Jobbar ju 100%
Men jag trivs. Jättebra. Idag har varit en riktigt bra dag, egentligen vet jag inte varför. Kanske för att det varit hyffsat lungt men ändå inte långtråkigt. En del gamlingar är så himla söta och snälla så man kan ju inte annat än att vara glad att man har ett så bra jobb.  Tyckte nästan det var tråkigt att behöva gå därifrån, sjukt. Så är jag långledig nu. Ska bli riktigt gött att vara ledig 3 dagar, SOVMORGON!! Det är det bästa. Har varit fruktansvärt trött nu de senaste dagarna när jag stigit upp tidigt. Men det kändes ändå lite konstigt att säga hejdå till alla på jobbet och säga att vi inte syns förrän på måndag, det är ju länge till. Sen är det bara den veckan kvar.. ska jobba på en annan avdelning i två veckor. Förhoppningsvis kan jag hoppas in lite extra veckorna efter, hade ju velat åka till Halmstad men Dan har en massa jobb här så då är det väl lika bra att jag med försöker jobba. Men jag vill ju vara på "min" avdelning. Jaja, jobb är pengar så jag får ta vad jag får!!!

Ikväll ska vi till Amanda och Victor och käka lite och fira Victors student lite.. Han ska få sina presenter i alla fall!!!

Sen på lördag ska vi fira Dan och alla hans syskons födelsedagar. Då blir det lite fest. Sen hade jag tänkt sola hela söndagen!!!!!!!

Nästan helg blir det Halmstad, GBG och Winnerbäck med min älskling!!! UNDERBART att äntligen få spendera lite mer tid bara vi två!!!

Min allergi har satt igång (reäjlt) nu .. är det gråbo som börjar nu eller?? kliar och rinnner gör det. Och idag tog jag inte Kestine, tänkte prova med ett billigare alternativ, men känns inte bra. Men kroppen kanske måste vänja sig också, provar ett par dagar till. Annars får jag väl handla Kestine i alla fall :S
Nej nu dusch tror jag.. kanske en sväng till brorsdöttrarna om de är ute?? Har visst vattenkoppor men det har jag ju redan haft och de var tydligen pigga :)