Kallt som %#%¤#

10.31
Jag börjar bli trött på att det är så himla kallt hela tiden. För drygt en vecka sen var det ju något mildare väder, jag började tillochmed skruva ner värmen på elementen för det var varmt i lägenheten. Nu är du fullt uppskruvade igen men det är ändå kallt. Jag märker att det är för kallt då min näsa är kall. Nu är jag nedkyld efter att ha varit och gått till stan och tillbaka. Jag följde med Dan till tandläkaren för jag ville ha en promenad. Så kan jag skippa träningen med lite bättre samvete än om jag bara suttit hemma. Blev bara träning en dag den här veckan, dåligt. Men nu är det nästan bara 2 veckor till Dan åker, jag vill ta vara på den tiden. Jag har ju all tid i världen att träna på sen. Bara jag tar tag i det.


Är det inte sjukt att vuxna (nästan gamla) människor som läser till lärare och ska vara rättvisa m.m. stöter ut folk?? Jag befinner mig i chock. Tydligen hade i princip hela vår klass (vi som läser samma inriktning och har läst ihop enda tills nu) varit och käkat middag ihop en kväll. Alla utom jag och mina kompisar. Jag känner inte att vi direkt har varit utanför, jag kan umgås med de flesta i klassen. Vissa mer än andra, men jag tycker ändå det är riktigt dåligt stil att käka middag och sen bara bjuda en del.. eller ja nästan alla. Jag hade inte kunnat gå för jag var sjuk den dagen men man kunde i alla fall blivit bjuden. Trodde de att det inte skulle komma fram eller? Nej jag förstår inte. De som hade anordnat det är ändå personer man har pratat ganska mycket med och har väldigt bra uppfattning om. Men ja, kanske jag misstolkat. Eller är det mig de inte tycker om? Aja, inte för att jag är arg på dem eller nåt, vi har kul ihop, men jag förstår inte riktigt hur de tänkte. Tur att det inte bara var jag som inte var bjuden i alla fall. Då hade jag känt mig väldigt utstött!!!

Pluggdags! Ska värma mig med lite te samtidigt. Är verkligen sinnessjukt kallt här inne. Hela kroppen fryser och näsan är jättekall. och mina händer med. Tvättade dem i varmt vatten nu, så jag börjar tina upp. Har mössa också och dubbla tröjor. nehe nu får det bli varmt annars får jag tända värmeljus mitt på dagen, känns ju lite överdrivet.

My hair

12.56
Har inte lagt ut någon bild på mitt hår nu när jag har klippt av det en bra bit. Det beror på att det är skitsvårt att få en bra bild på det och jag som är världens minst kreativa människa och är superdålig på allt som har med styling att göra så blir håret aldrig bra. Men i lördags tog Dan i alla fall en bild på det!
 
Som sagt så är det svårt att få till i nacken, men visst är det kort. Tänk bara på hur långt hår jag hade på gymnasiet. Sjuk skillnad. Men ibland saknar man lite längre.. eftersom jag har det lite längre fram så vill man ibland inte ha det i ansiktet och skulle vilja sätta upp det, men det går ju inte nu.
 
Sommaren 2006, något längre hår eller hur? Och vad Dan ser skum ut. Iofs ser han likadan ut i håret nu!


Har inte blivit mycket pluggat idag fast jag hade bestämt mig för att göra det. Dan går ju hela dagen i skolan med, 10-17 går han och jag har egentligen inget annat för mig än att plugga. Men ändå hittar jag på andra saker att göra. Som att spela xbox, kolla på Robinson på tv4play och allt vad man kan göra när man inte alls vill plugga. Men ska strax sätta mig en liten stund i alla fall. Som sagt så känner jag ingen stress. Men det är ju skönt att ligga före ibland, bara det att jag har svårt för det.

Snö

17.52
Nu har vi ett antal decimeter mer snö här i Halland och om inget har förändrats så antar jag att resten av Sverige också har det. Det är väldigt fint, men det har varit väldigt jobbigt. Så det blev inget tränat idag. Var inte roligt att vara ute. Men efter skolan idag tog vi oss ändå till MAXI och storhandlade om man kan kalla det så. Mer hade vi inte kunnat handla nu när man går i alla fall. Storhandling för oss är 3 stora kassar! Men nu snöar det faktiskt inte så mycket längre.
Fick mycket gjort i skolan i dag på bara knappa 2 timmar. Det var gött. Sen tänkte jag verkligen ta tag i pluggandet nu torsdag-fredag. Så jag kan ta ledigt i helgen utan att känna stress. Så imorgon ska jag skriva lite läsloggar så jag är förberedd inför kommande litteraturseminarie. Skönt om man kan vara ute i god tid. Jag är eldig i 5 dagar nu, ska bli fruktansvärt skönt.
I helgen skulle Caroline och Jonas till Halmstad så vi skulle synas en stund. Funderar på att göra en ny cheesecake, jag är sååå sugen på det alltså. Undra vilken smak det blir den här gången. Pepparkakssmak passar väl inte riktigt nu. Och efter att Dan och jag delade på en hel sådan så är man nästan trött på de. Eller egentligen inte för den var så fruktansvärt god.
Ikväll kommer Linus och Elias hit. Då blir det spela spel som vanligt och kanske en drink och någon öl. Gott att göra drinkar när man är hemma, men jag har knappt någon läsk. men det får bli en drink av den överblivna läsken från helgen, hehe och en mjölkdrink. Sen öl. Tihi!

2010-01-26

14.52
Idag ska Jasmine ta tag i träningen igen. Hon går ut hårt med Box Challenge. Kommer förmodligen ha ont i hela kroppen imorgon, men det kommer bli gött. Blir det som jag "vill" så blir det fyradagarsträning den här veckan. Om min kropp orkar. Sen vill jag egentligen inte träna hela tiden för jag förlorar så himla mycket tid med Dan. Okej själva träningen tar ju inte så lång tid. Men om man räknar med att gå dit och hem blir det ju i alla fall 2 timmar, sen har vi så jävla dåliga skoltider. De dagar jag går i skolan är Dan "ledig" och tvärtom. Så det blir liksom att vi går om varandra, så det är jävligt surt. Samtidigt som jag vill träna vill jag vara hemma med Dan.

Jag börjar bli trött på att folk hela tiden säger att det är bra att vi man får vara ifrån varandra lite. Självklart håller jag med, på ett sätt. Att vara borta från varandra några dagar eller tillochmed några veckor kan verkligen stärka förhållandet. Man får längta efter varandra och känna hur mycket man verkligen betyder för varandra. Men sedan ska det inte heller gå till överdrift.. 4 månader, det tycker jag faktiskt kan vara en nackdel för förhållandet. Det är lite väl långt. Det är fan 1/3 av ett år. Det är faktiskt väldigt lång tid. Jag förstår att alla bara försöker vara snälla.
Jag vet att alla bara tänker: Vilken tur att det inte var jag!
Men jag säger bara: Ett par veckor kan stärka förhållandet, men flera månader i sträck, nej fy fan. Det tär inte bara på en under tiden utan även den här perioden innan. Det är verkligen fruktansvärt jobbigt. Man vill utnyttja tiden till MAX, men det går ju inte. Jag hatar det här över allt annat!!!!! Inte för att jag tror att det inte kommer hålla. För det vet jag att det kommer att göra. Men vi kommer ju inte direkt nära varandra under den här tiden. Vi kommer prata med varandra max en gång om dagen kanske inte ens det. Det är fan inte roligt alltså. Hade han befunnit sig i Sverige hade man ju kunnat messa och ringa lite oftare och kanske hälsat på, men andra sidan jorden. Det är inte lätt. Tack och lov att det finns internet!!!!


Idag spelade vi gitarr i skolan.. vi övade på 2 ackord.. hehe det var inget avancerat för mig, jag fick istället agera lite hjälp till de andra. Det är kul att vara lärare ibland :D


19.24
Jävligt gött att träna. Jag kan inte fatta att jag glömmer hur skönt det är. Man tänker inte på något annat. Jag var verkligen inte på bra humör innan, ledsen och matt, hade inte alls lust att träna och gå dit och hem. Men jag ångrar verkligen inte att jag gjorde det. Alltid lika skönt att släppa alla andra tankar än på just träningen. Man är så fokuserad.
Nu är det också gött att vara mätt. Idag blev det raggmunkar med blodkorv. Riktigt mumsigt.  Underbart att vara hemma hos Dan också, har varit borta ifrån varandra typ hela dagen :(
Tror det blir en lugn helg som kommer också, så vi får vara lite med varandra. Imorgon blir det lite som idag och likadant på torsdag. Det är trist. Men i helgen ska vi nog få tid att spendera med varandra :)

2010-01-24

16.47
Har precis varit ute och gått en långrunda med Elias och Madde. Vi gick till stranden. Främst för att vi ville klättra i det stora nätet där nere som alltid är fullt på sommaren. Det var både läskigt och roligt. Sen gick vi och studerade isen på havet och allt. Man känner sig nästan som ett barn igen, när man upptäcker något man aldrig stött på förut. Det var stora isblock. Ja det var kul. Men så fruktansvärt kallt. Händerna och fötterna var redan kalla då och så är man bara halvvägs. Snacka om att man är nedkyld nu. Fingrarna är helt stela och kalla.. likaså tårna. Usch. Men nu ligger jag i soffan med tjockt täcke. Underbart. Men ska upp och hjälpa Dan med maten. Idag blir det något enkelt som lax, potatis och dill- och gräslökssås. MUMSIGT!!! Sen blev vi konstigt nog sugna på glass när vi var ute och gick så det får det bli till efterrätt.. med varm chokladsås :) Sen har vi chips och läsk med.. det är ju en bakissöndag idag.. hehe.
Jag är på gång :D

Var ute på krogen igår. Det var ganska kul.. men så fruktansvärt trångt. Kändes som att vara på konsert och slängas fram och tillbaka bland massa folk. Men stod ut ovanligt länge. Var nog ute i 1,5 timme.. vet i fan när det har hänt innan?? Sov till elva sen.. också helt sjukt. Vet jag inte heller hur länge sen det var jag sov så länge. Fast jag vaknade först vid åtta och trodde jag inte skulle somna om men det gjorde jag till slut.
Imorgon är det heldag i skolan. 9-15. Ska käka lunch med tjejerna nånstans ute. Ska bli gott vad det än blir. Tänkte jag skulle ta tag i träningen den kommande veckan också, men frågan är hur det kommer att gå. När man är i skolan på dagarna och GÅR dit och hem så är man inte sugen på att gå tillbaka igen och träna.. det är jobbigt när man inte kan cykla. Det är ingen snö på cykelvägarna men min cykel sitter fortfarande fast. Suck. Så imorgon blir det ingen träning tror jag. Då hinner jag knappt hem innan jag måste gå tillbaka igen. (Mitt gym ligger ju i samma byggnad som jag går i skolan, har ju tillochmed lektioner i min träningshall just nu). Men om jag bara går förmiddag så kanske jag kan ta mig dit och de dagar jag inte går i skolan.

2010-01-23

14.54
Jag är hungrig. Snart ska vi sätta igång och göra tacos.
Igår var det sjukt gott på Mårtenssons, det var pizzabuffé. Men vitlökssåsen är det bästa!!!
Efter det kollade vi på handbollen hos Elias och Madde och drack lite vin. Men ja handbollen gick ju åt skogen. Men det visste vi ju redan innan. Men i hjärtat fanns ett litet hopp ändå.
Jag skrev ju fel igår (eller när det var) när jag skrev att det är 4 veckor till Dan åker. Jag tyckte själv att det lät mycket. Det är ju bara 3 veckor på måndag. När jag insåg det idag på morgonen brast det litegrann. Usch vad jag hatar det. Tiden går så fort nu så jag hoppas den gör det sen också. De första veckorna blir ju värst sen blir det ju vardag och man kommer nog in i det. Har ju lite planer också. Ska försöka att inte sitta ensam på helgerna.. inte för mycket i alla fall. Antingen åker jag hem till mamma och pappa eller så kommer nån hit. Familjen ska komma nångång.. kanske inte en hel helg men nån dag. Sen ska Annie och Marina komma. Ellen har också sagt att hon ska komma. Sen hoppas jag självklart att Louise, Caroline och Cajsa ska komma nångång.. träffas sällan.
Sen ska jag tvinga Louise, Majsa och Sandra att vara med mig lite :P Nej men vi har snackat om tjejkväll ett bra tag så det ska definitivt bli av nu, mer än en gång. Så tiden ska väl springa iväg på något sätt. Jag har ju plugget med, kanske lägger lite mer tid än vanligt på det.
Nu ska jag sätta igång med tacosen, sen är det väl i princip dags att göra sig i ordning inför kvällens fest. Och vi har sagt att vi har som mål att gå ut. Med lite extra i pengar så tänkte vi slå på stort och hänga med ut. Händer ju aldrig. Har nog inte varit ute sen förra våren. Har iofs aldrig kul men nu ska vi i alla fall hänga med, för att chocka och glädja folk om inte annat.
MAT!

2010-01-22

09.34
Ännu en dag och jag borde redan ha börjat plugga, vilket jag inte har. Har väldigt svårt att plugga om jag inte känner någon slags stress. "Hallå det är ju inte tenta förrän om en månad jag hinner läsa tills dess". I det här tempot hinner jag aldrig läsa, eller hinner gör jag men jag gör det bara inte. Men jag ska. Först ska jag ta tag i loggboken och skriva över det jag skrivit i kollegieblocket i en egen bok som får heta loggbok :P

Idag har jag äntligen fått pengar!!! 12000 kr rikare. Men jag ska inte glassa i pengar utan jag ska faktiskt föra över pengar för hyran både denna och nästa månad. Så är jag ikapp mig själv, jag brukar alltid ligga en månad före med hyran. Så det ska jag ta igen, vilket betyder att det borde bli någon tusenlapp över varje månad om jag sköter mig. Har blivit sämre på att ta hand om mina pengar. Men det ska det bli ändring på nu. Måste ju spara till Brasilienresan. Dyrast är det ju att flyga dit och hem. Det blir nog ungefär 8000 för flygresan tur och retur. Sen är det ju väldigt billigt att leva där, i alla fall i de mindre städerna. Så det ska väl inte gå på alltför mycket mer. Två veckor är ju inte så länge heller. Det ka jag nog lösa. Man fyller ju faktiskt år snart, kanske får en slant då!

I eftermiddag blir det då stan och sen käk på Mårtenssons (the Fox & Anchor), har rabatt på reapriset på H&M, plus att det är clubdag där idag, vilken tur man kan ha. Men som sagt ska ju inte spendera så mycket pengar. Däremot vill jag ha ett par sköna lite tjockare leggings. Alla mina svarta är antingen för korta, för tunna eller obekväma. Så det ska jag kolla på på H&M, för de andra jag har köpt där har varit väldigt sköna

Nu väntar pluggsakerna på soffbordet!

2010-01-21

14.59
Varför går tiden så himla fort. Snart är det bara 4 veckor tills han åker. Okej jag har börjat acceptera det mer och mer tror jag. Någon tår då och då men inte så ofta. Men jag antar att det kommer bli värre ju längre tiden går.

Jag gick måndag, tisdag och onsdag i skolan den här veckan, likaså nästa vecka. Det är skönt emd 4-dagarshelg om man kan kalla det det. Man borde plugga. Vilket jag direkt inte har gjort idag. Jag läste några sidor i den norska boken. Jag insåg ännu mer att jag älskar norska. Det är lite mer ansträngande att läsa på norska än svenska, men mycket lättare än engelska tycker jag. Jag önskar jag var norsk. Det är ett så himla mysigt språk. har aldrig läst något på norska förut, inte mycket mer än ingredienser på mat och sånt, men alla mysiga ord de har. Att helt vanliga ord kan låta så himla fint. Jag är kär.. igen. Hihi!
Imorgon ska jag ta tag i pluggandet igen, det blir såhär när man gör något annat på förmiddagen och sen ska sätta sig och plugga på eftermiddagen. Min kropp vill inte det. Så jag plockade in tvätt och disk istället. Och så tog jag en välbehövlig dusch. Om jag hinner innan One Tree Hill så ska jag läsa några sidor. Annars får det bli imorgon förmiddag, då även Dan ska iväg tidigt och plugga. Då får jag ta tag i mitt liv.

I förmiddags var vi ute på Eurostop. Handlade brödmix (jag vet man borde baka eget bröd med mjöl och en massa, men det är lättare att köpa färdigmix) och lite till grejer till tacos som vi tänkte käka i helgen. Förmodligen lördag eller söndag för imorgon ska vi äta ute. På Mårtenssons.. buffén är underbar och 40 kr är en piss i havet.
Handlade även en tröja på JC, handlar aldrig på JC, men det var på rea och jag har tittat på den tusen ggr. Och den var så skön när jag provade den. Lång, pösig, mörkgrå med svart leopardmönster typ. Ni som bruakr vara inne på JC vet nog vilken jag menar :) Gick runt i affärerna och letade efter en loosefit tröja som är lång. Där var den! Det vi främst skulle göra på Eurostop var att gå till apoteket och fylla på hemmets apotek. Dan skulle köpa lite grejer inför resan, och jag fyllde på med ibu, flourtabletter, plackers och tandborstar.. ja ni vet hur jag är med mina tänder!! Men jag är duktig. Inte haft hål på över 2 år nu. Stolt!!!

I dagarna som gått har jag lärt mig att göra hemmagjord grädd/brunsås. Första gången och jag provade mig fram och jag tycker det blev jättegott. Vi har även mixat ihop vår egen tacokrydda, dock efter recept, men det är bra. Inga tillsatser om man jämför med den köpta. Vi har även provat att göra Dans mammas kassler- och risgratäng. Blev mycket god. Ris, kassler, senap, annans och senap. Mumsigt. Jag gillar inte kassler egentligen men det här var supergott och enkelt. Det kommer ätas fler gånger i det här hushållet.
Nu blir det till att läsa lite!!!

PS: I natt vaknade jag och upptäckte att jag låg sked med Råttvajlen.. haha, han hatar ju att ligga nära. Han var jättegosig, hihi. Och Jäger låg nere vid fötterna. Ibland går det att ha katterna i sovrummet utan att de ens märks, ibland tycker man det är trångt att ligga 2 vuxna i en 120cm säng, och ibland finns det så mycket plats att det får plats en katt på bredden med. Det är underbart att sova hela familjen i samma säng :D

15.19
Har kollat på handboll de två senaste kvällarna. Varför envisas man, de är ju värdelösa. Och varför blir man besviken? Jo för att man är så van vid att Sverige vinner. Varför? Jo för att de VAR bra, det gamla landslaget var så himla bra. De vann ju nästan varenda VM och EM under en viss period. Jag saknar dem allihop. Det är frustrerande att se Staffan Olsson och Ola Lindgren stå utanför planen och inte kunna hoppa in. Stefan Löfgren, Magnus Andersson, Martin Frändesjö, Martin Boqvist m.fl. Jag saknar er. Kom tillbaka och spela järnet. Det var så himla kul då.
16.52
Skulle precis börja baka bröd. Jag var laddat. Hade tagit på mig förkläde och satt igång musik och allt, så när jag ska börja ser jag att den ena av de 2 påsarna med torrjäst som hörde till mixen var tom. Varför kollar man inte sånt i affären, så dåligt av mig. Så nu hoppas jag Dan kan köpa torrjäst på MAXI eftersom han ändå skulle inom där på vägen hem från skolan.
Musiken jag satte på var för övrigt Within Temptation, deras gamla album.. så jävla bra. Evigheter sen jag lyssnade på den så nu sätter jag på den på Spotify istället, även om jag hör musiken om jag har den på i köket, men inte lika mysigt. Så nu får jag sitta här och vänta på Dan som är på MAXI nu. Typiskt, är så hungrig och sugen på nybakt bröd, nu dröjer det ju ännu längre tid. Och jag som hatar att baka bröd hade tillochmed lust att börja med det innan Dan kom hem, han är degproffset. Men men.. vad ska man göra? Och nu ser jag att Within Temptations gamla album inte finns på spotify, bara några få låtar, suck. Men det näst äldsta är ju också bra hihi.

2010-01-18

15.31
Så var jag hemma från första skoldagen på den nya terminen. Om ett år är jag alltså klar lärare. Ska bli så grymt skönt!! Längtar. Har redan haft vår första Workshop i musik och rytmik. Det var roligt och jag tror vi kommer att få en massa inspiration, är redan inspirerad. Mycket praktiskt med riktning mot förskolan, kan det bli mycket bättre? Sen ska vi få spela gitarr med önskade vi, så det ska också bli kul. Så hittills känns allt bra, förutom att jag inte har någon att göra mitt projekt med än, eller vi skulle ju helst vara två och två och vi är ju jämna par, men alla jag känner är redan med nån och jag utvecklas bäst om jag är med någon jag redan känner så vi ska nog vara tre ändå, om vi får. VILL VILL VILL! Då skulle allt vara perfekt. Om jag hinner ska jag plugga lite idag också, eller hinner gör jag nog men om jag orkar. Jag ska börja läsa litteraturen och sen sammanfatta dagens workshop lite, ska man få ut så mycket som möjligt av den så måste man ju skriva upp vad vi gjorde så man kommer ihåg!!
Dan är på väg hem efter sitt möte också, väldigt gött. Trodde han skulle vara borta hela kvällen. Men ska försöka få lite pluggat i alla fall. Men efter jag har legat i soffan och kollat på One Tree Hill så är jag nog astrött om jag känner mig själv.

Ikväll är det bra tv-kväll... Familjen Annorlunda, jag älskar alla program som handlar om barn!!!!! Ska nog leta lite flyg till Brasilien också.. ser inte fram emot att åka flyg i mellan 22-30 timmar. Bara för att få träffa sin älskling 2 veckor tidigare. Men det är det väl värt. Sen har man ju en världsdel till avklarad. jag har ju sagt att jag vill besöka alla världsdelar i mitt liv. Om man inte räknar antarktis då. 3 done, 3 to go!!!!
Bokade Buddy Holly igår, har inte funnits biljetter innan, eller inte två bredvid varandra och vi har inte direkt varit sugna på att gå på den och sen inte få sitta bredvid varandra. Men nu fanns det. Äntligen. Ville ju se den när den gick i Sthlm och nu är det så underbart att den kommer hit på sin turné. Men snacka om att vi blev besvikna när biljetterna var slut sen när vi hade pengar till att boka. Nu fick jag ta av mina sparpengar, jag har egentligen INTE råd att gå på den, men jag ska fråga mamma om jag kan få det i födelsedagspresent av henne. Biljetterna var ju inte direkt billiga heller. Men Dan och jag ville göra nåt sånt ihop innan han åker! Så det ska bli riktigt kul och intressant. Jag vet faktiskt ingenting om Buddy Holly!

2010-01-17

12.46
Idag har vi hittills hunnit med att skriva färdigt i vårt Tågluff-album, duscha oss själva och katterna. Jäger var galen. Han hatar verkligen att bli duschad. Råttis blev väldigt orolig när han hörde brorsan som lät helt vettskrämd så han vill absolut inte ner i badkaret, men när vi väl börjat duscha honom blev han "ganska" lugn, till slut kunde jag nästan släppa honom, höll i alla fall inte så hårt, hade jag släppt honom helt hade han nog sprungit iväg och det hade varit helt genomblött i hela badrummet. Men nu luktar de gott :) Jag vet det är egentligen lite plågeri, men det behövs ibland tycker vi.
Idag ska vi även hinna med att gå en långpromenad till havet. Det är nästan pinsamt att man är nere vid havet så sällan när man bor så nära. Har inte varit vid havet här sedan i våras, innan sommarlovet. Så det ska bli av idag.
Snön håller på att sakta men säkert smälta bort och jag tycker det ska bli ganska skönt. Då kanske man kan cykla, det underlättar ganska mycket, speciellt när man ska handla. Vi har fått göra många småhandlingar de senaste veckorna, för man orkar inte gå med tunga påsar särskilt långt. Hoppas bara mitt lås till cykeln går att låsa upp snart.. den har suttit fast i bänken utanför sedan ett ganska bra tag innan vi åkte hem över julen. Jag är rädd att den rostat igen, för låset var ganska trögt redan innan det blev minusgrader.
Ska laga middag också, vill laga något nytt men man måste alltid köpa en massa som man inte har hemma. Det är jobbigt och blir dyrt helt plötsligt.
Måste köpa värmeljus med, alla våra är slut, förutom ett par doftvärmeljus. Det är inte lika mysigt på kvällarna utan tända ljus. Jag är ljusoman tror jag, älskar ljus, skulle kunna trycka in en massa fler ljuslyktor i vardagsrummet men det skulle nog se alldeles för dumt ut när de inte är tända.

Dan och jag hittade vårt drömhus igår. Låg visserligen i Nättraby, men helt okej för oss. Synd bara att vi just nu inte har några pengar och inte kan flytta och inte kan få lån m.m. Det var nybyggt, fräscht, stort och helt perfekt. Samtidigt som det inte var SÅÅÅ dyrt. Vi hade inte behövt göra om någonting heller. Badrummet älskade jag, nästan PRECIS som jag vill att mitt badrum ska se ut!!! Fan, man ska inte leta hus när man inte kan köpa nått. Jag vet det är dumt, men jag älskar att drömma mig bort. Det är alltid mycket bättre i drömmarna än i verkligheten!

15.10
Igår bakade vi cheesecake. Sjukt god var den. Idag var den ännu godare än igår! Så igår kväll blev det cheesecake, geisha och te. Cheesecaken hade botten av pepparkakor och sen var själva cheesen med apelsinsmak. Mycket godare än jag trodde. Gjorde den för att jag var sugen på att båda baka och äta något gott, sen passade det så bra eftersom vi hade pepparkakor kvar sen julen.


Nu har vi gått en runda. Blev tyvärr inte till havet för vi kände att det var alldeles för mulet och tråkigt för det. Det får bli en annan gång. Det belv en runda till citygross för att inhandla några få ingredienser till dagens maträtt som vi inte hade. Vi kom på något som vi aldrig gjort innan. Det blir hemmagjorda chicken nuggets med hemmagjord aioli, sen egna pommes till. Vi har varken gjort chicken nuggets eller aioli förr så vi får väl se hur det går. Nu ska jag gå och hjälpa Dan som förbereder aiolin!
18.21
Nu har vi käkat. Shit vad gott det var alltså. Okej aiolin var väl sådär, men tillsammans med det andra blev det gott. Ska aldrig mer ha vinäger i någonting, det bara förstör. Nuggetsen blev jättegoda, smaksatte dem med, förutom salt och vitpeppar, parmesan, bara lite men det blev jättegott. Pommesen blev perfekta också. Ja allt var verkligen bra. Vi köpte värmeljus innan så nu har jag tänt en massa ljus, nu är det myskväll. Perfekt innan skolan sätter igång på riktigt. Ny termin, ny kurs, nya tag. Synd bara att det inte är nånting på tv. Inget innan 20.30 i alla fall. Då är det I en annan del av Köping. Älskar det programmet. Synd att det bara är en halvtimme en dag i veckan. Längtade som fan till premiären förra veckan och på ett kick var det över. Fast nu har det redan gått en veckan, tiden går fort.

2010-01-16

14.42
Jag sitter hemma och är rastlös. Innan kollade jag på reprisen av Let´s Dance eftersom jag missade det igår. Sen har jag satt igång diskmaskinen, diskat och lagt ner all pant i en påse. På tal om Let´s Dance. Vissa människor stör jag mig verkligen på. Rabih till exempel, kan inte han bara åka hem. Har nog aldrig stört mig så mycket på någon i idol eller let´s dance. Suck säger jag bara. Gillar däremot Stefan Sauk. Sen tycker jag Agneta dansar bra men ärligt talat, det var pinsamt hur de klängde på varandra, hon och Tobias.. varför ska han alltid vara översliskig. Nej tack!!!

Till något definitivt mer viktigt. Jordbävning. Haiti. Hundratusentals människor dör. Hur mycket uppmärksammas det på tv? Typ noll. Ärligt talat? Okej det är den största nyheten på nyhetssändningarna men inte så mycket mer. När flodvågskatastrofen inträffade, var det hur mycket som helst på tv. Samma klipp visades om och om igen, Svt och tv4 visade i princip inget annat. Hur kommer det sig att det inte uppmärksammas den här gången.. det är sjukt många som har dött, inte riktigt lika många som i tsunamin, men det är inte det som spelar roll. Utan hur många svenskar som är inblandade. I Thailand befann sig många svenskar och därför blev det en stor katastrof för oss här i Sverige. Men nu när det inte är knappt några svenskar som befinner sig där så bryr vi oss inte eller vaddå? Jag tycker det är grymt irriterande. Jag kände ingen som omkom i tsunamin, men jag känner folk som känner folk som känner folk...! Mina tankar går till dem nu, givetvis till alla i Haiti också. Men tyvärr så är det så att kan man inte relatera till något känns det inte lika jobbigt. Jag blir så trött på media som styr oss hela tiden.

Nu har jag stängt av tv:n. Tänkte att jag skulle ta tag i den sista Stieg Larsson boken, började i den innan jul men kom aldrig riktigt in i den så jag har tagit en alldeles för lång paus från den. Så nu ska jag ta tag i den så att jag kommer in i den, för då vet jag att den kommer att vara riktigt bra. Skönt att komma bort från den bistra verkligheten också.

Och glöm inte att ta vara på varandra, man vet aldrig när någon av våra nära och kära rycks ifrån oss. Sorgligt men sant!

2010-01-15

09.02
1 månad till Dan åker och 1 månad till min födelsedag! Yihoo, not!!!!

Idag mår jag så mycket bättre. Vaknade och kände mig inte ett dugg konstig i magen. Jag hade dock lite huvuvdvärk men det kan bero på att jag inte har ätit så mycket som min kropp velat ha, och det jag har ätit har väl inte direkt tagits upp av kroppen om man säger så. Så det var gött att äta en "riktig" frukost idag. Även om den bestod av en varm macka från igår och nu ska jag käka lite fil med russin. Det känns konstigt att helt plötsligt är så "mycket" om man kan kalla det mycket, men jag tror mitt huvuvd behöver det. Särskilt eftersom jag ska sätta mig och plugga nu. Louise och jag var väldigt trötta igår. Vi gjorde de stora delarna, det som vi var tvungna att träffas för att göra. Nu ska vi skriva lite andra grejer som vi delat upp lite. Vi får väl se hur det går. Jag vill verkligen bara bli färdig nu så jag kan ta helg. Dan är och skriver sin sista tenta nu, sen har han ledigt, då vill helst jag också vara ledig.

Ikväll blir det väl någon form av tentafest kan jag tänka mig. Även om min mage känns bra så är det nog inte så bra att utsätta den för någon större mängd alkohol än. Men någon drink och lite vin slinker säkert ner. Det är ju så gott. Sen spela lite spel vore inte helt fel, var ett tag sen nu. Spelade poker när vi var hemma hos Amanda och Victor den 2 januari, jag vann :D Men sen dess har vi inte spelat något spel (förutom Dart, men det är ju en sport) vad jag kommer ihåg. Nehe dags att äta upp filen och dricka tranbärsjuicen sedan plugga!


10.31
Shit vad jag har pluggat, har varit ovanligt effektiv. Däremot vet jag inte om det är bra. Det får Louise avgöra när hon ska plugga ikväll. Har tagit en paus nu för jag kände att det bara tog stopp. Men sen kom jag på att diskussionen inte alls är klar, därför ska jag sitta och skriva lite på den, det är inte så svårt, har skrivit lite stödmeningar som jag ska utveckla. Efter responsen igår blev man lite irriterad så jag är rädd att vår diskussion kan bli lite väl negativ, men jag ska försöka vara neutral, eller nåt!
Min mage ville inte ha så mycket fil och juice som jag hade hoppats på. Gick inte ner så mycket frukost som jag ville men men. Man ska ju inte trycka i en massa mat när magen är fucked up! Undra vad jag ska hitta på för mat idag då? Jag känner att det är min tur att laga, känns som att Dan gör allt när vi lagar, även om vi lagar ihop, märkligt. Jag är fortfarande sugen på ugnstekt falukorv, men jag tror inte Dan är det. Hehe! Hoppas det går bra för honom på tentan nu!


16.51
Första ölen öppnad! Har även hunnit med en kort promenad till MAXI och tillbaka idag. Dan skulle kolla efter kalender och jag skulle köpa en handspegel så jag kan se hur mitt hår blir där bak när jag inte har Dan som kan se om det ser bra ut åt mig, hehe. Blev ingen kalender men spegel och honungsmelon :)
Blir en minifest idag. Varken lusten eller ekonomin finns för att gå ut så vi har förfest. Men det blir bara Linus och Elias som kommer hit och förfestar. Men det kan ju vara kul ändå, spela lite spel och kanske lite Scene it (Buzz) på xbox360!
Nehe nu är Dan rastlös så jag får underhålla honom lite :D

2010-01-14

18.22
Tiden springer iväg. Imorgon är det bara 1 månad till Dan åker. En ynka månad. Jag dööör! Nästan!

Mådde riktigt jävla bajs igår. Sjukt illamående, men jag spydde aldrig, jag höll emot.
Sovit dåligt inatt bara för det.
Så man är inte världens piggaste. Magen är verkligen helknas, men illamåendet har gått över. Det värsta är att jag bara önskar jag kunde legat i soffan hela dagen. Men att vara uppe och göra saker gör nog bara saken bättre egentligen. Man tänker inte på att man är dålig hela tiden. Pluggade i förmiddags. Sen kom Louise vid 13, då åt vi och sen pluggade vi tills vi skulle ha seminarie kl 15 - 16.30. Sen har jag haft paus tills nu. Och nu är Louise på väg hit igen efter att hon har jobbat en timme. Så nu ska vi plugga färdigt. Alltså skriva färdigt det här jävla arbetet, fick ju en del respons. Och sen var vi ju inte färdiga innan det så vi har en del att göra. Enda tiden som passade. Så nu ska hon vara här till klockan 22, jag hoppas innerligt att vi blir färdiga. Det går aldrig fort att skriva när man skriver ihop, fattar inte det. Det är i alla fall kul att umgås lite med Louise, även om det bara blir plugg typ. På måndag börjar ny kurs och då läser vi inte ihop längre :( Inte förrän examensarbetet till hösten som vi ska göra ihop!

Min brorsas flickvän, Siri, tar föressten sin examen på lärarprogrammet idag. Grattis!!! Måste vara riktigt skönt att ta sin examen efter så många år, eftersom hon har varit mammaledig 2 ggr(?) under tiden. Så nu väntar en ny mammaledighet innan det är dags att skaffa jobb antar jag!!!
Jag har då precis ett år kvar nu!!! Sen är det fan min tur att skaffa familj!!!!

2010-01-13

11.04
Tänkte börja med att önska Ellen lycka till med operationen idag. Hoppas de inte ringde och avbokade den igen. Annars kanske hon ligger på operationsbordet nu!!!

Idag är jag utvilad, kanske lite väl utvilad. Dan steg upp vid halv sex, jag sooover.. när han ska gå vid halv åtta så pratar jag lite med honom och tror att jag inte kommer kunna somna om när han går. Sen vaknar jag två timmar senare (alldeles för sent egentligen) och inser att jag borde verkligen stiga upp. Okej jag har inte sådär jättemycket jag måste göra idag så det är inte så farligt med en sovmorgon, men ändå. Tar en dusch och vaknar till. Känner mig utvilad och inte alls sugen på att plugga. Jag vill dona med lägenheten. Laga soffkudden, ta fram alla vanliga ljuslyktor m.m. 
Dan var nämligen väldigt gullig och tog bort julen igår när han inte orkade plugga. Sen dammsög han med. Jag som hade tänkt att jag skulle sätda undan julen och byta gardinerna och allt, så hade han redan gjort det igår när jag kom hem. Men det behövs städas lite till, typ på soffbordet och så, men när det är pluggtider är det aldrig tomt där. Sen behövs det vädras i lägenheten, vet inte vad det är för äcklig doft jag känner, men jag gillar den inte.
Dan har sin första tenta avklarad idag, sen ska han plugga till nästa, det är bra för när han pluggar kan jag plugga :) Idag är det fokus på att ge respons och förbereda sig inför morgondagens responsseminarie. Jag är  bara så glad för att vi är två om det här, då kan vi hjälpas åt. Kommer förmodligen bli nervös ändå.
17.59
Som vanligt har det blivit mindre gjort än jag hade tänkt mig idag. Var pigg i morse, blev mindre pigg sen. Har mått illa från och till hela dagen. Mådde riktigt illa igår kväll också och trodde att jag skulle bli lika dålig som Dan, men det har jag sluppit. Men vad jag hatar att må illa. Skulle gå och handla men fick typ vända i dörren och vila en timme istället innan vi gick. Men nu är det i alla fall gjort. Sen ska vi laga pasta carbonara idag. Men ja, våra magar är sådär sugna på mat. Eller jo de vill ha mat men suget saknas. Det kommer och går. Har pluggat lite i alla fall. Och satt fram de flesta ljusstakar och satt i nya värmeljus. Så det blir myskväll ikväll. Först ska jag vädra! Jag måste börja skriva om roligare saker än mitt händelselösa liv.

2010-01-12

09.56
Ställde klockan på halv åtta idag för jag skulle upp och plugga. Tog typ 40 minuter för mig att komma upp ur sängen, så sjukt trött. Men jag insåg att så mycket hade jag inte att plugga att jag behövde stiga upp så tidigt. Men det var nog bra att jag ställde klockan i alla fall, för då kom Dan upp. Han behöver plugga mycket. Han blev nämligen magsjuk i söndags kväll. Riktigt jävligt. Det blev en lång natt. Blev en snabb vända på akuten (helt i onödan) men i alla fall. Ingen bra natt för någon av oss, men allra minst för Dan. Så igår var verkligen en slappdag. Ingen av oss pluggade. Jag tog hand om sjuka Dan och vi låg i soffan hela dagen och kollade på tv, fast det bara var kassa program hela dagen. Helt sjukt. Det ska jag ta igen idag då jag tänkt gå till stan och tillbaka. Ska nämligen till Louise och plugga idag, skulle egentligen det igår men det blev ändrade planer. Så jag tänkte gå till stan istället för att ta bussen och sen ta bussen till Louise från stan istället. Både billigare och nyttigare. Har inte rört på mig på länge så att promenera kommer bli gött, även om vägen dit är väldigt tråkig. Men det blir i alla fall sammanlagt 1 timmes promenad!

Idag ska vi typ göra klart hemtentan. Sen ska vi opponera på torsdag och efter det lämna in hemtentan, förhoppningsvis är det inte så mycket vi behöver ändra, så vi det kan bli klart på fredagen så är man helt ledig i helgen innan nästa termin och kurs drar igång.
Ska ju läsa musik med inriktning mot förskolan nu. Hoppas verkligen det blir riktigt kul!!!

Tiden går alldelels för fort. 1 månad och 3 dagar tills Dan åker!!!

11.11
Dan sa att det tar säkert 45 minuter att gå till bussen i stan. Bussen jag ska med går inte där ifrån alla andra bussar går. Så jag får gå lite tidigare. Typ snart. Man blev ju nästan osugen på att gå när det tar sån tid. Men nehe, det ska bli skönt. Man går raskt när man går själv också. På hemvägen ska jag nog inom någon affär och köpa lite frukt och grönt, är helt tomt i kylen på det typ. Min kropp behöver det.
Jag skulle få broccolipaj hos Louise, låter nyttigt :D
20.34
Jaha då var man hemma och har ätit. Har varit en lång dag. Åkte bussen gratis med, så både ekonomisk och nyttig har man varit. Blev sent hos Louise så jag tänkte faktiskt ta bussen hem ifrån stan också, men jag missade den så det blev en promenad. Kändes faktiskt skönt. Sen åt jag en massa grönsaker till middag idag, tillsammans med lite (mycket) köttfärspaj. Det var mumsigt, förutom att gurkan såhär års fortfarande smakar ganska illa. Men det slank ner. Salladen och morötterna var goda i alla fall :D Broccolipajen hos Louise var också god. Sen blev det lite onyttigheter med såklart, det är ju Louise vi snackar om ;) Blev chokladboll, sockerkaka och kaffe med. Och nu ska jag fira kvällen med de sista chipsen. Så gick det med en nyttigheten.
Imorgon blir en vilodag, igen, haha. Ska plugga lite iofs men inte alltför mycket. Ska bli skönt att få ligga kvar och sova när Dan stiger upp och ska plugga till sin tenta imorgon, han panikpluggar alltid timmarna innan, hihi.
Nu kollar vi på "bygglov", sen vet jag inte vad det är kl 21.. hoppas det är "Jag ska bli stjärna". Sen är det i alla fall "paradise hotel" :D

2010-01-10

09.30
Tiden går bara för fort. Kan den inte bara stanna här!


Festade igår. Gick och la mig vid halv två. Och nu sitter jag här och inbillar mig att jag ska plugga. Ska jag plugga idag så är det nog bäst att jag gör det nu. Lär ju inte bli piggare. Har varit vaken sen typ sju. Kände mig pigg så jag har kollat på tv och käkat och lite sånt. Dan sover som en stock. Såklart. Ännu en anledning till att plugga nu!


Hur ofta stannar man upp och tänker efter en stund? Tänker: Hur har jag det nu? Jag är nog världens mest pessimistiska människa. Jag tänker alltid på vad jobbigt det kommer att bli sen ..blablabla. Men hallå, blir det jobbigt sen, njut av att det inte är så jobbigt nu då. Även om jag säger det till mig själv så kan jag inte tänka så. Det är väldigt trist. Mitt glas är verkligen alltid halvtomt!!! Äh jag vet inte vad jag vill ha sagt med det här. Men jag mår så dåligt nu över att Dan SKA åka, för jag kan inte förstå hur jag ska klara mig utan honom (fast jag vet ju att jag gör det, på något vis). Men jag tycker det ska bli så sjukt jobbigt att jag inte kan njuta av att han är här nu. Eller jo det gör jag ju, men att gråta dagarna i ända bara för att tänka på hur det kommer vara sen, förstör ju bara. Igår grät jag inte. En bedrift. Det går framåt. Eller inte. Det går i vågor bara.
Jag kan inte förstå att den värsta dagen på hela det här året, dagen då Dan åker, kommer att vara min födelsedag. Jag kommer vara helt jävla ensam och gråta. Första dagen är ju ändå värst. Rolig födelsedag. Jag älskar verkligen mitt liv just nu. Haha just nu borde jag göra det för nu är HAN här, men så sitter jag här och gråter för att jag tänker på vad som kommer ske sen. Nu blev det en massa ordbajs. Skitsamma. Ingen som behöver läsa om den inte vill. Jag är nog proffs på att tycka synd om mig själv med.
Ryck upp dig Jasmine! Plugga en stund, sen är det dags att tvätta vid 11 och sen tror jag faktiskt vi måste handla idag, annars blir det ingen god mat idag. Jag vill ha maaaaat nu!!!!!!


13.29
Blev inget pluggat. Dan steg upp. Nej det var inte hans fel. När jag skulle börja plugga insåg jag att jag inte får lägga till för mycket litteratur, så vi överstiger max antal sidor. Så jag kände att jag inte behövde göra något idag. Kanske läsa lite, så hinner jag skriva lite imorgon innan jag drar till Louise och vi gör färdigt det. Skitskönt att kunna slappa med gott samvete idag!!!
Just nu är sista tvätten i maskinen, den ena maskinen var sönder så det var extra segt att tvätta idag. Men det är alltid så gött när det är gjort.
Var även och handlade innan tvättiden. Så nu lagar vi mat. Dan skalar potatis. Idag blir det klyftpotatis med stekt kyckling och vitlökssås. Perfekt bakismat!!!!

2010-01-09

09.32
Vaknade ganska utvilad och frisk idag.
Har visserligen fortfarande ont i armen men det är mycket bättre.
Huvudsaken är att jag inte har ont i huvudet (haha) eller feber eller mår allmänt dåligt.
Så jag har redan kommit igång med pluggandet och så, man får ju energi när man inte pluggat något en dag då man verkligen borde gjort det. Så jag hade lite speed när jag hade vaknat. Nu har jag blivit ganska seg igen, har fastnat, eller rättare sagt nu ska jag börja koppla till litteraturen, det är alltid segt att komma igång.
Ska snart äta frukost och sen kanske dra ut till flygstaden, det beror på hur jag känner med pluggandet. Hade varit skönt att komma ut lite, men jag borde verkligen plugga så det blir väl det? Usch vill inte, men måste!!!
Då borde jag inte sitta här utan försöka skriva istället. Sant! Bye!


10.39
Oj det har gått över en timme sen jag skrev sist och inget har blivit pluggat. Fast har käkat frukost och packat upp väskan, det behövdes eftersom det var några dagar sen vi kom hit, men har man varit sjuk så blir det inte så mycket vettigt gjort. Men nu måste jag verkligen ta tag i det, sket i flygstaden och shopping, duktig Jasse.
Men då är det bäst att jag sätter igång nu så jag kan festa med hyffsat bra samvete ikväll. Hoppas alkoholen tar bort det onda i armen. Haha ska duscha sen, undra hur det kommer gå när man inte kan lyfta armen helt.. får känna mig lite handikappad och be Dan om hjälp i värsta fall ;)
Nehe plugga var det..!

12.08
Paus i pluggandet (igen). Fick ner 1,5 sida på ganska kort tid. Kände mig duktig och tog en paus :) Sen plingade det på. Jag vågar inte öppna när jag är hemma själv. Man har ju hört om alla dessa våldtäktsmän som plingar på och våldtar kvinnor. Och de var inte diskreta. De plingade skithögt och bankade på dörren två gånger. Jag blev fan livrädd. Tror de att man ska öppna då? Sen blev jag rädd att de bara skulle klampa in. Men det får väl ingen göra? Inte ens hyresvärden får väl gå in i ens lägenhet utan att fråga om tillstånd? Jag smög i alla fall och kollade vem det var genom titthålet (eller vad det heter) för jag tänkte en sekund att det kanske var någon man kände eftersom de både plingade och knackade och höll på. Men nej det var nån gubbe :S Nej usch. Nu får Dan komma hem så han kan öppna om de kommer igen. Nu borde jag nog fortsätta plugga innan jag ska ta en dusch. Börjar bli trött!

17.18
Fy fan va gött att vara ren. Nyduschad! Det har blivit alldeles för lite av det nu när man varit sjuk. Lite krångligt med den onda armen, men det gick faktiskt utan hjälp!! Fast att få av tröjan innan gick inte särskilt bra, hehe. Är lite jobbigt att jag har lika ont i armen idag som igår. Det bara måste gå över snart, man är ju lite halvt handikappad. Kan göra det mest men det gör ju fruktansvärt ont att lyfta den högt. Typ som när jag skulle raka mig under armen: "Aaaaaj, fan jag kan ju inte lyfta armen, fast iofs kan jag inte lyfta den kan ju ingen heller se under den."
Nu väntar fest. Vad ska jag börja med? Vin? Jäger-redbull? Cider? Det är egentligen godast med vin först, för det blir så surt om man druckit en massa sött innan. Men sen har vi problemet att vi ska iväg och att det inte är skruvkork vilket gör den väldigt krånglig att ta med även om vi bara ska bort till andra huset. Hmm, det blir nog en cider i alla fall, enklast. Så tar jag med jägern också, då kan det bli en och annan snaps? Och nej jag ska inte dricka allt själv. Jag och Dan ska dela vinet!!!

Sjuk och plugga

10.13
Har fått feber och sjukt ont i armen av sprutan. Det är typiskt mig att bli dålig av såna saker, men annars tål jag typ allt. Det var outhärdligt ett tag igår. Då tog jag en ibumetin. Tack Gud för att det finns ibumetin. Det hjälpte hur mycket som helst. Först hade jag ont i armen när jag slappnade av i den, inte lite ont heller utan helt sjukt ont. Försökte jag röra den så kändes det som att det satt en kniv rätt igenom. Nej det gick inte. Och febern var ganska jobbig med men tror inte jag hade så mycket feber, men har man inte haft feber sen gymnasiet (eller var det högstadiet) så känns det. Efter en ibumetin släppte det i armen så det inte gjorde ont i hela tiden och jag kunde röra den lite i alla fall. Och så svettades jag en massa när febern gick ner. Men den kom ju tillbaka på natten. Varken Dan eller jag kunde ligga på den onda armen och sen frös jag och svettades om vartannat.
Vid sju i morse orkade jag inte och tog en ibumetin, så nu mår jag ganska bra. Har fortfarande lite feber och är hängig och har ganska ont i armen. Och så MÅSTE jag plugga en massa, ingen bra kombination. Jag vill sova mera!! Inte göra något vettigt. Tror jag ska vila lite nu på förmiddagen och hoppas att inte febern kommer tillbaka när ibun slutat verka. Kanske kan läsa litteraturen istället för att sitta vid datorn. Då kan jag burra ner mig i soffan en stund!! Imorgon hoppas jag att jag är pigg så jag kan plugga på dagen och festa på kvällen :D


18.33
Inte blivit något pluggat idag. Har varit helt sjukt hängig. Är nästan värre nu än innan tillochmed. Nu gör mitt huvud sjukt ont. Helst vill jag bara gå och lägga mig och sova. Inte ens ibumetin hjälpte särskilt mycket nu, hallå, min älskade vän ibun, hjälp mig. Bort med huvudvärken. AJAJAJAJ!!!!!
Jag bara måste sova bra inatt och vakna pigg imorgon. Måste ju plugga desto mer imorgon då juh.
Dan, Emy och Linus bokar flygbiljetter nu. Allt kommer närmre och allt blir allt verkligare. Jag vill inte. Det är helt ofattbart jobbigt. Jag kan inte ens fatta att det händer. Jag hatar det mest av allt. Låt detta aldrig mer hända mig!

Spruta

11.02
Har precis varit och tagit svininfluensavaccin. Än känns det ingenting, men det lär väl komma.
Jag hade egentligen inte tänkt ta vaccin mot svininfluensan, men nu ska jag ju åka till Brasilien där det har varit värst med det där så nu blev det så i alla fall, så nu slipper man ju oroa sig. Jag ska ju faktiskt jobba med barn i framtiden också så det kan ju vara bra även om alla barn har tagit den nu i princip, men man vet ju aldrig.

Igår var jag typ sjuk. Hade ont i hela kroppen, mådde illa hela dagen och var allmänt hängig. Men efter att ha fått en riktigt god natts sömn så mår jag betydligt bättre. Är fortfarande inte sugen på mat eller nåt även om magen känner sig hungrig. Men ska försöka äta bättre idag.

Sedan kommer Louise hit i eftermiddag och vi ska sätta igång med hemtentan. har inte hunnit/orkat plugga så mycket än. Böckerna känns så ointressanta så det känns väldigt segt nu. Sen köpte vi ett nytt och jätteroligt spel till vårt xbox360. Scene it, ett frågespel om filmer, som ska likna Buzz till playstation. Det var skitbilligt så jag trodde nästan det skulle vara tråkigt, men det var det inte. Vilket gjorde det ännu svårare att plugga igår :S

13.06
Nu har jag provat vår nya dammsugare som vi fick i julklapp. En Electrolux Green Ultrasilencer, grymt bra och helt sjukt tyst. Den hörs knappt och ändå suger den riktigt bra. Hade jag på sugeffekt MAX så orkade jag typ inte lyfta upp den från golvet för den sög så hårt. Så jag är riktigt nöjd. Nu slipper man ha öronproppar när man dammsuger. Den var faktiskt över förväntan. Fast katterna är konstigt nog rädda för den ändå, men ja de är ju mer rädda för hur den ser ut tror jag. Hoppas de kan vänja sig och inse att den inte är farlig, särskilt nu när den knappt hörs!

15.22
Nu börjar armen göra lite ont. Det gör mer och mer ont hela tiden. Men än så länge är det inte jobbigt. Däremot tror jag att jag börjar få feber. Tog febern igår när jag mådde dåligt. Hade då 37,0, nu när jag tog den hade jag 37,8 så det är ju skillnad. Hoppas det inte blir värre för snart kommer ju Louise och jag måste orka plugga, frågan är om jag orkar imorgon om det blir värre. Det smittar ju i alla fall inte, men är man inte pigg blir det inte lätt. Kanske får försöka plugga hemma istället, vill inte ge mig ut i kylan och åka buss m.m. Men det är ju en senare fråga. Kanske mår bra imorgon.
Nu väntar jag (förutom på Louise) på att Dan ska ringa och säga att hans möte är slut, och så ska jag fråga om han känner av något från sprutan och även berätta att jag fick VG på hemtentan som jag var helt säker att jag skulle få komplettera på. Helt chockad verkligen. VG med, helt sjukt, ett G hade också varit chockerande men inte lika mycket, sjukt alltså. Men jag är stolt. Får jag VG på den tentan vi ska skriva nu, så får jag VG på hela den här 30 hp kursen. Det vore sjukt kul. Har bara fått VG på en 30-poängskurs förut!!!
Ska se om jag kan läsa lite innan One Tree Hill börjar, gick inte så bra nyss. Seg i hela kroppen är jag. Suck. Måste vara frisk till på lördag då är det fest med alla igen :D

2010-01-05

11.20
Klockan är för mycket, borde ha börjat plugga för länge sen, men sov länge och är fortfarande astrött, sen är det saker som ska packas upp och fixas. Inget går som jag vill.
Kom tillbaka till Halmstad igår eftermiddag. På kvällen kollade jag min internetbank och insåg att jag hade alldeles för lite pengar, och månaden har bara börjat, plus att jag måste spara ganska mycket pengar om jag ska kunna leva i Brasilien sen. Aja, i värsta fall får man väl låna pengar, vilket jag HATAR!!!
Jag hoppas det löser sig.

Dan är och planerar resan och fixar alla praktiska saker, jag saknar honom.
Innan han åker vill jag vara med honom 24/7 men nä det fattar jag ju också att det inte går.
Jävla kommande halvår, jag hatar det verkligen över allt annat.
Kan det inte bara bli sommar nu och allt det hemska är över.

Igår var jag och klippte mig, blev riktigt nöjd, skönt att klippa av en massa och ha en speciell frisyr :D
Så kort hår där bak har jag inte haft sen jag var bebis, typ :P

Hmm, har väl egentligen inte särskilt mycket att skriva.
Nu är man tillbaka i Halmstad och plugget måste tas tag i och allt annat! Skönt att ha eget hushåll men också ganska jobbigt ibland. Det blir så lätt stökigt :( Men jag klagar bara för att jag bor i en lägenhet där jag inte direkt trivs. Jag vill flytta till hus nu!!!!


19.49
Idag har det snöat konstant hela dagen här, och snöar fortfarande. Jättemysigt. Får en chock varje gång jag tittar ut genom fönstret, känner inte igen mig när det är snö här, är ju typ aldrig det!! Särskilt inte såhär mycket.
Har tyvärr inte varit ute i det, men tänkte gå en runda imorgon. Idag har jag bara latat mig. Inte ens laga mat behövde jag, för vi lagade så mycket igår. Sen har jag inte fåt något pluggat direkt ändå, så kasst. Har varit på ganska dåligt humör, inte arg, utan ledsen. Men det känns lite bättre nu i alla fall.

Har bytt ut min gamla skrivare (som inte fungerat på ett år eller nåt) till en ny, inte lika flashig men en laserskrivare som vi fick igång idag, fungerar superbra och det är otroligt skönt att kunna skriva ut hemma igen och slippa sticka till skolan och betala dyra pengar. Sedan tog vi ett bad och värmde upp oss, för lägenheten är inte så varm, om man inte har en massa värmeljus tända.

Grattis till Victor som fyller 20 idag!!!! Äntligen får han gå på systembolaget!!!!

Nu ska jag krypa ner i soffan hos Dan och kramas lite, det kan man aldrig få nog av!!! Sen blir det Paradise Hotel (dubbelavsnitt) ikväll, båda vi hatar det, samtidigt som vi inte kan låta bli att kolla!! "Du vet att du vill kolla". JO DE!!!!!

Nytt år, nytt liv?

09.44
Det nya året kommer bli väldigt olikt de tidigare åren.
Först ska jag klara ut att bo ensam i 4 månader, jag kanske tjatar men just nu är det värre än det varit innan. Jag börjar inse att det närmar sig och kan inte riktigt förstå det. På något sätt ska jag lyckas överleva det också. Men det är svårt, för när jag ligger i Dans famn och tänker på hur underbart det är börjar jag gråta för jag inser att jag ska vara utan det i 4 månader, eller ja drygt tre för sen åker jag ju dit! Jag måste verkligen försöka njuta av den sista 1,5 månaden, men det är sjukt svårt.
Efter det börjar resten av vårt liv tillsammans. Ska bli helt underbart, är rädd att jag kommer längta så mycket att tiden går ännu snabbare!!!!

Sov ensam inatt för jag åkte hem från nyårsfesten tidigare än Dan ville så han stannade där. Trodde inte jag skulle sova utan Dan nu innan han åker, men jag försvånas hela tiden över hur lite vi umgås även om vi bor ihop jämt. Och nu kommer han inte hem förrän typ ett :( Usch vad jag hatar att vara så beroende av någon annan. Tror jag ska gå och våldgästa Daniel, Siri, Ester och Svea, behöver en liten ljuspunkt tror jag. Fan att man är bakis, annars hade jag kört och hämtat Dan nu på en gång!!!

Nehe nu måste jag få i mig lite frukost. Kanske blir piggare då. Är mycket mer bakis än jag trodde jag skulle bli. Usch och blä!!! Kanske går några bra filmer idag/ikväll som man kan softa till?!