Fullt upp

17.07
Ja, jag är helt slut!!! Fullt upp. Första och enda dagen den här veckan jag kommer hem i tid. Har inte kommit hem före kl 20 både måndag och tisdag, och imorgon blir det ännu senare, terminens sista APT och sen på fredag slutar jag också rätt sent. Idag när jag kom hem fick jag ta itu med disk från i söndags, taack för att vi har diskmaskin, men det är ändå lite som ska diskas för hand. Hinner inte med vardagssysslorna när man kommer hem sen och bara stupar i säng för att sedan stiga upp tidigt. Men jag ska inte klaga. Efter den här veckan är det vara 2 veckor jobb kvar, sen har jag 3 veckors semester. Betald semester också eftersom jag fått förlängt. Sen ska jag jobba 2 veckor på en annan förskola i sommar innan jag återgår till min "vanliga" förskola och en fullspäckad höst. Jag ska inte klaga på att jag har mycket att göra, för så fort jag är ledig så blir jag rastlös. Vet inte alls vad jag ska hitta på första veckan på semestern, haha, kommer förmodligen spendera tid med Amanda som också är ledig då, hehe.
Inte nog med att jag är trött och stressad, jag har gått och blivit lite småförkyld. Hade lite ont i halsen i helgen, sen var vi ute och grillade med jobbet igår kväll och efter det fick jag ännu mer ont i halsen och hade ingen röst i morse. Jag är helt enkelt helt slut, så det får inte bli för sent för mig imorgon, var helt död idag och då slutade jag halv tre, tänk imorgon när jag stänger och sen ska iväg på APT, jag kommer verkligen vara helt slut efter den här veckan. Då är det kanske bra att jag inte har något planerat. Funderar på att ta en slappardag denna helgen. Som jag gjorde i söndags. Jag sov typ hela dagen, skönt det!!!! Dan och jag firade 5 år och vi gjorde inget vettigt, jag var hängig och sov medan han fixade god mat, snäll kille jag har. Nu ska jag nog snart sätta igång med mat, enda dagen i veckan jag hinner laga mat, så det måste bli gjort. Blir laxpytt idag. Sen när Dan kommer hem ska iv iväg och handla. JAG VILL JU BARA SOVA/VILA!!!!!!

Bilder från förra veckans långhelg



På båten till Karön


Mysiga stället vid klipporna!


Så fint!!!


Kronobergs slottsruin




Läskiga trappan


Lång helg

17.13
Äntligen lite ledighet. Tror tillochmed barnen förstod idag att det faktiskt skulle dörja längre än vanligt tills vi träffas varje gång. Fick många stora kramar av dem innan jag gick hem, eller innan de gick hem. Åh så mysiga de är, oftast :P
Jag har alltså tagit semester på fredag, utan några problem, de flesta barnen är lediga så det behövdes inte så mycket personal så jag njuter. Inte ofta man får 5 dagars ledighet. Kristi Himmelfärd och nationaldagen låg väldigt timat i år.
Vad ska vi hitta på i helgen då? Dan är bara ledig tre dagar. Det ska ju bli riktigt fint väder resten av veckan så imorgon beger jag mig till Tingsryd för att få vara ute så mycket som möjligt. Sen tar vi och grillar där på kvällen, blir inte ofta vi äter grillad när vi bor i lägenhet utan balkong. Sen på fredag vet jag faktiskt inte riktigt vad vi ska hitta på. Vi får väl se, ska försöka vara ute en massa, en cykeltur kanske?? Ska bli finare väder här än i Tingsryd. På lördag åker vi till Växjö sen är det inget mer planerat. Vi får helt enkelt se vad som händer!!!
Jag älskar livet just nu!!!