Vår?

15.03
Blev ett nytt inlägg, för det andra blir så långt annars.
Mycket av snön i Halmstad har försvunnit. Jag kan inte påstå att den snart är borta men det är ingen snö på gatorna längre, kanske lite blask och vatten, men det stör mig inte så jättemycket, förutom att jag bara skor med STORA hål i. Ska försöka inhandla ett par nya nu lagom till våren, men de kommer nog bli använda ändå, eftersom svenska våren brukar vara ganska blöt.
Solen har tittat fram idag. Då gick jag ut, iofs bara en liten liten sväng, till Lidl och handlade, men det var skönt att komma ut, behövde varken vantar eller halsduk. Egentligen inte mössa heller, men jag gillar min mössa :)
Nu har jag balkongdörren öppen och hör fåglarna kvittra. Häromdagen kunde jag inte ha dörren öppen, frös ihjäl av att bara släppa ut och in katterna. Men nu går det bra att ha en öppen en stund och katterna känner också att det är varmare.. de är ute en bra stund på balkongen. Nu är det molnigt och på klart.se stod det att det skulle bli snö. Hoppas inte det. Ska ut och hämta Amanda sen och jag vill inte ha snö då. Imorgon är det mars och då börjar våren.

Just nu är jag rastlös och ska faktiskt städa min garderob. Får ju inte plats med kläderna när jag bara trycker in dem. Gud vad duktig jag är ;)

Sista februari

08.01
Jag uppe tidigt och har tvättid. Måste tvätta innan jag har alldeles för mycket tvätt så en söndagmorgon passade bra (enda tiden som var ledig i helgen).
Somnade pang bom i gårkväll. Började kolla på en film på tv som jag egentligen ville se färdigt men jag var så himla trött. Så det var skönt att få sova och vakna utan huvudvärk. Var bara hos Madde och Elias under melodifestivalen igår, var så trött. Men det var kul att sitta och klaga på alla tillsammans med några, men några var ju faktiskt helt okej. Diggade Neos outfit. Sen älskar jag ju Peter Jöbacks röst och kommer alltid att göra tror jag. Annas låt var fin med. De där små killarna från högstadiet eller var det var var extremt kassa, det var såå pinsamt.

Nu ska jag koka lite gröt till frukost. Har ätit det 4 dagar i rad nu, är det bra frukost eller inte? Nej men det är nog bra, fast inget som jag har hemma till frukost är direkt dåligt. Jag är så sugen på fil, men det får bli senare, måste komma in i min vardag med gröt varje dag, det borde vara bra, och billigt :)

12.40
Lång dag idag. Men är på ganska bra humör ändå. Laddade ner filmen jag kollade lite på igår och såg färdigt den. Knocked up hette den. Jag tycker den var bra faktiskt, underhållande.
Ska se Bröllopsfotografen också, kanske inte idag men någon dag. Verkar kul den med.
Är nog på bra humör för att Amanda kommer hit om några timmar. Hade jag suttit här och vetat att inge skulle hända på hela dagen hade jag nog inte varit så glad. Eller ja glad och glad. Är ju ganska trist att bara sitta här och vänta, men är inte ledsen i alla fall. Väntar inte direkt på att Dan ska komma online heller, eller jo det gör jag ju men jag vet att det inte kommer hända på ett tag. Han skickade nämligen för 2 timmar sen och sa att han precis kom hem och skulle gå och lägga sig. De festar inte likadant i Brasilien som vi gör här. De börjar festa vid elva på kvällen och ställena stänger vid typ 6 på morgonen, så ja han var hemma vid 7 där. Snacka om att vända på dygnet. Men det var gulligt av honom att skicka när han kom hem, för vi hade bestämt att han inte skulle göra det, men eftersom han visste att jag var vaken gjorde han det i alla fall, då slipper jag oroa mig. jag oroar mig alldeles för mycket, skönt att veta att han kommit hem ordentligt i alla fall. Särskilt eftersom han skulle på fest utanför stan igår och skulle åka bil dit och hem och ja, de får ju ta nån öl och köra bil, vilket jag blir riktigt förbannad för. Dan och de gör ju inte de men de som de åker med. Hade en liten diskussion om det igår. men som sagt de dricker inte mycket men ändå, det är ju fel. Inte konstigt man blir orolig.

Nu ska jag nog spela lite guitar hero, var länge sen jag gjorde det. Sen ska jag hinna handla och hämta madrassen också, fast det tar ju ingen tid och det är ju ett antal timmar till Amanda kommer, kl 17.15 ska hon anlända till Halmstad. Längtar!

Jävla dagjävel

17.53
Tog en jävla tid innan Dan steg upp, men nu har jag fått prata med honom i alla fall.
Usch inte rolig dag idag alltså. Men ser framemot att den faktiskt börjar gå mot sitt slut. Imorgon ska jag upp tidigt och tvätta.. inte roligt!
Var ute och gick en promenad i morse.. blött som fan. Måste inhandla nya skor i veckan!
Igår fick jag blommor av Majsa och Louise.. så fina så. Jag insåg att jag måste köpa fler vaser med. Har en, sen använder vi en karaff också, funkar jättebra till högre blommor.

Har varit en riktigt jobbig dag. Alldeles för många tårar. Tror jag grät konstant i 2 timmar. Dan blev inte glad på mig för det :( Då blir man ännu ledsnare. Men nu känns det mycket bättre. Inte ledsen eller arg. Huvudvärken gick också över.. efter en ibu.
Ska till Elias och Madde och kolla på melodifestivalen sen, så jag får träffa någon människa idag!

Nu blir det käk och tv.

Varför?

15.00
Varför har jag så himla tråkigt? Har försökt plugga. Klippa och klistra, men har ingen inspiration, det är inte kul att göra sånt ensam. Men har i alla fall gjort en bild. Tiden måste gå.
Klockan är 11 i Brasilien men Dan verkar inte ha vaknat :( Här är det snart kväll och jag har fortfarande inte fått prata med honom.. jag känner mig så fruktansvärt ensam idag. Det gör så jävla ont.
Fick prata med honom kort igår men inte idag. Hoppas att han snart loggar in så jag kan prata med honom hela kvällen. Det kommer jag ju självklart inte få, inte hela tiden men mer än igår.

Jag vill ha honom här nu. Hans röst, hans doft, hans kropp, hans närhet.
För han är det underbaraste som finns och ibland undrar jag verkligen varför vi gjorde såhär?
Jag vet ju varför. Och jag stöttar honom till 100 %, men varför råkar jag alltid illa ut och han har alltid så jävla kul. Det är så jävla orättvist. Jag vet jag svär, men inga andra ord kan förklara!

Goodnight sweetheart

23.37
Nu har vännerna gått. Alldeles för tidigt om man frågar mig! Tyvärr så försvann Majsa och Emelie ännu tidigare. Men så är det ibland. Här sitter jag med vin och chips i min ensamhet. Känner mig inte direkt trött alls. Och jag vet ju hur det är med lite alkohol i kroppen, då har jag fruktansvärt svårt för att sova. Så det blir nog till att läsa och kanske kolla på tv så att jag blir trött.
Men det har varit väldigt kul att träffa alla. Tiden gick fruktansvärt fort. Det är ju bra, eller inte, beror på vilket sätt man ser det. Ur ett längre perspektiv är det ju bra att tiden går. Men eftersom jag inte vill att den här kvällen ska vara över så var det inte bra. Vill inte att morgondagen ska komma.
Ska försöka göra något vettigt. Jag hoppas jag sover länge, men jag tvivlar. Gör aldrig det. Har vaknat halv sju de senaste dagarna så varför skulle jag vakna tidigare nu.

Jag älskar Dan.
Jag saknar Dan.
Dan är det viktigaste i mitt liv.
Jag hatar att han är så långt borta.
But that´s life. Det går över!

Goodnight sweetheart, well it´s time to go.

Tonight´s the night

17.24
Nu sitter jag här och väntar på att mina kära vänner ska komma. Det enda jag ska göra innan dess är att byta tröja. Skulle gärna velat prata med Dan innan, vet inte vart han håller hus. Det är nog något viktigt eftersom han vet att jag inte kan prata efter kl 18. Synd är det att jag förmodligen inte får prata med honom idag då :( Så är lite ledsen för det. Men idag är det en sån bra dag att jag inte kan vara ledsen. Men hjärtat gör lite ont i alla fall. Särskilt eftersom jag inte vet hur dags han stiger upp imorgon, är säkert uppe hela natten, det är så de festar i Brasilien. Då kanske jag inte får prata med honom förrän imorgon vid den här tiden eller ännu senare. Inte kul att inte få prata på nästan 2 dygn. Men jag hoppas verkligen att han hinner logga in nu. KOM IGEN!!!

Har målat färdigt idag. Såhär blev resultatet:

Detta är då mitt liv från grundskolan till nu.
Jag vet att det är ser ut som nån i grundskolan har målat den, men jag är faktiskt ganska nöjd, har inte ritat för att jag tycker det är kul sen jag vet inte när. Okej vi blev tvingade till att rita, men inte vad vi skulle rita förutom nånting om vårt liv. Och det har varit hur kul som helst. Varenda liten grej symboliserar något. Me like allting!

Uppochner och nerochupp

21.08
Jag är trött på mitt eget humör. Är jag glad blir jag arg för det. (Jag ska väl inte vara glad när jag är utan Dan?)
Är jag ledsen blir jag arg för det. Måste ta vara på mina glada stunder. Det är ju mycket roligare att vara glad såklart. Har varit två jobbiga dagar. Har skitkul i skolan men när jag kommer hem är det värre. Fast idag var jag inte glad när jag kom till skolan. Ville bara vända och åka hem igen, men jag det hade ju bara blivit värre. Och jag hade kul i skolan sen till slut. Måla är roligt!!

Nu har jag slutat gråta och klumpen i halsen är borta. Det känns bra för tillfället. Så jag hoppas jag kan somna tidigt och sova gott inatt. Måste vara pigg imorgon.
Idag vaknade jag 40 minuter innan klockan.. låg och vilade en stund innan jag kom på att det var hockey på tv.. så jag hade den på medan jag gjorde mig i ordning och käkade frukost. Blev spännande på slutet. Kom lite för sent till min skjuts på skolan för jag var ju tvungen att se de sista minuterna. Men ja som alla vet så slutade det inget vidare. Men nu har jag kollat lite på hockeyn med. Har kollat lite på OS de senaste kvällarna, har ju inte så mycket annat för mig. Ibland är det intressant, ibland inte.

Imorgon blir det fajitas, vin och goda vänners sällskap. Ska bli så kul. Särskilt att träffa Louise och Majsa eftersom vi inte läser tillsammans nu och sällan träffas. Så det ska bli tipp topp. Sen ska jag försöka hitta på något på lördag, kanske sticka till nån och kolla på melodifestivalen. Jag känner på mig att lördagen inte kommer att bli särskilt rolig om jag ska sitta hemma själv hela dagen. Men ska plugga lite i alla fall.

Dan, jag älskar dig. Jag saknar dig! Tack för att du finns, även om du inte är här nu så är du mitt allt!

Tvivel

20.48
Vad humör kan skifta från sekund till sekund. Ena sekunden glad, andra sekunden gråt. Det är inte kul det här.
Ibland undrar jag verkligen hur det här ska gå? Det är så fruktansvärt ensamt. Har varit ledsen nu i några timmar. Började när internet la av, jag hatar när tekniken inte fungerar. Den la av precis när Dan kom hem och vi skulle prata, så jävla typiskt. Allt går upp och ner hela tiden. Det är hemskt. Och jag är världsbäst på att tycka synd om mig själv.. jag vet, men jag orkar inte med det här. Vad har jag gjort för att förtjäna att vara ledsen hela jävla tiden? Är jag en så hemsk människa?

Jag lagade en massa mat idag. 1 kilo färs gjorde jag köttfärssås av. Så nu har jag fryst in en massa så jag har om jag blir extra lat någon gång.
Imorgon ska vi äta på skolan där vi är och målar. 28 kr, det är billigt för riktig mat tycker jag :D
Varför finns det aldrig nånting på tv, inget bra. Inget roligt på OS heller verkar det som.
Jag känner redan nu hur tungt det kommer att bli att stiga upp imorgon, jag gillar det inte... inte alls.
Men det är roligt att måla, hoppas det blir lika roligt imorgon.

Gudrun Schyman teckningen var nog det roligaste på hela dagen, trodde aldrig jag skulle sluta skratta.
Som sagt kort mellan skratt och gråt...! Jag vill vara glad.
Men Dan, jag är halv utan dig. Och att vara halv gör så jävla ont.

Måla måla måla

16.46
Kvällen börjar närma sig och jag har ännu inte pratat med Dan, men det ska jag väl hinna med någon gång. Undra vad de hittar på? Klockan är ju bara 13 snart där. Här är den den tiden på dagen då man inte gör någonting. Blir ingen träning idag heller, jag vet att jag är kass, men fan va trött man är efter en heldag i skolan, sen gick jag och handlade efteråt. Bar hem två tunga kassor i blasket, jag tyckte det var jobbigare än ett träningpass och var helt genomsvett när jag kom hem, så jag tyckte det räckte. Är inte ett dugg sugen på att ge mig ut igen. Och afrodance är ju inte särskilt mycket till träning heller, nehe. Imorgon får det bli bodycombat istället. Kanske ska passa på att städa lite idag då. Sen ska jag laga middag också, och duscha. Ja det är lite att göra. Men nu vill jag bara att Dan ska logga in på Skype så jag kan få prata lite.

Har skrattat en hel del idag, särskilt efter lunch. Jag vet inte om det var den starka lukten från takfärgen eller vad det var. Förmodligen det trevliga sällskapet. Gillar vår grupp, man kan vara sig själv och bjuda lite på sig. Det är inte jobbigt att ställa sig framför dem och babbla. Det är skönt, särskilt eftersom vi har en del redovisningar i den här kursen. Men vi har målat och kladdat och ritat idag. Kul som attan. Två dagar till med sånt, lite segt att ha tre heldagar i rad och att det är ute i Simlångsdalen, men jaja. Det får gå. Sen är det helg och tjejkväll och sen kommer Pandan som sagt, ser jag fram emot!





Solnedgång i vinterlandskap

18.01
Ett underbart kvällsvinterväder har vi haft här i Halmstad. Jag tyckte det var så fint att jag faktiskt tog mig i kragen och gick en runda i ca 45 min. Eller jag behövde inte ens ta mig i kragen, jag hade ju redan bestämt mig för att inte gå ut eller träna eller nåt idag. Men när jag hade lagat middag och inte visste vad jag skulle göra när jag ätit och tittade ut och såg solen gå ner i det vackra vinterlandskapet (okej Andersbergs centrum kanske inte är den bästa utsikten, men ändå) då kunde jag inte hejda mig. Igång med diskmaskinen och på med kläder och torra skor och ut i snön. Riktigt skönt var det. Tillochmed stadsluften kändes frisk (tills bussen körde förbi mig). Helt underbart med en promenad måste jag säga, fast jag redan gått en lång promenad. Till stan tar det 35 minuter att gå och nu gick jag ännu längre och det kändes så mycket kortare, är det för att man själv får bestämma hur långt man vill gå, det tror jag.

Vem kan motstå att gå ut en promenad när det är så här fint ute.
Jag kunde inte låta bli att ta ett kort när jag gick och det inte var en enda människa i sikte.
Då kände jag frihet.

Jag tror att jag redan kommit in i det här med att bo ensam. Det är inte lika jobbigt längre.
Kommer på saker att göra hela tiden. Hinner inte ens med allt jag planerat.
Jag tänkte först att jag kanske skulle spela lite xbox när jag ändå inte har något för mig.
Jag tänkte jag skulle sätta mig in i det vi ska göra som examensarbete och se om jag förstår det. Har inte hunnit det heller.
Och allra viktigast har jag inte hunnit att skriva loggbok om dagens workshop. Det ska jag göra omedelbums. Sen hoppas jag få prata lite med Dan, han messade när jag var ute och gick. Jag svarade att jag var hemma om 10 min, men ingen Dan på skype, han lagar mat :P

Sol

14.25
Idag har solen tittat fram lite grann i Halmstad. Mycket trevligt.
Först var det kallt och molnigt. Sen började det snöa som bara den. Sen kom solen.
Idag har jag tagit ledigt från träningen. Tror tisdagar kommer bli min träningsfriadag, förutom helgen. Ska försöka träna 3-4 gånger i veckan om inget annat infaller. På fredag blir det inget för då är det tjejkväll hemma hos mig med tjejerna från skolan. Ska bli riktigt kul.
Har faktiskt fått lite motion idag i alla fall. Gick in till stan imorse kl 8. Tycker jag var riktigt duktig. Vi hade lektion på länsmuséet. Först var det tråkigt. Sen fick vi blanda färger och måla, det var faktiskt ganska kul, jag var bättre än jag trodde, fast ändå dålig liksom. Det viktigaste är väl att jag är nöjd med mitt verk.
Skulle slutat vid 12 men fick sluta redan kl 11.15 så det kändes väldigt skönt. Gick till biblioteket, hittade ingen bok :( Sedan drog vi till Hello och åt lite lunch, mumsigt. Sen blev det Clas Ohlson för att inhandla ett nytt headset med mic och lite papper till mitt egna arbete i den här bildkursen. Sen var jag "lat" och tog bussen hem. Hade orkat gå men med mina blöta och kalla fötter kände jag inte riktigt för det. Kom hem lagom till Dan hade stigit upp i Brasilien med. Så har hunnit prata lite med honom också.
Vet inte vad jag ska hitta på resten av dagen. Ska skriva loggbok om dagens workshop, men sen vet jag inte. Tänkte städa lite, men städar jag idag måste jag ändå städa en gång till innan fredag, så nej det blir det nog inte idag. Förutom spisen, den måste verkligen städas på momangen. Om jag orkar kanske det blir en promenad senare, men jag tror inte det. Det är så skönt att vara inomhus, även om jag har en kall lägenhet. Har varit ute så det räcker idag tycker jag. Däremot blir det träning imorgon och på torsdag om allt ska gå som jag vill. Måste hinna handla med. Ibland är det mycket.

Fick Lars Winnerbäcks bok med ackord, låttexter och noter till alla hans låtar i födelsedagspresent. Så himla fin bok. Det bästa var nästan att man fick en skiva till. Några utvalda låtar som han spelat in, där han bara spelar akustisk gitarr och sjunger samtidigt, inte inspelat var för sig, sen pratar han lite. Så himla bra. har bara hunnit lyssna igenom alla låtar än, men jag älskar såna skivor. Vad heter det.. äh skitsamma, akustiskt i alla fall. I LOVE. Helt plötsligt blev jag sugen på att städa spisen, för i köket är det enda stället där jag lyssnar på skivor, det blir liksom så när man i vardagsrummet lyssnar på spotify.

Back in Halmstad

13.37
Kom tillbaka till Halmstad igår kväll. Hann inte göra så mycket mer än att koppla in min nya dator och prata med Dan igår. Mina hörlurar krånglar men nu verkar de fungera. Konstigt, men vågar inte dra ut sladden eller nåt så de får sitta i. Har även fått igång webcamen, så nu kan vi se varandra också :)
Har varit skönt att vara hemma i Tingsryd hos föräldrarna. Har även varit roligt att få träffa Annie och Louise. Hann ju mest umgås med Annie men det var kul för det var verkligen evigheter sen vi umgicks. Var lite dumt att jag blev så dålig i magen. Var inte så bra igår heller men nu känns det bättre.
Skönt ändå att vara tillbaka i lägenheten, jag såg inte fram emot det men när jag väl kom hem så var det faktiskt skönt. Har saker för mig nästan hela veckan också. Går väldigt mycket i skolan framöver, och är jag inte i skolan så har jag tusen saker att göra hemma. Så den kommande månaden kommer nog springa iväg fort.
Dan och jag har tagit en paus i pratandet nu. Jag skulle nämligen laga lunch och han frukost.
Jag har falukorv inne i ugnen. Provade en ny version, vi får se om den går att äta. Det blev förutom det vanliga: lök, senap och ketchup så hade jag även fetaost och parmesan på. Så jag tror det blir riktigt mumsigt. Kände mig väldigt kreativ måste jag säga, ville ha allt jag hade i kylen på, men insåg mina begränsningar. Tror jag fick lite extra energi i Tingsryd. Än så länge känns det bra. Ikväll blir det även träning. Känner mig ganska taggad även om det inte är jättekul att gå i snön dit. Men det är bara att gilla läget. En meter snö hit eller dit gör väl ingen skillnad ;)

Nu skiljer det 4 timmar mellan här och Brasilien. Väldigt stor skillnad på mot 3 kände jag, trodde inte det. Men kommer jag hem vid lunch som idag så blir det lagom att prata, för då har Dan precis vaknat. Kvällen blir värre om de har saker för sig, då kanske vi inte kan prata förrän elva tolv och jag behöver sova. Men nu skulle han inte iväg förrän kl 14 där. Då slutar jag min träning. Känns så konstigt. men man får ändå passa på att njuta nu. För den 28 mars blir det 5 timmar :( Skickade även  ett vykort idag, hoppas det kommer fram :D

15.25
Fy fan va kallt det är.
Shit vad mätt jag är.
Nu vill jag till träningen så jag har den gjord. Blev matt av maten. Men jag kommer nog vara nöjd när jag väl är hemma efter maten. Synd bara att jag inte kan prata med Dan förrän innan jag ska gå och lägga mig och kanske knappt det. Jävla tidsskillnad. Vill prata hela tiden, inte för att jag har något att säga men jag mår bra då. Blir så tungt i bröstet när tiden går och man inte får höras. Fast nu har vi pratat lite då och då sen jag kom hem från skolan. Snart blir det One Tree Hill innan det är dags att gå till träningen.

Vart tog min överskottsenergi vägen?

Drunknar i snö

09.14
Om jag tyckte det var mycket snö förut så är det ingenting mot vad det är nu. Det är fan helt sinnesjukt. Jag tror inte jag har sett så mycket snö sen jag var typ 10 eller nåt.
Igår skottade jag på garageuppfarten. Sen kom Amanda 2 timmar senare och skottade, jag fattade inte riktigt varför men ja då hade det ju kommit en decimeter till typ. Och nu när jag vaknade. Jag skulle ut och hämta tidningen. Det var inte det lättaste. KRITVITT ute. man ser ju knappt husen. Nej men nu inatt har det kommit flera decimeter jag vågar inte gissa på hur många. Innan såg man en del av staketet nu är det i princip under snön.. undra när de kommer och skottar. De är inte lika snabba här som i Halmstad. Då lär staketet försvinna hel. Det blir nog till att ta några kort för att minnas den här vintern. Om jag var barn nu vore jag lycklig. Fy fan va roligt att springa runt och nästan drunkna i snön!!!!!
Frågan är om jag kommer till Växjö idag.. inte i tid i alla fall, tur att jag inte har någon brådska eftersom bussen går så tidigt. Sen ska jag ända till Halmstad imorgon, det blir inte kul.. när ta sin lilla tid det också. Suck!! Men fy fan va fint det är med nysnö!
Strax blir det en vända ner till byn för att handla en massa saker som jag ska ha med till Halmstad. Stora grejer som jag kan inte kan gå med från affären själv hemma. Och lite mat. Sen ska jag försöka hinna prata med Dan innan det bär av till Växjö. Vaknade av en mardröm.. usch hemskt. Då ville jag ringa Dan direkt.. men det kostar ju 20 kr i minuten för honom att ta emot mobilsamtal och det känns lite taskigt att ringa kl 5 på morgonen. Nu känns det bättre i alla fall.
Pratade med honom flera timmar sammanlagt igår. Underbart att kunna det. Idag blir det inte mycket och inte imorgon heller tror jag. Förhoppningsvis på kvällen när jag anlänt till Halmstad med min nya dator :D


11.33
Var nere i byn, lagom kaos med all snö. Men det inget folk på Börjes så det var gött, gick vääldigt fort att handla då.
Frågan är om jag kommer till Halmstad imorgon. Måste gå på kursintro m.m. på måndag men vad ska man göra. Ska man riskera livet för att komma till en lektion eller två? Kanske får stanna i Tingsryd en liten stund till. Jag slipper gärna Halmstad, men jag har så mycket frågetecken inför nya kursen så jag vill verkligen gå på det. Eller vill och vill.. måste typ. Tror vägarna dit är rätt fina.. bara för att de inte plogar på tusen år här i lilla byn. Det löser sig nog. Men det blir buss till och från Växjö i alla fall, usch. 1,5 timme tills jag drar dit. Massa grejer att bära.. suck. Nu vill jag prata med DAN!!!!!!! LOVE!


Tingsryd

18.50
Idag har jag haft fullt upp. Pluggade färdigt i förmiddags. Sen bakade jag cheesecake med mamma.
Efter det ringde Dan på skype så jag snackade en stund med honom.. 45 minuter eller nåt. Men fanns ju inte sådär jättemycket att säga eftersom vi snackade igår innan jag gick och la mig. Men det är skönt att höra hans röst. Känns mycket bättre nu, kan bero på att jag är hemma med folk runtomkring mig och så. Men det är ju bra.
Sen kom Mormor, moster Eva, Siri, Ester och Svea. Daniel kom förbi en runda också. Vi åt varm smörgåstårta, paj och cheesecake, jag är fortfarande jättemätt :)
Sen stanande Ester och Svea kvar och lekte med mig till halv sex. Amanda kom precis innan de skulle hem också. Svea började bli riktigt trött då så fick försöka locka Ester till att det nog var bäst att gå hem. Det är så underbart att de inte är ett dugg blyga för mig även om vi syns så sällan. De är så stora nu så de kommer ju ihåg mig. Smarta är det med och Svea pratar ju bättre för varje gång. Och Ester pratar ju fortfarande så fruktansvärt bra. Hon har ju pratat nästan lika bra sen hon var 2 år gammal, haha. Snart kommer deras syskon också. Liten bebis, mysigt. Så man är rätt slut efter att ha lekt med barnen sen klockan ett. Men det är ju jätteroligt med. Så gosiga de är, särskilt Svea. Ester är mer vild :P

Vad händer ikväll då? Som det ser ut nu blir det tv och sen babbel med Dan hoppas jag. Vill ju höra hur hans dag har varit. Sen ska vi försöka höras ett par gånger imorgon också, eftersom vi inte kommer hinna snacka nåt på lördag.. eller jo kanske på förmiddagen. Men jag åker redan klockan ett till Växjö så det blir ju inte sådär jättemycket tid. Imorgon kväll ska vi fira mig igen, då ska jag få mammas paket. Igår fick jag Amandas. Idag fick jag mormor och Evas. Har blivit firad ett antal gånger det här året och ändå har jag inte känt av att jag fyllt år. Konstigt. Shit jag är 23, det låter gammalt. Efter tyckte att jag var JÄTTEgammal i alla fall :P Haha. Ibland känner man sig ganska gammal, ibland lite. Ja lite stressad känner man ju sig med vissa saker. Men nu är det väl examen som hägrar härnäst! Ska bli så jäkla skönt att bli färdig och ha en utbildning och vara något. "Hej, jag heter Jasmine och jag är lärare". Mee like!!!!!!

22.32
Jaha då var det väl i princip läggdags. Jag vill läsa i min bok, så jag blir jättetrött och kan somna direkt. Men har knappt några lampor nere i källaren och där är det jättemörkt så det går inte att läsa innan man ska sova. Så det blir att jag får slänga på en VHS och somna till istället. Hur många filmer har vi som är bra här? NOLL, bara en massa barnfilmer som jag tittade på när jag var liten. Men hittade faktiskt en som jag bara sett ett par gånger. ICE AGE. Så jag har den på, den är väldigt sövande måste jag säga. Alla tycker den är skitkul, ja den har roliga citat och så men jag har nog somnat varenda gång jag tittat på den tror jag. Hehe. Men den e kul samtidigt som sövande så den är perfekt. Har precis pratat en liten stund med Dan. Gått igenom dagen och sagt gonatt. Imorgon förmiddag har jag inget inplanerat alls (kanske kan få tid att läsa då). Synd att klockan hinner bli typ 12 här innan Dan vaknar där nere, men då ska vi prata i alla fall. Så jävla gött att vi har kunnat prata 2 ggr om dagen nu. Jag vet att det inte alltid kommer bli så, men trodde inte det skulle bli så i början :) Nu ska jag göra mig i ordning för natten :D Hoppas jag får med mig katterna ner så vi kan sova i den gigantiska 180-sängen tillsammans. Det blir lätt lite ensamt!

Finally

14.12
Då befinner jag mig i Tingsryd. Harbara hunnit ta några knäckebröd sen tänkte jag sätta mig vid datorn och plugga. Då ser jag att Emy och Linus är inne på msn. Dan var och duschade så han kommer snart så vi kan prata på skype :D
Nu pratar vi :D

15.25
Så nu har vi pratat en stund.. hehe 1 timme och 10 minuter. Gick så jävla fort. Tänk vad tiden går fort när man pratar, eller gör något kul. Kan inte tiden gå så snabbt hela tiden. Jag kan hänvisa till Jassedobbe på resdagboken där Dan skriver om resan. Emy har också en. Tror hon heter EmyEkholm där. Är det någon som vill läsa så hittar ni nog henne ändå :) Kändes lite konstigt att man kan prata som om han satt bredvid när det skiljer så långt i avstånd mellan oss. Samtidigt som det kändes hur naturligt som helst. Jag tycker fortfarande det känns helkonstigt att de sitter där i linne och shorts och svettas i 27 grader här sitter vi med snö upp till knäna i minusgrader. Svårt att förstå liksom. Och då var det ändå "dåligt" väder där. Sjukt!
Pluggat blir det nog inte mycket idag, i alla fall inte nu. Det blir One Tree Hill istället :S Men har ju inte såå mycket kvar ändå!!

Mat

08.44
Vaknade med ett bättre humör idag. Ingen klump i bröstet och har inte gråtit. Blev iofs lite ledsen eller inte saknig rättare sagt när jag såg allt Dan, Emy och Linus skrivit på facebook, gött att de fick igång internet i alla fall. Dan hade jasminelängtan, det kändes ju bra i alla fall. Men tycker synd om honom med, men de verkade ha det bra, det är inget som märks på honom. Han är ju proffs på att koppla bort jobbiga saker. Vilket jag är mindre bra på. Kanske ett tillfälle att öva på. Jag måste inse att det är jag som är det viktiga i mitt liv. Det är inte Dan. Självklart är Dan viktig med, men jag måste ju klara mig utan honom. Det är något jag helt enkelt måste öva på. Jag gillar det inte. Jag trivs så bra med mitt liv tillsammans med Dan. Det är det bästa som finns. Jag vill inte lära mig något annat. Men men.. gilla läget, typ!
Det är verkligen fruktansvärt tråkigt att äta när man är ensam. jag undviker det så mycket som möjligt. Sen blir jag aldrig mätt känns det som. Nu ska jag snart till Tingsryd och äta med folk, det blir kul.
Nu måste jag försöka få i mig lite frukost. Blä!

Väntan

21.33
Ska nog börja att skriva ett inlägg per uppdatering istället. Blir så mycket i varje inlägg annars. Ingen som orkar läsa tror jag. Eller kanske ingen som kollar om jag har uppdaterat, jag vet ju hur jag är när jag läser andras bloggar. Kollar på rubriken typ och då vet jag ju om jag läst det innan, men tänk om personen har uppdaterat, har jag aldrig tänkt på. Skit samma.
Är riktigt jävla trött. Dagen har varit väldigt seg och lång. Dan har landat och borde vara hemma i lägenheten där han ska bo nu. Om jag bedömde avståndet från flygplatsen rätt. De ska ju ha trådlöst internet så han hoppades på att han skulle kunna koppla upp sig direkt och hinna snacka lite med mig innan. Men de gör säkert lite annat innan, kanske kör igenom staden och kollar på universitetet eller något. Klockan är ju inte lika mycket där som här. Ja vad är klockan.. 18.36. Och så blir det ju mörkt så sent antar jag så det blir ju långa dagar där. Fast iofs så borde de vilja hem ganska fort eftersom de är trötta, svårt att sova på flyg. Jag är så trött så jag skulle kunna gå och lägga mig, men jag vill ju vänta för att se om han kommer ut. Hur länge ska man vänta? hans batteri på mobilen är slut också, så jag kan inte smsa och fråga. Suck. Vet inte vad jag ska hitta på medans jag väntar bara. Är för trött för att plugga, har förresten packat ner pluggsakerna också. Hade ju inte skrivit så mycket som jag trodde på hemtentan, men fick faktiskt ner en hel del så jag har nästan 4 sidor nu. Trodde fyra sidor skulle bli lätt, men det vi ska skriva om känns inte lika brett.
Sista dagen med den här jävla datorn också, eller ja, jag kommer ju använda den imorgon bitti med och när jag ska föra över alla bilder m.m. från hårddisken. Men det ska bli riktigt gött med en ny dator, hoppas den är bra bara :D Men det sa pappa att den skulle vara.
Logga in på Skype nu Dan så vi kan snacka, eller ladda mobilen så jag får reda på ifall internet inte fungerar.
Jag vill sova!!! Fast hellre prata med honom såklart. Och jag kan ju inte gå och lägga mig redan. Jag vet varför jag skriver så mycket här på bloggen nu. Hallå jag har inte pratat med någon idag. Pratade med pappa i telefon för nån timme sen i typ 5 minuter, max. Annars är det ju bara katterna jag pratar med, och mig själv lite. Måste babbla av mig nånstans.

22.26
Kunde inte låta bli att uppdatera på samma i alla fall.
Dan är framme. Internet funkar inte. Han har hemlängtan. Jag gråter och vill vara med honom.
Vill höra om hur han bor och allt. Jag vill höra hans röst. Hoppas internet fungerar imorgon så kanske vi kan prata någon gång då. Blir ju så jävla dyrt att smsa eller ringa från mobil. Nu kan jag i alla fall stänga av datorn och gå och lägga mig för på skype kommer han inte in :(

2010-02-16

08.46
Undra hur många som läser min blogg, eller rättare sagt som läser alla mina uppdateringar?
Har sovit gott inatt, var rädd att jag inte skulle somna, men det gjorde jag, fast jag fick ha dubbla täcken och lägga en handduk vid fönstret så det inte skulle blåsa. Jag vet att det är kallt i vårt sovrum men vilken skillnad att inte ha någon bredvid som värmer. Men med två täcken somnade jag bums. Jag vaknade inte heller under natten utan vaknade vid 7 utvilad. Hade gärna sovit längre, jag vill ju att tiden ska gå, men det gick inte, och sover jag längre än jag behöver blir jag bara ännu mer trött sen.

Vid halv åtta igår kväll kom jag på att jag inte ätit sen halv tolv, oops. Så jag funderade på om jag kanske skulle ta mig några knäckebröd. Då plingar det på dörren och utanför står Elias och Madde med kladdkaka och grädde. Kanske inte den bästa kvällsmaten, men va fan. Det var jättetrevligt att få besök måste jag säga, räknade jag inte med. Så jag slapp sitta själv på min födelsedagskväll. När jag skulle plocka fram skedar och tallrikar plockade jag automatiskt fram 4 av varje. Märkte det vid skedarna, shit, såna saker som man gör automatiskt utan att tänka på det. När de gått sen såg jag en ensam liten tallrik stå på bordet, då märkte jag att jag gjort likadant med tallrikarna. Usch vad sorglig jag är!! Haha!!

Min mamma ska bara jobba halvdagar när jag är hemma! Så himla snäll. Så är jag bara hemma själv på förmiddagarna :) Så ska vi fira min födelsedag någon dag och träffa lite släkt och så. Imorgon förmiddag kommer pappa och hämtar mig. Sen på kvällen blir det nog att jag, mamma och Amanda ska laga middag hos Amanda :) Hon är ju hemma själv i veckorna nu.
Idag blir det plugg för hela slanten. En hemtenta ska bli klar och lämnas in. Frågan är om jag ska iväg och träna ikväll. Eftersom jag ändå måste till skolan och lämna in tentan och lämna tillbaks böckerna på biblioteket så vore det ju bra att kombinera det. Men jag vet hur lat jag är. Men jag måste i alla fall komma ut. Finns inget kul att träna idag heller. Eller jo box, men jag vill ju boxas med någon. Aja, får väl se.. ska i alla fall ta mig till skolan sen får man se om det blir träning i samband med det.

09.29
Allt känns så hopplöst. Det har gått en dygn och det känns som en hel evighet. Hur ska det här gå till? Ska jag må såhär dåligt hela tiden?? Har aldrig känt mig så himla ensam!!!

12.33
Nu känns det lite bättre. Nu har Dan landat och jag vet att allt gick bra samtidigt som jag vet att jag nu kan skicka sms till honom och han till mig. Det var varmt där och klockan är halv tio på morgonen där. Skiljer tre timmar som vi trodde. Så nu är jag lite lugnare, men jag har ingen lust till någonting, kan inte plugga, funderar på att skicka den från Tingsryd istället på torsdag, fast iofs.. har inte så mycket tid innan dess så jag borde verkligen försöka få den färdig idag. Jag har verkligen NOLL inspiration!!!

16.46
Ärligt talat. Hur sakta kan en dag gå. Känns som flera dagar borde ha passerat nu. Klockan två idag tänkte jag nästan att det var dags att gå och lägga sig, jag har ju varit uppe så lääänge. Men då insåg jag att jag skulle vara uppe lika länge till och kanske mer. JAG ORKAR INTE!!! Jag är lat också. Har inte tagit mig till skolan. Kommer få ta med mig plugget till Tingsryd och boken jag ska lämna åt Dan på biblioteket imorgon gör jag när pappa hämtar mig, då får jag ju skjuts. Snart ska Dan upp på och flyga igen. Kommer vara lite nervös. Men sen sa han att vi kommer kunna skypa när han väl kommit "hem" till deras lägenhet. Men det vet man väl hur det blir med det. Trötta och allt, sen vet man ju aldrig om han får igång internet ens. HOPPAS!!!! Men har mått mycket bättre nu. Har fått lite pluggat. Ska försöka få ihop en sida till idag för då har jag minst antal sidor klara i alla fall. Då kan jag lämna in den så elelr jobba lite till med den på torsdag?? Usch jag vet inte. Jag måste lära mig att koppla bort allt som har med Dan att göra när jag ska plugga, jag bara tänker på det och på hur mycket jag saknar honom. Det går bara inte att plugga då, hur mycket jag än vill. Men jag hoppas att det kommer med tiden. Kämpa på.
Verkar bli tjejkväll nästa helg i alla fall. Men det är ju bara en kväll, vad ska jag hitta på de andra dagarna. Blä vilket tråkigt liv jag kommer att ha!!

Gone


Middagen vi åt igår!
Fetaostfylld fläskfilé, pommes anna, hemmagjort vitlökssmör, bearnaise, vitlöksbröd och paprika! Mums!

08.16
Nu har han åkt. It hurts. Men det ska gå. Det senaste dygnet har varit så fruktansvärt jobbigt men ändå så underbart. Vi har gråtit och kramats. Känns helt sjukt att inte få se varandra på så länge. Fast vi ska ju synas via webcam.  Det är ännu jobbigare att gråta nu när jag inte har någon som tröstar mig. Så jag ska försöka att inte gråta.
Har redovisning i skolan hela dagen, kommer ha fullt upp. Känns ändå bra, annars hade jag suttit hemma och haft panik, det är jag inte sugen på alls. Sen är det imorgon som jag inte har något, men då ska jag skriva hemtenta hela dagen så jag kan åka hem till Tingsryd och slippa plugga där. Nu ska jag se om jag kan förbereda mig lite inför redovisningen, men tror inte det är så mycket mer än det jag redan förberett.

17.28
Redovisningen på förmiddagen gick ganska bra, även om vi kanske inte varit riktigt lika seriösa som övriga men men. Eftermiddagen gick sådär. Nej alltså jag började tänka på annat och orkade bara inte. Men det var skönt att få komma till skolan och faktiskt slippa tänka på något annat en stund. Men det har blivit några tårar fällda nu när jag kom hem. Men jag antar att det är så det är bara. Det så himla ensamt. Men jag insåg att det var billigare än jag trodde att skicka sms utomlands, så det kanske blir fler sms än jag först hade tänkt. Hoppas det blir billigt för honom att skicka hit också. De sitter i Zurich nu och väntar på flyget som inte går förrän 22.40, segt, de har varit där sen kl 15 me. Sen ska de vänta i 8 timmar till i Sao Paulo imorgon. Är inte jätteavis på det kan jag säga. Jag ringde honom en stund innan.. 5 kr i minuten, ja det är ju ganska dyrt, men det är det ju värt såklart. Något jag är avis på är att det är 30 grader där de ska bo. Fuskigt. Här snöar det, en jävla skillnad. Ja jag gillar snön och allt det där. Men att få åka iväg till värmen tackar jag inte nej till. Det är fan kallt i vår lägenhet. Och ingen som kan värma mig, får krypa ner under täcke och hoppas att Jäger kommer och värmer mig, han är rätt duktig på det ibland. Nehe.. plugga eller diska, plugga eller diska?? Inget lockar. Men det finns ju inte mycket annat att göra heller!

19.24
Kommer nog bli mycket bloggat eftersom jag har så himla tråkigt. Fick en present av mamma med posten idag :) En prenumeration, fick välja mellan 28 tidningar. Jag vet inte alls vad jag ska välja. Hade ju varit kul med någon som det finns mycket att läsa, som typ Amelia, men den känns som om den är för äldre kvinnor, sen finns ju typ glamour och veckorevyn, men de känns jag för gammal för. Sen var det även lite inrednings- och mattidningar och korsordstidningar. Usch jättesvårt juh!!!!! Men det var ju kul att jag fick någon present idag. Annars har jag inte känt att det är min födelsedag idag, förutom alla grattis sms jag fått och alla grattismeddelanden på facebook. Men jag har ingen direkt födelsedagskänsla, inte så konstigt kanske.
Har både pluggat och diskat. Duktigt va? Sen har jag pratat i 20 minuter med Amanda och ungefär lika länge med mamma. Undra om min bror ringer?? Han ringde när jag satt på redovisningen innan. Kom iofs på nu att han pratade in på mitt mobilsvar, så han grattade säkert mig där, kanske ska messa och tacka då :D

haha han är rolig min bror. Grattade gjorde han i alla fall :D



Rödgråtna ögon

10.46
Sista dagen. Tårar och ännu fler tårar. Det känns som världens värsta mardröm. Det känns overkligt. Jag vill inte vakna imorgon och inse att det händer. Nej tack. Jag vill inte vara utan dig. Inte vara ensam.
Men vi klarar det, det vet jag.
Jag fick världens finaste halsband av min älskling idag. Shit vad jag älskar dig. Det går inte att förklara med ord.
Jag tror inte tårar kan ta slut. Men det är ingen mening att gråta mer. Det hjälper liksom inte. Men som vi säger, det är ju bra att vi är ledsna och kommer sakna varandra, annars vore det något fel. Om 3,5 månad syns vi igen och då är det slut på ensamheten och saknaden. Det känns bara så ofattbart länge. Man talar om att rymdem och oändlig och man kan inte förstå hur länge universum har funnits. Just nu känns 3,5 månad sjukt länge, fast det egentligen är en sjukt kort tid. Men jag behöver dig. Jag är inget utan dig. Du är mitt allt.
Varför slösar jag tid här på bloggen. Nu ska jag kramas!!!

Halsbandet jag fick av Dan som födelsedags-/alla hjärtans dag-present
(Forever and ever baby)

15.51
Timmarna springer iväg och jag vill verkligen inte att den här dagen ska ta slut. Ofattbart.
Har varit och gått en promenad, till Eurostop och tillbaka. Skönt att komma ut lite. På onsdag åker jag till Tingsryd, det känns skönt. Känner inte för att vara helt själv de första dagarna.. eller ja de första dagarna är jag ju ensam men sen, när jag inte har något annat att göra ändå så är det skönt att ha lite folk omkring sig.
Hoppas flygresan går bra. De kommer inte vara framme förrän på kvällen på tisdag, kommer vara mest orolig under den tiden, lång tid att vara orolig :( Nu, dags för ett bad. Sen det blir jättegod middag ikväll.


Sömn

11.47
Shit vad jag har sovit inatt. Det var så skönt att få ligga kvar när Dan gick upp kl 6. Jag somnade om och sov till halv tio nästan. Jag fick lite smått panik då. Men jag tyckte jag var värd det. Det värsta är att jag då sovit alldeles för många timmar.. typ 11 och det är alldeles för mycket för mig. Så nu får jag slitas med en huvudvärk istället. Men det var det värt. Var så trött igår ikväll. Det dumma är att jag skulle ju plugga en massa idag. Men eftersom jag har huvudvärk och är trött, vilket jag alltid blir när jag sovit för länge, så är det lite halvjobbigt. Har läst all littratur nu i alla fall och jag har en hel del idéer också så det borde inte vara så svårt. Men problemet är alltid vad man ska börja? Något ska jag nog få ner i dokumentet idag. Annars hinner jag kanske lite imorgon. Men idag är det Dans sista dag på Högskolan i Halmstad så han har redovisningar och dugga idag. Sen är han helt ledig. Då vill inte jag plugga. Det är så himla få dagar kvar nu. Ofattbart. Men jag försöker att inte tänka för mycket på det. Imorgon ska jag med Dan och Linus till sjukhuset när de ska vaccinera sig. Jag ska boka tid till min vaccinering. Som sagt så orkade jag alrig ta tag i att ringa dit. Det är ju 3,5 månad innan jag ska åka.. känner mig inte såå stressad med vaccineringen. Sen vill jag helst vänta tills jag fått pengar nästa gång med.
Ikväll blir det Fajitas!!!! Mums!!!!

Finally

17.06
Äntligen är den här skolveckan över. Så jävla skönt. Ska iofs plugga en massa imorgon, ska försöka komma igång med hemtentan. Idag hade vi vårt musikprojekt i en förskola. Det gick bra. Sen stack vi till Sandra och slängde ihop en powerpoint väldigt snabbt och smidigt. Så jag kom hem i god tid. Riktigt gött eftersom jag steg upp så tidigt idag efter en dålig natts sömn. Vaknade typ varje timma, precis som att jag trodde jag skulle försova mig. Och var det inte jag som sov oroligt så var det Dan. Så det ska bli riktigt skönt med sovmorgon imorgon!

Igår testade jag och Dan att cykla och handla. Gick faktiskt väldigt smidigt. Länge sedan man cyklade, shit vad fort det gick. Cykelvägarna är i princip torra från snö och is tack vare all skottning och saltande. Men vi tog upp cyklarna på balkongen igen för alla vägar är inte bra att cykla på, sen har vi bara ett lås. Det ska jag få ha när Dan åker, jag tar ner cykeln när våren närmar sig istället. Det fungerar bra att gå!

Nehe nu måste jag verkligen börja med maten, min mage skriker!!!!! Lax blir det idag igen.
Till helgen ska jag och Dan ha finmiddag både på lördagen och söndagen. Har inte bestämt vad vi ska äta på lördagen men på söndagen blir det fetaostfylld fläskfilé med klyftpotatis och hemmagjort vitlöks-/persiljesmör och även vitlöksbröd med vårt hemmagjorda kryddsmör :D
På lördagen ska vi även på bio, vi ska se Avatar, inte den mest romantiska filmen kanske. Men alla säger ju att den är så sjukt bra så jag bara måste se den och det känns ju som en biofilm, ingen man direkt sitter och tittar på hemma. Efter det blir det nog mys med melodifestivalen. På söndagen vet jag inte vad vi ska hitta på förutom den goda maten, mest blir det nog en massa tårar och kramande. Kommer nog inte kunna sova på natten till måndagen heller. Värsta natten ever!!!!!

MAT!!!!!!

Jag orkar verkligen inte

11.10
Om en vecka sitter jag helt ensam och har 3,5 månader kvar innan jag får vara med Dan igen. It breaks my heart!
Jag har tappat lusten och orken till allt. Tusen saker att ta tag i. Jag orkar bara inte. Ska till skolan och planera musikprojekt med några kompisar. Jag borde tycka det är kul, men det gör jag inte. Jag orkar inte skolan just nu. Jag måste ringa sjukhuset för att rådfråga om vilka vaccinationer jag behöver samt boka tid till dem. Jag borde göra det nu, nej jag borde redan gjort det. Jag skjuter upp det. Ringer i eftermiddag, just nu har jag gråten i halsen och pallar helt enkelt inte.
Jag är trött, vet inte om bakfyllan fortfarande sitter i eller om det är förkylningen?
Imorgon är det heldag i skolan. Varav halva dagen är litteraturseminarium som man måste vara aktiv i och jag är inte nöjd med citaten jag hittat men va fan, hittar inget bättre. På onsdag ska jag ut till ingenstans och hålla i Musikprojektet, kommer säkert bli kul men just nu har jag inte orken. Efter vi har hållt i passet blir det att förbereda vår redovisning av det. Kommer ta hela jävla dagen. Jag önskar jag hade bil så jag i alla fall kunde ta mig dit och hem smidigt. Istället blir det till att åka buss som tar tusen år längre. BLÄ!!!! På torsdag måste jag ta tag i hemtentan och börja med den så jag kan bli färdig fort och åka till Tingsryd i början av nästa vecka. Eller ja på onsdagen ska jag åka har jag bestämt. Vad som är bra är att jag ska få en ny dator i födelsedagspresent. TACK GUD för det. Eller TACK PAPPA menar jag.. min är så fruktansvärt kass att jag blir förbannad. Segare dator får man leta efter. Innan dess borde jag rensa bland alla mina filer så jag inte flyttar över en massa skit till den nya datorn!
Idag är en riktig skitdag. Antar att det beror på att jag har haft en så bra helg. Jag hatar veckorna. En massa måsten och Dan är i skolan hela dagarna. Iofs jag med den här veckan. Jävla vecka. Sista veckan. Även om det är en skitvecka vill jag inte att den ska ta slut. Jag vill inte vara ensam. Jag vill inte vara utan Dan. Hur ska jag klara mig? Jag är alldeles för beroende av en annan person, jag vet. Men va fan. Resan till Brasilien är i alla fall bokad nu. Det är alltid något.


Underbar present och Buddy Holly Musical

13.17
Igår var det då "Min dag". Jag, Dan, Anna, Emy, Rikard, Linus, Elias och Madde tillbringade dagen ihop. Jag visste bara att vi skulle göra något roligt hela dagen. På morgonen berättade Dan vad det var vi skulle göra. Så först var det Arosfortet, vilket jag blev riktigt riktigt glad för, jag hoppades på det hela tiden men vågade inte tro att det var det vi skulle göra. Så kl 14 var vi där och sprang runt och skulle klara en massa celler i 2 timmar i två olika lag. Det bästa laget: Sourcream & Cheese vann såklart :D Synd bara att två timmar går så himla fort.
Efter det var det hem och göra sig i ordning för middag på Wild West Steakhouse. Godaste maten jag ätit på riktigt jävla länge. Synd bara att jag varit förkyld och så i några dagar, jag har inte ätit så mycket så min magsäck var liten och orkade inte alls mycket. Vi tog både förrätt och huvuvdrätt. Till huvudrätt valde jag Oxfilé (medium) till den fick jag dollarchips, bearnaisesås, aioli, majs, coleslaw, morötter och gurka. Vi var sjukt mätta efter det, men på något vis orkade vi ändå med att dricka, öl och vin m.m. på kvällen hemma hos oss. Då kom även Elin, Bettan och Sam och joinade festen. Vi festade till halv fyra inatt. Men jag hade en helt perfekt dag. Supernöjd!

Är inte så himla pigg idag. Men ikväll blir det ändå Buddy Holly såklart :D


20.25
Nu har vi varit på Buddy Holly. Jag älskar ju musikaler så självklart gillade jag denna också. Även om den inte alls var i klass med Jesus Christ Superstar, men det kan man nog inte begära. Men det var bra musik och en snygg Brolle :D Stämningen på slutet var grym. Sen fick jag min klassiska "fan-va-jag-älskar-det-här känsla" när de drog igång första låten. Synd bara att man var så fruktansvärt bakis. Var ju bättre än i morse men man är ju trött och så.
Såg Idol-Snäckan efteråt också, hehe, första gången jag sett honom i Halmstad. Inte för att det är coolt eller nåt, visste inte att han var härifrån knappt till förra veckan när min klasskompis berättade att hon varit tillsammans med honom och gick i samma klass och allt. Typiskt mig att bli impad av något sådant. Hallå liksom, snacka om B-kändis. Han är ju redan glömd, men jag tycker det är kul i alla fall.

2010-02-05

08.36
Vaknade inte ett dugg pigg. Men tog tag i mitt liv och steg upp samtidigt som Dan (eller ja några minuter efter som vanligt) och tog en ibumetin och satte igång med allt som skulle göras. Har bytt ut all sanden i kattlådan och börjat städa lägenheten så smått. Tog en paus för att sitta vid datorn, det måste jag göra på morgonen direkt. Ska snart ta mig iväg till Lidl och handla ägg och mjölk och kanske något gott till kvällen. Har lovat Dan att göra fler pannkakor till hans pannkakstårta, han hinner inte, han har fullt upp med skolan stackarn. Mår bättre nu när nästäppan har släppt (för igårkväll började min näsa härma halsen och bli förkyld, suck) och ibun har verkat! Så jag ska väl passa på att damma och dammsuga och lite sånt strax. Blä för sånt, men det måste göras.


11.02
Nu är det bara lite småplock och duschen kvar. Skulle duscha igår men det var jag för hängig för att tänka på igår så det blir idag. Har haft fullt upp hela förmiddagen, så fort jag sätter mig ner så blir jag seg, fast egentligen vill jag bara lägga mig i soffan. Tänkte ta och duscha och sen ligga i soffan en stund och titta på top model. Det är jag värd efter en hektisk förmiddag trots denna förkylning.
Hopp inte i duschen!

Förkyld

10.01
Förkylningen har blivit värre för varje dag nu. Hoppas det inte blir värre nu. Måste vara pigg till på lördag då mina vänner har förberett en överraskning. Vi ska hitta på något på eftermiddagen som jag inte vet vad, sen ska vi festa på kvällen. Det ska bli riktigt kul och lite nyfiken är man ju.
Idag är jag ledig och sitter hemma i morgonrocken och tvivlar på att jag kommer ta av mig den och ta på mig några riktiga kläder idag. Ska försöka ta tag i disken här och sen måste jag nog plugga lite. För det hinner jag varken imorgon eller i helgen. Jävla hals och gom som gör så förbaskat ont. Och kroppen i övrigt är ganska seg, hehe. Plus träningsvärk på det.

Det var tufft att gå till stan och tillbaka igår. Men jag klagar inte på snön. Det var ju mitt eget val att gå in dit. Sen stannade vi på MAXI på vägen hem och storhandlade.. det var inte smart. Förstår inte att Dan hade tålamod med mitt gnällande hela vägen, haha. Det värsta var nog att mina skor är så fruktansvärt sönder att det var som att gå i strumpor i all snö och blask. På gatorna var det stora vattenpölar av smält snö (där bilarna värmt upp vägen) och ja det kändes verkligen som att gå i bara strumpor i stora vattenpölar. Men det var ju inte snöns fel utan mina skors fel. Men jag har inga bra skor alltså.


11.20
Nu har jag klarat av disken och plugget för dagen. Sen har jag tyvärr lite feber också. Jag som aldrig hade feber förr. Iofs så tog jag inte febern så ofta förut. Men har man en febertermometer så kan man inte låta bli att kolla när man mår lite dåligt. Har har i alla fall mer än igår och mer än min normala temperatur. Inte mycket men det känns lite. Så nu väntar soffan och xbox på mig. Jag ska få bort den här jävla förkylningen nu. För imorgon får vi besök och då blir det lite fest och ännu mer på lördag!


17.18
Hoppas jag sover gott i natt och är utvilad och mycket piggare imorgon, såhär kan jag inte må.
Fast jag vet ju att ibumetin hjälper på mig så mår jag dåligt imorgon så vet jag att jag har min bästa vän ibun :)
Idag har jag inte tagit någon för jag ska ju ändå inte göra något så det är väl onödigt att trycka i sig en massa läkemedel, jag brukar alltid ta ibu när jag mår dåligt så det känns lite konstigt. Men shit vad trött jag är fast jag bara legat i soffan. Kanske därför jag är trött. Usch usch usch. Men ibland är det skönt att vara sjuk om man inte är alltför dålig. Det värsta är ju att det är mycket som behöver göras.. till exempel städa hela lägenheten, men jag hoppas verkligen jag mår bättre imorgon, då tar jag tag i det istället. För nej jag orkar inte nu. Dan kom precis hem och han är inte ledig en sekund. Nu ska han göra pannkakstårta till imorgon, det går ju inte direkt fort. Sen tror jag han ska plugga lite och ja vad var det mer, ja något var det i alla fall. Själv tror jag att jag återgår till soffan, kanske läsa eller sova lite, mår lite bättre när jag ligger ner.

Snö, snö och ännu mer snö

13.00
Det fortsätter snöa och jag tror jag har klagat på snön i något tidigare inlägg. Men jag gillar faktiskt snön och jag förstår faktiskt inte riktigt varför folk klagar. När vi äntligen har fått en rejäl vinter i Sverige så vill folk ha snö redan i januari/februari. Hallå? Både januari och februari är vintermånader. När jag var liten var det normalt med snö från oktober till februari/mars. Då älskade man det, okej man var barn och njöt mer av det då, men ändå. Det är ju vintermånader och då ska det vara snö, enligt mig i alla fall. När jag gick till träningen igår i blåst och snö så var det enda jag såg hur fint landskap vi har. Hade snön försvunnit redan nu så skulle de kommande 3 månaderna bestå av endast regn. Så nejtack. Hellre en vacker vinter med en massa snö istället för en regnig vinter/vår.
Jag tycker att detta är en vinter vi måste komma ihåg, kanske den sista rejäla vintern vi kommer att få, man vet ju aldrig. Vi måste komma ihåg hösten 2009 med de knallröda rönnbären som spådde om en riktig vinter och julen med snö. Snön som höll i sig enda in i februari (och kanske längre) 2010. Njuta av vi faktiskt fortfarande kan få snö här. För jag tror att snart är det ett minne blott. Jag tror att vi kommer få snö, men inte så mycket och så länge som man önskar. Självklart är det inte alltid kul att ge sig ut i det, men det är så fruktansvärt fint tycker jag.
Nu ska jag själv gå in till stan och tillbaka i snön, samtidigt som det snöar. Det kommer vara jobbigt, men även så himla fint. Sen är det inte så roligt med alla dessa olyckor som sker i snökaoset på vägarna, men vad ska man göra? Ta det lugnt eller stanna inne?! Det är väl alternativen i princip. När jag är ute är jag rädd för alla dessa snösskottare som man håller på att bli påkörd av. Såhär mycket snö inne i en stad har jag inte varit med om eftersom Halmstad inte är en stad med så mycket snö så ofta. Det är fullt av stora snövallar precis överallt. Tänk att de tillochmed i Halmstad har problem med vart de ska lägga all snö. Undra hur många decimeter snö vi har nu??? Många i alla fall. Och mer kommer det. Iofs så är det nog någon plus nu eller ialla fall nollgradigt så det är lite lite blaskigt så lite försvinner. Kanske lika mycket som kommer. Aja skitsamma. Dags för en långpromenad i snön!!!!

2010-02-02

09.50
Gick och la mig frisk. Vaknade med ont i halsen. Undrade om jag skulle bli smittad av Dan eller inte. Suck.
Men vad trodde jag. Förkyld har jag inte varit på ovanligt länge för att vara mig. Den senaste sjukdomen jag hade var ju magsjukan, sen dess vet jag inte när jag var förkyld senast. Så jag trodde jag skulle bli smittad och det går ju inte direkt att försöka hålla sig undan när man bor ihop och så.
Men än så länge är det inte så farligt, så jag tänkte i alla fall gå på träningen idag. Sen blir det ingen träning imorgon. Sen får man väl se hur man mår, antingen blir jag rejält förkyld eller så blir jag bara lite sådär. Men känner mig på väg att bli lite hängig. Är lite trött. Ska snart till skolan, men det är bara två timmars workshop idag. Ska iofs hålla i 4 grejer, men vi är ju tre stycken som hjälps åt, så det ska nog gå bra. Ska dit lite innan och förbereda lite. Har så himla bra lärare och en bra grupp så tror det kommer gå jättebra.
Det är jättekul med workshops, men man måste vara så aktiv hela tiden, så det kan kännas ganska jobbigt ibland. I början såg man verkligen fram emot varje workshop och tyckte det var jättekul att gå till skolan. Men börjar tröttna. Jag tycker det ska bli ganska skönt med föreläsning imorgon, då man får sitta still och lyssna lite. Även om vi måste vara aktiva på lektionerna så är det inte samma sak. Vi är så liten och bra grupp så det blir ju inte föreläsning på samma sätt som om man är stor grupp. Som när vi var över 100 stycken första året. Eller 150 eller vad vi var. Då kunde man ju sova om det var så.


14.50
Nu är jag hemma efter skolan. Jag är inte alls piggare än i morse. Har fortfarande lika ont i halsen och börjar tillochmed hosta lite då och då. Jag brukar nämligen vara sämre på morgnar och kvällar än mitt dagarna, särskilt om man gör något. Men det blir ändå träning ikväll. Man kan ju ta det i sitt eget tempo. men blir jag sämre så har jag i alla fall tränat två ggr denna veckan, det är ju bättre än förra!
Har precis käkat lite pyttipanna så jag inte är för hungrig på träningen, men inte heller för mätt. Hade kunnat äta en massa mer, men ska käka middag ikväll, då ska jag käka en massa :D

Bored

10.13
Är ledig idag. Har inget att göra. Det finns säkert saker att göra men jag kommer inte på något.
Helgen har varit bra. I fredags var det en lugn hemmakväll, bara Dan och jag. Vi gjorde egna hamburgare och hamburgerbröd, blev faktiskt riktigt bra, fast väldigt små :) På lördagen hade vi bil i några timmar, då passade vi på att handla lite kattsand och kattmat som är jobbigt att bära annars. På lördagen hade vi även tvättid och så bakade vi cheesecake. Den blev tyvärr inte alls lika god som sist. Men cheesecake är alltid gott!
På lördagkvällen var vi och Emy hos Madde och Elias, umgick, spelade spel, drack och åt en massa chips. Skulle bara dricka lite, men ja det blev ju lite mer än vi hade tänkt, så igår var man bakis. Inte så kul, men det gick an. Då kom Caroline och Jonas hit en stund, vi snackade lite skit och fikade! Resten av dagen blev det till att slappa, kolla tv och film. Var riktigt trött igår kväll, så jag somnade väldigt lätt och har sovit hela natten tror jag. Det var riktigt gött. Det var vår helg i korthet.

2 veckor till Dan åker. Vi har bara en helg tillsammans. Den allra sista helgen, då alla hjärtans dag är. Vi får se vad vi hittar på, förmodligen kommer det vara en väldigt deppig helg, så jag får se om jag ens kommer att ta mig ur lägenheten. Förmodligen kommer vi mest bara vara hemma och ta vara på tiden. Nästa helg har mina vänner planerat en överraskning. Vi ska fira min födelsedag på lördagen. Anna kommer hit redan på fredagen. Sen blir det något kul på lördagen och sen fest på kvällen om jag fattat det rätt. Undra vad de har hittat på?? På lördagen sen kommer Dans mamma hit en stund, då blir det god mat. Sen är det Buddy Holly som gäller för min och Dans del, ska bli riktigt kul!

Ikväll blir det träning!! Och förhoppningsvis några gånger till den här veckan!!! Just nu är Dan i skolan och pluggar. Blä vad det är tråkigt att vara hemma själv. Efter att Dan har åkt den 15, så har jag seminarie. Sen ska jag bara skriva en liten hemtenta. Sen kommer jag bege mig till Tingsryd så fort som möjligt. Spendera tid med familjen, fira min födelsedag med dem och kanske träffa lite kompisar. Allt för att göra något. Sen måste jag träffa familjen Hylse/Larsson. Sista gången jag träffar dem innan lilla bebisen kommer antar jag. Sen måste jag hem så fort som möjligt när bebisen har kommit :D Blir nog ett antal resor till Tingsryd i vår. I Halmstad finns ju inte så mycket att göra. Förutom att söka sommarjobb. Vet i fan vad jag ska söka. Usch. Tingsgården har redan skickat ut brev om att de vill att jag ska jobba där. Funderar på att ta en period där och sen söka en här i Halmstad, får jag inget här så har jag i alla fall en period säkrad. Men det är också svårt att söka sommarjobb när man är lite bunden, när man bara kan vissa veckor. Usch jag vet inte vad jag ska göra. Får väl sätta mig och skriva på min CV snart i alla fall, den behöver ju uppdateras en hel del.

13.49
Har inte gjort något vettigt idag. Kollat på tv och spelat lite xbox. Satt en bra stund och fixade med min blogg, försökte så gott jag kunde, gick inget vidare men nu får den se ut såhär ett litet tag. Fan va det ska krabba med headern. Kanske nån kan hjälpa mig? Den är ju för liten och kort.. vill ha den stor, sen måste jag ändra färgen, men det får bli ett senare projekt. Måste fixa photoshop på min dator med. Försvann när jag formaterade om och nu behöver jag ett serienummer!
Har precis käkat lunch så nu blir det lite godia och cheesecake innan träningen tror jag. Usch jag vet jag är onyttig och borde träna mycket mer med tanke på allt jag äter. Jag orkar inte bry mig. Tror inte jag kommer vara så onyttig sen när Dan är borta. Jag är ingen direkt tröstäterska :P