Poff

18.47
POFF!!! Så var den här veckan över. Har gått rätt fort faktiskt. Skönt att jobba, även om jag är helt slut på kvällarna. Sen längtar jag självklart tillbaks till mitt vanliga jobb, eller min vanliga förskola, där jag vet hur det fungerar och där jag är med bestämmer hur vi vill ha det. Men bara en vecka till på sommaröppet sen börjar allvaret. Mycket som skall ordnas men det ska bli riktigt roligt.

Idag är jag lite slö. Öppnade på förskolan, vilket betydde att klockan ringde 04.30, det var ett tag sen man steg upp så tidigt. Men som tur var vaknade jag innan klockan, det är så mycket lättare att stiga upp då, har i princip vaknat innan klockan hela veckan så det har inte varit så jobbigt att stiga upp. Men man blir ju trött sen. Framåt lunch vad jag rätt mör. Tur att man slutade kl 13. Var hemma tidigt och duschade, ett måste i detta kvava klimat, usch, häromdagen duschade jag 2 gånger för jag var helt gemonsvett, det händer inte ofta. Sen har jag kraschat i soffan idag, sovit en timme och nu har jag druckit kaffe efter maten för att orka vara uppe ett tag ikväll. Har planerat att kolla på Trumanshow ikväll och för en gångs skull skulle jag vilja se en hel film, händer aldrig typ.
Gud vilket ointressant inlägg.

Nu vill jag att veckorna ska fortsätta springa iväg. I alla fall ett tag till.

Idag bjuder jag på en bild på familjen Hylse från när vi var på bröllop i början av juli. Inte många bilder det finns på oss. Tror inte vi har ett familjekort på oss sen jag gick på högstadiet eller nåt.


Slut på semestern

12.44
Jaha så var det sista dagen på semestern. Eller ja, semestern är ju redan slut, nu är det ju bara helg.
Hade gärna varit ledig lite till, men har inte fler semesterdagar att ta ut. Inte för att jag vet vad jag skulle hitta på ifall jag var ledig, hade nog blivit ganska uttråkad. Nu är vi alla fall tillbaka i Ronneby, så på ett sätt är det skönt att vardagen börjar, har inte varit här på hela semestern i princip. Har varit i Tingsryd sista vecka, vilket iofs har varit nice, om vädret bara kunde varit lite bättre. Var även en dag i Halmstad och hälsade på Louise, det är så lätt att tappa kontakten och det är trist så jag bestämde mig för att köra dit över dagen. Jobbigt att köra men trevligt att träffas och vi hade en massa att prata om såklart :)

Vecka 28 var vi på Gotland. Även där kunde vädret varit mycket bättre men det var skönt att åka iväg och göra något annat än att bara sitta hemma. Det är väldigt fint på Gotland och det finns en hel del gamla saker att se, Visby är en av Sveriges vackraste städer, om inte den vackraste och landskapet på Fårö väldigt speciellt och häftigt. Nej det var bra helt enkelt. Victor var tyvärr sjuk, tråkigt för honom såklart.
Det fungerar tyvärr inte att ladda upp bilder just nu så det får bli någon annan gång. Tänkte först att jag skulle lägga upp bilderna på facebook men jag vet faktiskt inte om jag orkar inte idag i alla fall.

Idag blir det en lugn dag. Måste sova tidigt om jag ska orka upp tidigt och jobba imorgon. Idag var jag helt slut när jag vaknade fast jag sovit alla mina timmar, suck. Men det får bli lite jobbigt de första dagarna sen kommer man väl in i det.

Torsdag

09.47
Nu har första veckan på semestern nästan gått. Känns lite trist. Även om jag har ett roligt jobb så känns det som att tre veckor nog egentligen är för kort tid, och det blev ju tidig semester också så hösten blir desto längre. Men jag ska inte tänka på jobbet nu utan njuta av ledigheten. Blev rastlös först men nu är det bara skönt. När man är i Tingsryd är det lite skönare, folk omkring mig och det blir att man är ute mer.

Igår var det ju underbart väder. Jag och Ellen började dagen med en fika på Hyllan, sen gick vi ner till Mårslycke och satt där i gröngräset i ett par timmar, snackade skit :) Sen satt jag på altanen en stund o solade, tills det blev för varmt. Nej igår var en bra dag helt enkelt.

Just nu leker livet så ingen dag är en dålig dag!!! Ikväll åker jag till Ronneby igen. Tänkte packa och städa lite så man inte kommer hem till ett kaos. Men det blir nog ändå att jag är i Tingsryd sista semesterveckan också, ska måla lite möbler. På lördag kväll bär det av till Gotland!!! Ska bli skönt att göra något vettigt och roligt på semestern också, inte bara slappa.

Idag blir det en tur till Växjö med Amanda, ska handla lite födelsedagspresenter till vissa speciella barn :)

Semester

10.44
Jag ser att jag inte uppdaterat bloggen på nästan 3 veckor. Det beror inte på att jag inte har något att berätta utan att jag knappt haft tid, beror nog lite på att jag inte har haft internet heller. Det har faktiskt varit väldigt skönt. På något sätt blir man inte riktigt lika lat, annars brukar jag sätta mig vid datorn efter jobbet sen orkar jag inte göra något mer, varvar man ner direkt så blir inget vettigt gjort. Har jobbat en hel del också men sen har det varit en massa småsaker att göra efter jobbet också så tiden har sprungit iväg i alla fall. Det är nästan så jag glömt vad jag brukar göra på internet, tröttnar direkt nu när jag väl har fått igång internet. Har varit i Tingsryd sen i fredags efter jobbet, kom hem igår kväll. Idag skulle internet komma igång så jag har suttit och kopplat in routern och fick igång internet på första försöket. Tacka vet jag universal telecom!!! Telia krånglade ju, tog flera veckor att få igång.
Det är väl typiskt att när jag väl kommer till Ronneby och lämnar Tingsryd så blir vädret fint. Det är ju i Tingsryd jag kan vara ute hela tiden. Suck. Men jag ska försöka ge mig ut på en promenad idag, när jag tvättat klart och när jag lagat middag.
I lördags var det bröllop!!! Det var roligt fram tills alla aktiviteter var slut och dansen satte igång och folk började bli lite väl fulla. Själv var jag spiknykter och agerade chaufför. Kanske var därför det var lite jobbigt att umgås med alla som drack, hehe. Men ändå så kände jag mig nästan bakis dagen efter, det tar på krafterna att vara igång hela dagen och kvällen. Men jag var nog mest bara trött. Vi tog oss i alla fall upp till Växjö dagen efter och shoppade loss på Grand Samarkand. Eller jag shoppade, handlade bara på rea, kom jag på i efterhand. Så nu har jag lite nytt och fräscht i sommar/höstgarderoben. Köpte en klänning, trivs så bra i lite längre klänningar som inte sitter åt, fina och som man kan äta massor med mat i och röra sig i :) Sen blev det två långa långärmade t-shirtar och ett par sandfärgade linnebyxor för sommarkvällarna.

Nu ska jag ner i tvättstugan och ikväll bär det tillbaka till Tingsryd, hoppas vädret håller i sig de kommande veckorna för nu har jag semester i 3 veckor.