Tisdag - Plugggggg!!!!

10.43
Måste verkligen sätta igång med hemtentan. Har läst lite idag, men först måste jag verkligen förstå uppgiften.
Vår lärare svarar inte på några frågor om hemtenta, och påstår att vi absolut inte får diskutera frågan med varandra. Öhh okej? Ärligt talat, vi har nog den värsta läraren på jorden. Hon tänker helt tvärtemot vad alla andra gör och förklarar saker så dåligt så man fattar ingenting. Hon pratade jättemycket om hemtentan i förra veckan och den kändes tydlig, och ganska enkel. Sen får vi ut uppgiften på mailen och den är inte alls som hon förklarade och känns mycket svårare och större. Och så har det varit med alla uppgifter vi har haft, hon säger en sak och skickar ut något helt annat.
Om man inte fattar uppgiften och inte får fråga någon om den hur ska man då göra. Ähh, jag sitter på msn och diskuterar med alla nu, alla behöver hjälp! jag är förbannad. Nu är det en vecka tills den ska vara inne så jag måste verkligen sätta igång, brukar gå fort när man väl börjat!!

I helgen var vi hemma. På fredagen tog vi det lugnt, satt hemma hos mina föräldrar och drack vin och åt god mat och kollade på tv och film. Hade varit uppe ganska tidigt på morgonen så vi somnade ganska tidigt också.
På lördagen stack Dan och jobbade. Jag tog bussen till Växjö kl 13 och gick på stan ensam i 2 timmar, köpte lite smågrejer, men eftersom det var första helgen efter löning var det väldigt mycket folk, så jag orkade inte direkt prova några kläder, men jag hade ganska trevligt med mig själv ändå :) Tiden sprang iväg.
Sen tog jag bussen till Caroline och Jonas där Caroline hade hudvårdsparty. Mycket trevligt, är det någon som har lust att gå på något sånt så säg till mig, för jag ska troligen ha en sån träff den 31 oktober, om det är några som vill komma vill säga. Efter det var det fika, mat, snacks, vin och spela spel. Hade jättemysigt och roligt. Var jättelänge sen jag träffade Louise också så det var jätteroligt att prata med henne en massa :)
Mamma var snäll och hämtade mig vid 23, då några andra drog ut.
Hade svårt att somna när jag kom hem, skulle ha koll på katterna :P
Sen vaknade jag tidigt också. Men jag var pigg och vid lite i 10 på morgonen kom Ester och Svea på besök och jag fick agera barnvakt i 2 timmar. Gick hur bra som helst. Inga sura mina, hur glada som helst. Vi spelade spel, gosade med Wilma, snurrade i stolarna i datorrummet, tittade på barnprogram, tittade på kort och åt knäckebröd. Sen kom Siri och efter en stund kom Mamma hem och vi fikade lite innan barnen och Siri gick hem. Sen var jag ute och gick en sväng med Ellen, sen handlade jag och mamma och jag hämtade cykeln i byn som jag lämnat dagen innan när jag åkte bussen. Sen lagade jag middag, Dan kom och sen stack vi. Jag hade fullt upp precis hela tiden! Hann inte plugga någonting, det var ganska skönt att koppla bort det!
Men nu får jag sätta igång!

Imorgon blir det födelsedagsfest hos Madde (och Elias)!!!!
Så om jag ska kunna njuta så måste jag ha gjort en del! Ska in till stan imorgon med och handla present och lite grejer som jag inte orkade stå i kö för i Växjö!

Ps: Det är kallt, jag sitter med filt och inneskor, men det är ändå kallt :(

Fredag - Stan

08.43
Uppe tidigt idag för jag tänkte jag skulle sätta igång med hemtentan.
Men sen hade jag och Dan bestämt att vi ska till stan och flygstaden när han kommer hem från skolan vid tio, och eftersom jag inte har ens börjat med hemtentan känner jag att på två timmar hinner jag knappt komma igång, blir stressad och kan inte fokusera. Så jag tar det på måndag istället, då kan jag även prata med Louise som kommer hem från Malta, behöver lite hjälp att förstå. Vår lärare vägrar svarar på några frågor om hemtentan, för då blir det orättvist, så det blir till att diskutera med andra som läser kursen istället. Sen ska ju ändå inte vara inne förrän den 6 oktober, så jag har mycket tid på mig. Går bara eftermiddag på måndag sen är jag ledig till den 6, så jag tror definitivt jag ska hinna, ska läsa lite i helgen och så.

Idag åker vi till Tingsryd. Dan ska jobba. Men det blev inte riktigt som jag hade tänkt mig. Marina kommer inte hem. Men jag ska till Caroline på hudvårdsparty imorgon, sen efter det ska vi dricka lite vin och ha det trevlig. Louise kommer också så jag hinner träffa några. Ska försöka träffa Ellen på söndagen med, måste ju hinnas med, annars blir jag lite ledsen.

Jag är såå sugen på att shoppa skor, men jag har alldeles för mycket skor redan, hinner inte använda dem. Men ska ändå in en sväng på skopunkten tror jag :) Kika lite. Sen ska jag även shoppa lite träningskläder. Tränar man fyra gånger i veckan så behöver man några ombyten, hehe, t-shirtar har jag, men kanske skulle ha något linne med, verkar svalt :) Vi får väl se vad jag hittar. Är i alla fall jättenöjd med att jag har tränat fyra dagar i rad, hade jag varit i Halmstad ikväll så hade jag nog tränat ikväll med, aerobic. Har tränat step två gånger denna veckan, det är olika instruktörer men samma pass, och passet är sådär roligt, så det blir nog till att gå på ett av dom i veckan, framöver. Jag förstår inte riktigt det här med att instruktörerna ska stå mitt emot oss och göra allt spegelvänt, det blir helmysko. När det är spegelvägg så behövs inte det, dom ser ju oss ändå och inget blir virrigt. Tappar man bort sig så är det lätt att komma in igen om de står på samma håll, eller om det är ett steg man inte förstår, det går ju inte att förstå nånting, man får kolla på alla andra och se om de har förstått, är inte instruktörerna där för att visa liksom, det blir helt avigt!! En del stod alltid mittemot förut men har ändrat på sig nu, det är bra. Alla borde göra det. Vad är problemet?

Måndag -Trött

13.52
Jag är fortfrande trött.
Somnade vid fyra halv fem i lördags natt, eller jag söndags morgon blir det ju.
Så gårdagen var lite lustig. Sov till åtta, sen drog vi till Elias och Madde vid elva och käkade scones.
När vi kommit hem efter det somnade jag lite i soffan. Sedan bakade vi pizza.
Det konstiga var att vi hade skottlossning utanför vår lägenhet eller i trappuppgången bredvid eller något sånt. Så igår var det avspärrat med en massa poliser och utredningstekniker utanför. Polisen kom även upp till oss på eftermiddagen och pratade lite med oss och frågade om vi hört eller sett något. Detta skedde strax innan fyra. Vi var ju vakna. Men jag kan ha sovit med tv:n på och kanske öronproppar i. Så det var kanske inte jättekonstigt att jag inte hörde något. Men de andra borde hört? Nej jag vet inte, märkligt.
Inatt fick jag i alla fall inte sova ut riktigt för vi hade katterna i sovrummet, eftersom vi hade haft besök av en liten kattunge, Joel och Emelies katt, så var katterna inte på så bra humör, de ville vara med oss så jag tillät det. Men det blev trångt, Dan, jag och Jäger i bredd och Råttis nere vid fötterna, nej jag sov inte så mycket :)
Så inatt får de klara sig utan sängen så jag kan sova ut :)


Lilla söta Katten Morgan :D

Idag släpptes Winnerbäcks nya album så självklart har jag den här och lyssnar på den nu.
Annorlunda måste jag säga!
Sen hade vi även två filmer från Lovefilm i brevlådan också, så det blir väl filmkväll efter träningen idag.
Hade faktiskt tänkt träna fyra dagar i rad denna veckan, hoppas jag håller det :)

Lördag - Höst

12.56
Idag är man bakis och jag är sämst på att försöka leva ett nyttigt liv.
Idag till frukost åt vi mat från MAX, fruktansvärt gott faktiskt. Har ju alltid velat prova för jag har hört att det är gott. Dan var snäll och cyklade till MAX och handlade.. och så gott det var, mycket godare än Mc Donalds och Burger King (burger king är så jävla äckligt). Jag sa att jag ska aldrig mer äta på Mc Donalds.. men det är hända eftersom MAX inte finns överallt.
Gårdagen var hyffsad till slut. Jag var sådär taggad på fest eftersom vi skulle haft hemmakväll, men det var roligt, huvudsaken till att det var roligt var nog för att det inte var så många tjejer, det var bara jag och Manda, sen kom Cissi en liten stund me. Annars bara killar, och de är så mycket lättare att umgås med.

Strax ska jag byta om och sminka mig lite, så ska vi cykla in till stan och kolla på bio. Vi sticker nog inom Maxi för att handla lite gotte, jag tycker det är så tråkigt att sitta på bio utan att ha något att knapra på.
Tycker det ska bli jättekul att se den filmen på bio, särskilt eftersom jag precis har sett den första filmen och precis läst ut andra boken. Ska bli mycket spännande, men jag får inte ha för höga förväntningar, då blir den dålig.
Sedan kommer det som sagt lite folk hit ikväll på spelkväll, jag hoppas jag ska piggna till, är alltid så trött på bakfyllan, man sova ju sådär bra. Inte alls bra.

Nästa helg åker jag hem och tänkte försöka hinna med att träffa lite folk. Verkar som att de flesta ska hem. Ellen ska hem :) Marina skulle nog åka hem och kanske Cajsa med. Så det blir nog fest i Växjö på lördag som det ser ut nu :)

Och jag ska försöka njuta de sista dagarna av det vackra höstvädret, regnet skulle komma in på tisdag :(
Jag älskar höstdoften, strålande sol, varmt fast ändå höstkalla vindar. Det är så friskt. Jag gillar nog hösten lika mycket som våren. Jag vet att många inte gillar när det börjar bli mörkt och så, men jag bara längtar efter de mörka höst- och vinterkvällarna med tända ljus, ta ett bad och sen sitta mitt bland alla ljus och kolla på film! Det är underbart.

18.37
Nu har vi varit på bio och hunnit snabbstäda lägenheten.
Bion var sådär, jag är glad att jag läst boken, eller inte? Jag fattar ju mer än de som inte har läst böckerna. För det är mycket, mycket som utelämnas. Jag rekommenderar att läsa böckerna, även om man sett filmerna. Jag tror man borde sett filmerna först och sen läsa böckerna. Då får man nog ut mest.

Och det där jag skrev om att det var friska kalla vindar ute, hmm, jag tar nog tillbaka det. För idag har det varit riktigt varmt. Det kändes nästan som sommar på stan. Hur mycket folk som helst, alla gick i t-shirt och satt på utecaféerna. Trodde det skulle bli friskt att komma ut. Det var bara hett, men det var skönt det med.
Nu väntar vi på folket som ska komma och spela spel och dricka lite. Vi ska nog sätta oss ute på balkongen och ta varsin öl nu :) Livet är bra ibland. Man ska njuta av att man får leva! Jag är glad för jag har världens bästa pojkvän. Jag trivs i vår lägenhet, faktiskt. Tror jag trivs bättre för varje dag som går. Även om lite borde göras. Men vi kanske inte bor här mer än ett år till max, så då känns det dumt att göra om!

Fredag

10.15
Jag är hungrig, men orkar inte käka frukost.
Lathet?
Kanske jag är ledig för mycket. Fast har en del att läsa upptäckte jag nu, tur att dagens föreläsning blev framflyttad till måndag, då fick jag mer tid.
Eftersom vi har varit så himla trötta efter helgens bravader så bestämde vi oss för en lugn hemmahelg, bara jag och Dan, men självklart gick det i stöpet ganska fort.
Imorgon kommer Joel, Axel och Emelie, vi tänkte väl ta det lugnt och spela spel och ta några öl typ. Innan dess ska jag och Dan på bio juh.
Och för 2 minuter sen ringde Dan och sa att Mikael kommer hit ikväll och honom har vi inte träffat sen.. ja förra sommaren tror jag så ja då blir det fest och träffa honom ikväll. Och jag hinner förmodligen inte träna. Det känns lite dumt, har inte tränat på hela veckan, hoppade träningen igår och tänkte att det är väl inte så farligt eftersom jag ska träna imorgon tänkte jag, men nu hinns det nog inte med.
Fan va jag ska träna nästa vecka, har nog inte riktigt lika mycket att plugga då, om vi inte får hemtentan vill säga.
Helt plötsligt blev jag något stressad. Får nog sätta mig och läsa en massa nu, för frågan är om jag hinner/orkar det imorgon, inte troligt. Får stressläsa 2 böcker på söndag då. Vart tog tiden vägen?

I onsdags spenderade jag dagen i Tingsryd, slappade mest.
Var också nere i byn med Amanda och "shoppade" lite, inhandlade en kalender och ett kollegieblock, asigt snyggt med gitarrer och döskallar, jag kommer nog aldrig sluta tycka det är snyggt :D
Sen var jag och Amanda ute och gick också.
Vi kom ju till Tingsryd på tisdagskvällen, då hann jag träffa Daniel och Svea en snabbis. Jag inser att om man inte träffas regelbundet så glömmer barnen nästan bort en. Ester var på dåligt humör och ville inte hälsa på mig, hon som brukar älska mig! Svea var blyg i början men det blev bättre sen. Inte för att jag tar det så hårt, men ibland önskar jag att vi bodde nära och kunde träffas mycket oftare.
Nehe nu måste jag läsa, sen äta frukost, duscha och planera vad jag ska ha på mig + komma på något snabblagat till middag!!!

Måndag - Kryssning

13.29
Helg var tuff, men självklart väldigt rolig.
Man är fortfarande trött och sliten och jag är så glad över att jag är ledig idag.
Bussresan mellan Helsingborg och Köpenhamn var nog det segaste på resan, det var nämligen vägarbete överallt på motorvägen och tydligen var det några som inte sett att det var vägarbete, eller inte varit beredda, så det blev en seriekrock, vilket ledde till att det var bilkö ett antal mil.
Men eftersom vi åkte en gratisbuss som båtföretaget har fixat så väntade båten på oss :)
Väl i våra hytter (4-bäddsinsideshytter) var det festa som gällde, då var ju klockan ändå redan 17 så det var alldeles lagom. Det var roligt att festa 8 pers i en liten hytt och sen ut och festa på karaokebar. Men det var inte sådär jättemycket folk som var på färjan för att festa, men vi var ju ett gäng på 8 pers så vi hade ju kul ändå. Vi begav oss även och badade i poolerna vid halv tio tiden på fredagen, galna var vi, men det var ju en upplevelse också.

Gick och la mig bland de sista och då var klockan ändå bara 02, men man kan inte vara uppe alldeles för länge när man måste upp tidigt och käka frukost, eftersom båten var i Oslo vid 09.30 och man vill ju ha vaknat och käkat frukost och så innan dess :)
Vi gick runt i Oslo, shoppade en tubtopp, vet inte vad som har hänt med mig men jag börjar bli lite kvinnlig, jag börjar gilla klänningar, skor och snygga linnen och allt. Men det kan vara kul :)
Annars gjorde vi inte något direkt vettigt i staden. Men det var skönt med luft!!!
Det är höst och jag gillar det!!!
Vi gick inte alla 8 i stan, det hade nog inte fungerat. Så vi delade upp oss 4 och 4, vi gick tillbaka till båten ganska tidigt och började dricka, fast jag hade inte så mycket, och tur var nog det, jag fick handla i tax-freen när den öppnade vid 17, sen var det festa som gällde, det tog tid att komma igång. Men det var roligt. Det var ännu mer dött i barerna denna kväll men i hytten var det alltid roligt.

Söndagen var däremot inte rolig. Bussen mellan Köpenhamn och Helsingborg gick visserligen snabbare än vägen dit, men det är inte kul att åka buss bakis, men jag lyssnade på musik och slumrade lite, så det gick väl an. Sen fick vi vänta i Helsingborg i 2 timmar på att bussen därifrån skulle ta oss till Halmstad.. det var segt, men jag åt en god baguette. Sen vätnade en timmes resa till Halmstad, vilket inte är så farligt men bussen var överfull och jag mådde illa, den timmen kändes lång. Och inte nog med det, när vi väl kom fram till Halmstad och skulle ta bussen hem, för vi orkade inte gå en halvtimme för att ta oss hem, med packning och allt. Nehe då missar vi precis bussen och får gå i alla fall, de går bara en gång i halvtimmen på söndagar och vi ville ju bara hem, så vi gick allihopa istället. Det var varmt!!!
Men det var skönt att komma hem, vi skulle tvätta, vi orkade inte. hehe!

Jag är fortfarande astrött och har ont i foten, så mycket har jag inte gått i helgen liksom, men men.
Men nu ska jag börja göra nytta. jag ska tvätta sovrumsfönstret, så att man ser ut, i köket gjorde det en jäkla skillnad även om jag inte tvättade det supernoga. Sen ska jag plugga lite, vilket innebär att jag ska läsa Henning Mankells - Eldens Hemlighet, som jag har läst ett antal gånger förut, den är ju så bra. Jag ska även förbereda gräddfilssåsen som vi ska ha till laxen och potatisen vi ska äta ikväll :) Och så ska jag boka biobiljetter, jag ska bjuda Dan på bio i helgen, Flickan som lekte med elden, för jag har ju läst ut den boken nu och den var ju mycket bättre än första boken, vill läsa sista med, hoppas det blir mindre att läsa i nästa delkurs, i så fall ska jag börja läsa den då. Jag ska bjuda Dan som tack för att han köpte örhängen till mig i helgen.

Imorgon kväll åker vi till Tingsryd. Åker tillbaka till Halmstad på onsdag kväll. Jag hade ingen lust att sitta hemma själv här, så jag tänkte att vi tar med katterna så får de springa av sig en dag i alla fall :)

Tisdag

08.45
Jag var snäll och steg upp samtidigt som Dan idag vid halv åtta, fast jag inte börjar förrän kvart över ett och var svintrött. Okej, jag steg inte upp direkt men jag åt i alla fall frukost samtidigt.
Så nu sitter jag här och har inget att göra igen, för nu är han i skolan.
Han har bestämt sig (en gång för alla?) han går kvar som miljövetare och får sin examen innan han börjar plugga till möbelsnickare nästa år. Hoppas det blir bra, har varit många turer fram och tillbaka.
Så vi får se hur det blir nästa vecka, om vi åker till Tingsryd eller inte, bero på om vi hinner, jag hinner ju men vi får se med Dan.

Igår tränade jag, hade redan träningsvärk från när vi var flytthjälp, har knappt kunnat gå ordentligt p.g.a träningsvärken i vaderna, men jag tränade och ja, träningsvärken är kvar och nu har det kommit mer i axlar och rygg, men det är gött, då känner man att man har kämpat, det var tufft igår, men det är det alltid på bodycombaten. Ikväll blir det bodystep, hoppas det är kul. Synd att det är så sent 19-20, då har man ju suttit och kollat på tv i några timmar och är lagom seg. Men det är så skönt efteråt. Sen hinner jag nog inte träna så mycket resten av veckan eftersom Anna kommer, då måste man ju vara social och sen åker vi ju på fredag förmiddag :)

Har tappat mitt översta örhänge i högerörat, vet inte om det var innan träningen, eller under träningen eller efter jag duschat, hittar det i alla fall inte.. suck, nu kommer det väl växa igen, för hur fint är det att sätta ett udda örhänge i översta hålet när jag har ringar i de andra.. suck, jag behöver verkligen till Tingsryd och köpa ett likadant nytt på Höjers kostar typ 10 spänn och jag måste ju ha i samma modell så det passar, ja hmm.. intressant....not. Jag är rastlös!

Nu tror jag King.com väntar, ska bara tvätta ansiktet och sätta i linserna först tror jag :)

Söndag - det blir aldrig som man tänkt sig

14.16
Söndag = Blä och usch.
I alla fall när man är ensam.
Men som vanligt så går tiden och snart är det kväll.. eller ja, nästan i alla fall.
Har kollat tv-tablån och bestämt vilka tvprogram som ska få tiden att gå för mig ikväll, och konstigt nog fanns det en del, när man själv kan bestämma exakt vad man ska titta på, ingen som kan säga att det är tråkigt eller nåt, då finns det mer att titta på en man tror. Det mesta är bättre än att inte göra något alls.
Det svåraste med att vara ensam hemma är att stiga upp på morgonen, har sagt det förr, men man vaknar och tittar på klockan och bestämmer sig för att halv nio är jättetidigt, jag får sova lite till. Till slut vaknar man så tätt så man vet att nu går det inte att somna om fler gånger. Man slår på tv:n eller öppnar boken, men får fort dåligt samvete för att man borde stiga upp och göra något vettigt.
10.30 steg jag upp idag, jag var hungrig och fick dåligt samvete. Hade inte så mycket att äta så åt lite, sen satte jag mig och pluggade lite, att läsa Emil i Lönneberga och räkna som plugg känns faktiskt inte alls jobbigt, det är ju mest roligt. Sen stack jag till MAXI och handlade lite(slängde också sopor innan jag stack), eftersom vi glömde en del saker igår när vi handlade.. jättesmart, not!
Vad gjorde jag sen.. hmm jo jag läste färdigt Emil, sen förflyttade jag mina smycken till mitt nya smyckesskrin jag köpte igår för 150 spänn, men jag fick inte plats med allt i den lilla asken som jag fortfarande har kvar, som jag fick av Ellen i present någongång, med ett smycke i, eller några, nu var det överöveröverfullt, så det var dags. Och det blev faktiskt bra, hoppas jag kan hålla det prydligt ett tag nu :)
Sen dammsög jag lägenheten, oj vad det behövdes, så nu kan man vara här utan att känna att det är en svinstia :) Haha, nä det var bara dammigt, annars har vi inte det så stökigt än så länge.
Nu har jag slappat lite men nu ska jag sätta mig och läsa Stieg Larsson (vilket också kan räknas som att slappa), måste läsa ut andra boken nu innan filmen kommer på bio.. den har premiär den 14 september och då vill jag gärna se den :)

Nästa vecka blir nog något roligare än den senaste.
Förutom att jag har en del småsaker i skolan så kommer Anna hit på onsdag, då blir det umgås, dricka lite kanske, laga god mat och gå på stan. På fredag åker vi till Köpenhamn för att ta färjan därifrån till Oslo.. kryssning i två nätter och en dag i Oslo, ska bli roligt. Vi är 8 stycken som åker, så det blir mycket fest :)

Imorgon är det skola och plugga lite tror jag, sen kommer Dan tillbaka på kvällen, han åkte tidigt i morse. Jag som hade sett fram emot hela helgen med honom, men vi har inte festat i helgen så det har varit en mysig helg ändå. Igår hjälpte vi även Madde och Elias att flytta.. helt sjukt att Madde kunde ha så mycket grejer i en liten etta, jag förstår inte.. och så bodde hon högst upp, utan hiss, okej bara 4 våningen, tror jag, men ändå.. snacka om träningsvärk idag!!! Men snälla var vi som hjälpte till, tycker jag :)

22.12
Jag känner mig ensam, en kväll som denna.
Jag borde gå och lägga mig, läsa lite och sen försöka sova.
Jag har ont i huvudet. Ibumetin hjälper inte.
Jag är inte trött.
Jag fattar inte hur det kommer sig att vi bara har en laddare till mobilerna, vi hade ju tre nyss.
Så Dan har ingen laddare med sig hem, han kan inte ladda mobilen, alltså kan vi inte prata i telefon, de har ingen sladdlös hemma.. eller har de inte det? Aja, i vilket fall skulle det bli dyrt ifall de hade det.
Jag kan ladda min mobil, men vad gör det?
Imorgon ska jag till skolan och sen efter det ska jag börja träna, ska bli gött. Fast träningsvärk har jag redan så det räcker, i benen, lär få det i armarna (också) efter imorgon, då ska vi träna bodycombat, om inte huvudvärken håller i sig.
Dan var så gullig, han rimmade lite i ett sms innan:

"Inte gråta min vakcra ros
När vi ses blir det en massa gos.
Kyssar, kel och smek,
en underbar kärlekslek."

Haha söta nödrim typ... me like that boy/man!!!
Imorgon ska jag krama honom så hårt så hårt.
Att somna och vakna bredvid honom är ju helt underbart, man njuter av det mer när man märker hur tomt och ensamt det är utan.

Torsdag - Äntligen

11.30
Idag kommer Dan hem, känns som evigheter sen fast vi träffades i förrgår morse.
Idag är jag på humör, även om jag är något bakis så är jag faktiskt glad. Vet inte riktigt när han kommer men det blir nog inte så sent som vi trodde från början.
Festen igår var väl inte direkt något att hurra för, jag var ju inte riktigt på humör heller eftersom jag inte skulle ut, sen tycker jag konstigt nog att det är roligare om Dan är där, eller någon annan som man känner väl. Trist att inte Emy var med :( Men det var trevligt på förförfesten som jag och Linus hade i Madde och Elias nya lägenhet. Vi satt på deras balkong och drack medan de arbetade, stackarna, hehe.
Sen drog vi till Gladan på förfest.. det var sjukt mycket folk, så det var trångt och varmt och inte många man kände, kände mig något vilsen.
Sen drog de till Kåren vid 22, då drog jag hem. Pratade med Dan i telefon, kollade lite på tv sen somnade jag.
Vaknade 05.30 av att det sved i ögonen av sminket jag inte orkat tvätta bort på kvällen, sen kunde jag inte somna.. kände mig hungrig så jag tog ett glas fil för att stilla hungern, matade även katterna och eftersom jag då varit uppe och sprungit blev jag typ pigg, eller jag ville ju sova men det gick sådär.. vaknade varje halvtimme, vid halv åtta börjar de hamra och borra i tvättstugan nedanför, eller om det är tvättstugan i andra ingången, det låter i alla fall som de borrar precis under vårt sovrum, jag blev förbannad.. de bruakr i alla fall vänta till åtta. Men men.
Nu kom posten.. undra om det är min bok.. nej det var lärarnas tidning och ett brev till Dan.
Blev åter medlem på king.com nu, farligt, fastnar så lätt, men det är avslappnande faktiskt.. finns ju en massa nya spel också.. hoppas de gamla finns kvar också.. har ju mina favoriter :)

Onsdag - Ledig x2

14.14
Igår började skolan, kort introduktion sen föreläsning, som vanligt helt meningslöst men men.
Nu har skolan satt igång och jag är ledig idag och imorgon och jag är hemma själv.
Ärligt talat, tråkigare kan man inte ha.
Skulle egentligen gått i skolan idag men vi flyttade den föreläsningen till igår. Hade Dan varit hemma och jag hade haft något att göra så hade jag blivit superglad över att vara ledig, som alla andra blev.
Men jag tycker det är astrist, är hellre i skolan, i alla fall några timmar för att skingra tankarna lite.
Men imorgon kväll kommer min älskling hem, jag längtar sååå!!

Igår efter skolan var jag en sväng i Madde och Elias nya lägenhet, de ska måla och lite så, så nu får jag se den både före och efter!!!
Hade varit riktigt skönt med en så stor lägenhet.. fast jag trivs bra här med.. alldeles lagom faktiskt.

Vi kom till Halmstad i torsdags eftermiddag, det enda vi hann med då var att storhandla.. har man en helt tom kyl och frys (vi har ju stängt av elen över sommaren) så blir det en rejäl handling för att fylla upp lite, så man har lite att käka. Sen slappade vi på kvällen, njöt av att vara i vår lägenhet, att vara ensamma lite.
Sen på fredagen packade vi upp alla väskor och lite sånt, vi hade fullt upp men just nu vet jag faktiskt inte alls vad vi gjorde. Tror vi tog lång sovmorgon sen skulle vi festa på kvällen så det fanns inte så mycket tid över.
På kvällen hade vi tänkt ha reunion fest med massa folk. Ingen ville komma så det blev jag, Dan, Emy, Linus och Bettan, men vi hade riktigt trevligt ändå. Och jag och Dan fastnade i picassoparken bland alla nollningsfolket som skulle vakta lådbil och flotte, mycket trevligt. Lite mycket dricka.
Lördagen - ja hmm.. jag och Dan var fruktansvärt bakis båda två, jag gick ärligt talat i pyjamas hela dagen, klädde aldrig på mig, mådde illa från till eftermiddagen, men fick i mig lite mat, blev normalt bakis framåt kvällen. Men det var skönt att ligga i sängen och soffan och bara slappa, kolla på tv och dvd och bara vara.
På söndagen körde vi med Linus till Eurostop och handlade lite mat och blommor :) Så nu är lägenheten mycket hemtrevligare! Elias och Madde och Linus kom även och våldgästade oss en stund :)
Och i måndags var en tråkig dag.. gjorde inget vettigt, bara fasade över att Dan skulle åka ifrån mig :( Vi var deppiga men vi var i alla fall med varandra.

Ikväll blir det kanske lite förfest.. pallar inte kåren, vill inte heller, är lite förkyld också.
Men träffa lite folk och dricka lite vin är aldrig fel. Mern de skulle typ bara förfesta en timme för de måste dra tidigt till kåren för att komma in, så jag får väl se om jag tycker det är någon mening.
Imorgon har jag INGENTING planerat.. mer än att Dan kommer hem, på kvällen.. säkert typ nio på kvällen eller nåt. En riktigt tråkig dag. Det är bara sååå tråkigt att stiga upp till ingenting på morgonen. Ligger typ i sängen och zappar tv och läser.. tills jag blir så hungrig att jag måste stiga upp.
Förresten är jag hungrig nu, tur att jag lagade mat igår så slipper jag det idag.. maten räcker nog till imorgon med, fast jag gjorde mycket mindre än vanligt!!!
Nu är det dags för köttfärspaj med omelettbotten.. ett riktigt bra tips ska jag säga.. mycket mer mättande än vanlig pajdeg och jag som inte gillar vanlig pajdeg tycker det är mycket godare!!!